Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
.::Diego::.
QUOTE(T-Mac @ Jan 3 2007, 16:15:41) [snapback]109622[/snapback]

mecze tego Reissa ale cos mi tak do konca sie nie podoba
kurcze moze ktos ma jakas inna fotke (legenda polskiej ekstraklasy i nie ma dobrej foty ;/ )
a moze ten wam sie podoba smile.gif wiec napiscie co poprawic

IPB Image

wlosy kemocika

No co ty przecież on jest bardzo podobny
zdaje sie być lepszy od tego kemocikowego smile.gif
Mortin
zaokraglij troche zuchwe i zrob wlasne wlosy
pozdro
Pelas
on mi się podobać biggrin.gif dobra robota
jano
QUOTE(T-Mac @ Jan 3 2007, 18:15:41) [snapback]109622[/snapback]

kurcze moze ktos ma jakas inna fotke (legenda polskiej ekstraklasy i nie ma dobrej foty ;/ )

IPB Image

wlosy kemocika

Rejss wyczesany. ph34r.gif Czekamy na dalsze prace. Pzdr wink.gif
lukasso
ostatnio Reiisik był w Białym i musze stwierdzic ze Twoj praktycznie w ogole go nie przypomina
3.244214221/6
Hayalet
Dokładnie, nie podobny.

Konstruktywnie - oczy, brwi, broda, odległości i wyraz twarzy mi nie pasują.

Edit 2: A te moje fotki nie temteges?
matthew
QUOTE(T-Mac @ Jan 3 2007, 16:15:41) [snapback]109622[/snapback]

IPB Image

wlosy kemocika

Mi nie przypomina Reissa.. Może w 20%. Oczywiście jakość piękna, ale podobieństwo. Mam nadzieję, że jeszcze coś poprawisz. Pozdro wink.gif
Smoti
Mnie tez nie powala,nie chce byc złosliwy,twarz nie najgorsza ale włosy cienizna smile.gif
Simon
niepodobny do reissa. reiss ma takie "bystre" oczka. a twoj ma takie wodniste. noi fryzura tez jest zla
Hayalet
Takie jeszcze znalazłem dziwne ale może sie przyda
IPB Image
krolu
a mi się podoba,podobienstwo jest i to duże...zrób tylko swoje włoski i bedzie bardzo dobry...
Gwidon
http://img295.imageshack.us/img295/8840/reiss2ly9.jpg ta fotka była by ok gdyby ktos miał ją w dobrym rozmiarze ( ja ją rozszerzyłem o 200% :/ )
ryba
Jakosc zajebista jak zwykle,a co do podobienstwa to ciezko cos wyciagnac z takiej foty.Pozdro
wali-góra
http://www.naszaliga.pl/pilkarze/cracovia/baran.jpg
http://www.wikipasy.pl/images/thumb/1/15/A...diusz_Baran.jpg
słuchaj prosiłem cie żebyś zrobił piłkarzy carcovii wieć masz tu foty na początek arka barana
Smoti
fotki cycus malina smile.gif
Dominoz
Moim zdaniem Reiss bardzo ladny smile.gif
Chyba lepszy od kemocikowego xD

Moze sprobuj z tej fotki, ktora dał ci Kaori smile.gif

http://www.naszaliga.pl/pilkarze/cracovia/baran.jpg
http://www.wikipasy.pl/images/thumb/1/15/A...diusz_Baran.jpg
słuchaj prosiłem cie żebyś zrobił piłkarzy carcovii wieć masz tu foty na początek arka barana

Z takich fotek, to se facjatki do ski jumpa mozesz zrobic xD
cienias
T-Mac twarz bardzo dobra tylko jak byś mógł to zrób włosy bo te kemocika są słabe i nie pasują nara:)
T-Mac
IPB Image

