Super stadion:).
Gwidon jak stoi sprawa z konwertowaniem stadionów z Fify ? Bo pamiętam że kiedyś z Michałem Pyzelem zrobiłeś stadiony wszystkich polskich pierszoligowców.
Piękny stadionik, dzis trzymamy kciuki za Legię, ja też chociaż jestem z Białegostoku

! A Gwidon moze podjał byś się zrobienia Stadionu Korony od podstaw bo w tamtym Norka cus mi nie pasuje?????? POZDRóWKA
grzesio1712
Jul 26 2006, 09:30
brawo! Gwidon stadion Legii wspaniały.
PS. też dzisiaj jestem za Legią
Vadim06
Jul 26 2006, 09:34
QUOTE(grzesio1712 @ Jul 26 2006, 10:34:38) [snapback]80558[/snapback]
PS. też dzisiaj jestem za Legią

No jak chyba wszyscy

Wkońcu jak by nie było, Lega dzisiaj będzie prezentować Polski naród no i oby wyszło im to jak najlepiej ..
Stadion wspaniały Legii..Wielkie brawa Gwidon !
A Gwidon moze podjał byś się zrobienia Stadionu Korony od podstaw bo w tamtym Norka cus mi nie pasuje??????
Nom, stadion od Norka nie jest zbyt rewelacyjny, ponieważ nie jest tworzony od postaw, norek zmienił tylko i wyłącznie textury w pliku bin.. Przydal by się stadionik Korony .. Oj przydał..
kostek
Jul 26 2006, 09:34
QUOTE(Gwidon @ Jul 26 2006, 06:40:17) [snapback]80512[/snapback]
Jak narazie Twój najlepszy obiekt do PES'a... miód
Wiec Gwidon prosimy ładnie jak mozesz POstaraj sie wykonac Stadion Korony przeciez to najpiękniejszy stadion Polski.Należałoby mieć taki w PES'ie.
saviolka
Jul 26 2006, 10:01
QUOTE(Gwidon @ Jul 26 2006, 06:40:17) [snapback]80512[/snapback]
no Kostek dobrze mówisz Gwidon najlepszy Twój stadion do Pes`a
Rocky446
Jul 26 2006, 10:02
Gwidon jak można zainstalowac stadion legii jakim programem opisz proces wrzucania stadionu do gry.
Gwidon gdzie jest link do poprawionego Stadionu Sląskiego???
Siemka Gwidon, tworzysz zajebiste stadiony, ale jest na tym forum wielu fanów Arsenalu, którzy nie otrzymali dotąd w pełni realistycznego stadionu Emirates Stadion, do niczego nie zmuszam ale...bysmi byl wniebowzięci
Riki101
Jul 26 2006, 15:41
QUOTE(Gwidon @ Jul 26 2006, 10:40:17) [snapback]80512[/snapback]
Extra stadion najlepszy Polski obiekt w PESie
Gwidon
Jul 27 2006, 08:52
kolejny preview- stadionik jest gotowy ale trzeba go troche przyciemnic to robota na kilka sekund;)
pozatym tekstura z napiselm "Groclin VC mistrz " jest nieaktualna;)
stadion jest rozbudowany na podstawie planów projektowych - nie chcialo mi sie robic takich malych trybunek po bokach jak są w rzeczywistosci .
ławki trenerskie ustawione bedą przy trybunie zabytkowej tak jak to bylo na meczach Euro U19.

