Piękna Facjatka Nie wiem co poprawić..chyba nic 9.7/10
T-Mac
Jul 16 2006, 09:03
dzieki next gracz z Łęcznej (dobre foty maja to dzialam)
kostek
Jul 16 2006, 09:16
Podobieństwo jest ale widać, ze fotka mała bo BMP strasznie rozmyte. Szczegolnie w okolicach nosa. A co do wcześniejszej mordy (Pawelec) to...zajebioza
Podobieństwo jest ale widać, ze fotka mała bo BMP strasznie rozmyte. Szczegolnie w okolicach nosa. A co do wcześniejszej mordy (Pawelec) to...zajebioza
fota nie byla mala specjalnie tak go zrobilem chyba nie zrobie z 19latka pomarczonego zula on ma taka cere
T-mac powiem Ci że zadziwiasz mnie mordy ekstra już nie moge doczekać się Patcha Orange Ekstraklasy
kemocik
Jul 16 2006, 17:24
Wszystkie prace wyglądają idealnie poza Brożkiem - wygląda jakby miał 12 lat... Serio - już mój był lepszy
naSs_no1
Jul 16 2006, 17:25
mordy GYYTT!!!!! Strasznie mi sie podobaja. Dobrze, ze porzadny facemaker robi mordki do orange extraklasy
Voytec
Jul 16 2006, 17:40
mordy świetne!
ot - t-mac mam do ciebie sprawe. mozesz do mnie napisać na gg? 8366432
.::NorD::.
Jul 16 2006, 19:08
Kawał dobrej roboty Timak , zwłaszcza że masz kupę twarzy do zrobienia i zapewne robisz bardziej na ilość niż na jakość i dlatego gratki za wytrwałość.
E 9
Jul 16 2006, 20:15
To kiedy patchyk moze jutro?????? A jeśli nie to do środy wyjdzie??????? :-) Czekam
Smoti
Jul 16 2006, 20:17
swietna robota timak:)
E 9
Jul 16 2006, 20:21
A facjatki to maestria w najlepszym wykonaniu To co z tym patchem??????? Daj znać timak
T-Mac
Jul 16 2006, 20:30
nie rob mi tu syfu bo sie zdenerwuje patch wyjdzie na poczatku tygodnia
T-Mac
Jul 17 2006, 07:07
dzieki za komentarze pozytywne ostatnia juz mordka przed wydaniem patcha reszta juz bedzie szla do wiekszych mniejszych updatow
wloski sa od "romana" produkcji norka
Voytec
Jul 17 2006, 07:28
właśnie zauważyłem. włosy riquelme świetnie na nim leżą, brawo T-Mac!
Wszystkie prace wyglądają idealnie poza Brożkiem - wygląda jakby miał 12 lat... Serio - już mój był lepszy
Hah kemociku teraz sie pomyliles bylem na twoim temacie z twarzami i tam Pawełka Brożka niezbyt lepiej zrobiłeś od T-Maca nie ktore komenty tam byly takie jak "on mi bardziej przypomina Piotra Brożka". Sry ale T-Mac odwalił lepszą pracę jeżeli chodzi o Brożka. To tyle z mojej strony. PoZdRo
mam wielka prośbe. potrzebuje bina tego brożka. jeżeli ktoś mógłby mi go dać byłbym bardzo wdzięczny. nie bedę przecież sciągał całego orange ekstraklasa patcha dla tej jednej twarzy. z gory thx.
mam wielka prośbe. potrzebuje bina tego brożka. jeżeli ktoś mógłby mi go dać byłbym bardzo wdzięczny. nie bedę przecież sciągał całego orange ekstraklasa patcha dla tej jednej twarzy. z gory thx.