Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Szarzan
Stadium Template

Prosze bardzo cool.gif
Gwidon
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Dec 10 2006, 15:53:08) [snapback]102657[/snapback]

nie wiem czy mnie zrozumiales
chdozi mi o to ze jak zapisze ta bieznie i reszte tych rzeczy jako field.oif to czy trawa na murawie (tej ktorej nie pokryje w rhino textura)
zrobi sie automatycznie w pesie ?

moze to pomoze w zrozumieniu o co mnie chodzi
IPB Image

jak już pisałem to część "field.oif" jest odpowiedzialna za otoczenie murawy a nie za samą murawkę wink.gif
więc edytując plik "2" to murawka pozostanie nie zmieniona wink.gif
Dominoz
Gwidon- daj se spokoj juz z racami itd, dawaj Lecha bo juz sie doczekac nie moge biggrin.gif

P.S. Moze zrobilbys tez nowy stadion Sląski,co?
Teofilowiak1908
dzieki Gwidon
jeszcze jedno pytanie
jak zrobic taki dach z pojedynczych meshy ?
IPB Image
a to wersja z rhino
IPB Image
da sie te meshe jakos zaokraglic ?
Tlen
Poznań czeka!! My czekamy!! Na stadion przy Bułgarskiej biggrin.gif
Pozdro Gwidon
glowa891
Dajcie mu spokój! Jak zrobi to będzie! Ludzi sie nie pogania! Albo chcecie bardzo dobry stadion i poczekać na niego jeszcze albo wolicie zrobiony byle jak stadion jakich wiele! Pozdro...
jacekz40
sad.gif Sorry bez urazy, ale nic nie rozumiem, zaglądam co jakiś czas na ten temat, i tak jak dwa miesiące temu była mowa o stadionie Lecha tak dalej to samo, tzn?? nie ma tego stadionu?? Czy może ten stadion i inne o których mowa już gdzieś są?
Dominoz
Ale za to jak go wypusci, to bedzie to po prostu cudenko!
Juz nie moge sie doczekac smile.gif
Martin_FS
Witam Gwidon. Spotykamy się po raz pierwszy, choć ja znam Ciebie a konkretniej Twoje prace już od paru ładnych lat. Na scenie FIFA minęliśmy się niestety, bo gdy ja w końcu dostałem neta i zacząłem tworzyć Ty nie pracowałeś już na CF. Obecnie jestem patchmakerem na serwisie FIFA Polonia wraz z Twoim przyjacielem YASem. Chcę Ci pogratulować za to co zrobiłeś wtedy na scenie i życzyć sukcesów w PESie. Czekam z niecierpliwością aż na monitorze ujrze wreszcie widok, który mam, gdy ruszę głową i wyjrzę przez okno:) Stadion Lecha! YAS już dawno pokazywał mi screeny z niego i byłem oszołomiony! Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i przerzucisz też ten stadion do FIFY, albo zgodzisz się by YAS to zrobił. Jeszcze raz dzięki za ten obiekt, na pewno na PES będzie u mnie kiedy tylko go wydasz a moim marzeniem jest by znalazł się także w FIFCE.
Pozdrowionka!

circle.gif Ok Norek, ale nie wiedziałem, że tu nie ma sygnaturek, w opcjach były, więc wsadziłem. Wystarczyło tylko powiedzieć, a ostrzeżenie jest zbędne. Jeśli to nie zbieżność nicków to gratuluje świetnych twarzy. Pozdrawiam
Gwidon
QUOTE(Martin_FP @ Dec 16 2006, 20:47:37) [snapback]104169[/snapback]

Witam Gwidon. Spotykamy się po raz pierwszy, choć ja znam Ciebie a konkretniej Twoje prace już od paru ładnych lat. Na scenie FIFA minęliśmy się niestety, bo gdy ja w końcu dostałem neta i zacząłem tworzyć Ty nie pracowałeś już na CF. Obecnie jestem patchmakerem na serwisie FIFA Polonia wraz z Twoim przyjacielem YASem. Chcę Ci pogratulować za to co zrobiłeś wtedy na scenie i życzyć sukcesów w PESie. Czekam z niecierpliwością aż na monitorze ujrze wreszcie widok, który mam, gdy ruszę głową i wyjrzę przez okno:) Stadion Lecha! YAS już dawno pokazywał mi screeny z niego i byłem oszołomiony! Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę i przerzucisz też ten stadion do FIFY, albo zgodzisz się by YAS to zrobił. Jeszcze raz dzięki za ten obiekt, na pewno na PES będzie u mnie kiedy tylko go wydasz a moim marzeniem jest by znalazł się także w FIFCE.
Pozdrowionka!

