Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - dyskusje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
hala16
Witam
Mam pytanko odnosnie online, czy ktoś może mi powiedzieć o trybach gry w online, odpaliłem gre w online i nie za bardzo wiem co jest co. Zagrałem kilka meczy online ale najcześciej wyskakiwał mi komunikat "this match will be abandoned as play cannot continue..."nie wiem czy to wina łacza czy poprostu przeciwnicy się wyłaczali z gry, chociaż ja miałem zielone cały czas
dbmat
Jak dla mnie PES10 jest dobry, lepszy od 09. Ma kilka błędów, ale cóż ciężko o grę idealna. Dla PC i tak nie ma chyba innej alternatywy bo Fifa to.. wiemy co. Gram w PESa juz od wielu części za każdym razem optmistycznie podchodząc do nowej. Do 010 chyba podzszedłem najbardziej pesymistycznie, a tu mnie ona zaskoczyła. Gra jest naprawde bardziej realna od poprzednich części. Ludzie grający w 6 pewnie do tej wersji się nie przekonają bo w tej nie przejdą jednym zawodnikiem połowy boiska i nie szczelą bramki wink.gif
Ganax
Mam pytanie ... mam problem z stworzeniem konta .. wyskakuje mi gdy sie na nie loguje "Login To Unable" .. mam juz 1 konto ale chce bratu stworzyc ... a swoje usunac nie moge .. nawet nie moge usunac tego podkonta jakby .. bo pisze ze cos z czasem .. prosze o pomoc
Perlitto
JTK, czlowieczku jestes zalosny piszac swoje slowa, jakie R1 w PES6, kocham ta gre wlasnie za to, ze nie uzywam tego guzika nagminnie i kleje akcje X, nawet rzadko przy uzyciu trojkata (w kazdej wersji niedopracowany), i jest miodzio (zreszta gram na paczach jakbys nie przeczytal misku). Ty mi mowisz o zmianie algorytmow, urealnieniu rozgrywki, smieszny jestes, tyle Ci powiem. Chyba nigdy w pilke nie grales mowiac mi, ze ta czesc PES jest lepsza, a moze jest nawet lepsza o prawdziwej pilki noznej, no dalej, powiedz to, a do konca sie upokorzysz. W gwoli scislosci podam przyklad akcji, gdzie idac kontratakiem podalem do kolesia sam na sam i dostalem kose od tylu na nogi, gdzie w replay'ju dokladnie obadalem, czy komp trafil w pilke i nie bylem zaskoczony, ze jednak byl faul, ktorego sedzia nie odgwizdal, do tego patrzac na powtorce zauwazylem, ze sedzia biegl w druge strone, w ogole nie za akcja i byl plceami do calej sytuacji, ZENADA, nowa wersja to zenada i powiem tylko tyle, ze sprawne paluszki na R1 nadal moga latac po calym boisku, jak ktos nie umie to jest drewnem, pozdro JTK, zyj w swiecie frajerskiego futbolu...

i pamietaj, EUROPEJSKIE PUCHARY NIE DLA FRAJEROW !!!

PS pewnie jestes grubym frajerem co nigdy nie gral w pilke na normalnym boisku, a tylko mial szanse toczyc gale przed kompem wpieprzajac pizze i pijac kolawke, wiec nie mow nam nic wiecej o realnym futbolu, prosze bardzo ladnie...
L3gion92
Mam taki sam problem jak "hala16" wyskakuje mi ten blad po okolo 5 minutach gry "this match will be abandoned as play cannot continue" juz 5 raz gralem i zawsze to samo. Pomozcie
unikat
CYTAT(JTK @ Oct 23 2009, 15:44) *
Następna zbłąkana dusza grająca od 1998 roku z wypadkową mijania wszystkich jednym w 6 i 09 biggrin.gif

