Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
kostek
stadionik Tottenhamu pierwsza klasa...ale ten converter to jest dopiero jazda!! Teraz tylko czekać na kolejne informacje albo na wydania tego programiku...pzdr
qazwsx
Super że taki program wychodzi (stadium importer/exporter)
A co do tego programu MilkShape co na screenach jest to znajduje sie tu milkshape3d
FCB_HaGi
Gwidon dało by sie zrobic nowy stadion Arsenalu?? Emirates stadium??
Gwidon
Dzis zrobiłem wersję beta programu PES Stadium Importer (PSI)
oraz strone internetową dla niego.

jak narazie jedynym człowiekiem ze sceny który zrozumiał jak budować stadiony w Rhino jest Walczu więc tylko on dostał bete. Pozostali (jeżeli wytrwają) to dostaną później

Pozdro

EDIT:
Walczu nie edytuj moich postów bo bedzie ban

EDIT2:
Ja Twoją xwe pisze poprawnie tongue.gif
Makaveli1991
Hej Gwidon mam do Ciebie sprawe .Robimy (ja i blader) PES Street Patch i jest nam potrzebny stadion z asfaltowym boiskiem.Czy mógłbys nam takie zrobiC????Bylibysmy barzdo wdzięczni huh.gif Robimy dwie nowe drużyny Nike Star i Adidas Star i jest nam własnei takie stadion potrzebny jak mozesz to scos w podobiznie Boisk z Fify Street.Pozdro moj kontakt to gg2001689.
Gwidon
QUOTE(Makaveli1991 @ Apr 29 2006, 21:49:14) [snapback]65154[/snapback]

Hej Gwidon mam do Ciebie sprawe .Robimy (ja i blader) PES Street Patch i jest nam potrzebny stadion z asfaltowym boiskiem.Czy mógłbys nam takie zrobiC????Bylibysmy barzdo wdzięczni huh.gif Robimy dwie nowe drużyny Nike Star i Adidas Star i jest nam własnei takie stadion potrzebny jak mozesz to scos w podobiznie Boisk z Fify Street.Pozdro moj kontakt to gg2001689.

po pierwsze nie przyjmuje Requestów o czym mozesz poczytac w pierwszym poscie.

a wracajac do tematu to..
można zrobic taki stadion jasne.ja go nie zrobie bo nie mam czasu.
można też chociaż jeszcze nie testowałem poustawiać "sciany" tak jak w pilce halowej:D może kiedyś taki zrobie bo to ekstra efekt smile.gif

sonap13
Gwidon co z tym programem PES Stadium Importer ? Nie odpisujesz na PW ... Co sie dzieje ?
Gwidon
Narazie bez dachy ale postanowilem pokazac wink.gif
IPB ImageIPB ImageIPB Image
lookass
Wow Gwidon zajebiste!! Przyda się do patcha z ekstraklasa biggrin.gif
tomecki
Gwidon mam pytanie. Czy tym programem milkshake da sie robic stadiony.
Nie dyskriminuj mnie po przeczytaniu tego pytania ponieważ nigdy się tym nie zajmowałem a twoje stadiony mnie olśniły i pomyślałem sobie że fajnie by było zrobić stadion. i drugie pytanie skąd bierzesz teksturki 7stadionów. Może inaczej. Nauczysz mnie podstaw. Bardzo prosze. Możemy pogadać na gg: 4704374.

Serdecznie pozdrawiam. Tomecki
AFC
jesteś geniuszem prawdziwym geniuszem to co robisz przechodzi ludzkie pojęcie zdecydowanie najlepszy stadion maker na świecie
Junior96
siemka super stadiony polskie... powalają normalnie smile.gif kiedy bedzie mozna je pobrać?? czy moze bedą w patchu orange ekstraklasa?? pozdro smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
sonap13
Gwidon co Ty w hu*a lecisz ? Pytalem sie Ciebie o cos a Ty milczysz. Myslę, że powinieneś chociaż odpisać mi na PW ... blink.gif
whan
QUOTE(sonap13 @ May 1 2006, 20:02:25) [snapback]65388[/snapback]
Gwidon co Ty w hu*a lecisz ? Pytalem sie Ciebie o cos a Ty milczysz. Myslę, że powinieneś chociaż odpisać mi na PW ... blink.gif

Gwidon niczgo nie musi, ,jak nie odpisuje to musi mieć jakiś powód, przeczytaj sobie 1 posta Gwidona to zrozumiesz bo domyślam sie że napisałeś mu coś w stylu: "dawaj mi tu PES Stadium Importera". Wyraznie napisał że inni muszą jeszcze poczekać na ten program i że jest to wersja beta na razie, więc CZEKAJ!! cierpliwie a nie pisz takich debilnych postów.... mad.gif

