Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
T-Mac
lekko go poprawilem (podbrodek) jeszcze pare poprawek i dam bina

user posted image
Smoti
Niezle T-Mac mysle ze powinienes poprawic troszke grzywke bo powinna bardziej na czoło zachodzic. Ogolnie mnie sie podoba smile.gif
T-Mac
user posted image

Download
T-Mac
nie skonczony dorobic musze jakies fajne wloski smile.gif
user posted image
T-Mac
twarze z pes5 dema mozna tez przeniesc do pes4 tak jak i wlosy oto przyklad
krzynowek troche im nie wyszedl wlosow nie bralem
user posted image
norek
krzynowka juz widzialem ale zobacz Timak pana alana smitha...to jest dopiero niewypal...byl niezly a zmienili na niedojeba czlowieka.....
michau000
sorry ale skad Wy macie tych zawodnikow w demie?
Kris Dee
Arek Głowacki
user posted image
norek
QUOTE(michau000 @ Sep 15 2005, 22:29:23)
sorry ale skad Wy macie tych zawodnikow w demie?
[right][snapback]35285[/snapback][/right]

nie mamy ich poprostu wyciagamy z otexa z dema pliki...a pliki w otex sa takie jak beda w full wersji wiec mozna sobie popatrzec....
Kris Arek jak sie bardziej przyjzec to i podobny ale tak odrazu to nie wiedzialem kto to....
T-Mac
Kris twarz dobra zawodnik chu... ;/

user posted image

Download
T-Mac
wyciagnolem model z pes5demo wlosow i twarzy dalem nowe bmp poprawilem troche wyglad 3d i prosze co mi wyszlo

user posted image
Karol Johnn
QUOTE(T-Mac @ Sep 16 2005, 12:57:16)
wyciagnolem model z pes5demo wlosow i twarzy dalem nowe bmp poprawilem troche wyglad 3d i prosze co mi wyszlo

user posted image
[right][snapback]35312[/snapback][/right]

Zajebisty Krzynio, fajne wlosy i wogole... Konami wreszcie docenilo Jacka...

baski18
Chyba T-Mac go docenil biggrin.gif

Pozdro
T-Mac
QUOTE(Karol Johnn @ Sep 16 2005, 10:03:56)
Zajebisty Krzynio, fajne wlosy i wogole... Konami wreszcie docenilo Jacka...
[right][snapback]35313[/snapback][/right]

docenilo chyba dlatego ze dali jego twarz i to na specjalnej palecie
ale troche im nie wyszlo
to jest ich krzynio tylko inne wlosy
user posted image
a ten co komentujesz ich ale sporo poprawiony przeze mnie
TeDi
Kròlu Maciusiu to nie jest czat i rzadko kto odpisuje bardzo szybko i jest opcja edytuj post, a nie piszesz 4 posty od razu. Bądż cierpliwy i jakbyś nie zauważył T-Maca nie ma teraz na forum, a był ostatnio aktywny o 14.39 więc jak ci miał odpisać?!!
onix_the_chosen
Qrwa !!! Wezcie go zbanujcie albo cos bo koles juz przesadza ... mad.gif dry.gif
Nie rob balaganu z forum, piszesz pierdoly i 4 posty - jeden pod drugim dry.gif
P.S T-mac jak wyjeles Krzynowka z gry ? Ja otwieram plik 0_text.afs z dema PES5 Afs Explorerem i pojawiaja sie tylko pliki: unnamed0, unnamed1 ... i tak dalej, co z tym zrobic ? cool.gif
T-Mac
QUOTE(Kròl Maciuś 1 @ Sep 16 2005, 13:46:42)
ej T-Mac maszmoze bina od Norka tego wiesz nowego Beckhama co zrobil Norek
[right][snapback]35351[/snapback][/right]

pisz kurwa mac wszystko w jednym poscie naucz sie kurwa edytowac bo cie zabanuje
sorry za wulgaryzm unioslem sie zreszta jak tu sie nie unosic mad.gif
30% kary za kazdy post jeszcze raz zobacze ze nie edytujesz to bedzie BANNNNN

