Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
olo
kolejna super paka, brawo wink.gif
kogo zamierzasz zrobic next?
juz zassalem wink.gif
krzysiu
super twarze i jakie tempo tak 3maj T-Mac
Pelas
extra paka Andruszczak najlepszy IMO
Simon
mi sie najbardziej podoba ivanowski. ciekawa fryzure ma kolezka wink.gif. najbardziej wiem jak wyglada penksa. podobienstwo jest bardzo duze. ogolnie siwenta paczka
dikhet
sory ze pytam ale jest tu gdzies twarz blaszczykowskiego i matusiaka??
Macio1916
Gdzie moge znalezc Orange Pack vol.2 i vol.1
olo
QUOTE(dikhet @ Jan 30 2007, 05:44:18) [snapback]117887[/snapback]

sory ze pytam ale jest tu gdzies twarz blaszczykowskiego i matusiaka??

OMG..........
Blaszczykowski
http://www.sendspace.com/file/kkf4d0 - face
http://www.sendspace.com/file/r98d0s hair
Matusiak
http://www.sendspace.com/file/j53657 face
http://www.sendspace.com/file/tc9f5c hair

na przyszlosc poszukaj dry.gif

QUOTE(Macio1916 @ Jan 30 2007, 06:25:21) [snapback]117901[/snapback]

Gdzie moge znalezc Orange Pack vol.2 i vol.1

kolejny........ na wczesniejszych stronach tematu
T-Mac
thx za komenty
ktos prosil o twarz Recoby co kiedys robilem oto i ona

IPB Image
Download
Dominoz
Super paka T-Mac smile.gif
Powoli kompletuje cala pierwsza lige smile.gif
Dzieki!
michup
Zajebista paka T-Mac thx.
Damian.
Super paczka. Najlepszy Andruszczak
wali-góra
IPB Image
nie piekl sie to jest krzysiek przytuła zawodnik arki zdjęcie chyba dobre?? co?
michup
Mam prosbe do T-Maca albo kogos kto ma jego paczki z twarzami. Mógłby ktoś dać mi linki do Orange Pack vol1,vol2 i innymi pakami z graczami OE??Szukalem ale szlag mnie trafial bo mialem dzis zly dzien.Z gory dzieki.Sorki za OT.
olo
ja pierdole... co za ludzie ;/
QUOTE(T-Mac @ Dec 20 2006, 09:44:34) [snapback]105223[/snapback]

nie robie zadnych okladek bo mi sie nie chce smile.gif

11 mordek graczy OE + Ebi Smolarek
Dwonload 1
Download 2

pelna lista twarzy
Cleber
Grzelak
Ihaenacho
Matusiak
Cantoro
Napoleoni
Radovanovic
Radovic (hair calwin)
Smolarek
Ujek
Wasilewski
Wawrzyniak

QUOTE(T-Mac @ Jan 20 2007, 07:24:35) [snapback]114872[/snapback]

Waldek
sorry za zaśmiecanie ale jestem nowy powiedzcie mi jak tego packa wgrać mam kitserver ale bie wiem jak dodać jeszcze raz soryy....
jest jakiś program do tegfo?? a jak jest to jak go użyć
jano
QUOTE(Waldek @ Jan 30 2007, 19:56:39) [snapback]117977[/snapback]

sorry za zaśmiecanie ale jestem nowy powiedzcie mi jak tego packa wgrać mam kitserver ale bie wiem jak dodać jeszcze raz soryy....

Waldus cycu smile.gif biggrin.gif Robisz tak:

1. Wklejasz bina do wybranego zespolu np. Lech---->Rejss
2. Potem wchodzisz w map-a i ustawiasz mu poprawny nr jaki masz nad jego glowa w edit mode. np.. "00430\Orange\Rejss.bin" (cos takiego)
3. Grasz....

Sorki timak ze ciut zasmiecilem..... Recoba ----- AMAZZA!!!! ohmy.gif ph34r.gif
Waldek
QUOTE(jano @ Jan 30 2007, 18:04:56) [snapback]117979[/snapback]

Waldus cycu smile.gif biggrin.gif Robisz tak:

1. Wklejasz bina do wybranego zespolu np. Lech---->Rejss
2. Potem wchodzisz w map-a i ustawiasz mu poprawny nr jaki masz nad jego glowa w edit mode. np.. "00430\Orange\Rejss.bin" (cos takiego)
3. Grasz....