no jeszcze sie pobawie z ta morda reksia
bo wczoraj szukalem innej fotki i lipa straszna
Pelas
no cóż : wypas:D
przemek_psg
Kiedy się można spodziewać facepacka Lecha Poznań ?? Bo widzę,że tu chłopaki odwalają kawał dobrej roboty....Co do Reissa to uważam,że mało podobny...:)Natomiast najlepszą twarzą wykonaną przez tutejszych facemakerów jest twarz Kuby Wilka...nie będę prosił o bina,aczkolwiek bardzo by mi się przydał...Poczekam na obiecaną,całą paczkę.pozdro !!
olo
no, no... Wrocilem z Zakopanego i widze ze nie zwalniasz tempa wink.gif
Takze czekam na biny, szczegolnie na te paczke co mowiles ze dasz wszystkie mordy graczy OE robionych nie tylko przez Ciebie. Pozdrawiam
Hayalet
wypas kwinto, ale wloski troche krótsze zrób tongue.gif
BiG
Znalazłem coś takiego :] mam nadzieję że się przyda biggrin.gif
1
2
3
Może coś skleisz biggrin.gif
matthew
QUOTE(T-Mac @ Jan 4 2007, 09:52:31) [snapback]109783[/snapback]

IPB Image

no jeszcze sie pobawie z ta morda reksia
bo wczoraj szukalem innej fotki i lipa straszna

blink.gif ekstraa!
T-Mac
dzieki
next
IPB Image
Voytec
Łał, wymiotłeś ostatnimi mordkami. Jestem pod wrażeniem.
Riki101
Quinteros i Scherfchen naprawde świetni smile.gif
BiG
swietne ! przebiłes sherfchena calwina!
Hayalet
Łeb ma za krótki i za szeroki popraw to a będzie wypas. I znów się do włosów przypieprze za bardzo troche odstaja nad uszami. Chociaż kurde tak na niego patrze i nie przypomina mi Szeryfa w 100% :/

A i jeszcze do Quinterosa daj mu jakieś czoło z innego murzyna tongue.gif
olo
bardzo fajny scherfchen ale calwina wg mnie lepszy,,, Co z ta paczka? odpisz
T-Mac
QUOTE(Kaori @ Jan 4 2007, 14:55:49) [snapback]109830[/snapback]

Łeb ma za krótki i za szeroki popraw to a będzie wypas. I znów się do włosów przypieprze za bardzo troche odstaja nad uszami. Chociaż kurde tak na niego patrze i nie przypomina mi Szeryfa w 100% :/

A i jeszcze do Quinterosa daj mu jakieś czoło z innego murzyna tongue.gif

takie rzeczy jak szerokosci wysokosc twarzy mozna sobie ustawic dowolnie edit mode

bardzo fajny scherfchen ale calwina wg mnie lepszy

biggrin.gif
bobex77
Ostatnie produkcje super circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif
Simon
sherfchen boski. quinteros tez.

t-mac nie odchodz!
kto zrobi PP? OE patch? kto bedzie dalej mordy robil z malutkich fotek?
E 9
oOo zajebiste twarze Kolejorza wink.gif tak trzymaj.Ej T-mac a ty nadal bedziesz robił mordy czy już nie :/ unsure.gif ????Jak nie to nie wiem co bez ciebie będzie :/.
T-Mac
pewnie ze bede robil, ale jak zwykly user nie zwiazany z zadna strona
olo
QUOTE(T-Mac @ Jan 4 2007, 06:14:18) [snapback]109840[/snapback]

biggrin.gif

fajnie ze odpisales ale chodzilo mi o odpowiedz odnosnie packa tongue.gif mad.gif
E 9
QUOTE(E 9 @ Jan 4 2007, 16:12:21) [snapback]109876[/snapback]

oOo zajebiste twarze Kolejorza wink.gif tak trzymaj.Ej T-mac a ty nadal bedziesz robił mordy czy już nie :/ unsure.gif ????Jak nie to nie wiem co bez ciebie będzie :/.

Wielkie dzięki dla ciebie jesteś the best man ;D.

