Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
norek
QUOTE(bayer9 @ May 12 2006, 20:38:29) [snapback]67097[/snapback]

Zajebisty stadionik! Najlepszy jak dotad! Nawet tekstury mi sie nie pier....
Poza malymi szczegulami:/
1.Napisy ulozone z krzeselek na 2 trybunach REAL MADRID CF(jego brak)
2.Kibice
3.Na murwie przy bramkach powinien znajdowac sie napis BENQ SIEMENS
4.Murawa powinna byc jasniejsza i w paski!
5.Bramki troche za ciemne(szare) powinny byc biale. Nie zebym sie czepial! smile.gif
6.I jakos dziwinie swiatla zamieszczone:/
Ale miejmy nadzieje ze ukaze sie roster! smile.gif

Przemo zrobil niemal perfekcyjny stadion, kawal dobrej roboty...a sie czepiasz do *uj wie czego...jakos wszyscy grali do tej pory na jakims wyteksturowanym konwersie jakiegos stadionu od konami i nie narzekali...a wyszedl zajebisty obiekt i jakies glupie uwagi..jedyne to co Gwidon zmieni to kibice bo wiem ze nad tym pracuje a co do reszty..to wy podczas gry patrzycie na trybuny?.... unsure.gif cool.gif
zizek
Gwidon nie słuchaj ich tongue.gif !!
Nie rób poprawek w texturkach bo są zajebiste tylko jak by się dało zrób żeby byli kibice......właśnie mam takie pytanko: jakby podmnienić to Bernabeu nie za boisko treningowe tylko za jakiś inny stadion to czy by byli kibice???? I czy jak to sam zrobie (pozmineniam numer plikow na takie jakie ma stare Bernabeu) to czy mi sie nie zrabią tekstury bo bym chciał np. grać na tym Bernabeu Realem w Master League a treningowego nietety nie można ustawić....Prośba odpisz smile.gif
P.S. Jak się nie da to trudno....poczekam do PES 6(2007) tam Bernabu już będzie biggrin.gif

Pozdro. super stadiony............

claudiu
Gwidon tell me u will convert my stadium ?? http://download.yousendit.com/29F870EE59666D8A
_DEVIL_
QUOTE(zizek @ May 12 2006, 21:20:54) [snapback]67103[/snapback]

Gwidon nie słuchaj ich tongue.gif !!
Nie rób poprawek w texturkach bo są zajebiste tylko jak by się dało zrób żeby byli kibice......właśnie mam takie pytanko: jakby podmnienić to Bernabeu nie za boisko treningowe tylko za jakiś inny stadion to czy by byli kibice???? I czy jak to sam zrobie (pozmineniam numer plikow na takie jakie ma stare Bernabeu) to czy mi sie nie zrabią tekstury bo bym chciał np. grać na tym Bernabeu Realem w Master League a treningowego nietety nie można ustawić....Prośba odpisz smile.gif
P.S. Jak się nie da to trudno....poczekam do PES 6(2007) tam Bernabu już będzie biggrin.gif

Pozdro. super stadiony............

W WE 10 juz jest Bernabeu.
PS. a co do stadioniku zajebisty smile.gif
neptyk
QUOTE(claudiu @ May 12 2006, 22:05:57) [snapback]67112[/snapback]

Gwidon tell me u will convert my stadium ?? http://download.yousendit.com/29F870EE59666D8A

co to jest za program czy co ?? to nie jest converter ten co zrobil gwidon
prosze o odp.
dawdi17
Przemo zrobil niemal perfekcyjny stadion, kawal dobrej roboty...a sie czepiasz do *uj wie czego...jakos wszyscy grali do tej pory na jakims wyteksturowanym konwersie jakiegos stadionu od konami i nie narzekali...a wyszedl zajebisty obiekt i jakies glupie uwagi..jedyne to co Gwidon zmieni to kibice bo wiem ze nad tym pracuje a co do reszty..to wy podczas gry patrzycie na trybuny?....

Norciu nie rzucaj się tak odrazu. Chłopak poprostu napisał co by zmienił żeby stadion był bardziej podobny do orginału, a to czy Gwidon i jego kolega z tego skorzystają to to już inna sprawa. Mnie osobiści stadion się bardzo podoba i co najważniejsze wreszcie mi działa tak jak należy (wcześniej miałem syndrom Santiago - nie lubi mojego ATI).

I oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie miał pytania. W Master Ligue gram obecnie końcówkę sezonu 2011 , ale moje mecze odbywają się na Estadio do Dragao (przez moje uparte ATI nie chciało mi się wcześniej tego zmieniać). I tu właśnie powstaje moje pytanie: co mam zrobić by grać na tym stadionie w Master Ligue nie zaczynając jej od nowa ( LODmixer powoduje, że wszystkie mecze będą się odbywały na tym samym obiekcie, a tego nie chce). Proszę o odp.
Gwidon
Instrukcja obslugi :
Jak wygrać ligę mistrzów:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Campeone , Campeone.. smile.gif

ps. wersja z importowaną testowo częscią kibiców, jak bede mial czas to do srody zrobie full kibiców oraz flagi smile.gif
mcraczek
Czlowieku jestes niesamowity !!!!!!!
korzen
Naprawde super robota. Wybrałes trudny stadion, i wyszedł Ci swietnie. Oby tak dalej, moze zrob jakis polski stadion, np. jeszcze raz Legii tongue.gif
Dorin
QUOTE(korzen @ May 13 2006, 17:21:21) [snapback]67210[/snapback]

[..] moze zrob jakis polski stadion, np. jeszcze raz Legii tongue.gif

,a po co tanten jest bdb smile.gif.
Riki101
Fantastyczne stadiony brawo
kostek
bardziej podobał mi się bernabeu...było bardziej dopracowne. Ale nowy stadion też ok.
Gwidon
Stad de France zrobiony, dziś albo jutro powinien się ukazać link na socceraccess smile.gif

przyjemnego grania , na zachęte screeny z kibicami i bez:

(ps stadion zastepuje Newlands, a w Powerpatchu jest to chyba Rheine Energie Stadion).

norek
QUOTE(Gwidon @ May 13 2006, 13:56:39) [snapback]67155[/snapback]

Instrukcja obslugi :
Jak wygrać ligę mistrzów:
Campeone , Campeone.. smile.gif

ps. wersja z importowaną testowo częscią kibiców, jak bede mial czas to do srody zrobie full kibiców oraz flagi smile.gif

Świetny stadion! Brawo Gwidon!
igla135
Wiesz co Gwidon kibice ze Szczecina nie pogniewali by sie jakbys z nadmiaru czasu zrobil stadion Pogoni jak chcesz moge podeslac pare fotek.
zizek
Gwidon co ja tam się będę rozpisywał - stadion zajebioza. I mam pytanko: Czy ten stadionik jest tak jak to Bernabeu przenoszone z Fify??? Bo jeżeli tak to znaczy że już potrafisz przenosić kibiców tak?? No to super wiedziałem że w końcu coś wykombinujesz!!!! Teraz tylko czekam na wersje Bernabeu z kibicami która zastępuje stare Bernabeu biggrin.gif

Pozdro
Gwidon
stad de france:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news...combined_news=1
igla135
Gwidon to zrobisz ten stadion Pogoni Szczecin sad.gif ???????
A jak nie masz czasu to ja przesłał bym ci swój zrobiony a ty bys skonwertował go bym mugł go wrzucić do gry????????????????????????????????????????????????????????????????? wink.gif
Vadim06
Poprawiłem co nie co murawę na Stade De France, bo była ona no nie zbyt ładna (szarość)

IPB Image

DWNL
zglman
Gwidon - respekt smile.gif

nie spodziewalem sie ze da rade tak ladnie zrobic ten francuski stadion.
mam nadzieje ze da rade jakos poprawic Santiago Bernabeu by byli kibice:)
my fani , czekamy również na stadion legii wink.gif

pozdro
VANDERSERGIO
eloo Gwidon jak bys mial kiedys czas i ochote oczywiscie to proslibym o stadion NAFCIARZY!!! zdobywcy PUCHARU POLSKI 2006!!!:D jak beda foty potrzebne to zalatwie pozdrooo
Adi_G
zrobiłem sobie update SDF by NT89 http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1147876121 i bramki wyglądają tak:
IPB Image
czy każdy tak ma czy ja coś spier*oliłem ? unsure.gif

EDIT:
a tu jest ten update w formie patcha:
stadedefrance_gwidon_vnt89.dkz biggrin.gif

Raffels
Gwidoń miałbym wielką prożbę do ciebie(pewnie nie tylko ja): Mógłbyś wrzucić ten stadion (STF) tak, aby podmnieniał Classic Stadium(stary stadion Bayernu) w PP? Bo próbowałem to zrobicz ręcznie wypakowując pliki z dkz i wgrywać na odpowiednie pliki do tego classic stadium ale po wgraniu gra wychodzi do windowsa. A robiłem to bardzo dokładnie. Z góry wielkie dzięki dla ciebie i szacun za ostatnie prace. :>
Gwidon
QUOTE(Raffels @ May 18 2006, 13:02:01) [snapback]68038[/snapback]