Sorki timak ze ciut zasmiecilem..... Recoba ----- AMAZZA!!!! ohmy.gif ph34r.gif

tyle pracy z tym jak ich jest po 9 albo czasem więcej??:/
Dominoz
Mi wsadzenie calej repry Wloch zajelo okolo 5 minut...
Wiec jak wkleisz kilka,to juz nauczysz sie szybciej rpobic xD

Nie odpisuj na tego posta.
jarek1989
Świetna paka T-mac biggrin.gif dzieki tobie i dzieki memu szukaniu mam juz ponad 130 twarzy do OE biggrin.gif jeszcze raz dzieki biggrin.gif oby Ci tak pięknie szlo nadal biggrin.gif
michup
Dobra dzieki, bez nerwów następnym razem posiedzę dluzej ale dzis nie mialem ochoty wink.gif
INTELEKT
jarek1989 skąd masz aż tyle? Daj jakiegoś linka gdzie jeszcze są twarze.
ryba
QUOTE(T-Mac @ Jan 30 2007, 14:26:20) [snapback]117878[/snapback]

Genialna paka ohmy.gif Brawo!!
Smoti
Dzieki T-mac smile.gif
kostek
Wykurwista paka. O_O
norek
QUOTE(T-Mac @ Jan 30 2007, 14:26:20) [snapback]117878[/snapback]

Nic dodac nic ujac. Brawo.
zizek
paczka kontret!!
T-mac może może jakieś plany na przyszłośc aby zrobic kilka mord graczy Korony Kielce, bo strasznie jest ich mało sad.gif ......a w końcu Korona to czołowa drużyna OE.....
Pozdro

P.S. T-mac nie wiesz może jak ustawic żeby kitsy z kitserwera byly widoczne w edit mode?? Bo widze ze masz stroje Orange a ja sobie zrobilem orange zamiast eredivisie i jak wgralem stoje Korony do 0_text'a to ich w ogole nie widac sad.gif Moze chodzi o to ze sa zrobione na szalobnie stroju do pes 5???
E 9
On te screeny robi w PEs5 bo do tej gry szykuje sie update OE PAtch.POZdro

PS:Tim dzięki za pakę i czekam na Legię i next z Jagi.POzdro
jarek1989
jak byś mogł i masz czas T-mac to zrób twarz Białkowskiego . Tu masz fotke : http://www.sendspace.com/delete/kfcx3q/r4n8a
Mościak
QUOTE(jarek1989 @ Feb 1 2007, 09:41:55) [snapback]118412[/snapback]

jak byś mogł i masz czas T-mac to zrób twarz Białkowskiego . Tu masz fotke : http://www.sendspace.com/delete/kfcx3q/r4n8a

Ekhm, podales link do usuniecia pliku, ktory wrzuciles na sendspace... a po drugie zdjęcia umieszczaj np na imageshack lub fotosik..
wali-góra
oj coś widzę ze nasz kochany timak coś zwolnił tempo dwa dni i ani jednej mordy... szkoda
AdamSzmulki
Zawaliste Mordeczki biggrin.gif Pozdro..!! smile.gif Czekamy na paczkę Legi biggrin.gif biggrin.gif
eye63
Cześć!

Po pierwsze bardzo dziękuję T-Macowi za Jego wspaniałe facjatki, po drugie dziękuję tym bardziej, iż dotyczą one Orange Ekstraklasy, po trzecie wyrażam nadzieję, że kiedyś zrobi drużynę Wisły Kraków, bo dzięki twarzom w Jego wykonaniu aż się chce grać.

Jednak do meritum, mam pewien problem z facjatami Matusiaka i Błaszczykowskiego, otóż gram na Rev OF 1.3 , no i tam dorobiłem za pomocą statsów (bodajże Sikora) zawodników polskiej reprezentacji. Sprawa wygląda tak, że piłkarze mają jakby znikające włosy w pewnych ujęciach kamery (na wide czy jak to się nazywa) i wygląda jakby mieli łyse czoło. Przypuszczam, że może to wynikać ze złego ustawienia parametrów fizycznych zawodnika (oczywiście te T-Maca zastosowałem) - ale niestety prawdopodobnie pozostałe psują wygląd. Oczywiście to tylko przypuszczenie i jeśliby ktoś posiadał jakąkolwiek wiedzę na ten temat to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Orange_91
QUOTE(eye63 @ Feb 2 2007, 13:39:13) [snapback]118803[/snapback]

Cześć!

Po pierwsze bardzo dziękuję T-Macowi za Jego wspaniałe facjatki, po drugie dziękuję tym bardziej, iż dotyczą one Orange Ekstraklasy, po trzecie wyrażam nadzieję, że kiedyś zrobi drużynę Wisły Kraków, bo dzięki twarzom w Jego wykonaniu aż się chce grać.