PS;Opisz na priv.
Hayalet
QUOTE(T-Mac @ Jan 4 2007, 15:14:18) [snapback]109840[/snapback]

takie rzeczy jak szerokosci wysokosc twarzy mozna sobie ustawic dowolnie edit mode

No można ale spójrz na foto, kształt bani jednak nie ten sam, i włoski byś mógł bardziej opadające na brwi to samo do Wachowicza (już gracza Arki) tongue.gif

Swoją drogą ja myślałem, że Lechitów z małych fotek robisz, ale odkryłem Twój sekret wink.gif
duże zdjęcie
T-Mac
wiekszosc fotek jakie mam chodzi o duze to zalatwiam sobie prywatnie zazwyczaj u redaktorow oficjalnych stron klubowych
Dominoz
Zajebisty Quinteros i inni lechici...
Moglbys mi dac fotke Quinterosa, z ktorej robiles to? Zrobilbym facjatke do Fify sobie smile.gif A nie ma zadnej fajnej fotki w necie. Pozdro!
T-Mac
QUOTE(Dominoz @ Jan 4 2007, 17:46:31) [snapback]109903[/snapback]

Zajebisty Quinteros i inni lechici...
Moglbys mi dac fotke Quinterosa, z ktorej robiles to? Zrobilbym facjatke do Fify sobie smile.gif A nie ma zadnej fajnej fotki w necie. Pozdro!

STRONA WCZESNIEJ
Dominoz
Fotki Quinterosa nie widze...Podaj linka.
T-Mac
QUOTE(Dominoz @ Jan 4 2007, 18:48:04) [snapback]109934[/snapback]

Fotki Quinterosa nie widze...Podaj linka.

http://img382.imageshack.us/img382/7903/img6716yc2.jpg

narazie przestaje robic twarze lechitow bo chce szybko machnac 3 twarze graczy Jagi i wydac mini facepack smile.gif
olo
QUOTE(T-Mac @ Jan 4 2007, 08:36:03) [snapback]109901[/snapback]

wiekszosc fotek jakie mam chodzi o duze to zalatwiam sobie prywatnie zazwyczaj u redaktorow oficjalnych stron klubowych

i oni ci bez klopotow je daja?? np. ta burkhardta co jest w temacie calwina. biggrin.gif
E 9
QUOTE(T-Mac @ Jan 4 2007, 18:56:35) [snapback]109939[/snapback]

http://img382.imageshack.us/img382/7903/img6716yc2.jpg

narazie przestaje robic twarze lechitow bo chce szybko machnac 3 twarze graczy Jagi i wydac mini facepack smile.gif

Taki gościu jesteś wink.gif czekam na JAgiellończyków wink.gif wink.gif.A kto to będzie?Pozdrowka T-mac.

PS:PRzyda się stadion JAgi do update OE? bo jak tak to możemy dać z seenem do testów i ocenicie za jakis czas wink.gif
Gwidon
Przepiekne mordki Tmac!!!!

uwaga do ludzi z Poznania, potrzeba fotki Reissa jak się nie uśmiecha smile.gif
na miescie jest billboard z Piotrem Reissem pt. "Anielskie Pogotowie" może ktoś zrobić jego zdjęcie jakimś dobrym aparatem cyfrowym?biggrin.gif
fotka idealnie nadawała by się na Twarz, tymbardziej że z tej co Tmac robi to ciężko wychodzi,
pozdro biggrin.gif
Hayalet
QUOTE(Gwidon @ Jan 4 2007, 20:12:37) [snapback]109959[/snapback]

Przepiekne mordki Tmac!!!!
uwaga do ludzi z Poznania, potrzeba fotki Reissa jak się nie uśmiecha smile.gif
na miescie jest billboard z Piotrem Reissem pt. "Anielskie Pogotowie" może ktoś zrobić jego zdjęcie jakimś dobrym aparatem cyfrowym?biggrin.gif
fotka idealnie nadawała by się na Twarz, tymbardziej że z tej co Tmac robi to ciężko wychodzi,
pozdro biggrin.gif

Gwidon podaj ulice gdzie jest a sie rypne zrobić
Gwidon
QUOTE(Kaori @ Jan 4 2007, 20:38:31) [snapback]109961[/snapback]

Gwidon podaj ulice gdzie jest a sie rypne zrobić

to jest to biggrin.gif widziałem to w kilku miejscach, m.in przy polibudzie, także gdzieś na głogowskiej mi mignęła i pewnie jeszcze w paru miejscach wink.gif
może się uda w internecie znaleźć gdzieś to zdjecie wieksze bo mysle że z tego twarz do PESa może być naprawde niezła:)
IPB Image
olo
jest bokiem
Dominoz
a co za problem zrobic lustrzane odbicie...? xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.