QUOTE(Gwidon @ Jul 27 2006, 09:56:47) [snapback]80790[/snapback]
kolejny preview- stadionik jest gotowy ale trzeba go troche przyciemnic to robota na kilka sekund;)
stadion jest rozbudowany na podstawie planów projektowych - nie chcialo mi sie robic takich malych trybunek po bokach jak są w rzeczywistosci .
ławki trenerskie ustawione bedą przy trybunie zabytkowej tak jak to bylo na meczach Euro U19.

spoko stadion groclinu dobra robota giwdon ale bedzie robiony stadion wisla kraków.
Bardzo ladny stadiony narazie jest legi w pes 5 ale mysle jak bedzie wisly kraków to bedzie lepszy
zgory dziekuje
QUOTE(Gwidon @ Jul 27 2006, 11:56:47) [snapback]80790[/snapback]

Stadionik bardzo ładny . To jest konwersja twojego stadionu z Fify

? Jak tak to moglbys przeniesc stadion Lecznej do PESa ?
saviolka
Jul 27 2006, 09:17
QUOTE(Gwidon @ Jul 27 2006, 07:56:47) [snapback]80790[/snapback]

Brawo Gwidon. Tylko kilka poprawek i Stadion wypaśny
Rocky446
Jul 27 2006, 09:18
Pomocy jak się instaluje te stadiony
Riki101
Jul 27 2006, 09:21
QUOTE(Gwidon @ Jul 27 2006, 11:56:47) [snapback]80790[/snapback]

S U P E R ile tych polskich aren brawo
prutek
Jul 27 2006, 09:32
takie male a cieszy
Vadim06
Jul 27 2006, 09:34
Super się zapowiada;)
Kto by pomyślał, ze tak się rozwinie technika patch-maikerska.. Kiedys Polska Liga do pesa była taka żmudna, bo ani żadnej areny ani nic..teraz jest możliwosc stworzenia aren no i Liga Polska robi się coraz ciekawsza:) do tego jeszcze pare stadioników + spory update LP i będzie miodzio
Levis17
Jul 27 2006, 10:53
Prosze zrob stadion Wisły Kraków
Michael
Jul 27 2006, 11:04
nie wiem po co konstruktorzy robicie polski stadiony przeciez trzeba je za cos wrzucic troche szkoda ze trzeba podmieniac lepiej wrzucac jakies europejskie stadiony z prawdziwnego zdarzenia jak Stade de France lub Da Luz.
Vadim06
Jul 27 2006, 11:13
QUOTE(Michael @ Jul 27 2006, 12:08:26) [snapback]80845[/snapback]
nie wiem po co konstruktorzy robicie polski stadiony przeciez trzeba je za cos wrzucic troche szkoda ze trzeba podmieniac lepiej wrzucac jakies europejskie stadiony z prawdziwnego zdarzenia jak Stade de France lub Da Luz.
Za pomocą stadium-servera wrzucasz stadiony i możesz mieć ich tyle, ile drużyn w Pro, więc raczej nic nie tracisz:)
Michael więkoszość ludzi uzywa juz stadiumservera i nie przejmuje się czymś takim jak "który stadion podmienić" - masz tyle stadionów ile chcesz.
Stadion wygląda bardzo fajnie :-D Gwidon zrobilbys kiedys do PESa stadion Amiki Wronki.. moze nie teraz od razu ale tak za kilka tygodni bo we Wronkach bardzo duzo osob gra w PESa. Jakby co to moge Ci fotki przysłać. Pozdro.
Michael
Jul 27 2006, 11:50
QUOTE(KoczO @ Jul 27 2006, 12:19:28) [snapback]80849[/snapback]
Michael więkoszość ludzi uzywa juz stadiumservera i nie przejmuje się czymś takim jak "który stadion podmienić" - masz tyle stadionów ile chcesz.
KACZO ale podobno gra sie
tnie kumpel mi mowil nie moge teraz sprawdzic bo nie chodzi mi Pes cos z systemem mam. Prawda to że sie tnie?
Mortin
Jul 27 2006, 12:17
QUOTE(Gwidon @ Jul 27 2006, 09:56:47) [snapback]80790[/snapback]

swietnie odwzorowales ten stadion... chwala Ci za to, ze potrafisz tworzyc areny pilkarskie i tworzysz polskie stadiony...
pozdro
Brawo oczekiwałem tego stadionu a tu wchodze i szok - Stadion Groclinu.Super by było żeby wyszedł przed moimi imieninami bylby spoko prezent