Jednak do meritum, mam pewien problem z facjatami Matusiaka i Błaszczykowskiego, otóż gram na Rev OF 1.3 , no i tam dorobiłem za pomocą statsów (bodajże Sikora) zawodników polskiej reprezentacji. Sprawa wygląda tak, że piłkarze mają jakby znikające włosy w pewnych ujęciach kamery (na wide czy jak to się nazywa) i wygląda jakby mieli łyse czoło. Przypuszczam, że może to wynikać ze złego ustawienia parametrów fizycznych zawodnika (oczywiście te T-Maca zastosowałem) - ale niestety prawdopodobnie pozostałe psują wygląd. Oczywiście to tylko przypuszczenie i jeśliby ktoś posiadał jakąkolwiek wiedzę na ten temat to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Twarz nie ma nic do tego to pewnie wina zlych ustawien w lodmixerze daj na na VH i bedzie ok.
eye63
Już wcześniej próbowałem, też nie pomogło.

No i szybkiego wyzdrowienia dla Mr. T.
T-Mac
QUOTE(wali-góra @ Feb 1 2007, 20:51:51) [snapback]118652[/snapback]

oj coś widzę ze nasz kochany timak coś zwolnił tempo dwa dni i ani jednej mordy... szkoda

leze chory w lozku przez ostatnie dwa dni mialem prawie non stop 40 stopni goraczki
jak wyzdrowieje to wroce a tymczasem mykam juz do wyra
ricki
Zdrowia zycze!!
Mani3k
Brawa za te ostatnie paczki...
Kapitalne prace.
jarek1989
tu jest twarz białkowskiego biggrin.gif : http://img153.imageshack.us/img153/9456/bialkowskist1.jpg biggrin.gif powracaj do zdrowia T-mac biggrin.gif
wali-góra
zdrowiej szybciej bo jak nie ma twoich mord na forum to jakoś tak dziwnie pozdro:P
misiek1899
T-Mac czarodzieju twarze oczywiście na 6 biggrin.gif
A mam pytanie.Masz może twarze Golańskiego,Bronowickiego i Garguły ?
.::Diego::.
QUOTE(misiek1899 @ Feb 4 2007, 10:18:20) [snapback]119453[/snapback]

T-Mac czarodzieju twarze oczywiście na 6 biggrin.gif
A mam pytanie.Masz może twarze Golańskiego,Bronowickiego i Garguły ?

Bronowicki ----> Kemocik
Golański ----> C@lwin
Garguła ----> Timak go już robił
misiek1899
A mógłys zarzucic linkami ? Bo jakos nie moge znaleźć sad.gif

Mógłby ktos wrzucic Bronowickiego od Kemocika ? BO nie ma bina tylko zdjecie.Wydał wogóle bina ? Chciałbym tez Gargułe.
kluivert777
Zdrowiej szybko mistrzu wink.gif
Pewnie po powrocie znów odwalisz jakąś świetną mordke tongue.gif
Pozdro cool.gif

T-Mac
wlasnie podjemuje probe powrotu tongue.gif
fotkie ktora mialem do dyspozycji nie byla za spacjalna za bardzo stal bokiem ale sie troszke nameczylem i w o-edit go wyprostowalem tongue.gif

IPB Image
.::NorD::.
QUOTE(T-Mac @ Feb 4 2007, 22:03:16) [snapback]119673[/snapback]

fotkie ktora mialem do dyspozycji nie byla za spacjalna za bardzo stal bokiem ale sie troszke nameczylem i w o-edit go wyprostowalem tongue.gif

IPB Image

No widzisz jakiś zdolny chłopak , włosy wymień bo te konamowskie są hu..we
norek
QUOTE(T-Mac @ Feb 4 2007, 20:03:16) [snapback]119673[/snapback]

IPB Image

No i widzisz jak Ty duzo potrafisz:D Lewa strone nosa zrob identyko jak prawa i brak zastrzezen.
Mortin
ekstra, przypomina mi tego goscia ze wczorajszego meczu
brawo
Dominoz
Moze minimalnie ma nos na dole za szeroki...
I wlosy ma ciemniejsze chyba wink.gif

Ale tak,to supe face.
wali-góra
prosze nasz timak wyzdrowiał tylko kokoszka brame huknał z Estonią i już go robia...smile.gif fajny bardzo fajny
jarek1989
chciałbym jak by to nie był problem wrzucić linka do twarzy twej produkcji wisły legi i tak dalej ktore są na poczatku tego tematu bo przegladałem wszytkie te strony i znaleść nie moge sad.gif prosze T-mac wrzuć tu linki plisssssss biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.