Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
robi2
Ej Gwidon mam do ciebie pytanie a dokładnie czy masz jakąś listę wedlug której ustalarz sobie kolejność wydania stadionów
tzn. była Legia , później groclin a potem????
Fortex
Heh !! Robi dobre pytanko. Ja czekam na Groclin chociaż nie mam ligi polskiej w PES5 tongue.gif
krzy$2
Elo!
czy bylby ktos tak uprzejmy i napisal jak zaimportowac te stadiony do gierki?? big plz!
pozdro!
Gwidon
QUOTE(krzy$2 @ Aug 9 2006, 14:56:24) [snapback]83518[/snapback]

Elo!
czy bylby ktos tak uprzejmy i napisal jak zaimportowac te stadiony do gierki?? big plz!
pozdro!

wrzucasz folder ze stadionem do wczesniej zainstalowanego StadiumServera ( folder PES5\kitserver\GDB\stadiums\ ) i tak masz oto ten stadion w grze:)
lipaaa
GWIDON MAM PROBLEM MOZESZ ZAJZEC NA MOJ TEMAT W STADIUMS EDIT I COS MI DORADZIC CHYBA JESTES OSTATNIA DESKA RATUNKU

POZDRAWIAM

PS MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE PRZY OKAZJI DLACZEGO NIGDZIE W NECIE NIE MA STADIONU NOU CAMP TAK ZAJEBISCIE ZROBIONEGO JAK NP EMIRATES STADIUM ALBO ALIANZ ARENA??? NAJLEPSZY KLUB W HISTORI PILKI NOZNEJ NIE MA NAJLEPSZEGO STADIONU??????????????/
plockiWislak
Cze Gwidon... mam prośbę... jak możesz to skontaktuj się ze mną na gg (9687366) lub poprzez e-mail ([email protected])... bardzo mi na tym zależy... to jest rozmowa na gdzieś 5 min... Czekam na kontakt...
19 KS RUCH 20
elo Gwidon !
Miałbyś moze czas aby zrobić Ewood Park(stadion Blackburn wink.gif)
Jak bys miał czas a bys robił to napisz dam ci fotki wink.gif
PozdRo
Adanio
Czesc Gwidon smile.gif Moglbys sie podjac zrobienia nowego Old Trafford??Mysle ze tak wielka druzyna jak ManU zasluguje na nowy stadion do Pesa biggrin.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam biggrin.gif
mcraczek
Przeciez Old Trafford jest znakomicie odwzorowane przez Konami...
zglman
QUOTE(mcraczek @ Sep 4 2006, 19:25:44) [snapback]87865[/snapback]

Przeciez Old Trafford jest znakomicie odwzorowane przez Konami...

ale zostal lekko przebudowany w wakacje
white_wolv
Nie pojdalbys sie zrobienia stadionu Wisly ?

Wie ktos gdzie mozna znalezc plik z tym stadionem ?

pozdr.
Gwidon
stadionu groclinu na razie nie bedzie do PES5, sorry,

IPB Image
kostek
Widać, ze to jeszcze nie finalna wersja, ale zapowiada się zajebiście...
E 9
Pięknyyyyyyyyyyy stadion ten Emirates.A Gwidon wydasz wogóle ten stadion Groclinu przed premiera PES 6?Bo serio mi bardzo zależy. Czekam na twoją szybko ODP
Gwidon
QUOTE(edi09_99 hetman @ Sep 30 2006, 22:18:21) [snapback]91202[/snapback]

Pięknyyyyyyyyyyy stadion ten Emirates.A Gwidon wydasz wogóle ten stadion Groclinu przed premiera PES 6?Bo serio mi bardzo zależy. Czekam na twoją szybko ODP

zobaczymy jak bedzie z czasem wink.gif
E 9
Thx za info Gwidon.Teraz pozostaje mi tylko czekać na Groclin smile.gif POzdro.JEszcze raz cudo ten stadion KAnonierów.
Riki101
QUOTE(Gwidon @ Sep 30 2006, 23:37:59) [snapback]91196[/snapback]

IPB Image

Zajebisty ten ebiekt ph34r.gif
norek
QUOTE(Gwidon @ Sep 30 2006, 21:37:59) [snapback]91196[/snapback]

