Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Riki101
QUOTE(T-Mac @ Jul 23 2006, 17:15:30) [snapback]79884[/snapback]

IPB Image
DOWNLOAD
DOWNLOAD2
Wpis do map Kitservera Orange Ekstraklasa
01917,"Orange\Arka\Plich.bin"

Co tu duzo mowic kolejna swietna mordka

ps.pomyliles sie przy wpisie jest "01917,"Orange\Arka\Plich.bin" a powinno byc "01917,"Orange\Arka\Pilch.bin" tongue.gif
torin
QUOTE(Riki101 @ Jul 23 2006, 15:18:59) [snapback]79886[/snapback]

Co tu duzo mowic kolejna swietna mordka

ps.pomyliles sie przy wpisie jest "01917,"Orange\Arka\Plich.bin" a powinno byc "01917,"Orange\Arka\Pilch.bin" tongue.gif

Nie pomylil sie tongue.gif Po prostu zapisal bina jako Plich.bin smile.gif
Mortin
nie mam pojecia jak ten pilch wyglada, ale bmp twarzy jak i wlosow prezentuje sie znakomicie. Oby wiecej takich mordek
calwin
gratki kolejna wypasiona mordka
Dj_Dario
wypas mordki! gratki
Vadim06
super facjata Tim.. Brawo smile.gif)
.::NorD::.
wow plich jak żywy , paulista również extra , bravo .
kostek
Rewelacyjne mordy Polaków Timak - gratulacje...
rav
Co tu się działo pod moją nieobecność. Świetne mordy, keep it.
cienias
Jak będziesz mógł to zrób twarz Marcina Zająca nowy zawodnik Lecha Poznań tu masz fotkę i może jak będziesz miał czasz jeszcze Dembiński i Surma
Kiedy update orange ekstraklasy??
Vadim06
QUOTE(cienias @ Jul 28 2006, 12:43:20) [snapback]81095[/snapback]

Kiedy update orange ekstraklasy??

Heh parenaście dni temu wyszedł dopiero oficjalny patch OE..Jeszcze wszystko jest cieplutkie a Ty się pytasz o update..Trzeba trochę czasu na stworzenie, poprawienie niektórych rzeczy wink.gif Trochę czasu trzeba dać PM z IO dry.gif
T-Mac
IPB Image

mordka z patcha OE 2.0 ktory juz powstaje
niestety patch nie wyjdzie za szybko jutro wyjezdzam i wracam w sobote na wieczor i mozliwe ze tak bedzie w nastepnym nastepnym tygodniu
matrix
QUOTE(T-Mac @ Jul 30 2006, 19:31:25) [snapback]81550[/snapback]

IPB Image

niestety patch nie wyjdzie za szybko jutro wyjezdzam i wracam w sobote na wieczor i mozliwe ze tak bedzie w nastepnym nastepnym tygodniu

Kapitalna morda smile.gif chyba najlepsza w oe smile.gif wypuścisz go teraz pliska, bo kopara opada ohmy.gif
Vadim06
Świetny Elton .. Jak zawsze, kapitalna robota T-Mac blink.gif
pablo TS
QUOTE(T-Mac @ Jul 30 2006, 17:01:25) [snapback]81550[/snapback]

IPB Image

Nie no spoko PLISKA daj bina smile.gif
Mortin

IPB Image

nie mam pojecia jak on wyglada, ale jakosc jest bajerancka
rav
ale jakosc jest bajerancka

... jak na fotkę wink.gif Niezła morda, T-mac.
siwek0009
no to czekam na orange patch vol 2 tylko mam jeszcze takie pytanie
czy beda wszystkie transfery zrobione i porawione staty zawodnikow i jakie twarze dojda ??
jesli mozesz powiedziec to powiedz wink.gif
konsej15

IPB Image

zajebista mordka t-mac biggrin.gif dobra robota
Vadim06
Oo .. I nowe stroje Legii widze biggrin.gif

Świetna morda.. Zreszta..z pod Twojej ręki każdy Orangowiec wyjdzie kapitalnie smile.gif
T-Mac
thx