Oczywiście nowa odsłona ma błędy które są obecne już od jakiegoś czasu i dalej można uświadczyć piękno obecnego silnika typu skokowe animacje, niedopracowaną detekcje kolizji, bugi GK, ale to chyba nie to wywołuje przykładowy ból jak powyżej. Konami całkowicie zmieniło mechanikę gry, algorytmy, skrypty, balans i postawiło na urealnienie rozgrywki co oczywiście wyjadaczom z pod znaku "6" kompletnie się nie podoba, bo nie tego klawisze od R1 oczekiwali wink.gif

Co ci po nowych animacjach, skryptach i Bugach xd
Gra traci sens, grając robotami(cyborgami) którzy biegają jak w bagnie.
Strzelasz gola 0 reakcji kibiców słuchać tylko gwizdek ;]
Nie mówię że gra jest fatalna ,ale troszeczkę realizmu Konami zamiast podnosić poprzeczkę Fifie to teraz traci do niej trochę ..
Co do R2 to wcale takiej swobody nie ma w Pes6 chyba że grasz na najsłabszym poziomie i tym się nie sugeruj bo frajdy grająć w Pes 10 przynajmniej ja nie mam wink.gif
Ganax
Pomoze mi ktos z moim problem??!! prosze..
Kubbas
Czy na prawdę gra potrzebuje next gena żeby oddać klimat i atmosferę? Emocję, które panują na boisku?

W ogóle nie czuje tej gry, może i jest dobra, ale nie ma tego czegoś co było przy wychodzeniu poprzednich PESów ten gameplay nie ma tego czegoś co przyciągnęłoby mnie do ekranu, odapalam mecz, fajna grafika wszystko pięknie, pierwszy gwizdek, mija 30 minut i gra zaczyna mi się nudzić. Kompletnie nie czuje tych nowych PESów, nie wspomnę już o tragicznych 08 i 09, 10 jest grywalna, ale dla mnie nadal nie ma tego czegoś.

Ja zostaje przy PES'ie 6, róbcie co chcecie jak dla mnie obecnie to jest lepsza gra na PC.

Co do feelingu:

Na pewno next gen, świetna sprawa wszystko pięknie wygląda, dopracowane co do szczegółu, ale nie ma tego klimatu niestety, wszystko jest takie plastikowe, sztuczne. Rozumiem, że PES 10 jest grą dobrą, ale po co mam się nudzić nim (?) skoro zadowala mnie stara wersja i daje mi więcej przyjemności?

Jak dla mnie Konami idzie wciąż w złą stronę.

Myślę, że każdy gracz musi sobie odpowiedzieć na te podstawowe pytania.
zaplutek
Napisze o online bo kazdego chyba ten tryb najabrdzije interesuje no chyba ze ma pirata wiec bedzie plakal ze malo licencji.. wink.gif

Mam dwie wersje na pc i x360...roznica jest galaktyczna ! Na pc sie poprostu nieda grac online wlacyzlem ok 30 meczy dwa zagralem cale mimo ze nie widzialem co sie dzieje starszne lagi mecze dokonczone... pozniej wszystki mecze przerywane mimo ze naprawde w niektorych sie spoko gralo ( moze w 2-3 smile.gif) ) Wogole to trudno sie z kims poalczyc....... Bardoz sie zrazilem jest chyba gorzej niz bylo ....

Odlaplilem wersje na xboxa i calkiem inny temat gra sie przyjemnie niema zacinek prawie perfekt wink.gif
To jest bezszczelne ze wydali taka gre na pc , teraz bym nei kupil tego szajsu bo z komputerem to sie gralo lat temu 10 nie teraz

ogolnie o online
- wielcy fani " barcy " teraz graja realem biggrin.gif
- niemozna juz przejsc messim boiska i wejsc w bramke... ;D chyba jak naarzie to mi sie najbardziej podoba koneic z wchdozeniem w bramke
- niema jakies wielkich roznic meidzy zawodnikami
- gra sie napewno trudniej
- gra 2na2 bardzo fajna sprawa
- turnieje online ( jeszcze chyba nie mozna )
- glupio sie pilka odbija od zawodnikow ( sporo przypadkow )
- bramkarze zdecydowanie poprawieni , neidlugo ktos sie moze poskarzyc ze sa dobrzy
- malo bramek pada w meczach (ciezko stzraly oddawac ) moze to tka na poczatku