Qrwa !!! Wezcie go zbanujcie albo cos bo koles juz przesadza ... mad.gif dry.gif
Nie rob balaganu z forum, piszesz pierdoly i 4 posty - jeden pod drugim dry.gif
P.S T-mac jak wyjeles Krzynowka z gry ? Ja otwieram plik 0_text.afs z dema PES5 Afs Explorerem i pojawiaja sie tylko pliki: unnamed0, unnamed1 ... i tak dalej, co z tym zrobic ? cool.gif

nie jakies tam afs explorer bo to juz starocie smile.gif a GSS - Game Graphic Studio
oto link
http://www.frenkie1.tvn.hu/Game%20Graphic%...io%205.8.12.msi
poszukaj jest jeszcze nowsza wersja 5.9.9
Hayalet
T-Mac mògłbyś zrobić facjate Dudka, wiem że nie ma dobrych zdjęć, ale znalazłem taką fotę może się nada rolleyes.gif :
http://img243.imageshack.us/img243/2016/dudek7na.jpg
T-Mac
gdyby nie ta ciemna polowka to by byla wyjebana ;/ a tak to ciezko bedzie zobacze co sie da zrobic
T-Mac
eh z dudka narazie nic nie bedzie moze ktos ma jego plakat zdjecie w gazecie i moze zeskanowac pstryknac fote i mi zapodac oczywiscie twarz musi byc widoczna od przodu i bez zadnych glupich min smile.gif oraz dobrej wielkosci tak 200x200 pikseli najmniejsza smile.gif
chociaz ta twarz co teraz pokazuje robilem z foty 90x70 pikseli (dobry jestem co ? tongue.gif )

Edu (pokaz wstepny)
user posted image
Kris Dee
Głowacki (final)
user posted image
norek
no głowacki teraz mi przypomina arka:)
T-Mac
user posted image

Download
norek
QUOTE(T-Mac @ Sep 18 2005, 17:31:51)
Download
[right][snapback]35737[/snapback][/right]

no teraz jest cacy smile.gif fryz taki jak ma ...broda jeszcze ciutke zalatuje zielenia ale to juz nie tak bardzo widoczne...
Kris Dee
Specjalnie dla ziomala SINa

Samuel Eto'o
user posted image
user posted image

Download
Sin3-16
Kolejne wypaśne mordki , chłopaki rządzicie !! Kris z takiej fotki taka twarz Respekt stary ( teraz to już jest Czarna Perła ). Ciężko będzie w PES5 dopasowac się poziomem stadionòw do poziomu waszych mordek. Chociaż z tego co wiem możliwoście bedziemy mieli większe. Sezon PES5 będzie naprawde ciekawy. Peace !!
T-Mac
user posted image
SOLIDUS
No no T-mac twarzyczka niezla tylko ciekawi mnie jedno mogl bys pokazac fotke z jakiej robiles tego R.carlosa. biggrin.gif biggrin.gif
michau000
szczerze mowiac, twarz jest slaba, jak na Twoje mozliwosci to nawet bardzo. zalezy oczywiscie jaka fota
pozdro
T-Mac
QUOTE(michau000 @ Sep 20 2005, 21:22:19)
szczerze mowiac, twarz jest slaba, jak na Twoje mozliwosci to nawet bardzo. zalezy oczywiscie jaka fota
pozdro
[right][snapback]36126[/snapback][/right]

a mi sie wydaje ze wyszedl mi zajebiscie, nawet nie wydaje ja to wiem ze wyszedl zajebiscie pare poprawek co do czola i bedzie cacy
norek
QUOTE(T-Mac @ Sep 21 2005, 00:30:36)
a mi sie wydaje ze wyszedl mi zajebiscie, nawet nie wydaje ja  to wiem  ze wyszedl zajebiscie pare poprawek co do czola i bedzie cacy
[right][snapback]36137[/snapback][/right]

nie kazdy wie jak Carlos wyglada wiec Timak nie bierz tego do siebie:)
Soul
carlos z KONAMI jest jak pudelek a nie jak doswiadczony obronca.
Timak pokazal nam prawdzwego carlosa ktory zawsze daje z siebie wszystko smile.gif
(...mowilem Ci ze beda sie czepiac do tych zmarszczek tongue.gif )
michau000
QUOTE(norek @ Sep 21 2005, 07:40:38)
nie kazdy wie jak Carlos wyglada wiec Timak nie bierz tego do siebie:)
[right][snapback]36140[/snapback][/right]

dowcipnis...

