Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
rav
To się robi na BMP włosów, przykładowo Adriano tak ma.

PS. Świetna mordka, Timak smile.gif
T-Mac
QUOTE(Baros @ Apr 24 2006, 10:57:32) [snapback]64148[/snapback]

NO widze bdb morde jak i włoski
ładnie bardzo ładnie

timac - jak zrobiłeś że on ma kolczyka w uchu ? czy coś takiego ?
napisz proszę

pozdro...

wloski sa prdukcji kumpla z turcji wink.gif moja jest mordka pewnie wedytowal ktorys model z kolczykiem
Nelson
Siema. T-Mac, podobieństwo twoich mordek moim zdaniem jest najlepsze wśród wszystkich facemakerów, a przytym dochodzi wyjebane w kosmos bmp!!

11/10.

Pozdro smile.gif
Johnes
Zarówno włosy jak i twarz stoja na najwyzszym poziomie. Brawo!
szyma
Matuzalem wyjebany w kosmos biggrin.gif
FCB_HaGi
TIMAK zrob jakiegos extra facepacka z zawodnikami FC Barcelony smile.gif
norek
QUOTE(FCB_HaGi @ Apr 24 2006, 19:39:15) [snapback]64247[/snapback]

TIMAK zrob jakiegos extra facepacka z zawodnikami FC Barcelony smile.gif

malo masz mord barcy w necie?
T-Mac
po dluzszej przerwie w moim temacie wracam z nowa mordka smile.gif

IPB Image
bobex77
Bravo T-mac zajebisty!
T-Mac
dzieki smile.gif

next
IPB Image
rav
BMP poezja, model cudowny. Może by na teksturce włosów pod tą taką grzywką zapodać trochę cienia smile.gif Będzie realistyczniej wyglądało.
Riki101
Ostatnie dwie twarzyczki zajebiste brawo
norek
Bdb ten Lokvenc smile.gif
kostek
lokvenc świetny...włoski tylko jakies takie mdłe wink.gif
.::NorD::.
Bdb Lovkenc , tak 3-maj.
T-Mac
dzieki za komentarze

nie daje narazie binow poniewaz wraz z Bartoszem05 i Mortinem robimy mundialowego packa smile.gif

oto kolejna mordka ale sie uhetalem z wlosami smile.gif z mordka zreszta tez smile.gif

IPB Image

bobex77
no i widać efekt
bardzo dobra mordka!
nie mam zastrzeżen:)
Nelson
Ehhh... co dużo mówić. Moim zdaniem robisz najlepsze mordki.... Ale Norkowi,Mańkowi i Mortinowi dużo nie brakuję.

Srna: 11/10
.::NorD::.
Zarówno twarz jak i włosy b. ładne , szykuje się bdb i b. duży facepack.
Pozdro
T-Mac
dzieki smile.gif

next
IPB Image
rav
Świetna morda, keep it up, ostro ostatnio z ilością mordek jedziesz, a jakoś jak zawsze nadzwyczajna smile.gif
torin
No Timak ostatnio chodzi jak prawdziwa fabryka. Jeden produkt za drugim, w blyskawicznym tempie schodzi z tasmy i w dodatku ze znakiem najwyzszej jakosci tongue.gif
Riki101
Kolejna świetna mordka brawo T-mac
Nelson
QUOTE(T-Mac @ May 15 2006, 13:29:09) [snapback]67492[/snapback]

dzieki smile.gif

next
IPB Image

To zdjęcie czy morda do gry ?? rolleyes.gif

... Bravo T-Mac. Tak 3m
T-Mac
dzieki

zaczolem robic fabregasa niestety fotek ciekawych nie ma wiec musialem bardzo kombinowac
tyle mam juz wieczorem go dokoncze
preview
IPB Image
rav
O cholera! To będzie najlepszy Fabregas jakiego dotąd zrobiono smile.gif Jedyna rzecz, którą wg mnie powinieneś poprawić, to zrobić tak, aby pod każdym okiem była widoczna ta 'wybielona' dolna powieka (jes pod jego prawym) lub żeby pod każdym okiem było czysto (tak jak jest pod jego lewym) smile.gif Będzie perfekt! Brawooo!
Riki101
Genialny Fabregas biorąc pod uwage że fotek w necie brak naprawde fantastyczny