Gwidon brawa za stadion Lecha wink.gif
Gwidon
QUOTE(sonap13 @ May 1 2006, 18:02:25) [snapback]65388[/snapback]

OFFtopic :
jaką masz neostrade? bo ja 320:P

-------------------------
dzieki za komentarze

stadionik bedzie w patchu liga polska gdy tylko napisze jakis sensowny programik żeby mi kibiców wygenerował.

oczywiscie stadion bedzie z dachem,trwają prace nad nim:)

pozdrawiam

sonap13
Nie mam neostrady. Mialeś odpisać na PW czy dostane bete tego programu, a Ty nic sie nie odzywasz, moglbys chociaz odpisac, ze mi nie dasz. A ty sobie w kulki lecisz !! Myslisz, ze jestes najlepszy w tworzeniu stadionów ???!!! Nie lubie sie chwalic dlatego nie chce mi sie poprostu z Toba gadac ... smile.gif
tsuyoshi
Ladny stadion Lecha ale moze jak juz robisz ten stadion to zrob go ukonczonego trybuny boczn3e mozesz podprowadzic od Stamford :)Zycze kolejnych udanych produkcji I Pozdro

IPB Image

sonap13
QUOTE(whankus @ May 1 2006, 20:24:31) [snapback]65397[/snapback]

Gwidon niczgo nie musi, ,jak nie odpisuje to musi mieć jakiś powód, przeczytaj sobie 1 posta Gwidona to zrozumiesz bo domyślam sie że napisałeś mu coś w stylu: "dawaj mi tu PES Stadium Importera". Wyraznie napisał że inni muszą jeszcze poczekać na ten program i że jest to wersja beta na razie, więc CZEKAJ!! cierpliwie a nie pisz takich debilnych postów.... mad.gif

To sie nazywa nabijanie postów smile.gif Jeśli nie wiesz o co chodzi to lepiej sie nie odzywaj i nie wchodz Gwidoniowi za przeproszeniem w dupe smile.gif Co sie dzieje z tym forum ??!!
tsuyoshi
Jak chcesz to ci pomoge z texturami.
walczu
Pan sonap13 właśnie otrzymał 10% za zaśmiecanie tego tematu. Przemek napisał ze nikt nie dostanie, wiec proszę go nie pytać bo marnujecie swój czas. Jak sonap13 uważasz, że robisz takie wyjebiste stadiony jak Przemo to załóż swój temat, tam pokazuj swoje prace..., jeżeli faktycznie będą takie miodzio to może Gwid się nad Tobą zlituje. Następne wypowiedzi nie w temacie będą karane 20%. Dziękuje za uwagę wink.gif

Gwidon
QUOTE(sonap13 @ May 1 2006, 18:40:28) [snapback]65406[/snapback]

Nie mam neostrady. Mialeś odpisać na PW czy dostane bete tego programu, a Ty nic sie nie odzywasz, moglbys chociaz odpisac, ze mi nie dasz. A ty sobie w kulki lecisz !! Myslisz, ze jestes najlepszy w tworzeniu stadionów ???!!! Nie lubie sie chwalic dlatego nie chce mi sie poprostu z Toba gadac ... smile.gif

mistrzu nie jestem najlepszy i nie bede takich rzeczy tutaj pisał. taki skromny jestem a tak nieładnie o mnie piszesz.
pisałes do mnie że masz stadion to odpisałem
"nie wierze, pokaż stadion, jak bedzie bez błedów to dam, a jak z bledami to nie dam"
pokazałes ale niestety ma błedy, przykro mi nie umiesz czytać instrukcji ( może dlatego ze są po angielsku)
teraz uważaj na ten wniosek : skoro stadion ma bledy to nie daje programu. amen
---------------------------------------------------------------------------------------------------
tsuyoshi
dzieki za oferowaną pomoc ale praktycznie texturki do stadionu mam gotowe odkad go robilem do FIFY yyy 2004.

a stadion zrobie taki jaki jest teraz ( tzn z jednym dachem tylko)
bo przezn najbliższe 2 lata to sie nie zmieni smile.gif

pozdro
tomecki
Gwidon prosze wytłumacz mi jak to robisz. Bardzo prosze odezwij się na gg. Chodzi mi abyś mi wytłumaczył podstawy.
sonap13
QUOTE(Gwidon @ May 1 2006, 20:57:43) [snapback]65412[/snapback]

mistrzu nie jestem najlepszy i nie bede takich rzeczy tutaj pisał. taki skromny jestem a tak nieładnie o mnie piszesz.
pisałes do mnie że masz stadion to odpisałem
"nie wierze, pokaż stadion, jak bedzie bez błedów to dam, a jak z bledami to nie dam"
pokazałes ale niestety ma błedy, przykro mi nie umiesz czytać instrukcji ( może dlatego ze są po angielsku)
teraz uważaj na ten wniosek : skoro stadion ma bledy to nie daje programu. amen.

