Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Bratankow dwoch Apator i Ruch
No No niezły. smile.gif czekamy na final
Raffels
Ale chujowy stadion. :/
A tak poważnie to zajebiście zrobiony, szczególnie drugi screen miecie. smile.gif
jano
Bardzo ladnie. smile.gif
dawdi17
Bardzo ładny stadion. Będzie coraz większa kolekcja porządnie wykonanych stadionów.
Dominoz
Wypas,dawaj juz download, bo stadion mial juz byc do niedzieli XD
E 9
Elo mistrzu dlaczego nie wydajesz Lecha?Udalo ci sie uporac z jupiterami?Daj znać co i jak.POzdówka
Dorin
Piękny stadion, ale jeśli mogę się do czegoś przyczepić to tylko do tych dziur w dachu tongue.gif. Ale to szczegóły gratuluje roboty...
norek
QUOTE(Gwidon @ Nov 22 2006, 17:42:28) [snapback]99432[/snapback]

stadionu Lecha jeszcze nie ma - ciągle w wolnych chwilach staram się naprawić oświetlenie ale jeszcze mi to nie wyszło smile.gif
IPB ImageIPB Image
-tablica z wynikami
-oswietlenie
-nowe murawy
-nowe tekstury jupiterów, bandy na stadionie,bandy reklamowe,
-ochrona cool.gif , skromna ale jest wink.gif
-nowe ujęcia kamer (HIT)
-może jak zdążę to dodam też flagi sektorowe:D

Jeden z lepiej wykonanych stadionow jakich widzialem. Super jakosc no i podobienstwo.
jacekz40
Gwidon to co robisz powala na kolana, jestem pełen uznania, szacuneczek ( szkoda, ze Konami nie ma takiego Gwidonka biggrin.gif ), ale mam dużą prośbe i wyzwanie dla Ciebie - zrobisz takie maleństwo, typowo Polski III - IV ligowy stadionik? pojemności coś koło 2,5 - 5 tyś. coś w stylu załączonego linka, pozdrawiam.
http://rodlo_kwidzyn.w.interia.pl/stadion.htm
E 9
Wątpie,że Gwidon zrobi ten stadion.A po drugie on mówil żeby nie zamieszczać linków ze zdjęciami itp.Jak będzie chcial to sam poprosi.Gwidon jak tam prace nad LEchem?Kiedy masz zamiar go wydać.POzdro
Dominoz
QUOTE(E 9 @ Nov 24 2006, 16:23:42) [snapback]99845[/snapback]

Wątpie,że Gwidon zrobi ten stadion.A po drugie on mówil żeby nie zamieszczać linków ze zdjęciami itp.Jak będzie chcial to sam poprosi.Gwidon jak tam prace nad LEchem?Kiedy masz zamiar go wydać.POzdro

Boze, nie popędzaj go tak...
Jak zrobi, to zrobi...Co ci da to,ze bedziesz znal date? Jezeli powie Ci, ze np skonczy go do soboty, to ty w sobote od rana bedziesz truć, czemu jeszcze nie ma...Spokojnie, jak bedzie to bedzie.
E 9
QUOTE(Dominoz @ Nov 22 2006, 20:12:55) [snapback]99497[/snapback]

Wypas,dawaj juz download, bo stadion mial juz byc do niedzieli XD

Ty niebądź taki chop do przodu....Sam nie lepszy jesteś ph34r.gif
Dominoz
No wlasnie dlatego mowie,zebys sie nie pytal kiedy bedzie.
Bo wiem, ze to nie ma sensu- i tak nic nie zmieni.
Pozostaje nam czekac tylko :]
E 9
W sumie racja rolleyes.gif .Miejmy nadzieję,że Gwidon użyczy nas stadionem jak najszybciej i tyle.NIe śmiećmy już w jego temacie tongue.gif .POzdro for all.
Gwidon
QUOTE(E 9 @ Nov 24 2006, 16:33:57) [snapback]99850[/snapback]