circle.gif Ok Norek, ale nie wiedziałem, że tu nie ma sygnaturek, w opcjach były, więc wsadziłem. Wystarczyło tylko powiedzieć, a ostrzeżenie jest zbędne. Jeśli to nie zbieżność nicków to gratuluje świetnych twarzy. Pozdrawiam

spoko wszystko Yasowi przekaże
gavi
Witam mam taką prośbę,czy ktoś z Was mógłby przekonwertować mi stadion Legii i Lecha z PES-a 5 Pc na PS2?
z góry thx l1.gif
Teofilowiak1908
czesc Gwidon mam taki maly problem moze bedziesz wiedzial jak to rozwiazac
http://i13.tinypic.com/34oy5ad.jpg
nie wiem czemu to co jest za stadionem jako tlo jest tkie ciemne ze w ogole nie widac co tam jest :/
wiesz moze jak sie cieniuje czy cos w rhino ?

I jeszcze jedno czy da sie usunac te bandy reklamowe dookola boiska ? tylko tak zeby nie belo ich w ogole a nie zeby byly biale tak jak te na stadionie cracovii (chyba twoiej roboty)
Beny13
Siemka mam pytanie szczególnie do Gwidona czy stadiony z Pes 5 dzialaja w Pes 6
Prz3m4s
powinny działac smile.gif
Dominoz
Dzialaja, tylko na wstepie (wychodzenie pilkarzy) jest cos skopane...
W samej grze jest juz ok...Tylko co za problem sobie przekonwertowac narzedziem Gwidona...? Jakby co na www.issonlie.pl news z 13 listopada wink.gif
E 9
Panie Gwidoniu czy nie zrobi pan swoim kolegom prezentu na święta w postaci Stadionu Lecha?Tak cię ładnie wszyscy prosimy biggrin.gif .Pozdro
Levis17
QUOTE(E 9 @ Dec 22 2006, 20:45:43) [snapback]105814[/snapback]

Panie Gwidoniu czy nie zrobi pan swoim kolegom prezentu na święta w postaci Stadionu Lecha?Tak cię ładnie wszyscy prosimy biggrin.gif .Pozdro

"Panie Gwidoniu" huh.gif cos mnie ominelo? zawsze myslalem ze to Gwidon a nie Gwidoń unsure.gif jesli sie myle to naprowadzcie mnie na dobra droge
POZDRAWIAM
rosiaktotti
Sorry mam pytanie mugl by ktos dac link na szablon samej murawy ((tak jak jest w torialu)do programu Rhinoceros Evaluation)Z gory dzieki !!
Gwidon
IPB Image

wesolych swiat
E 9
QUOTE(Gwidon @ Dec 23 2006, 20:24:24) [snapback]106282[/snapback]

IPB Image

wesolych swiat

O ku*** cudo rolleyes.gif .Wrzuc ją na Lecha.A własnie jak sie prace posuwają ze stadionem Kolejorza?odp

Wesołych Gwidon
seen
SUPER MURAWA!!
Dominoz
nie za gleboka ta trawka...? smile.gif
Daj juz tego lecha...mial byc juz z miesiac temu biggrin.gif
Gwidon
QUOTE(Dominoz @ Dec 23 2006, 20:30:10) [snapback]106290[/snapback]

nie za gleboka ta trawka...? smile.gif
Daj juz tego lecha...mial byc juz z miesiac temu biggrin.gif

dobra trawka nie jest zła:)
ComeBack
Chłopie jetes niesamowity!!
POZDRAWIAM;)
Vadim06
QUOTE(Gwidon @ Dec 23 2006, 22:59:12) [snapback]106303[/snapback]

dobra trawka nie jest zła:)

na holenderska mi nie wyglada huh.gif
rosiaktotti
Sorry mam pytanie mugl by ktos dac link na szablon samej murawy ((tak jak jest w torialu)do programu Rhinoceros Evaluation)Z gory dzieki !!
kostek
Przydałby się skrin z gry, podczas normalnej rozgrywki jak to wygląda.
Vadim06
W formie żartu byc może trawa powstała, ale się trochu bardziej zastanawiająć to może to być kolejny wspaniały odnaleziony sposób na kolejny kapitalny element graficzny w pro.
Troszkę te trawę przyciąć (aby nie wystawala ona ponad buty graczy biggrin.gif) i trawka 3D jak się patrzy.
Przyszlifuj to trochu Gwidon. Moze być niezłe:)
A_A
OOOOOO !!
Kriss91
Pomysł BDB. Oczywiście to pewnie tylko dla widoczności pomysłu Gwidon zapodał takiego screena. Martwi mnie jednak jedno. Czy mój zabytek, na którym teraz piszę, udźwignie stadion z taką trawką. Przecież jest to kilkaset dodatkowych partii textur (chyba). Jestem ciekaw jak wyglądałaby taka trawka po przycięciu. Gwidon mógłbyś zapodać screena z przykoszoną trawą?? wink.gif
Dominoz
Gwidon-mozesz przyblizyc kiedy wydasz Lecha? biggrin.gif
Vadim06
QUOTE(Dominoz @ Dec 25 2006, 20:35:19) [snapback]106861[/snapback]

