Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Doberman90
No moim zdaniem Dudka bardzo dobry podoba mi sie smile.gif
Nowacek
ej a macie twarzyczki legionistow ?? albo kogos z groclinu ??
bo 2 ekipa robi legi i groclin i zbieramy materialy jakby co pisac lub wysylac NOWACEK
Lanek
Spoko Dudka ci wyszedł. Oby więcej takich twarzy smile.gif
T-Mac
Majda-nek
user posted image
Kris Dee
kolejna facjata do patcha

SOBOL (v.2)
user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(Kris Dee @ Nov 4 2005, 22:15:39)
kolejna facjata do patcha

SOBOL (v.2)
user posted image
[right][snapback]41996[/snapback][/right]

Bardzo dobry Sobolewski, naleza Ci sie slowa pochwaly za ta morde. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Good job cool.gif
T-Mac
pewnie to nie ostateczna wersja Kryszala
moze Krisowi cos lepszgo wyjdzie smile.gif
user posted image
lukasso
moim zdaniem dobry ten kryszał
on zawsze taki przymulony i wygląda jakby płakał
brawo Timak
Lanek
Kryszałowicz świetny. Ten wyraz twarzy jest super. smile.gif Idealny dla Kryszała
torin
Zgadzam sie, on zawsze ma ryja jakby plakal biggrin.gif
Kris Dee
user posted imageuser posted image
Raffels
QUOTE(Kris Dee @ Nov 6 2005, 13:41:10)
user posted imageuser posted image
[right][snapback]42321[/snapback][/right]

Głowacki bardzo dobry, natomiast Krzynòwek średni ale i tak jeden z lepszych, ciężko jest go dobrze odwzorować.
Pozdro
Matti5
Witam!!!
Mam problem,bo nie wiem jak podstawić twarz pewnemu zawodnikowi:(
Ja wiem że to był dużo razy wałkowane,ale czy by mògł mi ktoś napisac jak sie podstawia tawrze do pes5 (żeby to było zrozumiałe).!
Zax
QUOTE(T-Mac @ Oct 30 2005, 14:01:49)
co tu duzo pisac
potrzebny program Game Graphic Studio 5.9.9  wyszukujemy twarzy najlepiej tych co nie sa na zwanymi specjalnymi choc teraz wszystkie maja specjalna palete smile.gif
te twarze to:
unnamed_1865 do unnamed 1896 - czarny
unnamed_1887 do unnamed 1953 - czerowny
unnamed_1954 do unnamed 2218 - bialy
unnamed_2219 do unnamed 2357 - zolty
wrzucamy pod te wyzej odpalamy gre wybieramy edit mode wchodzimy w edit player
a dalej  to juz wiecie co i jak smile.gif twarz wloski ustawiamy i sie cieszymy nowa mordka w grze smile.gif
[right][snapback]41138[/snapback][/right]

Czy to sa nr twarzy za , ktore nalezy wrzucac nowe facjaty zawodnikow , ktorych nie ma na liscie specjalnych ryjkow ?

Nurtuje mnie to bo mam tak jakby po 2 twarze wszystkich zawodnikow w 2 roznych plikach(inaczej podpisane ) Dla przykładu Morda Ronaldo jest pod unknow_01604 i pod unknow_01899. I teraz nie wiem , ktore sa specjalne a , ktore nie i dlaczego jest po 2 facjaty ? Czy tu chodzi o to , ze za jedna z nich (niespecjalna) mozna wrzucic innego zawodnika nie tracac twarzy np Ronaldo ?

Prosze T-Mac'a i Reszte o sprostowanie

pozdr.

Ps. Twarze oczywiscie świetne smile.gif Szczegolnie Zuraw i Głowacki smile.gif Krzynowek tez spoko.
T-Mac

wiec tak jak masz twarz pod unknow_01604 i unknow_01899 i to sa te same twarze
te pierwsza i te wszystkie co sa przed unknow_01864 (to specjala twarz ) tych twarzy nie ustawisz w edit mode za nich mozesz sobie wrzucic tylko twarz odpowiadajaca danemu graczowi wiec jak masz unknow_01604 to wrzucasz tam tylko morde ronaldo i juz nic nie ruszasz w grze smile.gif
przejdzmy do tych drugich niby zwyklych mord ale juz o mozliwosci wrzucania na nich twarzy specjalnych
te twarze to:
unnamed_1865 do unnamed 1896 - czarny
unnamed_1887 do unnamed 1953 - czerowny
unnamed_1954 do unnamed 2218 - bialy
unnamed_2219 do unnamed 2357 - zolty
za nich wrzucasz jakie chcesz mordy
ustawiasz sobie ja w edit mode mordke i grasz cieszac sie nowa facjata
chyba wszystko jasne smile.gif
Zax
Wielkie DZIEKI T-Mac