W sumie racja rolleyes.gif .Miejmy nadzieję,że Gwidon użyczy nas stadionem jak najszybciej i tyle.NIe śmiećmy już w jego temacie tongue.gif .POzdro for all.

ciagle mam maly problemik - mniejszy wink.gif
pozatym chciałem zaszaleć i dodac flagi na kijach biggrin.gif i race cool.gif
ale chyba nie zdążę tego wszystkiego zrobic - więc gdy tylko naprawie bład z oświetleniem to wydaję smile.gif
glowa891
Mam prośbe! Możecie mi podać linka ze stadionami (SS) do PES-a 6? Ściągnąłem paczke stadionów (bodajże 157) i wszystko działa ,ale chciałbym miec takze stadiony np. Portugalskie, Austriackie itd.! POMÓŻCIE laugh.gif cool.gif
Dominoz
1. www.pro-evo.pl w dziale download masz full stadionow...Moge byc do PES5.
2. Nie spamuj watki Gwidona
glowa891
Wiem że na pro-evo jest dużo stadionów do PES-a 5...Korzystam z nich w PES-ie 6! Ale nie ma tych stadionów które mnie obecnie interesują! POZDRO! tongue.gif
Dominoz
No to skoro nie ma, to nie ma...
Czekaj na nie, albo zrob se samemu :]
Szarzan
Gwidon sorki, że nie napisze teraz na temat ale mógłbyś zajrzeć w ten temat http://board.issonline.pl/index.php?act=ST...=0#entry100001?? Mam do ciebie prośbe. Prosze to ważne. Pozdrawiam.smile.gif
Wookiee
sorry ze tak troszke od tematu odbiegam ale czy wiadomo coś o powstawaniu nowego Old Trafford??
tzn. po modernizacji oczywiście. czy wogole ktoś robi już ten stadion?? bo w PES 6 niestety nadal jest stare Old Trafford :/
matthew
Cze Gwidon !
Może pamiętasz, ostatnio pomogłeś mi znależć pare stadionów do PES6 (hiszpańskich). Jednak częsć z linków nie działa, a cześci stadionów po prostu nie ma. Czy mógłbyś je dla mnie znalezć?? Napewno mógłbym się jakoś odwiedzieczyc. Oto lista stadionów których potrzebuję :

Real Betis
Celta Vigo
Getafe
Gimnastic
Recreativo
Levante
Atletico Madrid
Osasuna
Racing C.
Sevilla

Z góry dzięki, pozdro

P.S. Myślę, że moze to tez być pomocne dla innych fanów La Liga smile.gif
seen
Gwidon mam pytanko : jak zaimportowac dach i poręcze ??
Gwidon
Stadion Partizana Belgrad ;D
wykonany przez Daniego i Gwidona wink.gif
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

niedlugo link smile.gif
DEPORTIVO FAN
QUOTE(ronnie10 @ Nov 26 2006, 14:52:02) [snapback]100379[/snapback]

Cze Gwidon !
Może pamiętasz, ostatnio pomogłeś mi znależć pare stadionów do PES6 (hiszpańskich). Jednak częsć z linków nie działa, a cześci stadionów po prostu nie ma. Czy mógłbyś je dla mnie znalezć?? Napewno mógłbym się jakoś odwiedzieczyc. Oto lista stadionów których potrzebuję :

Real Betis
Celta Vigo
Getafe
Gimnastic
Recreativo
Levante
Atletico Madrid
Osasuna
Racing C.
Sevilla

Z góry dzięki, pozdro

P.S. Myślę, że moze to tez być pomocne dla innych fanów La Liga :)

Vadim06
QUOTE(Gwidon @ Dec 2 2006, 02:50:27) [snapback]101018[/snapback]