PES na XBOXA jak najbardziej do polecenia wink.gif

Ktos napisal ze zaplacil 149 zł za wersje PC smile.gif))))))) Nie wierze w to troche , ja zaplacilem 17 F z mega expres przesylka w srode o 16 zamowilem a w czwratek w poludnie juz mialem .... mimo strajku poczty wink.gif

__SaNd1__
Zgadzam sie w 100 % z Kubbasem smile.gif PES 6 spatchowana z PES 6.5 jest najlepsza wink.gif -jak dla mnie nowy PES dobry jako grafika ale gameplay to pelna porazka rolleyes.gif

L3gion92
- turnieje online ( jeszcze chyba nie mozna )

czyli chyba jeszcze nie mozna rozgrywac Meczu rankingowego 1 vs 1?? Bo jaki jest inny powod rozlaczania
Rokefeler19
czy w grze jest tyllko angielski komentarz?bo ja nie widze w opcjach zadnej zmiany jezyka procz tekstu
mogwil
nie rozumiem dalej waszych zachwytow nad pes6 jest juz przestarzaly animacje mogly sie podobac pare lat temu, poza tym jesli ktos dalej chce grac zawodnikami cyborgami to niech gra laugh.gif
a tak wogole to kto wie gdzie mozna zmienic ktory zawodnik ma byc kapitanem w druzynie bo nie moge tego znalezc ;P
messjash
Strzałem się zaznacza kapitana w Lineup
2pac
Mam pytanko dla osob grających ML. Otóż gram sobie Wisłą Kraków i niektorym z moich piłkarzy spadają umiejętności. Nie wiem czy zależy to od wieku zawodnika czy może jakiś zły trening ??
unikat
CYTAT(mogwil @ Oct 23 2009, 20:33) *
nie rozumiem dalej waszych zachwytow nad pes6 jest juz przestarzaly animacje mogly sie podobac pare lat temu, poza tym jesli ktos dalej chce grac zawodnikami cyborgami to niech gra laugh.gif
a tak wogole to kto wie gdzie mozna zmienic ktory zawodnik ma byc kapitanem w druzynie bo nie moge tego znalezc ;P

No wiesz mnie nie cieszy gra w grę z super grafiką co jak napisał Kubbas jest nudna bo taka jest wink.gif
Gram aktualnie we wszystkie części Pesa ;D od 3-6 ;D
Najczęściej w 4 i 6 i to mi wystarcza bardzo dobra gra ;p
Mam frajdę że gram w grę ,a nie jak w nowych Pesach coś dziwnego ;/
Brakuje nowemu Pesowi tego czegoś ;D
A w starszych Pesach są całkiem śmieszne,ciekawe akcje ostatnio takie mi się zdarzały ;]
A tutaj praktycznie to samo i to przy głupim gamplay'u
A przypadkiem nie jest to że Pes6 jest kozacką grą bo posiada wszystko z poprzednich części i te rzeczy są jeszcze ulepszone .. + Pes6,5 patch albo Ekstraklasa Patch gra idealna wink.gif
Można dodać do tego to że dzisiaj grając w 4 strzeliłem piękną bramkę z wolnego ,a w Pes 10 wolne dziwnie wyglądają co w mur leci to od razu do tyłu nic po rykoszecie w pole karne nie wpada
maraglear
CYTAT
Mam pytanko dla osob grających ML. Otóż gram sobie Wisłą Kraków i niektorym z moich piłkarzy spadają umiejętności. Nie wiem czy zależy to od wieku zawodnika czy może jakiś zły trening ??