Ale jeszcze jedno ...
Wrzuciłem Szymkowiaka za jakas facjate z przedzialu 219 - 2357 ale nie do konca jestem pewny czy jest ok i czy nie zmienilem twarzy jakiemus zawodnikowi bo np jak probowalem cos wrzucic za druga mordke Ronaldo(unknow_01899) czy Beckhama to np Ronaldo miał twarz Szymkowiaka a tej specialnej mordy Roniego juz nie było .To samo z Beckhamem . Czy to normalne ?
Własnie mnie to jescze dręczy.
Więc jezeli mògł byś mi to jeszcze wyjasnic T-Mac to będę bardzo wdzieczny

Pozdr.
T-Mac
QUOTE(Zax @ Nov 7 2005, 08:58:05)
Wielkie DZIEKI T-Mac

Ale jeszcze jedno ...
Wrzuciłem Szymkowiaka za jakas facjate z przedzialu 219 - 2357 ale nie do konca jestem pewny czy jest ok i czy nie zmienilem twarzy jakiemus zawodnikowi bo np jak probowalem cos wrzucic za druga mordke  Ronaldo(unknow_01899)  czy Beckhama to np Ronaldo miał twarz Szymkowiaka a tej specialnej mordy Roniego juz nie było .To samo z Beckhamem .  Czy to normalne ?
Własnie mnie to jescze dręczy.
Więc jezeli mògł byś mi to jeszcze wyjasnic T-Mac to będę bardzo wdzieczny

Pozdr.
[right][snapback]42429[/snapback][/right]

mozliwe ze masz option file od pesfan oni grzebali w edit mode i ustawiali ta zwykla twarz beckhamowi zeby zmienic mu wloski, moze tez ruszali ronaldo
Zax
Bardzo mozliwe , ze jest tak jak mowisz. Obecnie mam option file o takiej nazwie "PES 5:[SGN]Falkhon PES 5 Option File 1.0 "
Wrzuciłem wczesniej niemal cały ten patch Kick Off 2k6 ale nie spasowal mi i zastapilem option file tym o ktorym pisalem wyzej oraz wrzucilem patch _PES5_K_PATCH_0.5 i ten z flagami i oprawami meczow oraz podmienilem kilka twarzy (special) troche namieszalem wiec bardzo prawdopodobnie jest tak jak mowisz. Musialbym przeinstalowac calkiem gre ale narazie to nie mozliwe(przypadkowo wyrzucilem instalke) . Jezeli mogłbys T-Mac i nie sprawiło by Ci to problemu to prosze sprawdz czy u Ciebie mozna bezproblemowe podmienic te druga facjate np Ronaldo unknow_01899 wrzucajac Szymkowiaka i nie tracac oryginalnej mordy . Wtedy będę na 100% pewny , ze jest tak jak mowisz i sprobuje załatwic sobie instalke.

Eeech...

Jeszce raz DZI
Kris Dee
Nikola Mijailovic
user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(Kris Dee @ Nov 7 2005, 23:36:48)
Nikola Mijailovic
user posted image
[right][snapback]42564[/snapback][/right]

moim skromnym zdaniem - bardzo dobry smile.gif Ciekawe czy moznabyloby wykonac mu takie wloski w jakich kiedys gral (te czerwone z biala gwiazda) ? Byloby fajnie cool.gif
Kris Dee
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 7 2005, 23:59:12)
moim skromnym zdaniem - bardzo dobry smile.gif Ciekawe czy moznabyloby wykonac mu takie wloski w jakich kiedys gral (te czerwone z biala gwiazda) ? Byloby fajnie  cool.gif
[right][snapback]42570[/snapback][/right]

fota z ktorej robiłem
user posted image
tyle wyciągłem
user posted image

Faktycznie te włoski były ciekawe, postaram sie je wykonać smile.gif
T-Mac
ulalalal perfecto
Zax
T-Mac jest tak jak mowisz
Przeinstalowalem gre wrzucilem inny OF i juz nie zmieniala sie twarz beckhama po zamianie tej drugiej (zwykłej) na Szymkowiaka tylko ,ze wtedy miałem dziwne stroje i musialem wywalic OF. Ktory najlepiej zainstalowac ?
Szukam po sieci dobrego OF i nie moge znalesc. Albo jest problem z podmienianiem facjat zwykłych albo stroje skopane .