Gwidoń miałbym wielką prożbę do ciebie(pewnie nie tylko ja): Mógłbyś wrzucić ten stadion (STF) tak, aby podmnieniał Classic Stadium(stary stadion Bayernu) w PP? Bo próbowałem to zrobicz ręcznie wypakowując pliki z dkz i wgrywać na odpowiednie pliki do tego classic stadium ale po wgraniu gra wychodzi do windowsa. A robiłem to bardzo dokładnie. Z góry wielkie dzięki dla ciebie i szacun za ostatnie prace. :>

tak na przyszlosc to wywal ta kreseczkę nad "n" jak sie do mnie odzywasz
a co do przerobienia to jasne że nie zrobie dla Ciebie bo nie jestem chłopcem na posyłki.
na pewno podmieniasz niewłasciwe pliki albo zrobiles bład i tyle wink.gif

Gwidon
Raffels
To była tylko prośba, jeżeli nie masz czasu albo nie chcesz to spoko, nic do ciebie nie mam. Nie musiałeś tylko w ten sposób odpowiadać.

PS. A i sorry za to ń. Mam nadzieję, że wielkiej "krzywdy" Ci to nie zrobiło.

Pozdro
Gwidon
QUOTE(Raffels @ May 18 2006, 15:46:52) [snapback]68075[/snapback]

To była tylko prośba, jeżeli nie masz czasu albo nie chcesz to spoko, nic do ciebie nie mam. Nie musiałeś tylko w ten sposób odpowiadać.

PS. A i sorry za to ń. Mam nadzieję, że wielkiej "krzywdy" Ci to nie zrobiło.

Pozdro

spoko spoko
ale to jest śmieszne żebym za kogoś mial pozmienac nazwy 66 plików wink.gif
pozdro
whan
QUOTE(Raffels @ May 18 2006, 15:02:01) [snapback]68038[/snapback]

Gwidon troche za ostro potraktowałeś kolege, przecież tylko spytał....

Raffels na pocieszenie (bo doszły mnie słuchy ze Ci w lidze nie idzie... tongue.gif ) masz tu SDF Gwidona zamieniący Olympiastadion.

http://rapidshare.de/files/20778992/Olympi...ion-SDF.7z.html
Raffels
Dzieki wielkie whan. Wisze Ci komandosa. tongue.gif
PS. Nie musiałeś mi ligi przypominać... tongue.gif
zglman
hmmm

ciekawi mnie co sie stalo z robionym przez Gwidona stadionem Lecha, czyżby projekt upadł? a przeciez juz byl niemal w 90% stadion gotowy:)
czy istnieje szansa ze pojawi sie s. lecha do sciagniecia? smile.gif

pozdrawiam
baski18
Stadion na pewno juz powstal i bedzie umieszczony w patchu z Liga Polska nie martw sie

Pozdro
Maharadza
yy panowie ,to bedzie moze glupie pytanie ,ale jak podmienic te pliki od stadionu tottenhamu <lol> bo jak jest plik do dkz studio to proste ,ale jak takie cuda to nie wiem tongue.gif pewnie trzeba podmienic ale prubowalem znalesc w moich plikach od pesa poprzez dkz podobne pliki unnamed z takimi numerkami i dupa... pomozcie jak mozecie
KoczO
Ściągnij i użyj Game Graphic Studio (popodmieniaj pliki o tej samej nazwie), jeżeli dalej chcesz używać DKZ to po podmianie plików musisz od nowa zapisać (gdziekolwiek) plik O_Text, a pużniej zamienic go z tyum w katalogu dat
Maharadza
QUOTE(KoczO @ May 26 2006, 16:13:13) [snapback]69420[/snapback]

Ściągnij i użyj Game Graphic Studio (popodmieniaj pliki o tej samej nazwie), jeżeli dalej chcesz używać DKZ to po podmianie plików musisz od nowa zapisać (gdziekolwiek) plik O_Text, a pużniej zamienic go z tyum w katalogu dat

no w dkz zrobilem jak mowisz i nie ma tego stadionu... otwieram plik o_text wyszukuje te pliki do zastapienia zaznaczam i robie import all marked files tak?
a w tym graphic studio to doszedlem jak to zrobic ale przy drugim pliku pokazuje mi ze nie ma miejsca ;/ i co teraz?

dobra udalo mi sie to zrobic,ale zeby zobaczyc czy mi sie udalo musialem wlaczyc w grze 'view stadium' bo nazwa sie nie zmienila i jest signal ilduna park, i przy wyborze stadionow tez sa fotki z tego stadionu a nie z whl..