sa za starzy
mogwil
CYTAT(messjash @ Oct 23 2009, 21:37) *
Strzałem się zaznacza kapitana w Lineup

dzieki biggrin.gif
JTK
CYTAT(Perlitto @ Oct 23 2009, 17:59) *
JTK, czlowieczku jestes zalosny piszac swoje slowa, jakie R1 w PES6, kocham ta gre wlasnie za to, ze nie uzywam tego guzika nagminnie i kleje akcje X, nawet rzadko przy uzyciu trojkata (w kazdej wersji niedopracowany), i jest miodzio (zreszta gram na paczach jakbys nie przeczytal misku). Ty mi mowisz o zmianie algorytmow, urealnieniu rozgrywki, smieszny jestes, tyle Ci powiem. Chyba nigdy w pilke nie grales mowiac mi, ze ta czesc PES jest lepsza, a moze jest nawet lepsza o prawdziwej pilki noznej, no dalej, powiedz to, a do konca sie upokorzysz. W gwoli scislosci podam przyklad akcji, gdzie idac kontratakiem podalem do kolesia sam na sam i dostalem kose od tylu na nogi, gdzie w replay'ju dokladnie obadalem, czy komp trafil w pilke i nie bylem zaskoczony, ze jednak byl faul, ktorego sedzia nie odgwizdal, do tego patrzac na powtorce zauwazylem, ze sedzia biegl w druge strone, w ogole nie za akcja i byl plceami do calej sytuacji, ZENADA, nowa wersja to zenada i powiem tylko tyle, ze sprawne paluszki na R1 nadal moga latac po calym boisku, jak ktos nie umie to jest drewnem, pozdro JTK, zyj w swiecie frajerskiego futbolu...

i pamietaj, EUROPEJSKIE PUCHARY NIE DLA FRAJEROW !!!

PS pewnie jestes grubym frajerem co nigdy nie gral w pilke na normalnym boisku, a tylko mial szanse toczyc gale przed kompem wpieprzajac pizze i pijac kolawke, wiec nie mow nam nic wiecej o realnym futbolu, prosze bardzo ladnie...

Przykro mi, ale nie zejdę na twój poziom emocjonalnych inwektyw i do osób otyłych nic nie mam (żenada zasłaniać takim argumentem własne zdanie ), szkoda tylko że zagadnienie wirtualnej gry tak bardzo ci się przenosi na twoje relacje społeczne.
Widzisz to że ty rozgrywasz akcje w sposób normalny wcale nie oznacza że 90% graczy w sieci i na turniejach tak robi, bo na 6 edycji woziło się Adriano, R1 i strzały z połowy boiska i co z tego że ty zagrałeś ładnie jak przeciwnik wbił dwa randomy cyborgiem po ghostach i dołożył tyłem do bramki z 30m, a co mecz Inter-Brazylia.

Jestem właśnie świeżo po 11 szybkich meczach online i powiem ci że od razu widać kto z jaką edycją miał do czynienia, dwa mecze z Barceoloną i oponent woził się Messim po linii, tylko co z tego jak w tej edycji nie da się tak łatwo łamać do środka i jego akcje kończyły się często stratą po dobiegnięciu do rogu boiska, a nawet jak złamał to czekało na niego kilku obrońców. Dużo groźniejsi byli ci co grali X tak jak ty , czyli powiedz gdzie jest paradoks...

bobex77
Gdybym miał cokolwiek napisać o nowym PESie to moja wypowiedz byla by identyczna do tej od Kubbasa.. niestety.
mam wrazenie ze PES stracił swoja dusze. Ilez to godzin sie spedzilo przy wersji 3,4,5,6. Ostatnio dla odmiany grywam w te oznaczona numerem 5. I mam wrażenie ze odkrywam te gre na nowo smile.gif
Nie ma co mydlić sobie oczu i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Grafika to nie wszystko niestety..
nikanor
Wszystkim tym co uwazaja ze pes6 z patchem 6.5 byl najlepszy polecam....fife.....bo tylko w to lamerzy moga pograc

Tobie kolego polecam mózg i aktywne korzystanie z jego dobrodziejstw. // Tomak
Bodzioszenko
6 była spoko ale jednak mozna tam wlasnie bylo samemu sobie pobiegać tu jest już trudniej.
GooFy
CYTAT(mogwil @ Oct 23 2009, 21:33) *

I prowadź człowieku merytoryczną dyskusję. Kiedy każda wypowiedź bez przytaczania argumentów sprowadza się do "buahaha" i "lol". Fakt - PES 6 ma mało animacji, ale za to każda dopracowana szczegółowo, klimatyczna i w pełni oddająca emocje meczu. Osobiście widziałem już wszystkie i nadal kiedy widzę jakąś cieszę się jakbym widział ją po raz pierwszy. Cyborgi to masz, jak grasz na amatorze i biegniesz jednym piłkarzem przez całe boisko.
CYTAT(Kubbas @ Oct 23 2009, 17:46) *
Czy na prawdę gra potrzebuje next gena żeby oddać klimat i atmosferę? Emocję, które panują na boisku?

