Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
polop
no ten reiss jest jak nazazie najlepiej wykonany i jest podobny ale troche wlosy nie pasuja z krutkie.

Zobacz na wtarze ktore zamiescilem w poprzedniej odpowiedzi nadaja sie
norek
wkoncu podobny reiss. Brawo.
Hayalet
Reiss miszcz! Kur** jak żywy. Kiedy biny?
cienias
fajny Reisik ale prosze niech ktoś zapoda offa z orange ekstraklasą
Gwidon
hej Tmac, naprawdę świetne ostatnie twarze... ale ten Reiss ... n*epodobny biggrin.gif

może udało by mu się poprawić kształt nosa na mniejszy, i zaokrąglić brwi żeby się bardziej uśmiechały.. no i brodkę zrobić bardziej prostokątną.. tak jak na tej fotce ... http://img206.imageshack.us/img206/2421/reiss3zw0.jpg licze na Ciebie laugh.gif laugh.gif laugh.gif
wali-góra
według mnie reiss podobny tylko za łysy troche... dobra timak bierz sie za facepacka cracovii...tongue.gif
Dominoz
reiss w ogole niepodobny... :/
BoBaN
Fajny Reiss, co do podobienstwa, to ja je widze i nie wiem dlaczego wiele osób go nie dostrzega. Brawa!
Silent Killer
Świetne twarze 9,5 / 10 smile.gif
polop
zajebiste facemaki lecha zrob jeszcze pare twarzy i cala druzyna lecha juz bedzie smile.gif
Karol Johnn
QUOTE(Dominoz @ Jan 12 2007, 12:53:42) [snapback]112114[/snapback]

reiss w ogole niepodobny... :/

Niby z Poznania a chyba Rejsa nigdy nie widzial tongue.gif... podobienstwo jest na maxa
pzdr
zembi
zajebiste tarze! w końcu świetny reiss, brawo!

zajebiste tarze! w końcu świetny reiss, brawo!
Smoti
rewelacja t-mac,poprostu super podobni i rejs i bosacki i kapitalnie wykonanani
Simon
bosacki jest swietny po tej poprawce! a reiss wyglada teraz jak reiss... czyli bardzo dobra twarz smile.gif
polop
wiem ze juz dalem takiego posta ale dam jeszcze raz w razie czego moze ci sie przydadza te twarze

a to reszta
olo
jak wiesz to po co piszesz jeszcze

Super Reiss, mozesz dac fotke?? Bo do tych co ja widzialem to niestety niepodobny. No ale pewnie byl taki na fotce. Ja jej nie widzialem wink.gif
wali-góra
QUOTE(polop @ Jan 12 2007, 13:52:31) [snapback]112155[/snapback]

wiem ze juz dalem takiego posta ale dam jeszcze raz w razie czego moze ci sie przydadza te twarze
a to reszta

dałem podobne foty tylko cracovii i mi powiedzieli że nie ma szans zeby coś wyszło... a jak są kolejorza to wszystko wyjdzie tak??.... ehh szkoda gadać
olo
uspokoj sie z ta cracovia! Dales foty do dupy i nikt ci z nich nic nie zrobi! A pozatym nikt nie napisal ze zrobi cos z fotek lecha, bo chociaz sa lepsze od twoich to tez sa slabe!
polop
wlasnie te foty cracovi nie byly dobre mysle ze t-mac jak skonczy twarze lecha pomysli nad innymi klubami orange ekstrakalsy
E 9
Kurwa Reiss jak żywy huh.gif .POzdro

PS;JAk tak będziesz robil twarze JAgi to uuu... tongue.gif
Mortin
juz Ci na gg mowilem, ze swieynu reiss tylko wlosy mu nie pasowaly, ale te co zrobiles sa swietne..brawo
E 9
Mam taką fotkę Mikulenasa
IPB Image