szanuje Twoją prace, T-mac, jezeli Tobie sie podoba to najważniejsze, przeciez o to chdzi(-; jezeli innym tez sie podoba no to super, widocznie twarz faktycznie Ci wyszla. ja wyrazilem swoja opinie, bo wg mnie nie jest rewelacyjny i tyle: )

pozdro 600[66]
Mani3k
T-Mac... model OK, tylko za bardzo daleś mu ostrością...
Tak mi się wydaje... unsure.gif
Mimo to mordka b. dobra !
Powodzenia w następnych mordkach rolleyes.gif
T-Mac
user posted image

Download
barca90
a mi sie twarz podoba
norek
zajebisty ten carlos smile.gif tak 3maj:)
onix_the_chosen
mi tez sie podoba, nie wiem czemu ktos sie czepia, ze jakis niepodobny? w koncu carlosik ma swoje lata, nie wyglada juz tak mlodo, jak zrobilo go KONAMI w PES4 (lub PES3 tongue.gif ) - teraz wyglada jak prawdziwy, doswiadczony, stary Carlos cool.gif pozdro smile.gif aha, czy wie ktos, czy twarze z PES4 beda pasowac do PES5 ???
T-Mac
beda, przeciez juz do dema wrzucalem mordy i dzialaly smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(T-Mac @ Sep 22 2005, 00:19:26)
beda, przeciez juz do dema wrzucalem mordy i dzialaly smile.gif
[right][snapback]36255[/snapback][/right]

no to dobrze, ale chodzi mi glownie o to, czy np jak bede chcial wrzucic do demka PES5 twarz henry'ego z PES4 to bez mieszania w oedicie twarz sie nie spierdzieli ?
Kris Dee
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 22 2005, 00:21:52)
no to dobrze, ale chodzi mi glownie o to, czy np jak bede chcial wrzucic do demka PES5 twarz henry'ego z PES4 to bez mieszania w oedicie twarz sie nie spierdzieli ?
[right][snapback]36256[/snapback][/right]

Bedzie działac bez problemu, twarze w PES5 są zrobione tą samą techniką.
Wspaniała wiadomość dla fejsmejkeròw wszystkie mordy w grze bedą na specialnej palecie biggrin.gif
norek
QUOTE(Kris Dee @ Sep 22 2005, 01:08:02)
Bedzie działac bez problemu, twarze w PES5 są zrobione tą samą techniką.
Wspaniała wiadomość dla fejsmejkeròw wszystkie mordy w grze bedą na specialnej palecie biggrin.gif
[right][snapback]36258[/snapback][/right]

no skoro Ty to piszesz to to chyba sprawdzona wiadomosc smile.gif ale czlowiek jest omylny ...ale jesli to prawda to szykuje sie mordna era smile.gif ... EJ MA KTOS MOZE LINKA DO TUTORIALA ROBIENIA TWARZY W FIFIE?
T-Mac
preview
user posted image
norek
uwazam ze jak na taka fote z ktorej robiles to bmp extra...tylko wlasnie zasadniczo nie wiadomo jaki on ma ksztalt glowy bo na kazdym zdjeci jest nieco inaczej..
T-Mac
poprawilem nieco ksztalt glowy policzki (z przodu tego nie widac) oraz przepaske szersza zrobilem i wloski wyldluzylem

user posted image
lukasz0
Sorin jak i R.Carlos sa moim zadnie super:)
T-Mac
user posted image

Download
norek
QUOTE(T-Mac @ Sep 24 2005, 08:05:58)
Download
[right][snapback]36550[/snapback][/right]

najs smile.gif!
T-Mac
user posted image

Download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.