W ogóle nie czuje tej gry, może i jest dobra, ale nie ma tego czegoś co było przy wychodzeniu poprzednich PESów ten gameplay nie ma tego czegoś co przyciągnęłoby mnie do ekranu, odapalam mecz, fajna grafika wszystko pięknie, pierwszy gwizdek, mija 30 minut i gra zaczyna mi się nudzić. Kompletnie nie czuje tych nowych PESów, nie wspomnę już o tragicznych 08 i 09, 10 jest grywalna, ale dla mnie nadal nie ma tego czegoś.

Ja zostaje przy PES'ie 6, róbcie co chcecie jak dla mnie obecnie to jest lepsza gra na PC.

Na pewno next gen, świetna sprawa wszystko pięknie wygląda, dopracowane co do szczegółu, ale nie ma tego klimatu niestety, wszystko jest takie plastikowe, sztuczne. Rozumiem, że PES 10 jest grą dobrą, ale po co mam się nudzić nim (?) skoro zadowala mnie stara wersja i daje mi więcej przyjemności?

Jak dla mnie Konami idzie wciąż w złą stronę.

Myślę, że każdy gracz musi sobie odpowiedzieć na te podstawowe pytania.

+ 1
who_me
Bez jaj , pes10 jest duzo bardziej wymagajacy od pes6. W 6 cyborgi i obrona w teori calkowicie zniszczyly ta gre. Ta gra odpychala od siebie kilka razy w ciagu meczu.
Kubbas
To już tylko i wyłącznie przez twój styl gry, powiedz mi, że grając Racingiem Santader z Espanyolem miałeś swoich cyborgów, za dużo Interu kolego?
PES365
to ja napiszę kilka zdań od siebie odnośnie nowego pes'a 2010 jak i starszego pokolenia poczynając od pes3,4,5,6,8,9 kończąc na 10 smile.gif Przede wszystkim każdy pes miał w sobie to coś, wg. mnie z roku na rok pes był co raz lepszy. Trójeczka była bardzo wolna, pamiętam te czasy jak kupowałem szybkość, żeby ta gra dostała kopa, lecz wtedy po zakupieniu owej szybkości gra była za szybka, mnóstwo strzelonych goli, spędzonych chwil z przyjaciółmi, to był mój odskok od fify 2003, wtedy to skończyłem fife na dobre. Przejście z 3 na 4 było dla mnie fajnym skokiem jeśli chodzi o grywalność. Następca "5" była bardziej dopracowana, sztuczna inteligencja była naprawdę dobra smile.gif Już nie wspominam, że nie ma rzeczy nie możliwych, czyli prze biegnięcie całego boiska /\ strzelenie gola. Nadszedł czas na 6, dużo przelanego "potu" strzały, gra piłką stała się jeszcze przyjemniejsza niż starsze wer. pesa. Nie powiem grając w pesa 6 czekałem na nową odsłonę pesa 2008 - dla mnie jak i moich znajomych przejście było wielkim rozczarowaniem, jednym słowem przedobrzyli, gra dla mnie była zbyt łatwa, strzały nie były oddane precyzyjnie, lecz z nawiązaniem do owej fify 6-10. Dlatego też pes 2008 odstawiłem na bok / wróciłem do starej / dobrej szósteczki. W końcu nadszedł czas na pes 2009, chodź gra nie była w 100% dopracowana, spodobała mi się, miała swoje błędy, które zostały po części wyeliminowane, dla mnie było to wejście w XXI wiek, nie powiem już ile to godzin spędziłem na grze z przyjaciółmi, hektolitry coca coli' zjedzonych pierdół cipsów itd. Ta część, odsłona była dla mnie czymś co wzbudziło we mnie dużo pozytywnej energii, jak i zjedzonych nerw, obrona ubolewała w tym pesie, ale jak to mówią ''Nie od razu Rzym zbudowano'', więc grałem do tej pory, przedstawię tutaj moje 2 filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=a74VDuOND_s...feature=related ; http://www.youtube.com/watch?v=4_NvTWMzbUg. 90% strzelonych goli, było rozegrane pomiędzy moimi znajomymi. 10% na poziomie toplayer, który dla mnie nie był czymś mocnym, umiejętności znajomych były o wiele większe niż te, które zostały przedstawione, przez komputer. PES 2010 doczekałem się dema, jak dla mnie jest to coś nowego, o wiele trudniejszego, bardziej dopracowanego niż owa 9, co dla mnie jest + W demie widziałem dużo nie dociągnięć, staram się patrzeć na grę obiektywnie, nie osądzać po tym co zobaczyłem w demie. W końcu to tylko gra smile.gif która umila nam życie towarzyskie / rozrywkowe. Pes 2010 został już zamówiony na dniach znajdzie się u mnie, wtedy napiszę konkretnie o nowej odsłonie, demo pes'a 2010 nie było rozczarowaniem, lecz czymś nowym, które przypomina mi coraz bardziej rzeczywistą / realną piłkę.
white_wolv
Mi tez za cholere nie chca sie zapisac ustawienia w CL. Niby wszystko (te male ikonki) kopiuja sie i zapisuja a potem jak kopiuje z zapisanych ustawien do biezacych to nic sie nie dzieje..