Jesteś najlepszy Gwidon.
chyba orange ekstraklasa 2.0 wyjdzie ze wszystkimi stadionami polskimi
Gwidon super robota wiesz ze teraz czekam na stadion Łęcznej
hehe T-mac fajnie by było miec tyle polskich stadionow w PESie... T-mac a bylby stadion Amiki ?
No ja tez czekam na ŁĘCZNĄ.
A oto zdjęcia bo tamte zchrzanilem
http://www.savefile.com/files/7903855Jest jeszcze jedno zdjęcie dał je ktos na forum prosze
http://www.gksgornik.leczna.pl/img/content/stadion_zdj.jpg
Gwidon
Jul 27 2006, 15:18
QUOTE(robi2 @ Jul 27 2006, 16:12:48) [snapback]80925[/snapback]
No ja tez czekam na ŁĘCZNĄ.
A oto zdjęcia bo tamte zchrzanilem
http://www.savefile.com/files/7903855już leczna mam dawno zrobiona, nie przysylajcie mi fotek gdy nie prosze o nie bo tylko balagan robicie w moim temacie
To jesli Leczna juz jest to prosimy o screena.
I w na oczach forumowiczow obiecuje ze nie bede przysyłał niechcianych fotek.
chuhon
Jul 28 2006, 08:09
Mam pytanie. Jeżeli zrobiłem model stadionu w Rhinoceros to co dalej mam zrobić i w jakim programie prosze o odpowiedzi??
Vadim06
Jul 29 2006, 09:38
Gwidon kiedy zamierzasz wydać stadion Groclinu ?
Raffels
Jul 29 2006, 10:02
Jak wyda to zobaczysz. Ludzie przestańce zadawać takie pytania bo nie dość, że robicie bałagan w temacie to jeszcze wkurzecie normalnych użytkowników, którzy chcą sobie ściągnąć lub pooglądać screeny. A tu taj co drugi post pytanie w stylu: kiedy będzię, kiedy zrobisz, zrobisz to, tamto i szmamto. Czasami poprostu ręce opadają... Btw. stadion Legii Gwidon rządzi, mimo kilku drobnych bugów (w sumie tylko ilość kibiców na żylecie, chodzi mi o dolne sektory) bardzo przyjemnie się na nim gra. Oby więcej takich aren.
.::Diego::.
Jul 29 2006, 10:11
QUOTE(Raffels @ Jul 29 2006, 09:06:42) [snapback]81272[/snapback]
Jak wyda to zobaczysz. Ludzie przestańce zadawać takie pytania bo nie dość, że robicie bałagan w temacie to jeszcze wkurzecie normalnych użytkowników, którzy chcą sobie ściągnąć lub pooglądać screeny. A tu taj co drugi post pytanie w stylu: kiedy będzię, kiedy zrobisz, zrobisz to, tamto i szmamto. Czasami poprostu ręce opadają... Btw. stadion Legii Gwidon rządzi, mimo kilku drobnych bugów (w sumie tylko ilość kibiców na żylecie, chodzi mi o dolne sektory) bardzo przyjemnie się na nim gra. Oby więcej takich aren.
Postawić temu panu komandosa

