Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
polop
T-mac jestes najlepszym facemarkerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dzieki za paczke lecha (szkoda ze nie wszystkich lechitow ale i tak zajeiscie)
BoBaN
Świetna paczka!!! Dzieki T-mac!
polop
t mac moglbys mi zapodac bina do wachowicza ktorego kiedys zrobiles ?? bo w paczce nie ma
T-Mac
wyjdzie w nastepnej paczce za 2-3 dni
pisze sie T-Mac nie t mac (nie odpisuj)

preview
IPB Image
norek
QUOTE(T-Mac @ Jan 20 2007, 18:06:12) [snapback]114906[/snapback]

preview
IPB Image

Prawe oko strasznie dziwnie wyglada...(jego lewe). Poza tym wszystko trzyma wysoki poziom.
Przemoo90
T-Mac a kiedy wydasz paczkę Legii?

Gratki za Lecha. Super robota. smile.gif
Gwidon
ładny zestaw twarzy ale herb Lecha niewłasciwy tongue.gif
Simon
wreszcie wsyzla dlugo wyczekiwana paczka lecha. nie mam OE ale mam kilka zespolow z polski (w tym lech) i twarz juz wedruje do GDB smile.gif dzieki tmac
Fenol88
super paczka!!! biggrin.gif teraz czekam na bina Blaszczykowskiego.
Dorin
Najlepsza paczka jaka kiedykolwiek widzialem... chłopie mieć całą OE z takimi twarzami.... o w morde... tongue.gif
szolpas
QUOTE(T-Mac @ Jan 20 2007, 16:24:35) [snapback]114872[/snapback]

Zajebiste twarze biggrin.gif biggrin.gif ale ja i tak robie przerwe z dodatkami i gram bez i nie mam polskiej ligi gdybym ją miał to już bym se wrzucił te twarze tongue.gif ...Magia biggrin.gif
Lechhu91
T-Mac jak wgrac te twarze??Jak wgralem w face i hair server to nie byly takie twarze jakie powinny byc. I jak po ustawialem je to tez nie byly takie?? Trzeba bylo skopiowac do face i hair server thumbs.db i np.Arkadiusz Bak.jpg ?? Zajebiste twarze!!
10\10
Prz3m4s
tak szybko wydajesz twarze, ze nie nadążam z komentami tongue.gif ale ostatnie 3 twarze świetne smile.gif szczególne gratki na Błaszczykowskiego, którego wydaje mi sie, ze bardzo cięzko zrobic wink.gif
norek
Swietna paka. Brawo Piotrze.
olo
super paka, najlepszy Bak. Co z Fabiniakiem? Dasz go w jakiejs paczce?? ohmy.gif
d0kt0r

preview
IPB Image

Swietna twarz !!! Ale moze popraw mu troszke wloski bo w 2 miejscach da sie zrobic je lepiej: na srodku to male czarne cos pod wlosami oraz z jego lewej strony ten kawalek wychodzacych wlosow bo on tego nie ma smile.gif

Pzdr
Quaresma7
HEJ!!! sorki za głupie pytanie ale jak mogę dodawać twarze w pro evolution soccer 6??nigdy tego nie robiłem proszę pomóżcie
Dominoz
QUOTE(Quaresma7 @ Jan 21 2007, 09:46:47) [snapback]115059[/snapback]

HEJ!!! sorki za głupie pytanie ale jak mogę dodawać twarze w pro evolution soccer 6??nigdy tego nie robiłem proszę pomóżcie

Nie zasmiecaj tematu I-Mac'a, tylko se poszukaj na forum.
KKSFan
Kolo robisz syf w temacie T-Mac-owiw mad.gif mad.gif . Poszukaj se na googlach albo na forum, a nie syf robisz!!!
PS. T-Mac sorka za OT.
Co do paki to świetna. Powinno Cię Konami zatrudnić tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Przemoo90
T-Mac mam pytanie. Masz te twarze jeszcze?

IPB Image

IPB Image

Sorry za OT.
Fenol88
T-mac błagam wrzuc bina Blaszczykowskiego!!! smile.gif bede bardzo, bardzo wdzieczny. smile.gif
polop
T-Mac czy z 1 zdjecia da sie zrobic kikuta?? (kikut po lewej stronie)

i moze dobreva zrobisz nowy nabytek lecha biggrin.gif (na 2 zdjecia w srodku i na 3)

o.l.o1 no faktycznie ten wawrzyniak jest podobny do kikuta jak by T-Mac zrobil z 2 fotek to wyszedl by moze kikut

a fabiniaka da w nastepnej paczuszce tongue.gif
matthew
Swietny Julcimar!
I dzieki za paczke wink.gif
olo
Kikuta to mozna zrobic z foty Wawrzyniaka z baneru Widzewa ze strony głownej i naniesc lekkie poprawki z jakiejs jego fotki bo oni jak bracia wygladaja tongue.gif Szczegolnie usta...
Timak, nie myslales o zrobieniu Budki?