Stadion Partizana Belgrad ;D
wykonany przez Daniego i Gwidona wink.gif
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

niedlugo link smile.gif

DOWNLOAD
Gwidon

co do stadionów z Liga Espaniol to tylko te nie zostały zbudowane jeszcze :
Real Sociedad
Getafe,
Santander,
Espanyol,
Osasuna Pampalona
Mallorca
pozostałe znajdziesz na 100% smile.gif (sorry nie mogę ich uploadowac bo dużo zajmują)
E 9
Piękny ten stadion PArtizanu - brawo mistrzu.A jak tam prace nad Lechem?Ruszyło cos ze swiatłem?ODp pozdówka
saviolka
Gwidon sory ze pisze to w twoim temacie ale masz może stadion PSV EINDHOVEN- Phillips Stadium.
Bo mój niestety nie dziala na ładnej pogodzie.
Bianconeri
siemks, może mi ktoś powiedziec jak zaimportowac bandy do 'stadiumserverrowych' stadionów przekonwertowanych z PES5 do PES6? Bo coś mi w makówce świta ze gdzies do jakiego pliku trzeba było coś dopisac, ale za nic sobie nie moge przypomniec xD I ni jak nie da rady;p Moze w komentach pod newsem z tym narzędziem (converterem) ktos napisał, ale zaden odnosnik na issonline mi nie działa..
Pomóżcie pliss, z góry dzięki;]
Dominoz
Gwidon- co z tym Lechem...? Czekam i czekam i nic...
kostek
Ściągnął ktoś ten stadion Partizana? Jak tak to proszę o wrzut, bo link nie działa.
kulig
hej:)sluchajcie kiedy sie mozna spodziewac tego naszego ukochanego lecha????
Bianconeri
Widze, że już nie mozecie sie tego lecha doczekac:P Jak chcecie ze tak to nazwe "demo tego stadionu";p, bo on jest z 5 częsci PES tylko PRZEKONWERTOWANY do PES6. Na razie może wam wystarczy:P I o dziwo to chyba jedyny stadion który przekonwertowałem z piątki, na którym działają bandy ph34r.gif (z gry, bo z gry ale sie wyswietlają:E czyt. oryginalne pesowskie bandy;p) A tak to w innych mi sie nie wyswietlają sad.gif i jeszcze raz prosze, jeśli ktos wie jak wgrac te bandy do przekonwertowanych stadionów to prosze, niech tu napisze..(Gwidon -licze na Ciebie xD)

Lech Poznań from PES5 to PES6
Jak ktoś nie ma to niech sobie skorzysta;p
kulig
thx..smile.gifa wiecie kiedy powstanie do pes 6?????
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Co wy tak sie sracie z tym Lechem?!
Dominoz
Bo to najlepszy stadion w Polsce tongue.gif
Gwidon
QUOTE(Dominoz @ Dec 7 2006, 20:20:26) [snapback]102088[/snapback]

Bo to najlepszy stadion w Polsce tongue.gif

cool.gif
a światła już w nim naprawiłem więc teraz tylko kwestia race/flagi/konfeti ph34r.gif
Dominoz
A ile jeszcze poczekamy? biggrin.gif
Teofilowiak1908
czesc Gwidon mam pytanie
zaczynam robic stadion Zawiszy i mam takie pytanie
robiac stadion ŁKS-u po importowaniu wyszlo ze murawa ta z pesa ktora sie automatycznie "tworzy" w grze zajmuje wiecej miejsca niz wygladalo to w rhino
i przez to mialem jakies migania textur w grze np za bramka tam gdzie ja w rhino zrobilem swoja trawe nachodzila trawa z pesa i migala mi ta textura (tak jakby nachodzily na siebie)
mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi tongue.gif
no i przechodzac do mojego pytania: teraz robiac stadion Zawiszy (za bramkami sa nawierzchnie takie jak na bierzni) wiec wpadlem na pomysl zeby te meshe podniesci troche wyzej niz poziom murawy w rhino tak zeby w grze byly one nad ta trawa z pesa i moje pytanie czy to cos da ? i czy nie bedzie problemow z importowaniem przez to ?
z gory dzieki za odpowiedz