No dobra rozumiem. Nie mam zamiaru sie z Toba wyklocac i zaśmiecać Ci forum. Sorry za ten balagan.
Stadiony jakie tworzysz są dla mnie nie do zrobienia. Podziwiam Cie, ale chcicalbym takze, żebyś odpisywal na PW. To tyle OFFtopicku, a na temat powiem jedno...
STADIONY SUPER ... czekam na biny i Stadium Importera.

Pozdroo wink.gif
Hayalet
Gwidon bajer ta pierwsza wesja stadionu jedynie dach na jednej trybunie i za płaska co do wysokosci troche jest, no i przydałaby się biała texturka na te "żurawie" najlepiej z takimi wielkimi płatami rdzy (bądz co bądz poniszczone)

Odwalasz świetną robote

Pozdro
Gwidon
Staion Lecha zrobiony prawie w calosci ,ale ciagle bez kibiców sad.gif

w miedzy czasie zrobilem inny test
IPB Image
Teco
Nie no baja stadiony:) a ten Realu:P
tsuyoshi
Gwidon jak to jest przeniesiony Santiago z Fify to bardzo ladnie sie przeniosl jeszcze kilka poprawek textur dachu i bedzie wygladal zajebiscie mi sie on juz bardzo podoba Pozdrawiam
Gwidon
IPB Image
zdecydowanie najladniejszy stadion w Polsce od tego Lata tongue.gif

grzesio1712
nie no Gwidon, jak ty to robisz stadiony są wyje... w kosmos tongue.gif
PS. patrze, ze jestes uniwersalny (piłki, stadiony wink.gif ) zajmij sie jeszcze kitsami hehe
pozdro z B-stoku
T-Mac
QUOTE(Gwidon @ May 3 2006, 23:14:02) [snapback]65783[/snapback]

IPB Image
zdecydowanie najladniejszy stadion w Polsce od tego Lata tongue.gif

od tej wiosny smile.gif
Hayalet
Stadion bajer ph34r.gif Jedynie to co juz wczesniej wpsominałem ze te 2 pietrowe trybunki są duzo wyzsze i żurawie skorodowane aż boli smile.gif Ale i tak sie nie moge doczekać

POozdro
albin99
QUOTE(T-Mac @ May 4 2006, 05:16:50) [snapback]65796[/snapback]

od tej wiosny smile.gif

moim zdaniem najlepszym stadionem jest stadion ślaski ale ten stadion lecha jest wypasny gwidoń jak ty to robisz to jest chyba magia pozdro życze dalszych udanych prac biggrin.gif
baski18
Witam Gwidon kolejny raz musze Cie skorygowac smile.gif ale dla dobra stadionu tongue.gif

1. Trybuny jednopoziomowe sa dłuższe tzn. maja 5 sektorów (u Ciebie są 3 !!) Chodzisz na mecze to wiesz jak waznym sektorem dla kibiców jest 5! Nie mozna o niej zapomniec! Natomiast po drugiej stronie takze mamy 5 sektorów w tym:
- 2 narmalne dla kibiców
- 1 dla Vipów z daszkiem ( http://www.lechpoznan.net/galeria/index.ph...ge=P1050740.JPG )
- 1 dla przyjezdnych(bez krzeselek) w ktorym teraz zastepczo jest kociol(Gdybys zrobil ogrodzenie bylo by super)
- 1 odzielajacy przyjezdnych od 4 trybuny
- i nie mozna zapomniec o sektorze ktory oddziela Vipów od klatki ( http://www.lechpoznan.net/galeria/index.ph...ge=IMG_3549.jpg )
Tu masz swietne zdjecie ( http://www.tylkolech.pl/content/view/46/81/ )
2. Druga trybuna bedzie inna niz Czwarta, a w Twoim projekcie jest identyczna (mozliwe ze niechcialo Ci sie tego robic, a moze nie mozna nie wiem bo sie na tym programie nie znam smile.gif Dwojka nie ma miec łączenia takich jak Czworka z pozostalymi trybunami [W projekcie 3d widac to dokladnie]) i tak jak ktos pisal 4 jest o wiele wyzsza od pozostalych trybun (co widac na jednym z moich zdjec) Moze moje wskazania Ci pomoga i zrobisz swietny stadion !!
3. Aha swietnie by bylo gdyby na 1 wisiala ta fana( http://www.lechpoznan.net/galeria/index.ph...92&image=45.jpg )