topeczekk
Fakt faktem ze pes 6 to bardzo dobra gra. Po prostu ma to COŚ...ze gra sie nie nudzi i daje duzo frajdy. W pes 2010 w demie doszukalem sie paru fajnych rzeczy. Zmowiony full czekam. A mogliby po prostu zrobic PES 7 z lekko podrasowanym pes 6 np zniwelowanie jakichs bledów poprawienie paru rzeczy....byloby całkiem dobrze mysle.
Rokefeler19
kurcze pisze juz chyba 4 raz.niech ktos powie czy jest inny komentarz procz angielskiego?jest tak to gdzie go zmienic?
zaplutek
Dzis sa 4 turnieje nastepny zaczyna sie o 13 ;]

Pierwszy PES wymagajacy wiecej ja nadal niemoge wczuc sie , wkoncu skoncyzlo sie granie jednym zaowdnikiem , wchodzenie do bramki , bramakrz b. dobry ... nie wiem co wy chcecie od tej gry jest zdecydowanie najlepsza , zostalo wszytsko poprawione ( oprocz online na pc ale to juz chyba wymierajacy garunek ) a wy ciagle marudzicie , pewnie nigdy zadnego pesa nie kupiliscie tylko wymagacie idealu a takiej pilki nie bedzie !
Ktos napisal ze nie slychac wsrod kibicow zadowolenia po bramce .... chlopie wlacz glosniki !!!
radekPL
panowie ja po rozegraniu paru meczy mialem mieszane uczucia tongue.gif ale po rozegraniu 20-30 meczy ta gra jest swietna zarowno online jak i offline. Online to poprostu cos pieknego zero lagow:D tak jak ktos wyzej napisal "koniec z graniem jednym zawodnikiem" trzeba sensownie myslec nad kazdym zagraniem. Nie zaluje wydanych pieniedzy na Pes-a 2010.!! Dozobaczenia na serwerach... tongue.gif
Damian.
CYTAT(Rokefeler19 @ Oct 24 2009, 08:47) *
kurcze pisze juz chyba 4 raz.niech ktos powie czy jest inny komentarz procz angielskiego?jest tak to gdzie go zmienic?

