mcraczek
Jul 21 2006, 12:01
QUOTE(Gwidon @ Jul 21 2006, 09:54:04) [snapback]79515[/snapback]
no dobra nie chcialeś udowodnić no to ja udowodnię

tutaj masz w kolejnosć; zdjęcie ( usunąłem drzewa żeby nie zamazywały obrazka), stadion w programie 3d oraz nałozone te dwa obiekty
jak widać trybuny za bramka są nieco wyższe od tych w rzeczywistosci.
trybuny przy wieży są powiedzmy że na równi ( minimalnie niższe) za to slup wygląda już zdecydowanie niższy.
niestety te widoki nie są idealnie takie same zauważ że stadion na zdjęciu 2 powinien być troche obrócony względem osi łączącej bramki ( bo na screenie 3 linie boiska się nie nachodzą) a w związku z tym gdyby idealnie je nałozyć to trybuny za bramką nie zmienily by swojej wielkosci ( może minimalnie) a trybuny przy wieży na screenie 2 by urosły razem z calą wierzą.
jaki z tego wniosek? taki że chyba zrobilem za wysokie trybuny, mój bład ale już tego nie poprawie
pozdro niedowiarku

Mieszane mam uczucia co to twojej argumentacji ale nie zamierzam sie z toba klocic. Wiec ujme to inaczej... nie wydaje ci sie ze gdybys zwiekszyl wysokosc tych trybun slazak w pesie prezentowal by sie lepiej?
Gwidon
Jul 21 2006, 12:41
chcialem zaprezentować teraz jeden ze stadionów z mojej prywatnej kolekcji

Video Preview
http://www.youtube.com/watch?v=-NoifZ0vpmQwkrótce udostępnie też kilka fotek wysokiej rozdzielczości jeżeli będzie zainteresowanie
mcraczek
Jul 21 2006, 13:00
Powiem krótko... perfekcja! Jestes wielki mimo tych irytujacych trybun na slazaku
Vadim06
Jul 21 2006, 13:30
QUOTE(mcraczek @ Jul 21 2006, 14:04:14) [snapback]79554[/snapback]
Powiem krótko... perfekcja! Jestes wielki mimo tych irytujacych trybun na slazaku

Irytujące to są te Twoje wypowiedzi i próba przekonania każdego, że stadion Śląski jest inny niż w rzeczywstości ..

Może do drzewa stojącego za stadionem też się doczepisz? Za wysokie czy coś ?
Kapitalny stadion Legi Gwidon .. Nic tylko czekać na mirrorra
QUOTE(Gwidon @ Jul 21 2006, 13:45:55) [snapback]79547[/snapback]
chcialem zaprezentować teraz jeden ze stadionów z mojej prywatnej kolekcji

Video Preview
http://www.youtube.com/watch?v=-NoifZ0vpmQwkrótce udostępnie też kilka fotek wysokiej rozdzielczości jeżeli będzie zainteresowanie
ideał

,a dostaniemy go kiedyś......?
Dorin jakbyś byl tak łaskawy zapodaj linka do tego stadionu Legii.Bardzo prosze a do mojej prosby na pewno dorzuci sie wiele osób co nie chlopaki ????

Czekam
GOODDDDDDDDDD JJJOOOBBBBB.
Ale sie zdowniłem :-p Sorka Gwidon tak szybko czytalem ten temat że nie zauwarzylem że to twój stadion. Ale tamto dalej jest aktualne co napisalem wiec prosimy o linka.
saviolka
Jul 21 2006, 14:40
świetny stadion Legii

teraz tylko mirror
Dj_Dario
Jul 21 2006, 15:16
Świetna robota, gratuluję umiejętności, pozdrawiam.
mcraczek
Jul 21 2006, 16:00
QUOTE(Vadim06 @ Jul 21 2006, 12:34:42) [snapback]79561[/snapback]
Irytujące to są te Twoje wypowiedzi i próba przekonania każdego, że stadion Śląski jest inny niż w rzeczywstości ..