Pozdro
Gwidon
dzieki baski za fajne fotki i uwagi , doskonale wiem gdzie zrobilem bledy ale nie bede ich poprawial gdyż gdybym chciał żeby stadion był dokladny co do każdego detalu to poświecil bym mu wiecej czasu, a nie mam czasu smile.gif
podniosłem cale trybuny o 4% może teraz Wam sie bedzie podobało, importowalem tylko kilka flag ( i tak wiecej niż domyslnie w pesie). Narazie ciagle nie mam kibiców :/ ehh

Uwagi:
jeszcze nie opanowałem tego jak nakładac kibicow oraz świecących jupiterow w nocy więc nie wypominać mi smile.gif

oto ostateczne screeny.
baski18
Witam.. wszystko ładnie ... ale ten dach jest troche nie teges Chodzi o koncowki ... one sa przeciez tak samo dlugie jak "srodkowa" czesc dachu a nie krotsze, a pozatym za duzy przeswit pomiedzy trybuna, a dachem gdyby tak bylo naprawde to deszcz i tak by zalal trybuny jak jest w Kielcach

http://img220.imageshack.us/my.php?image=stad32ey5oh.jpg

Tu masz wiecej zdjec http://www.lechpoznan.net/index.php?akcja=...ecia=tak&idg=16
pamietaj ze przeswity bede zapelnione niebieska membrana(na dachu) !!

Pozdro
Gwidon
dobra wiadomosc dla fanów realu madryt. jutro wraz z nt89 wydamy ten stadionik w wersji bez kibiców, zawsze cos, zwłaszcza że nie każdemu dziala stadion Ariela;)
mcraczek
No zajebiscie juz nie moge sie doczekac smile.gif

Sluchaj Gwidon a kiedy mozemy sie spodziewac polskich aren wykonanych przez ciebie? Moga byc rowniez bez kibicow przynajmniej do testow smile.gif
Junior96
super ze wydacie santiago bernabeu smile.gif juz sie nie moge doczekac, dotychczas musiałem grac na przerobionym stadionie valencii tongue.gif
melman
no te dwa ostatnie stadiony kapitalne (wreszcie stadiony od podstaw), a mam jescze pytanko czy oprocz Ciebie ktos jescze robi stadiony na tym programie i czy pokazuje rezultaty swojej pracy w necie
walczu
QUOTE(melman @ May 4 2006, 23:19:59) [snapback]65930[/snapback]

no te dwa ostatnie stadiony kapitalne (wreszcie stadiony od podstaw), a mam jescze pytanko czy oprocz Ciebie ktos jescze robi stadiony na tym programie i czy pokazuje rezultaty swojej pracy w necie

1. Tak robi...
2. Nie pokazuje w necie =]...

...narazie
T-Mac
gwidon juz odblokowane smile.gif
Gwidon
Nie wiem czy ktoś tutaj jeszcze odwiedza ten temacik- prosze
obiecany stadion Realu Madryt,wersja bez kibiców , stadion zastepuje treningowy ClubHOME.
Dzieki NT89 stadionik ma polepszone texturki smile.gif

Gwidon x2.gif

IPB Image
dzis zamieszcze linki

LINKI:cut
claudiu
great man plzz convert this stadium http://download.yousendit.com/29F870EE59666D8A plzzz
Junior96
wspaniały stadion... jest to 1 bernabeu które u mnie chodzi bez problemów i napewno najlepsze smile.gif z niecierpliwością czekam na wersje z kibicami smile.gif Pozdro
Vadim06
no stadionik naprawde bardzo dobry, szkoda jednak ze nie został on stworzony na podstawie stadionu z kibicami, co jak co, ale fani zmotywowac potrafia dry.gif

w/w roster się napewno przyda smile.gif
mcraczek
Swietny station Gwidon odwaliles naprawde kawal dobrej roboty. Trzymaj tak dalej. Pozdro dla nt89 !
bayer9
Zajebisty stadionik! Najlepszy jak dotad! Nawet tekstury mi sie nie pier....
Poza malymi szczegulami:/
1.Napisy ulozone z krzeselek na 2 trybunach REAL MADRID CF(jego brak)
2.Kibice
3.Na murwie przy bramkach powinien znajdowac sie napis BENQ SIEMENS
4.Murawa powinna byc jasniejsza i w paski!
5.Bramki troche za ciemne(szare) powinny byc biale. Nie zebym sie czepial! smile.gif
6.I jakos dziwinie swiatla zamieszczone:/
Ale miejmy nadzieje ze ukaze sie roster! smile.gif
Gwidon
co wy ludzie macie z tym "roster" po jakiemu to jest bo ja nie kapuje

poprawek nie bedzie bo sie czepiacie za bardzo a ja i tak jestem fanem Barcy i kropka
saviolka
no Santiago wyjechane
Jak jestes fanem Barcy to zrób zajebiste Nou Camp
aha odrazu mówie ze to nie jest request poprostu jak bys zrobil to bym sie nie pogniewał smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.