Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
kostek
Kozacki kokoko... kokoszka ;DDD
AdamSzmulki
Dobra Mordeczka smile.gif smile.gif czekamy na następne mordki biggrin.gif biggrin.gif
Simon
dobra twarz. te wlosy sa chyba nie twoje bo sa ciulowe. ale to nic. ocenie sama twarz: zarabista
Riki101
QUOTE(T-Mac @ Feb 4 2007, 20:03:16) [snapback]119673[/snapback]

wlasnie podjemuje probe powrotu tongue.gif
fotkie ktora mialem do dyspozycji nie byla za spacjalna za bardzo stal bokiem ale sie troszke nameczylem i w o-edit go wyprostowalem tongue.gif

IPB Image

Bardzo ładna mordka brawo smile.gif
coley
grosz do grosza i bedzie kokosza tongue.gif
great face
jarek1989
Świetna twarz biggrin.gif Kokoszki biggrin.gif a tu masz fote Białkowskiego : http://img153.imageshack.us/img153/9456/bialkowskist1.jpg bo nie wiem czy w czasie choroby widziałeś to zdjęcie biggrin.gif super twarze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
T-Mac
thx

next

preview - (hair by Mani3k)
IPB Image
don rxf
Super twarz, zreszta jak zwykle :-)
chatek
Super jakość, trzymasz forme smile.gif oby tak dalej smile.gif
olo
swietne ostatnie 2 mordki wink.gif
dobrze ze szybko wrociles smile.gif
AdamSzmulki
Jak zwykle genialna twarz biggrin.gif Pzrd... biggrin.gif
Damian.
Grzegorzewski i Kokoszka super. Słaba czy dobra fotka i tak twoje twarze są super. Najelpszy facemaker na świecie . No z wyjątkiem Mystiq , ale myśle ze go pokonasz. Robisz szybko i skutecznie te mordki. Tak trzymaj
Pelas
fajny Grzegorzewski:D keep it up

Damianinho - są lepsi od Mustiq IMO
Dominoz
jak zwykle genialna...
Voytec
Świetna mordka Timak, gratuluje.

QUOTE(Damianinho @ Feb 5 2007, 15:04:28) [snapback]119848[/snapback]

No z wyjątkiem Mystiq , ale myśle ze go pokonasz. Robisz szybko i skutecznie te mordki. Tak trzymaj

No wiesz...Mystiq to oczywiście sama czołówka światowa ale nie znaczy, że jest najlepszy...
Hades
Twarz na najwyższym poziomie. Tak 3maj wink.gif .
michup
Zajebiste obydwie mordki(jak zawsze), z niecierpliwością czekamy na następną paczkę wink.gif
Damian.
Voytec może za duzo go oceniłem(Mystiq) , ale to neimzienia faktu ze T-Mac jest jednym z najlpesych facemakerow IMO
bilak
Chyba Mystiq by nie umiał robić tak genialnych twarzy z takich fotek bo raczej on robi z duzych chyba wink.gif

twarz Kokoszki Genialna a Grzegorzewski tez super ale nie pamiętam jak on wyglada tongue.gif
.:CR7:.
Grzegorzewski kapitalny biggrin.gif
Kokoszka trochę mniej biggrin.gif
Damian.
Zwracam sie z gorąca prośbą o wykonanie twarzy Marka Mintala. Wiem że robisz paczke OE ale po paczce moglbys go zrobic . Fotka duża bo wielkości tapety:
http://img119.imageshack.us/my.php?image=mintalsx9.jpg
Dominoz
Ja pierdziele, ale super fotka...
Chcialoby sie,zeby wszyscy pilkarze dali sobie takie robic... smile.gif
QUOTE(Dominoz @ Feb 5 2007, 19:59:14) [snapback]119946[/snapback]

Ja pierdziele, ale super fotka...
Chcialoby sie,zeby wszyscy pilkarze dali sobie takie robic... smile.gif

no nie wiem czy taka super. Za bardzo się miejscami świeci i ten cień przy nosie.
Sory za OT
Damian.
T-Mac potrafi wyciagac z małych fotke to z takiej moze wyciagnie , jeśli np. tematy odwiedza mój idol tongue.gif Kemocik to prosze o to zey on zrobił
Mani3k
Grzegorzewski i Kokosza TOP CLASS.
wali-góra
timak twarze super ale mam pytanie tylko sie nie wkurwiaj mógłbyś zrboic barana albo bojarskiego dam foty
tu bojarski
http://img292.imageshack.us/my.php?image=bojar1to5.png
a tu baran
http://img128.imageshack.us/my.php?image=baran1qv0.png
opowiedz na pw
jarek1989
co ty taki podjarany na te twarze Crakovii ?? biggrin.gif poszukaj sobie ich troche ja znalazłem więc ty tez możesz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Super mordki T-mac biggrin.gif
Smoti
trzymasz forme T-mac (jak małysz ostatnio tongue.gif )
T-Mac
thx
next

IPB Image
jarek1989
Exstra Gołoś biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tak trzymaj T-mac biggrin.gif już się paczki doczekać nie moge biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
olo
ohmy.gif swietna twarz wink.gif
chatek
Świetna twarz ale włosy to już mistrzostwo smile.gif kongratulejszyn
bilak
kapitalny jak zwykle

T-mac wydawałeś juz pake Legionistów ??
don rxf
QUOTE(T-Mac @ Feb 7 2007, 14:17:30) [snapback]120308[/snapback]

thx
next

IPB Image

Super twarz, ph34r.gif
.::Diego::.
QUOTE(T-Mac @ Feb 7 2007, 12:17:30) [snapback]120308[/snapback]

thx
next

IPB Image

Fota ph34r.gif
Mani3k
O facemaking'u wiesz wszystko...
Pozdro
AdamSzmulki
Gołoś ekstra Pozdroo biggrin.gif tongue.gif
ComeBack
Ekstra Goły...ma nadzieje ze jakas paczka Wisły sie szykuje smile.gif
POZDRAWIAM;)
Damian.
Świetna twarz.
zizek
No i kolejna supermorda!!!
Co kolejna to niemoge wyjśc z podziwu biggrin.gif
T-mac czy masz może w planach na przyszłośc zrobić paru zawodników Korony?? Bo nie wiem czy ci podrzucić fotki

Pozdro!!!

Dominoz
Kapitalna morda, jak zawsze ostatnimi czasy...
Pozdro!
T-Mac
fotki na priv zeby nie zasmiecac mi tematu smile.gif

dzieki za komentarze

next

IPB Image
michup
Nic dodać nic ująć. Do tej i do poprzedniej twarzy.
ComeBack
Łoł łoł!! wyjebany ten Głowa ohmy.gif tylko jak dla mnie ma troche ciemniejsze wlosy tongue.gif ale i tak zajebisty!!
POZDRAWIAM;)
Hades
Świetne twarze, naprawdę !
luke
Ta T-Mac jeszcze troche i co pół godziny będzie wypuszczał nową twarz smile.gif Stary uspokój się, bo niedługo już nie będziesz mieć kogo robić tongue.gif Twarz jak zwykle na poziomie smile.gif
AdamSzmulki
heh niezłe tępo biggrin.gif biggrin.gif i kolejna niesamowita twarz biggrin.gif tongue.gif
Mortin
golos zarabisty, ale glowacki mnie osobiscie sie nie podoba
jakis malo podobny, moze to przez oczy...
pozdro
Głowacki na najwyższym poziomie biggrin.gif
bilak
według mnie Głowacki jest jakiś taki "mięki" może za mało wyraziste szczegóły na polikach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.