Może do drzewa stojącego za stadionem też się doczepisz? Za wysokie czy coś ?
Kapitalny stadion Legi Gwidon .. Nic tylko czekać na mirrorra

Kazdego irytuje co innego. Mnie irytuje wysokosc trybun ciebie irytuja moje wypowiedzi tylko nie wiem co twoj post ma sie do tematu o stadionach. Chciales mnie tym samym sprowokowac? Nie zasmiecaj i nie odpisuj juz na moje pytanie w tym temacie.
Z filmiku widac ze stadion jest juz gotowy ( ciekawe czy wersja zimowa, nocna itp. takze... ) wiec chyba zostanie niebawem wypuszczony...
Jescze jedno pytanko do Gwidona otoz czy masz w planie przekonwertowanie polskich aren z MPPL do PES'a?
Maharadza
Jul 21 2006, 16:11
Stadion legii zajebisty

gratulacje!! a co do ciebie Vadim-przestan lizac du** gwidonowi dostales kiedys od niego pojechanke a teraz jak chorągiewka, przyznam ze te trybuny na slaskim moglybybyc wyższe,ale to tylko od gwidona zalezy czy cos z tym zrobi czy nie,koniec kropka.
panie giwdon zrobil by pan satdion fablok chrzanów prosze bo pan robi bardzo fajne stadiony to nie jest duzy stadion bardzo porsze
Gwidon
Jul 23 2006, 19:11
aj aj aj ale sie porobiło

stadion slaski z patcha Orange jest ok, mial tylko maly blad przy kibicach który chciałem poprawić w wersji osobnej po stadiumserver

poprawilem a przez pomyłkę wyslalem na server jeszcze inną wersje - i tak oto mogliscie sciągnąc wersję z kibicami i flagami dogory nogami
wielkie sorry jutro rano będzie poprawione - link ten sam

wkrótce też screeny kolejnej produkcji
VANDERSERGIO
Jul 23 2006, 19:22
eloo ja mam pytanie do naszego inzyniera stadionow czy jest w planach zrobienie stadionu zdobywcy podwojnej korony w pucharach

WISŁY PŁOCK???????
Vadim06
Jul 23 2006, 20:15
QUOTE(Gwidon @ Jul 23 2006, 20:15:57) [snapback]79962[/snapback]
aj aj aj ale sie porobiło

stadion slaski z patcha Orange jest ok, mial tylko maly blad przy kibicach który chciałem poprawić w wersji osobnej po stadiumserver

poprawilem a przez pomyłkę wyslalem na server jeszcze inną wersje - i tak oto mogliscie sciągnąc wersję z kibicami i flagami dogory nogami
wielkie sorry jutro rano będzie poprawione - link ten sam

wkrótce też screeny kolejnej produkcji

My Gwidon czekamy na co innego
maciek_ssi
Jul 24 2006, 04:34
QUOTE(Vadim06 @ Jul 23 2006, 21:19:36) [snapback]79976[/snapback]
My Gwidon czekamy na co innego