Spoko Mijailovic smile.gif

Pozdr.
torin
QUOTE(Kris Dee @ Nov 7 2005, 23:36:48)
Nikola Mijailovic
user posted image
[right][snapback]42564[/snapback][/right]

Brawo. Bardzo fajna facjatka wink.gif
Lanek
Twarz Mijailovicia dobra, a nawet bardzo dobra wink.gif
kcma
Jezeli robiles z tego zdjecia co podales wyzej to wielkie brawa.
T-Mac
user posted image

Brozek robiony z tragicznej fotki smile.gif
Pietia
Brawo!!!

Brozek zajebisty smile.gif

Tylko czekac na patcha biggrin.gif
torin
QUOTE(T-Mac @ Nov 9 2005, 11:57:34)
user posted image

Brozek robiony z tragicznej fotki smile.gif
[right][snapback]42755[/snapback][/right]

Simply the best!!!
Kris Dee
Znikam ze sceny do odwołania (wtajemniczeni znają powòd)
pepe
jeśli można to ja bym prosił face packa do REALU MADRYT...najlepiej pasującego do patcha 2k6 z fixem do 1.01...Dało by radę???
maro
Qrde jak wklejam te twarze to one sa jakies znieksztalcone troche .Niewicie moze dlaczego???
Lanek
Musisz zwiększyć ich rozmiar
norek
QUOTE(maro @ Nov 13 2005, 16:52:56)
Qrde jak wklejam te twarze to one sa jakies znieksztalcone troche .Niewicie moze dlaczego???
[right][snapback]43736[/snapback][/right]

bo nie umiesz wgrywac ..
(poprzedzam pytanie)
maro: a jak to wgrac zeby dzialalo?
poszukaj na forum
____
szkoda Kris ale i tak wrocisz smile.gif
calwin
norek jak edytujesz twarz z pes 5 w oedit nie pokazują się tobie jakieś dziwadła zamiast szablonu twarzy
Mani3k
Świetnie... czekam na kolejne prace.
T-Mac
mialem nie miec neta no i nie mialem ale tylko pare dni poniewaz wczoraj sobie zalozylem nowa tansza neo smile.gif
wiec wracam do zywych smile.gif

jak nie mialem neta zrobilem sobie Boruca
user posted image

co sadzicie ?
Riki101
dobry tylko oczy do poprawy

moze bys zrobil Iaquinte z Udinese zobacz czy fota sie nadaje

user posted image
lukasso
boruc=> gut
Grabos
Kapitalny Boruc tylko oczy lekko popraw.
Johnes
Boruc bardzo ładny. Brawo! smile.gif
T-Mac
pozniej poprawie tego boruca
a to kolejna morda ktora zrobilem juz jakis czas temu

user posted image
abus
Boruc i Schneider na wysokim poziomie
bartekd
ładny boruc (oczy lekko do poprawy) tylko, że biny by się przydały... ; )
pozdr.
norek
Schneider bardzo ladna bmp i bardzo podobny a boruc...takze podobny tyle ze tak jak reszta zauwazyla oczy do poprawy
tomek828
najlepszy Boruc jakiego widzialem
poprawisz oczy i bedzie idealny smile.gif
T-Mac
po tym jak wrocilem na dobre smile.gif trzeba za cos sie wziasc
wiec z okazji awansu na mundial postanowilem zrobic Packa z mordami naszych kadrowiczow, oczywiscie fot za wiele dobrych nie ma wiec nie kazda bedzie zajebistej jakosci ale bede sie staral zeby wyszlo jak najlepiej
na pierwszy ogien ida GK

user posted image

nastepni beda Boruc i Kuszczak
abus
pack zapowiada sie zajebiście.
Kowalewski bardzo dobry smile.gif
Mani3k
Bardzo cenie sobie robienie twarzy których nie ma w grze... Dlatego duży "+" za tę i inne twarze...
Świetna robota! cool.gif
torin
No Kowalewski super. Dobra robota wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.