IPB Image
E 9
QUOTE(T-Mac @ Aug 6 2006, 10:48:21) [snapback]82936[/snapback]

thx

IPB Image

Zaje.....ta twarzyczka a przy okazji się spytam jak prace nad stadionem T-mac??????? POzdro
rav
Świetna tekstura, model również bardzo dobry. Good job, Timak!
kostek
Bardzo dobra mordka, brawo.
Mortin
super twarz... czekam na kolejne produkcje biggrin.gif bo biny beda pewnie dopiero w update OE patch ?
Voytec
bravo! famtastyczna twarz! smile.gif
T-Mac
thx

next
IPB Image
Mortin
nie mam pojecia jak on wyglada, ale texturka jest swietna, masakryczna, poezja po prostu biggrin.gif jednym zdaniem: "wyglada jak zywy"
Riki101
QUOTE(T-Mac @ Aug 6 2006, 18:30:02) [snapback]82968[/snapback]

thx

next
IPB Image

Bardzo ładny "Gatusso" polskiej ligi biggrin.gif
kostek
Kolejna świetna mordka gracza, z Naszej rodzimej ligi... brawo Timak wink.gif
rav
Świetna morda, oby tak dalej. Bardzo dobra tekstura, pewnie z małej fotki.
BiG
Świetny Gadeon!Tylko popraw prawe oko bo na focie jest troszke inne.PZDR GADEON CUDO!
T-Mac
thx
wlasnie przylecialem do domu na przerwe obiadowa no to odrazu przysiadlem do neta smile.gif
wczoraj bawilem sie morda Matusiaka niestety fota marna a wlasciwie polowka foty
narazie tyle mam, dzis wieczorem mysle ze go skoncze
IPB Image
Mortin
swietny, tylko zrob mu oczy troche wieksze i nos na wysokosci oczu jest za szeroki
pozdro
rav
Popraw łączenie włosów z czołem (pewnie o tym wiesz) wink.gif Tekstura bardzo ładna.
olo
ta mordka nie jest az taka zła. Mam taka prosbe T-mac albo ktos inny.
Moglby ktos zrobic twarz Bartka Grzelaka? Jeszcze nikt jej nie zrobil...(jezeli tak to okropną)

tu są foty-licze na dobre serce:)

http://widzew.lodz.pl/druzyny.php?zawodnik=105&d=29
http://www.90minut.pl/pix/players/grzelak_bartlomiej.jpg
http://www.widzew.lodz.pl/img/zawodnicy_go...ner_grzelak.jpg
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...hl%3Dpl%26lr%3D 22 zdjecie to po prawej jak schodzi do szatni to jest grzelak

nie sa najlepsze ale moze da sie cos z nich wyciagnac? dzieki
T-Mac
Matusiaka juz prawie skonczylem
ale w miedzy czasie zrobilem Lato smile.gif

IPB Image
Mortin
swietna tekstura, tylko pozazdroscic. Jednak popraw troche model, tj. oczy troszeczke mniejsze i blizej nosa i niewiele mniej kanciasta zuchwa
pozdro
rav
Mistrz teksturek ohmy.gif Wzorowo wykonane BMP, powinno brać się z Ciebie przykład, Timak smile.gif
darcheville
I like it
.::Diego::.
Zajebiste mordy smile.gif Gedeon wypasiony smile.gif Zresztą reszta też. Dla takich mord warto czekać na oe2 smile.gif
Ps. temu cleberowi co go niedawno robiłeś spróbuj zarzucić włoski od lucio produkcjii mortina. Będą pasować super...
Riki101
QUOTE(T-Mac @ Aug 7 2006, 19:55:18) [snapback]83194[/snapback]

Matusiaka juz prawie skonczylem
ale w miedzy czasie zrobilem Lato smile.gif

IPB Image

Kolejna zajebista morda bmp wypas smile.gif
kostek
Bardzo ładnie odwzorowany Lato. Brawo!
siwek0009
godeon nie jest z czech ;p tongue.gif tylko z liechteinstainu
T-Mac
QUOTE(siwek0009 @ Aug 8 2006, 10:59:30) [snapback]83295[/snapback]

godeon nie jest z czech ;p tongue.gif tylko z liechteinstainu

a ja jestem z rosji pewnie ze jest z czech on tylko jeden sezon gral w lidze liechteinsztainu w Fc Vaduz a tak to reszte karjery w swoim kraju - http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7437

mam dzis troszke wiecej czasu wolnego wiec zrobilem Kmiecika z ŁKS-u koles na focie mial spory usmiech ale staralem sie go troszke zlikwidowac wloski tez mu walnolem a co sie bede smile.gif

IPB Image
rav
Fryzurka świetna, ja bym mu trochę szczękę i brodę na dole zwęził, reszta - bajer smile.gif
Smoti
swietne twarze:)nic dodac nic ujac.
.::Diego::.
QUOTE(T-Mac @ Aug 8 2006, 11:23:51) [snapback]83327[/snapback]

IPB Image

Ja pierdole zajebista morda. Nic dodać nic ująć - gratki i oby więcej takich mord smile.gif
robi2
Ej zrobiliście Matusiaka średniej klasy.
moze z tej foty cos zrobicie
IPB Image
Hayalet
No to własnie jest z tej foty!

Timak wypas mordki, a szczególnie bmp powalają, tak trzymaj.

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.