GWIDON mam pytanko do ciebie, dalo by rade zrobic Allianz Arena z zewnątrz,tzn chodzi mi o to ze ten stadion jest zajebisty,ale wg mnie ciekawiej wyglada jego zew.strona , jakby dalo rade cos takiego zrobic to bylo by zajebiscie gdyby te scenki przed meczem pokazywaly jak ten stadion sie swieci na zew biggrin.gif ,przejezdzalem obok tego stadionu w monachium i jest tak kozacki ze kopara do ziemi opada , co ty na to ?? ;p pewnie i tak powiesz ze sie nie da albo nie masz czasu ale moze cie to chociaz zainteresuje;p
mcraczek
Dawno jakos nie mielismy zadnych wiadomosci od Gwidona. Interesuje mnie czy opanowales juz umieszczania kibicow na tworzonych przez siebie stadionach ( mam tu na mysli Santiago Bernabeu ). Na zagranicznych forach az roi sie od calkiem nowych trojwymiarowych obiektow i tu nasuwa sie pytanie czy zamierzasz w przyszlosci podjac sie przekonwertowania do Pesa polskich stadionow ktore dostepne byly w dodatku do Fify MPPL lub wykonac je calkowicie od nowa?
Henry14
Gwidon mam do Ciebie prosbe.
Czy mozesz wykonac nowy stadion Arsenal'u (Emirates Stadium)?
Z gory wielkie dzieki
kicza
Gwidon czy jest możliwość zmiany wielkości tekstury twarzy bądź strojów?
E 9
Siema Gwizdoń mam pytanko? Mógłbyś zrobić Nowe Wembley? Na pewno to trudne zadanie ale ty wszystko potrafisz :-) Czekam na odp.

JAGA-WIDZEW 2-1
Maharadza
siema! sciagnolem sobie kilka stadionow z pro-evo.pl np. stadion wolfsburga i hamburga sa one w formie patcha ,zrobilem wszystko jak trzeba ale niema tych stadionow ;/ w czym moze byc problem?
whan
QUOTE(Maharadza @ Jun 13 2006, 16:07:47) [snapback]72401[/snapback]
siema! sciagnolem sobie kilka stadionow z pro-evo.pl np. stadion wolfsburga i hamburga sa one w formie patcha ,zrobilem wszystko jak trzeba ale niema tych stadionow ;/ w czym moze byc problem?

w tym że są one z pro-evo.pl dry.gif
Maharadza
QUOTE(whan @ Jun 13 2006, 16:22:39) [snapback]72403[/snapback]

w tym że są one z pro-evo.pl dry.gif

no a np stadion SDF do ktorego umiesciles u gory link,mial zmienic olimiastadion to tez nie dziala...
Riki101
Musisz miec dkz studio wersje 0.91 lub 0.92 inne nie działają tongue.gif
Maharadza
QUOTE(Riki101 @ Jun 13 2006, 17:25:21) [snapback]72424[/snapback]

Musisz miec dkz studio wersje 0.91 lub 0.92 inne nie działają tongue.gif

dzieki ,smiga smile.gif
Maharadza
chyba ten temat umarł...sa jakies nowe stadiony zrobione przez gwidona?
Gwidon
here i go again... biggrin.gif

Stadion do patcha o lidze polskiej...
IPB ImageIPB ImageIPB Image

next preview - wczesna beta :
IPB Image

Henry14
O fuck ohmy.gif Stadiony zajebiste a szczegulnie ten drugi! To dopiero beta a calosc bedzie pewniej jeszcze lepsza:)

Super robota!

Gwidon jak dokonczysz te stadiony to mozesz zrobic Emirates Stadium ( Arsenal )?? Prosba:)
Vadim06
Kurde coś ostatnio Gwidon nie wypuszcza stadionów .. brakuje mi tych DOWNLOADÓW cool.gif Wyrombisty Estadio Da Luz ;-)
Nelson
Cześć Gwidon. Poprzedni stadion wyjebany w kosmos, dla tego też, mam pytanie: Czy zrobiłbyś mi stadion gdybym ci pokazał bardzo dobre fotki ?

Czekam na pozytywne rozpatrzenie tej sprawy.

pzdr

EDIT:
Chodzi mi o to samo co Henremu14.
Mam super foty. Wykonaj. Prosimy...
Riki101
QUOTE(Gwidon @ Jun 25 2006, 12:55:19) [snapback]74390[/snapback]

IPB Image

Zajebiste stadiony brawa
konsej15
zajebista robota...swietny stadion...gratki biggrin.gif
norek
QUOTE(Gwidon @ Jun 25 2006, 10:55:19) [snapback]74390[/snapback]

IPB Image

heh...normalka...fenomenalna robota.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.