Niecierpiwyś.
pablo TS
Jul 24 2006, 18:55

Gwidon

Prosze abys zrobil stadion Wisełki na Reymonta. PoZdRo
dołanczam się do prośby pablo TS
a ja dołączam sie do prośby, żebyście skończyli prosić. Gwidon dopisz tam w temacie no req. Jeszcze nie zuważyliście, że on nie reaguje na prośby (o dobrze robi).
19 KS RUCH 20
Jul 25 2006, 05:47
moim zdaniem to GWIDON robi stadiony wyśmienite i zapewne kazdy z nas by chciał żeby zrobił stadion dla kazdego zespołu który jest w OE a więc może jak ładnie poprosimy (chociaż wiem że z tym jest DUŻOOOO roboty)to moze GWIDON by zrobił w najblizszym czasie jeśli będą potrzebne linki to moge dać
POZDRO !!
Gwidon
Jul 25 2006, 08:23
poprawilem tych kibiców na slaskim- teraz jest ok, link ten sam co poprzednio, życzę milego grania
gwidon jak robisz linie boiskowe, bo jeżeli to bede miał to reszte jakoś sie naucze i za jakiś miesiąc może wypusze jakiś stadion.podziwiam twoje dokonania
jeżeli da sie to jakoś przesłać to poprosze na rapida
P.S. mam rihnoceros 3.0
pozdro
Gwidon
Jul 25 2006, 10:06
Riki101
Jul 25 2006, 10:14
QUOTE(Gwidon @ Jul 25 2006, 13:10:16) [snapback]80244[/snapback]
Wyglada zajebiscie, kiedy dasz go do sciagnięcia?
saviolka
Jul 25 2006, 10:20
QUOTE(Gwidon @ Jul 25 2006, 09:10:16) [snapback]80244[/snapback]
Fantastyczny - czekam aż go wydasz!
prutek
Jul 25 2006, 10:48
Słuchaj Gwidon, jeżeli się da, to czy nie można obniżyć krat na trybunie odkrytej ze stadionu, bo w realu są zdecydowanie nizsze mniej wiecej jak żołta furtka. Pozdro i czekam na bina
pablo TS
Jul 25 2006, 10:53
ładnie, ładnie może teraz się podejmiesz Wisełki?
Elo Gwidon stadion wypas nic nie poprawiaj jest ok. Teraz czekamy az go wydasz. Pozdro jesteś miszczu
Vadim06
Jul 25 2006, 11:25
Świetny stadion.Kapitalna robota...

Fantastyczny - czekam na Bina!
nt89.net
Jul 25 2006, 12:00
Siemka, jest taka sprawa. Tworzycie stadiony Polskie, szlag mnie trafia(to jest tylko moje zdanie) jak jest cudny stadion cracovi,swietnie odwzorowany ale kurna murawa wyglada tutaj jakbybyła importowana z Holandii. Widzial ktos murawe tego stadionu?okreslenie błoto jest niczym w porównaniu do faktycznego stanu tego boiska. Wiec jesli szukacie realizmu w tych stadionach polskich stadionach to zwrocie uwage na murawy.
A co do stadionu Legi' cud, miód i orzeszki ;d, (tylko czy w tle jest hala torwaru)
pozdro
Dżeford
Jul 25 2006, 12:36
QUOTE(Vadim06 @ Jul 25 2006, 20:29:34) [snapback]80265[/snapback]
czy ty zawsze musisz się czepiać każdego? chyba kompletnie już zrasiakowało ci mózg

- to że chłopak się nie zna to nie powód żeby się śmiać - po prostu chciał stadionik
A ty się tak ze wszystkim znasz? Jak zobaczyłem że nie umiesz wgrać twarzy vargi to ledwo z krzesła nie spadłem

skoro tak prosta rzecz ci problem sprawia

nie odpisuj ....
BTW... fenomenalny stadion legii gwidon - czekam aż go wydasz pozdro
Vadim06
Jul 25 2006, 12:53
QUOTE(Dżeford @ Jul 25 2006, 13:40:37) [snapback]80279[/snapback]
czy ty zawsze musisz się czepiać każdego? chyba kompletnie już zrasiakowało ci mózg

- to że chłopak się nie zna to nie powód żeby się śmiać - po prostu chciał stadionik
A ty się tak ze wszystkim znasz? Jak zobaczyłem że nie umiesz wgrać twarzy vargi to ledwo z krzesła nie spadłem

skoro tak prosta rzecz ci problem sprawia

nie odpisuj ....
BTW... fenomenalny stadion legii gwidon - czekam aż go wydasz pozdro

O boże chłopczyq spokojnie

Rozmieszył mnie, fakt ze kolega chce BINA..A text "czekam na bina" przypasowywuje się do topicu o twarzach
I po drugie chłopczyq, to nie ze nie potrafie wgrac twarzy, tylko nie wiedziałem jak ją przypisać do fs