ps.prosze wypuśc go jeszcze przed dzisiejszym finałem
bobex77
Nie no bomba, nareszcie ktos sie za niego wzial
ps.czekam na bina
konsej15
QUOTE(T-Mac @ May 17 2006, 09:22:00) [snapback]67856[/snapback]

preview
IPB Image

cesc naprawde klasa...swietna robota t-mac:D
Mani3k
Te 3 ostatnie mordy kapitalne...
Brak słów T-Mac...
JuveR
Ostetnie mordy świetne !!! Czekam na versję final Fabregasa.
PS. Jak nazywa sie ta strona skąd można ściągać stroje różnych klubów ??? Nie chodzi mi kitservera tylko o stoje typu: Kopiuj i wklej
T-Mac
dzieki

Final
IPB Image
wojczech7
O w mordę blink.gif Pojechałeś z koksem T-mac, nie ma to tamto!
bobex77
kiedy bin!??tongue.gif
świetne mordki o byś nie wypadł z rytmu...tak trzymaj!!
kostek
zgadzam się z przedmówacami...morda bardzo wysokiej klasy.
T-Mac
brrrrrrrr ale mam jazde smile.gif
dzieki za komentarze
nastepna mordka to brazylijski pomocnik ktory oczywiscie jedzie na mundial inaczej bym go nie robil smile.gif
preview
IPB Image
rav
Ja pier*olę! Kolejna osoba, która zabiera mi z głowy pomysły na mordy ... Wczoraj znalazłem jego zdjęcie, dzisiaj miałem zamiar go robić i znowu klapa. Srać to.
PS. Zrób mu kłaki jak na focie, trochę bardziej widoczny zarost i pobaw się jeszcze z oczami = będzie perfekt.

Visca el Barça y Visca Catalunya!
torin
Jak juz wczesniej mowilem Timak ostatnio dziala jak maszyna, jedna twarz za druga i to w jakim stylu, stary bierzesz jakies sterydy laugh.gif Pozdrawiam.
T-Mac
poprawilem jeszcze fabregasa bo widze ze on jest bardziej bialy niz zolty chyba ze sie opali biggrin.gif
poprawiony kolor oraz pare rzeczy w o-edit smile.gif

IPB Image
Grabi
Szkoda, że Panowie z Konami nie widzą tych twarzy ; P Co tu dużo pisać, teraz piłkarze nie są podobni, tylko są "żywi" smile.gif satysfakcja z gry jest naprawde ogromna, kiedy można grać zawodnikami o takich mordach biggrin.gif T-mac świetna robota. Nie skłamałbym, gdybym powiedział, że doszedłeś do perfekcji. Chociaż z drugiej strony, wciąż podnosisz umiejetnosci, ale czy można te twarze robić jeszcze lepiej tongue.gif ? Pewnie powiesz, że tak ;D Pozdro.
szyma
Świetne twarze poprostu brak slów smile.gif pzdr
matrix
QUOTE(T-Mac @ May 18 2006, 11:21:48) [snapback]68010[/snapback]

poprawilem jeszcze fabregasa bo widze ze on jest bardziej bialy niz zolty chyba ze sie opali biggrin.gif
poprawiony kolor oraz pare rzeczy w o-edit smile.gif

IPB Image

Zajebisty Fabregas. Co tu dużo gadać EXTRA.
rav
'Żółty' Fabregas bardziej mi się podobał ... BMP lepsze się wydawało i model ładniejszy np. bardziej opływowy kształt baniaka (szczęka). Fabregas to Hiszpan, więc IMO powinien być żółty. Na wyspach trochę zróżowiał ...
olivier
Fantastyczne twarze <wow> jestes wielki T.mac smile.gif
T-Mac
nowy produkt

IPB Image
Mani3k
QUOTE(T-Mac @ May 20 2006, 07:23:51) [snapback]68298[/snapback]

nowy produkt

IPB Image

Kopara w dół...
Świetne cienie na BMP, które nadają efekt kościstości twarzy... smile.gif
rav
Świetny ohmy.gif Jakość i podobieństwo powalają na kolana!
konsej15
twarz bardzo ladna...:] swietne BMP i wogule d. robota....brawo T-mac
Riki101
Swietna mordka i super włoski brawo

ps.kiedy bedzie jakiś facepack?
T-Mac
poprawilem mordke Valdeza oraz wyedytowalem wloski Christiana Vieri dla Fabregasa smile.gif

IPB Image

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.