Dla porownania:

Wawrzyniak i Kikut
IPB Image IPB Image

PS. Co z FAbiniakiem? Odpisz wink.gif

EDIT: nie zauwazylem palop ze dales juz porownanie i wyedytowales posta tongue.gif
BoBaN

preview
IPB Image

zajebista mordka, krótko!
kluivert777
QUOTE(T-Mac @ Jan 19 2007, 22:05:46) [snapback]114706[/snapback]
IPB Image

Zajebisty blink.gif
Jedna mała poprawka zrób mu bardziej bląd włosy ( pasemka tongue.gif )
Wtedy to będzie the best ever biggrin.gif
zembi
również popieram twoją uwagę, błaszczykowski musi mieć bardzo jasne włosy, rzucające się w oczy na kamerze 'szerokiej' hehehe.
bahni
Bedzie facepack legii?
T-Mac
Przemoo90 pewnie ze mam zapodam jak je updatne tongue.gif

bedzie facepack Legii, czekam na kemocika z jego pracami, wtedy wszystko do KUPY i wydamy paczke

co dwie to nie jedna tongue.gif

Preview - (wlosy Valenci by s'n)
IPB Image

Preview
IPB Image
BiG
Wszystko b.ładnie tylko nie podobają mi się włosy Wolanskiego.. są takie niebieskie sad.gif Poka foty..
E 9
Tj na Gadu super Wolanski.Ma taki spoko wyraz twarzy.Dobra robota my friend wink.gif

Czekam na screeny.Dzieki ze pomozesz papa.
KKSFan
No własnie Wolański ma zbyt niebieskie bloski tak to wszystko pieknie i starannie. Pozdro
Przemoo90
QUOTE(T-Mac @ Jan 22 2007, 13:57:26) [snapback]115404[/snapback]

Przemoo90 pewnie ze mam zapodam jak je updatne tongue.gif

bedzie facepack Legii, czekam na kemocika z jego pracami, wtedy wszystko do KUPY i wydamy paczke

co dwie to nie jedna tongue.gif

Preview - (wlosy Valenci by s'n)
IPB Image

Preview
IPB Image

Jak tak to dzięki. Widzę, że Portowcy rosną w siłę. tongue.gif
Dominoz
Super facjatki jak zwykle wink.gif
Kiedy dasz bina do Błaszczykowskiego...? Pozdro!
T-Mac
jutro wydaje OP vol.3 w nim bedzie sie znajdowac twarz Blaszcza
polop
zajebiste jak zwykle prace

wez pomysl na drzymontem i kikutem było by fajnie jak bys je zrobil
Dominoz
Super!
Juz sie doczekac nie moge!
D4vID
QUOTE(zembi @ Jan 22 2007, 12:16:01) [snapback]115384[/snapback]

również popieram twoją uwagę, błaszczykowski musi mieć bardzo jasne włosy, rzucające się w oczy na kamerze 'szerokiej' hehehe.

Zgadzam sie z zembi'm rozjasnij wloski błaszcza i bedzie git!
Juz sie niemoge doczekac jutrzejszej paczki biggrin.gif
ostatnie twarze super (jak zawsze) smile.gif
olo
byly jasne, bylo zle, sa dobre tez zle... Czego wy oczekujecie?? Super robota Timak, tak 3maj. Czekam na packa
D4vID
QUOTE(o.l.o1 @ Jan 22 2007, 14:37:28) [snapback]115428[/snapback]

byly jasne, bylo zle, sa dobre tez zle... Czego wy oczekujecie?? Super robota Timak, tak 3maj. Czekam na packa

IPB Image
IPB Image
Podobne te kolory??
Sory za OT
olo
QUOTE(D4vID @ Jan 22 2007, 06:05:15) [snapback]115443[/snapback]

IPB Image
IPB Image
Podobne te kolory??
Sory za OT

chlopie, on robil z innej foty te wlosy co pokazales...
IPB Image
podobne?
jak mnie denerwuja tacy ludzie...
i nie rob syfu w tym temacie, nie odp.
matthew
Swietny Batata i Wolanski wink.gif
polop
dobry ten Batata i Wolansk i co wy macie do tego blaszczykowskiegoprzecierz on jest dobry

zalaczam zdjecia marciniaka kikuta drzymonta dobreva i sobczaka (wszyscy z lecha) z tych fotek mysle ze napewno da sie cos zrobic

1 fotka-sobczak 2 , 3 i 4 fotka -marciniak 5 i 6 13 i 14 fotka-drzymont 7 ,8 i 9 fotka- kikut 10,11 i 12 fotka -dobrev
dołanczam jeszcze 2 fotki drzymonta no z nich to 100% I SORY T-MAC JUZ NA DRUGI RAZ NIE BEDE DAWAC TAKICH TEMATOW smile.gif
T-Mac
nie da sie
jezeli by sie dalo to bym zrobil wczesniej do packa lecha
i nie zasmiecaj mi tak teamtu bo za kazdym razem jak piszesz posta walisz tych zdjec ze robi sie to nudne i upierdliwe
nie odpisuj
Macio1916
T-mac
Moze zrob teraz jakiegos facepacka legii?biggrin.gif
Hayalet
Dzymonta byś mógł T-mc zrobić, dobre fotki dał polop.

Batata spoko, Wolańskiego nie znam, więc się nie wypowiem.
BoBaN
BDB Wolański coraz wiecej tych twarzy, masz bardzo dobre tempo T-mac
Rhiger
Great faces T-mac! Didn't realize you had started to make faces again!

Wonderful! How come you don't post at Evo-web anymore? I'm sure alot of people would love to see your great faces again.
kostek
Batata i Wolański fpytke ; )
Simon
batata swietny. wolanski ma troche niewyrazne usta. czekam ne twojego packa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.