Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Riki101
Bardzo dobra twarzyczka tylko cos z wlosami sie stalo
Kris Dee
IPB Image
abus
dobry Brożek

P.S.T-mac mógłbyś udostępnić face pack Borussii Dortmund który kiedyś robiłeś, bo link w Download na stronie głównej nie działa
Megadriano
Stary dry.gif przejrzałem wszystkie twoje stronki z facami i znalazłem oto te mordki : Kuźba , Cantoro , Błaszczykowski , Zieńczuk , Saganowski , Gołoś , Grzelak , Kazimierczak , Paulista , Brożek , Dudek , Baszczu , Kowalewski , Smolarek , Jop , Sobolewski , Kryszałowicz , Głowacki , Gajtkowski , Dawidowski , Dudka, Rasiak tongue.gif , Kosowski , Przyrowski tongue.gif tongue.gif tongue.gif Skończyłem wymienianie ale dlaczego nie dałeś do nich binów. Wypuść może maga polend faca paka? Pliz wielu osobom spodobał by się taki prezent!!!
T-Mac
prawie 2 miechy nie robilem mord troche wyszedlem z wprawy, ale powoli wracam
oto nowa moja produkcja
preview
IPB Image
Smoti
smile.gif nie wyszedłes z wprawy smile.gif mordka lux.
saviolka
QUOTE(T-Mac @ Mar 18 2006, 20:18:37) [snapback]57550[/snapback]

prawie 2 miechy nie robilem mord troche wyszedlem z wprawy, ale powoli wracam
oto nowa moja produkcja
preview
IPB Image

Świetna Morda nie wyszedłeś z wprawy .. wink.gif
szyma
Morda naprawde swietna biggrin.gif
dawdi17
Wygląda spoksik. Przyłączam się do prośby Megadriano o facepacka.
konsej15
zajebsita wtarz...naprawde bardzo mi sie podoba...dobra robotaa smile.gif
norek
Zajebiste podobienstwo smile.gif
T-Mac
ten co nigdy nie podaje i wiecznie sie kiwa smile.gif

IPB Image
bobex77
według mnie BDB wink.gif
jastrzab
Swietna robota, 2 ostatnie twarze naprawde klasa smile.gif
Riki101
Spowrotem wróciles na bardzo wysoki poziom dwie ostatnie twarze wyśmienite
konsej15
znowu dobra twarzyczka...chodz moim zdaniem Altintop lepszy:)
T-Mac
dzieki za komentarze smile.gif
ostatnio staram sie robic mordy takich co nie ma w grze zreszta jak zawsze smile.gif
oto kolejny ktory nie ma swej podobizny w pesie

IPB Image
Baros
moim zdaniem jakiś mało podobny
ale technicznie super tylko te usta
podasz fotke z której robiłeś ??
pleasee

pozdro...
T-Mac
jakby byl malo podobny to bym go nie pokazywal ale zreszta to twoje zdanie
www.google.pl - poszukaj sobie smile.gif (zlosliwy jestem co tongue.gif ) ja tam znalazlem
pika
Mi też te usta nie pasują , spróbuj to zmienić bo chyba górna warga jest za duża w porównaniu do dolnej . Mówisz że nie dajesz niepodobnych mordek ale ten maloney nie jest wcale taki podobny (moja opinia :-) ).

Pozdro
T-Mac
dolna warge moge lekko pogrubic i bedzie wsio smile.gif
IPB Image

co do Maloneya, zerknij na swoja produkcje a pozniej ugryz sie w palec za nim cos napiszesz
pika
Nie mam się co gryść bo mi może nie wyszedł rewelacyjnie ale twój też żadna sensacja ( zwłaszcza bmp ) . Troszkę samokrytyki kolego :-)
konsej15
jak dla mnie to bardzo dobra mordka...szczegolnie podobienstwo...biggrin.gif d. robota t-mac smile.gif pzdr
Baros
stary robiłeś z takiej małej foty ??
cool
troszke stara ta fota
ale mogleś odrazu pokazać fotke
jak na fotke patrzeć i na twoją twarz to jest cool
9/10

pozdro...
szyma
Juan b.dobry pzdr
Smoti
QUOTE(Baros @ Mar 25 2006, 15:09:19) [snapback]58748[/snapback]

stary robiłeś z takiej małej foty ??
cool
troszke stara ta fota
ale mogleś odrazu pokazać fotke
jak na fotke patrzeć i na twoją twarz to jest cool
9/10
pozdro...

chyba uwielbiasz słowo"fotka" tongue.gif
Adanio
Lipa ten Juan Fran czy jak tam sie on nazywa.Broda za bradzo zlewa sie z szyja w ogole nie widac gdzie sie ona konczy.
szyma
QUOTE(Adanio @ Mar 26 2006, 22:45:49) [snapback]59060[/snapback]

Lipa ten Juan Fran czy jak tam sie on nazywa.Broda za bradzo zlewa sie z szyja w ogole nie widac gdzie sie ona konczy.