masz racje w 100% Po jaką cholere pytać się ciągle kiedy to wyjdzie kolejny i kolejny stadion.... to przeciez nie przyśpieszy jego wyjścia
BTW Stadion groclinu zajebioza, ciekawe jak wygląda ten łęcznej
Vadim06
Jul 29 2006, 10:24
QUOTE(Raffels @ Jul 29 2006, 11:06:42) [snapback]81272[/snapback]
Zapytałem się grzecznie bo zauwazyłem, że stadion Groclinu już praktycznie skończony jest (nawet sam Gwidon o tym mówił) więc już trochę czasu mineło od pierwszego prewiev'u i z ciekawości się zapytałem kiedy Gwidon ma zamiar kolejny Polskii stadion udostępnic.. Nie pytam sie go czy zrobi jakiś stadion, nie składam żadnych zamówien bo i tak przeciez nie wolno, tylko się normalne zapytalem o wydanie obiektu Groclinu
Jakas dziwan cisza w tym temacie.Przydałby sie jakis nowy stadionik czekamy Gwidon cierpliwie
michalek1985
Jul 31 2006, 16:24
a ja mam taka sprawe ze jesli bys mogl nie robic stadionow z taka murawa jak jest w stadionie korony bo dziwnie ta murawa mi wyglada plywa sie rusza i gra sie tnie.
Mooner
Jul 31 2006, 17:11
Gwidon czy podjąłbyś się zrobienia wspanialego niedawno otwartego stadionu najlepszego, najefektowniejszego klubu Arsenalu? jezeli juz ktos na ten temat pisal to sorka...szczerze nei chce mi sie przegladac 25 stron tematu.. xD
QUOTE(Mooner @ Jul 31 2006, 18:15:29) [snapback]81719[/snapback]
Gwidon czy podjąłbyś się zrobienia wspanialego niedawno otwartego stadionu najlepszego, najefektowniejszego klubu Arsenalu? jezeli juz ktos na ten temat pisal to sorka...szczerze nei chce mi sie przegladac 25 stron tematu.. xD
Gwidon nie przyjmuje requestów. Jest gdzieś na necie zapewne Emirates więc poszukaj.
pzdr
tsuyoshi
Aug 6 2006, 09:05
Gwidon mam pytanko robilem trybune stadionu Wisly i oprucz standardowych siatek Single mesch uzywalem tez walcow i bryl szczegolnie do zrobienia dachu i teraz jak importuje stadion w Stadium Builder to program sie wiesza wiesz moze jak to zaimportowac czy musze caly dach przerabiac Pozdro
QUOTE(Piecia @ Aug 1 2006, 14:16:52) [snapback]81858[/snapback]
Gwidon nie przyjmuje requestów. Jest gdzieś na necie zapewne Emirates więc poszukaj.
pzdr
mam emirates z tego packu cio jest tam bardzo duzoo stadionów, ale wiem ze gdyby gwidon podjalby sie takiego zadania to stadion byl by wykonany perfekcyjnie...
groclin bedzie udostępniony troche później tymczasem kolejny stadion:
Constant Vanden Stock Stadion czyli belgijski stadion drużyny Anderlecht Bruksela

2 wersje :
-wersja klubowa
DOWNLOAD-wersja champions league ( +bandy)
DOWNLOADpozdro
mcraczek
Aug 8 2006, 20:55
Stadion ma sie rozumiec konwertowany z Fify? Tak czy siak prezentuje sie genialnie!
Riki101
Aug 8 2006, 20:58
QUOTE(Gwidon @ Aug 8 2006, 23:55:52) [snapback]83418[/snapback]
groclin bedzie udostępniony troche później tymczasem kolejny stadion:
Constant Vanden Stock Stadion czyli belgijski stadion drużyny Anderlecht Bruksela

linki zamieszcze tutaj dziś lub jutro rano bo nie wiem kiedy się zamieszczą

2 wersje :
-wersja klubowa
-wersja champions league ( +bandy)
pozdro
Świetny stadion czekamy na download
kucharz
Aug 8 2006, 22:14
..... to przeciez nie przyśpieszy jego wyjścia ............
......fakt nie przyspieszy ale zaspokoi polska pierdolona ciekawosc i pragnienia :-D( w mniejszym stopniu)...... pierwszy i ostatni raz wypowiadam sie w tym temacie...moze to i nawet dobrze ;-P bo chcialem powiedziec tylko > ..Gwidon ...szacunek!! ;-)
Vadim06
Aug 9 2006, 06:17
Super obiekt Gwidon ...Super stadionik
Wkoncu coś ruszyło w tym temacie, ostatnio żadnych stadionów od Ciebie ani żadnych informacji dotyczących ich wydania..Wkońcu się cosik wzieło w przód
koziolek
Aug 9 2006, 06:27
A ja mam pytanie

. Jak konwertować stadiony z fify do pes5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.