IPB Image

Perfekcyjnie wykonany stadion.Nic dodac nic ujac.
Qbeks
Przyłączam się do prośby o nowe Old Trafford...
Gwidon
QUOTE(Qbeks @ Oct 8 2006, 18:51:30) [snapback]91929[/snapback]

Przyłączam się do prośby o nowe Old Trafford...

nastepny jest łemblej

a stadion arsenalu mogliscie pobrać kilka dni temu ze strony głownej issonline wink.gif
E 9
Już nie mogę się doczekać tego Wembley.Może jakieś screeny jak już go zacząles Gwidon?Pozdro
Qbeks
Gwidon, a kiedy zrobisz nowe OT ??
NipponJapanBoy
QUOTE(Qbeks @ Oct 9 2006, 10:53:58) [snapback]91959[/snapback]
Gwidon, a kiedy zrobisz nowe OT ??

Słusznie...kiedy nowe OT ?
Bo0os
po chuj wam nowy stadion jak zaraz premiera szóstki ?!
VANDERSERGIO
eloo cos mi sie wydaje ze nawet w 6 nie bedzie nowego OT!!! ostra padaka by bylaa sad.gif
Qbeks
No bo nie bedzie ;] Slyszalem tak....
Mooner
QUOTE(Bo0os @ Oct 12 2006, 17:16:38) [snapback]92233[/snapback]

po chuj wam nowy stadion jak zaraz premiera szóstki ?!

a właśnei, będzie można instalować stadiony i takie tam z 5?
QUOTE(VANDERSERGIO @ Oct 12 2006, 19:27:02) [snapback]92267[/snapback]

eloo cos mi sie wydaje ze nawet w 6 nie bedzie nowego OT!!! ostra padaka by bylaa sad.gif

kurde! że ta sie głupio spytam.. czym jest ot?? ;/
krolu
chodzi zapewne o Old Traford.... cool.gif
Bo0os
QUOTE(Mooner @ Oct 13 2006, 15:51:24) [snapback]92391[/snapback]

a właśnei, będzie można instalować stadiony i takie tam z 5?

a skąd to możemy wiedzieć skoro jeszcze w to nie graliśmy

pozdro, mam nadzieje ze bedzie sie dało, ale w siódemce bedzie to już zupełnie wykluczone.
Qbeks
QUOTE(Bo0os @ Oct 13 2006, 18:29:20) [snapback]92395[/snapback]

ale w siódemce bedzie to już zupełnie wykluczone.

Niby dlaczego ??
Bo0os
w siódemce bedzie widocznie inny silnik graficzny-next gen, pes6 bedzie jeszcze nawiązywał graficznie do piątki.

Mooner
QUOTE(Bo0os @ Oct 13 2006, 19:06:01) [snapback]92402[/snapback]

w siódemce bedzie widocznie inny silnik graficzny-next gen, pes6 bedzie jeszcze nawiązywał graficznie do piątki.

myślisz, że w ciągu roku technika komputerowa pójdzie aż tak w górę? :>
Gwidon
QUOTE(Bo0os @ Oct 13 2006, 18:29:20) [snapback]92395[/snapback]

ale w siódemce bedzie to już zupełnie wykluczone.

wątpisz w moje możliwości ? smile.gif
Qbeks
Gwidon nie wątpimy.... Ale moglbys zrobic to Old Trafford ;P bo zaczniemy watpic tongue.gif
zembi
hehe no faktycznie nowe OT bardzo by sie przydało, ale póki co rób sobie spokojnie Wembley żeby było lepsze od tego z FIFY biggrin.gif powodzenia tongue.gif
arq
tak sie ostatnio zastanawialem czego brakuje Stadionowi Sląskiemu twojej roboty Gwidonie i wydaje mi sie ze poprostu oprawy. Brakuje fotoreporterow jest jakos pusto bez emocji. nie dalo by sie tego jakos poprawic? moze troche za pozno z tym wyskoczylem ale jakos po tym chorzowskim cudzie mi sie zebralo. pozdrawiam
E 9
Mi to tak bardzo nie zależy na old trafford tongue.gif Gwidon pytanie mógłbyś zrobić Baltic Arena?Bo wystarczy wziąśc trybuny z Da Luz dac im żółty kolor i nowy dach :] JAkbym umiał to sambym to zrobił.JAk możesz to spróbuj tu http://stadiony.net/project.php?p=57#pictures są foty.Decyzja należy do ciebie.