I jeszcze przy okazji czy mogblys wrzucic do mojego tematu te pliki do importowania kibicow ? bo w moich wyskakuje jskis blad i przez to nie moge zaimportowac kibicow
seen
Siema Gwidon! Czy moze wiesz jak wyciagac trybuny z innych stadionów pod SS??
Teofilowiak1908
otworz plik stad1_main w programie picture decoder exporyuj BMP( ta z texturami trybun) i w photoshoipie wytnij sobie potrzebna ci texture
Gwidon
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Dec 9 2006, 10:41:30) [snapback]102352[/snapback]

czesc Gwidon mam pytanie
zaczynam robic stadion Zawiszy i mam takie pytanie
robiac stadion ŁKS-u po importowaniu wyszlo ze murawa ta z pesa ktora sie automatycznie "tworzy" w grze zajmuje wiecej miejsca niz wygladalo to w rhino
i przez to mialem jakies migania textur w grze np za bramka tam gdzie ja w rhino zrobilem swoja trawe nachodzila trawa z pesa i migala mi ta textura (tak jakby nachodzily na siebie)
mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi tongue.gif
no i przechodzac do mojego pytania: teraz robiac stadion Zawiszy (za bramkami sa nawierzchnie takie jak na bierzni) wiec wpadlem na pomysl zeby te meshe podniesci troche wyzej niz poziom murawy w rhino tak zeby w grze byly one nad ta trawa z pesa i moje pytanie czy to cos da ? i czy nie bedzie problemow z importowaniem przez to ?
z gory dzieki za odpowiedz

I jeszcze przy okazji czy mogblys wrzucic do mojego tematu te pliki do importowania kibicow ? bo w moich wyskakuje jskis blad i przez to nie moge zaimportowac kibicow

problem o którym mówisz wyglada tak
że w grze otoczenie dookoła murawy (trawka itp) jest zawarta w osobnym pliku "2" tzn field wink.gif
domyslnie jest tam jakaś trawka, jezeli Ty chcesz dodać własną to musisz ją zapisać jako osobną cześć field.oif i wgrać przez OIF2BIN wink.gif na stadiumpart nr 2 wink.gif
wtedy wszystko bedzie dobrze wink.gif
jeżeli chodzi o zawisze która ma bieżnie to polecam użyć plik "2" z mojego stadionu Slaska wink.gif tam masz gotową bieżnie , moim zdaniem prezentuje się bardzo dobrze wink.gif
seen
ale mi chodzi nie o tekstury tylko o cale modele trybun . Czy jest taka opcja>>??
Teofilowiak1908
dzieki Gwidon chyba kumam
a co do biezni to moja tez nie ejst zla tongue.gif mozesz ja zobaczyc w temacie o stadionie ŁKS
a i jeszcze jedno czy w takim razie musze nakladac texture trawy na tem model murawy w rhino czy zrobi on sie sam
Gwidon
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Dec 10 2006, 15:30:43) [snapback]102652[/snapback]

dzieki Gwidon chyba kumam
a co do biezni to moja tez nie ejst zla tongue.gif mozesz ja zobaczyc w temacie o stadionie ŁKS
a i jeszcze jedno czy w takim razie musze nakladac texture trawy na tem model murawy w rhino czy zrobi on sie sam

poprostu usuń model "2" z Twojego pliku i tej wczesniejszej trawy nie bedzie wink.gif
Teofilowiak1908
nie wiem czy mnie zrozumiales
chdozi mi o to ze jak zapisze ta bieznie i reszte tych rzeczy jako field.oif to czy trawa na murawie (tej ktorej nie pokryje w rhino textura)
zrobi sie automatycznie w pesie ?

moze to pomoze w zrozumieniu o co mnie chodzi
IPB Image
E 9
Gwidon no własnie jak wyciagnać całą trybune ze stadionu np.Da LUz?ODp to ważne
Majk
Przede wszystkim witam na forum. I mam pytanie. Czy może ktoś podać mi działający link do template boiska do Rhinoceros żebym mógł zacząć projektowanie stadionu? Z góry dziękuje za pomoc.
Kuba133
tez szukam teog co moj poprzednik a linki co byly kiedys podane na forum juz nie dzialaj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.