A no i załatwię chyba fotke Cwielonga i ty wiesz jak to zrobie biggrin.gif(naszą słodka tajemnica hehe) tongue.gif xD pozdro
polop
mam pytanko kiedy zrobisz reszte twarzy lecha i wydzasz paczuszke?
T-Mac
polop nie smiec mi tak w temacie
bo sie wkurze, skoncze to dam

a teraz cos na oslode czekania na paczke lecha i legii

IPB Image
Download FileFront
Download rapid.com
Mortin
swietna morda, ostatnie prace normalnie jak zdjecia
ryba
ohmy.gif Zajebiste te ostatnie prace,w szczegolnosci Reiss.
Pozdro
Pelas
biggrin.gif Golański wypas:D dobra robota
wali-góra
QUOTE(T-Mac @ Jan 12 2007, 17:13:11) [snapback]112238[/snapback]

IPB Image
Download FileFront
Download rapid.com

czemu robisz twarze takich wieśniackich drużyn jak groclin wejże zrób wisłe,łks,widzew,cracovie,jage,arke dobrze że robisz legię i lecha...tongue.gif... kluby z miasta..tongue.gif ale tak pozatym to ten golinski bardzo fajny.. Pzdr
olo
a ty znowu o cracovii... super golinski!
norek
QUOTE(T-Mac @ Jan 12 2007, 17:13:11) [snapback]112238[/snapback]

IPB Image
Download FileFront
Download rapid.com

Wiem jaka fota i wiem jak ten pan wyglada...akurat tutaj do niczego przyczepic sie nie mozna:D
DObra robota Piotrze smile.gif
polop
sorka t-mac ze sie tak co chwile wyputuje ale jestem niecierpliwy i sie nie moge doczekac paczki lecha smile.gif
Prz3m4s
wszystkie ostatnie twarze, są praktycznie idealne, a na uwage zasługuje również tempo wydawania prac biggrin.gif
Hayalet
Wypas Golinka, szkoda że włoski nie aktualne, no ale cuż taka fotka.
seen
A moze bys zrobil morde Piorka Ćwielonga ?? oto fotka
cienias
T-Mac prosze zapodaj twarze bo w orangeekstraklasie nie ma twoich twarzy
wali-góra
QUOTE(cienias @ Jan 12 2007, 21:39:55) [snapback]112302[/snapback]

T-Mac prosze zapodaj twarze bo w orangeekstraklasie nie ma twoich twarzy

są no 3 jagi
start
E 9
QUOTE(seen @ Jan 12 2007, 21:37:34) [snapback]112301[/snapback]

A moze bys zrobil morde Piorka Ćwielonga ?? oto fotka

Pomysł popieram ale i tak next bedzie JAGA biggrin.gif.
Mani3k
Idealny Goliński...
Pozdrawiam
BoBaN
Zgadzam się z przedmówcami, świetna praca, kolejna świetna praca:)
matthew
Doskonała twarz, chociaż włosy wyglądają troszke dziwnie (nie wiem jakie ma teraz).
Pozdro
Przemoo90
T-Mac! Błagam powiedz kiedy wydasz paczkę Legii unsure.gif rolleyes.gif
T-Mac
jak skoncze lechitow wtedy zgadam sie z kemocikiem i razem wydamy paczke Legionistow
nastepny z poznaniakow

IPB Image
Prz3m4s
nie wiem jak koles wygląda, ale prezentuje sie bardzo dobrze wink.gif
E 9
QUOTE(T-Mac @ Jan 13 2007, 21:51:01) [snapback]112611[/snapback]

jak skoncze lechitow wtedy zgadam sie z kemocikiem i razem wydamy paczke Legionistow
nastepny z poznaniakow

IPB Image

T-mac zajebiscie że go zrobiłes bo on do JAgi przychodzi chyba biggrin.gif.NA testach jest obecnie.Widziałem go na treningu i powiem ci że odwzorowałęs go super.Pozdro
Twarz świetna, ale dla mnie włosy nie za ciekawe...
polop
czarnecki zajebisty bardzo podobny dobra robota t-mac kto nastepny tongue.gif ?
Adriano90
ty jestes najlepszy morda przezajebista czekam na bina
Voytec
QUOTE(T-Mac @ Jan 13 2007, 21:51:01) [snapback]112611[/snapback]

nastepny z poznaniakow

IPB Image

Nie wiem jak on wygląda ale jakościowo super.
Mortin
fajny jezd on ! xD
Vadim06
...Jak czarnecki do poznaaania..

Zajebista morda Tim.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.