PS:Nie wiesz czy Tsuyoshi wyda stadion Wisełki?

Pozdro i czekam na ODp albo napisz na gg 8760548.
migimaster
No no Baltic by sie przydal wink.gif
jano
Gwidon ja mam mala prosbe. Moglbys zrobic stadion mojego miasta FC Messina!! Bardzo Cie prosze!!! Dzieki z gory wink.gif pare fotek :

http://www.mondomessina.it/images/fotostadio.jpg
http://japan.mondomessina.it/images/piantastadio.jpg
http://www.mondomessina.it/news.asp?ID=860

to co udalo mi sie znalesc!! wink.gif Dzi€ki jeszcze raz
Qbeks
Czekamy na Old Trafford biggrin.gif
Dominoz
Witam!
Czy robil ktos moze stadion Lecha Poznan do PES6?
Czy go wgrac? Pozdro i prosze o jakies wskazowki wink.gif
Gwidon
QUOTE(Dominoz @ Nov 4 2006, 16:25:29) [snapback]95809[/snapback]

Witam!
Czy robil ktos moze stadion Lecha Poznan do PES6?
Czy go wgrac? Pozdro i prosze o jakies wskazowki wink.gif

niedługo przekonwertuje mój oraz dodam kilka znaczących poprawek ( oświetlenie, cienie, scoreboard)
hej
arq
oo yeah wreszcie sie pojawiles drogi Gwidonie a mam pytanie czy ten stadion bedzie posiadal krzeselka 3D?
Dominoz
QUOTE(Gwidon @ Nov 5 2006, 09:31:48) [snapback]95953[/snapback]

niedługo przekonwertuje mój oraz dodam kilka znaczących poprawek ( oświetlenie, cienie, scoreboard)
hej

A kiedy mozna sie tego spodziewac i jak bedzie mozna to wgrac?
krolu
Gwidon mam do Ciebie sprawe...czy mógłbyś wrzucić na jakiś server swoje teksturki krzesełek itp...? chodzi mi o te co były na Twojej stronie,a która jest niepraży ostatnio sad.gif ....
Z góry wielkie dzięki...pozdrawiam
seen
Siemka!!Gwidon czy mogłbys zrobić stadion Wisły Kraków do PES6??
E 9
QUOTE(Gwidon @ Nov 5 2006, 08:31:48) [snapback]95953[/snapback]

hej

A masz zamiar miszczu dodać drugą krytą trybunę na LEchu?Bo już niedługo będzie gotowa?POzdro czekamy na ODP

PS: MAsz zamiar w przyszłości wydać Groclin?
Gwidon
QUOTE(E 9 @ Nov 10 2006, 16:12:07) [snapback]96844[/snapback]

A masz zamiar miszczu dodać drugą krytą trybunę na LEchu?Bo już niedługo będzie gotowa?POzdro czekamy na ODP
PS: MAsz zamiar w przyszłości wydać Groclin?

wiesz no chciałbym ale zobaczymy na ile mi czas pozwoli, obecnie w wolnych chwilach których mam mało pracuje cięzko żeby umożliwic dodawanie stadionów nowych do pesa oraz polepszanie ich, a także kilkoma innymi projektami których jeszcze w pesie nie było:P

dopiero w drugiej kolejnosci znajduje czas żeby samemu robić stadiony.

hej
Dominoz
Juz nie moge sie stadionu Lecha doczekac smile.gif
Aha, mam pytanie...Czy mozna dodac stadion lecha od PES5 do PES6?
Jezeli tak,to w jaki sposob...? Po rozpakowaniu mam kilka folderow a w nich pelno plikow...Pozdro!
Gwidon
QUOTE(Dominoz @ Nov 11 2006, 13:35:18) [snapback]97050[/snapback]

Juz nie moge sie stadionu Lecha doczekac smile.gif
Aha, mam pytanie...Czy mozna dodac stadion lecha od PES5 do PES6?
Jezeli tak,to w jaki sposob...? Po rozpakowaniu mam kilka folderow a w nich pelno plikow...Pozdro!

no można, napisałem programik do tego ale wydam go dopiero po wydaniu stadiuservera , testowałem już i wszystko działa ;D, ale i tak zrobie update stadium Lecha wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.