I już się nie ciepej

)
Gwidon
Jul 25 2006, 13:02
QUOTE(Vadim06 @ Jul 25 2006, 13:57:48) [snapback]80285[/snapback]
O boże chłopczyq spokojnie

Rozmieszył mnie, fakt ze kolega chce BINA..A text "czekam na bina" przypasowywuje się do topicu o twarzach
hahaha no a stadiony znajdują się w plikach bin. wiec co Ci w tym nie pasuje?
Dżeford
Jul 25 2006, 13:06
QUOTE(Vadim06 @ Jul 25 2006, 21:57:48) [snapback]80285[/snapback]
nie wiedziałem jak ją przypisać do fs
sorry ale nawet zerówiak by to wiedział
PS. i dla ciebie nie ''chłopczyq'' tylko pan - jasne?
QUOTE(Gwidon @ Jul 25 2006, 22:06:28) [snapback]80289[/snapback]
święta racja....
saviolka
Jul 25 2006, 13:20
usuńcie ten post przypadkowo mi się wcisło
tsw.michal
Jul 25 2006, 13:26
Czy w niedalekiej przyszłości możliwe jest żeby były wszystkie stadiony ekstraklasy stworzone?
19 KS RUCH 20
Jul 25 2006, 13:26
gwidon co z tym stadionem Ruchu zrobił byś ??
qazwsx
Jul 25 2006, 14:32
Stadion Ruchu tworzy Timac

Pozdro a tak to kapitalny stadion Legii Gwidon
19 KS RUCH 20
Jul 25 2006, 14:45
Mike85
Jul 25 2006, 18:22
ehhhhhhhh stadion piekny, moglaby juz byc wersja do sciagniecia
Teofilowiak1908
Jul 25 2006, 19:53
czy jest mozliwosc przypisania stadionu do druzyny w edit mode ? pytanie takie z innej beczki
znaczy tych stadionow polskich bo tych z gry to wiadomo
Gwidon moglbys zrobic stadion ŁKS-u Łódź

?
thmc88
Jul 25 2006, 22:40
Gwidon widzialem , ze robiles stadion Górnika do Fify (MegaPatchPL) .. nie da rady go skonwertowac do Pesa
Ej Gwidon mam prośbę. Chciałem się zapytać czy podjął byś sie zrobienia stadionu Górnika Łęczna?
Masz tu trochę nie najlepsze fotki stadionu.
http://rapidshare.de/files/27047853/Stadion_GKSA jakbys chciał zrobic inny stadion to słuze fotkami.
Ja mam zdjęcia stadionu Amiki Wronki, wiec jakbys go robil to sluze fotkami. Stadion Legii pierwsza klasa.
Edit. Małe pytanie... gdzie sie przeglada stadiony w grze? bo u mnie nie ma takiej opcji a wydaje mi sie ze byla

hehe pzdr
Gwidon mógłbyś dać ten tutorial do robienia kibiców co był na twojej stronie bo ona nie działa.
Gwidon
Jul 26 2006, 07:36
cos pieknego
QUOTE(kicza @ Jul 26 2006, 05:36:39) [snapback]80495[/snapback]
Gwidon mógłbyś dać ten tutorial do robienia kibiców co był na twojej stronie bo ona nie działa.
jaki jest adres do strony gwidona?
PS stadion solidny
isiah11
Jul 26 2006, 08:29
Stadion rewelka, swietna robota - RESPECT!
kto zrobi stadion Fablok chrzanów tu sa zdjecia jak by ktos chcial zrobic
[/[color=#3366FF]color] http://fablok.net/index2.php?plik=stadion.htmljeszcze tu
http://fablok.net/stadion-2003/stadion-03.htmlsa jesze tu zdjecia
http://fablok.net/stadion-2004/stadion-04.html[color=#FF0000]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.