Lepiej zobacz z jakiej foty robil go T-Mac na taka fote to facjata jest bardzo dobra
T-Mac
QUOTE(Adanio @ Mar 26 2006, 22:45:49) [snapback]59060[/snapback]

chyba on jest czarny wiec nie bedzie widac gdzie sie broda zaczyna
hehhehehehe
chcesz to dam ci bina wrzucisz go do bialych mord idealnie bedziesz mial widoczna brode i szyje
co za ludzie
T-Mac
(Preview)
IPB Image
norek
QUOTE(T-Mac @ Mar 27 2006, 15:40:51) [snapback]59112[/snapback]

(Preview)
IPB Image

Bardzo ladna jakosc smile.gif
szyma
No i kolejna mordka na wysokim poziomie bravo T-Mac
saviolka
QUOTE(T-Mac @ Mar 27 2006, 15:40:51) [snapback]59112[/snapback]

(Preview)
IPB Image

powtorze sie bardzo ladna jakosc wink.gif smile.gif
konsej15
t-mac...bardzo ladna mordka...pzdr
bobex77
no no ładna morda:)
walczu
QUOTE(T-Mac @ Mar 27 2006, 16:40:51) [snapback]59112[/snapback]

(Preview)
IPB Image

Wyjechane bmp, brawo
Lanek
QUOTE(T-Mac @ Mar 27 2006, 14:40:51) [snapback]59112[/snapback]

(Preview)
IPB Image

Bravo T-mac świetna robota, widzę że wracasz do wprawy.
Pieczar
Gerard jak żywy. Aż strach się go bać 10/10 biggrin.gif
T-Mac
dzieki
nie zwalniam tempa next

(preview)
IPB Image

aha nie robie zadnego facepacka jutro zapodam biny
Baros
no bdb ten matuzalem ale nie jest podobny w 100%
wg mnie mortin wykonał go najlepiej
ale ty też nieźle go wykonałeś
8.5/10
konsej15
t-mac-znowu bdb twarzyczka...ale zagdzam sie z Barosem, ze Mortin zrobil lepszego... smile.gif pzdr
T-Mac
Mortin robil go pod fote z ktorej robil bmp ja znowu robilem go z tej samej foty co on ale pod aktualna fotke niestety ta fotka nie nadaje sie do obrobki bo ma usmiech od ucha do ucha smile.gif

zreszta luknijcie dalem wlosy stare no i bez zarostu
IPB ImageIPB Image
jeszcze go poprawie smile.gif a w szczegolnosci usta bo za grobe laczenie jest warg
pika
No bardzo ładny i podobny , popraw oczy w oedicie :-)
norek
QUOTE(T-Mac @ Mar 27 2006, 19:56:46) [snapback]59175[/snapback]

Mortin robil go pod fote z ktorej robil bmp ja znowu robilem go z tej samej foty co on ale pod aktualna fotke niestety ta fotka nie nadaje sie do obrobki bo ma usmiech od ucha do ucha smile.gif

zreszta luknijcie dalem wlosy stare no i bez zarostu
IPB ImageIPB Image
jeszcze go poprawie smile.gif a w szczegolnosci usta bo za grobe laczenie jest warg

Bardzo dobre bmp...jedyne do czego mam zastrzezenia to wydaje mi sie ze na focie ma bardziej przymknieta buzke no i ustaw czarny,swiecacy kolor oczu..to duzo zmieni...pozdro
albin99
siemka mam prośbe jak morzesz zrobic twraz mojego ulubionego zawodnika bardzo mi zalezy na nim nie musisz sie tak meczyc nad nim jak nad innymi np:gerardem mi chodzi tylko zeby był podobny chociarz troche zawodnik werderu aaron hunt prosze ciebie bo nigdzie nie znalazłem jego twarzy i ty robisz fajne twarze wiec jak morzesz to zrób byłbym wdzięczny oto fotka
http://img113.imageshack.us/img113/2938/spieler306117bi.jpg
T-Mac
3maj
IPB Image
Download Bin
albin99
QUOTE(T-Mac @ Mar 28 2006, 07:26:38) [snapback]59240[/snapback]

wielkie dzięki a mam pytanie ty go zrobiłeś czy znalazłeś bina na jakiejś stronce tak sie tylko pytam z ciekawości bo jest wypaśny wielkie dizęki smile.gif
T-Mac
no zrobilem, jak bym gdzies go znalazl to bym napisal, zreszta jak rospakujesz to bedziesz widzial ze to moje dzielo smile.gif
albin99
QUOTE(T-Mac @ Mar 28 2006, 07:51:16) [snapback]59242[/snapback]

no zrobilem, jak bym gdzies go znalazl to bym napisal, zreszta jak rospakujesz to bedziesz widzial ze to moje dzielo smile.gif

wielkiie dzięki chociarz ty sie zmiłowałeś i zrobiłeś a twarz moim zdaniem perwekcyjna jeszcze raz wielkie dzieki
konsej15
QUOTE(T-Mac @ Mar 28 2006, 08:26:38) [snapback]59240[/snapback]

znowu swietna twarzyczka...Hunt bardzo mi sie podoba biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.