Gwidon-mozesz przyblizyc kiedy wydasz Lecha? biggrin.gif

ehh z tymi obiecywankami Gwidona rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
LESZA
Siema gwidon
Dasz rade wydac stadion Groclinu do Stadium savera??
z gory THX
MAT92
może 20% dla Leszy :/ w każdym temacie pisze "czy ktoś mu nie zrobi stadionu dyskobolii" to jest zaśmiecanie tematów
NiNE-T3
Gwidon, pośpiesz się prosze, i dokończ stadion Lecha.
seen
Gwidon ponawiam moją prośbe: zaimportowalbys mi moj stadion Wisełki z kibicami?? Pisz na priv jakbys mogł.Z góry dzieki biggrin.gif pozdro
seen
Gwidon jak co to wejdz na TU i ja ci go tam wysle na priva albo pisz do mnie na gg (numer tez tam)
jacekz40
mad.gif Sorry ale nie rozumiem tego całego zamieszania z polskimi stadionami, jest kilka takich tematów na forum, pisanina, pisanina, a stadionów jak nie ma tak nie ma. Powoli zbliża się wielkimi krokami nowa edycja gry PES7 biggrin.gif i pewnie tradycyjne to co "polskie" do gry wyjdzie na miesiać przed nową edycją.
whan
QUOTE(jacekz40 @ Jan 11 2007, 07:43:40) [snapback]111820[/snapback]
Powoli zbliża się wielkimi krokami nowa edycja gry PES7 biggrin.gif

taaa, już leci - 10,11 miesięcy i będzie...
jacekz40
tongue.gif specjalnie przesadzam, ale prawda jest taka, ze nasze rodzime dodatki wychodzą za 5 min 12
jak juz widać nową edycję gry.
E 9
Siema Gwidon mam takie pytanie czy mógłbyś dokonczyć moój i seen a stadion jagi???Wiem ze przydąłby sie do patcha bo tórcy mowili ze go chcą.JA sam jż nie wiem co poprawić w rhino i co dodać.JAkbys mógł tak go dokonczyć to bym ci poweidział to co sam wiem co do zrobienia ale nie wiem jak itp.JAk będziesz na forum to odpowiedz na forum albo na gg masz je w profilu albo tu:8760548.
misiek1899
Ma ktoś Camp Nou z ładną,równą murawą ? Bo ja mam fajny stadion i wszystko jest Ok,nawet loga Barcy za bramkami są ale murawa jest tragiczna :/

Ktoś tutaj szukał stadiony La Liga więc prosze : La Liga.
Brakuje tylko 3 albo 4 stadionów.
matthew
QUOTE(misiek1899 @ Jan 15 2007, 15:37:41) [snapback]113181[/snapback]

Ma ktoś Camp Nou z ładną,równą murawą ? Bo ja mam fajny stadion i wszystko jest Ok,nawet loga Barcy za bramkami są ale murawa jest tragiczna :/
Ktoś tutaj szukał stadiony La Liga więc prosze : La Liga.
Brakuje tylko 3 albo 4 stadionów.

napisz do mnie na gg(masz nr w profilu) to Ci podeślę.. wink.gif
kulig
a moglby ktos tutaj ten stadionik zamiescic??i jeszce jedno pytanko..Macie moze jakies takie nietypowe stadiony??tzn jakies zarabiaste dziela architekruty??
matthew
QUOTE(kulig @ Jan 15 2007, 15:47:40) [snapback]113184[/snapback]

a moglby ktos tutaj ten stadionik zamiescic??i jeszce jedno pytanko..Macie moze jakies takie nietypowe stadiony??tzn jakies zarabiaste dziela architekruty??

łap Camp Nou
pozdro
misiek1899
Kurde albo mam coś nie tak albo ronnie ma taki stadion jak ja.Mi ta murawa sie nie podoba.Ma ktoś Camp Nou z lepszą murawą albo wie jak podmienić murawe w kitserverze ?
seen
Murawe podmieniasz w We picture decoder
misiek1899
Ale jak to zrobic ? JAkie pliki musze podmienic ? Mógłby ktos kto sie zna na tym odezwac na gg : 8347767 ?

Przy pomocy seena próbowałem podmienic murawe ale to nic nie dało.Dajcie Camp Nou z ładną murawą.Gwidon a może ty zrobisz CN?
seen
Gwidon jak usunac snieg z murawy ktora jest przy twoim template od importu stadionu?? probowalem podmieniac wszystko i nic mi nie wyszło dry.gif sad.gif smile.gif
Teofilowiak1908
musisz podmienic texturki w picture decoder te ktore przedstawiaja wlasnie snieg np na jakeis wyciagniete z innego stadionu z pogody day fine
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.