FRENCH COMMENTARY FILE:
PART 1: http://rapidshare.com/files/296611125/dt00_f.part1.rar
PART 2: http://rapidshare.com/files/296602090/dt00_f.part2.rar

GERMAN COMMENTARY FILE:(thanks to ''K to the ick'')
PART 1: http://www.filefront.com/14773871/dt00_g.part1.rar/
PART 2: http://www.filefront.com/14772567/dt00_g.part2.rar/

ITALIAN COMMENTARY FILE: (thanks to ''n0n4m3x'')
http://www.megaupload.com/?d=I88X4QAD
Or Mirror:
http://hotfile.com/dl/15483802/62895...part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/15483804/097a0...part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/15483803/92c15...part3.rar.html

PORTUGUESE COMMENTARY FILE: (thanks to ''K to the ick'')
http://www.megaupload.com/?d=OCJTCAQ8

SPANISH COMMENTARY FILE
PART 1: http://www.megaupload.com/?d=86MANMJH
PART 2: http://www.megaupload.com/?d=WIM4V9V0
PART 3: http://www.megaupload.com/?d=Q20OFABA
PART 4: http://www.megaupload.com/?d=82KRKXUG
PART 5: http://www.megaupload.com/?d=Q29LNO27
PART 6: http://www.megaupload.com/?d=4B0Q8AEH
PART 7: http://www.megaupload.com/?d=MN8MFMZ6
czamian
Pograłem wczoraj sporo z kumplami i muszę przyznać ze gra już nie jest taka zła jak wydawało mi się na początku. Jednak z grą z komputerem jest coś tutaj skopane, bo tak jak pisałem wcześniej , nie daje żadnej przyjemności. Gra z drugą osobą to już jednak inna bajka i gra naprawdę robi się ciekawa. Tak wiec odszczekuje to co napisałem o nowej wersji pes-a od Konami. Wszystkim którzy wieszają psy na nowym Pes-ie polecam pogranie z jakimś kumplem a prawdopodobnie jak ja zmienią zdanie wink.gif
khalee
Kupiłem tego PESa tylko dla Online i kiedy już myślałem, że wyrzuciłem pieniądze w błoto, lagi zniknęły a ja gram i gram.

Pykam moim ukochanym Realem i jak na razie nie spotkałem nikogo, kto by sobie poradził z Cristiano Ronaldo. Cyborgowatość? Być może, ale z drugiej strony kiedy gram przeciwko Barcy, Messi u mnie za wiele nie pogra. Czasami mi spieprzy po skrzydle i wypracuje bramkę, ale nie ma tak, że każda piłka wysłana do niego to akcja, o nie. Koncentracja, trzymanie linii, asekuracja i da się "cyborgów" powstrzymać.

Cieszy też, że wrzutki nie są tak skuteczne jak kiedyś. Na razie zauważam, że gracze starają się raczej schodzić do środka i strzelać lub podwać, niż wrzucać.

W końcu dobry PES? smile.gif
Bodzioszenko
Może nie ten dział ale nie ma sensu zakładać nowego tematu więc chciałbym się zapytać jak sie usuwa pilkarzy z muru.
ojejku
CYTAT(radekPL @ Oct 24 2009, 07:14) *
panowie ja po rozegraniu paru meczy mialem mieszane uczucia tongue.gif ale po rozegraniu 20-30 meczy ta gra jest swietna zarowno online jak i offline. Online to poprostu cos pieknego zero lagow:D tak jak ktos wyzej napisal "koniec z graniem jednym zawodnikiem" trzeba sensownie myslec nad kazdym zagraniem. Nie zaluje wydanych pieniedzy na Pes-a 2010.!! Dozobaczenia na serwerach... tongue.gif

Dokładnie.

Wrzuciłem kilka akcji http://www.youtube.com/watch?v=qJH1sg94Sn0 - dwie parady bramkarzy (na dowód że bronić też potrafią), jeden gol i animacja obrony piłki przed wyjściem na aut (w poprzednich peesach mogliśmy o tym zapomnieć, zawsze się odbijała od zawodnika i był aut).
rapen
CYTAT(Bodzioszenko @ Oct 24 2009, 11:18) *
Może nie ten dział ale nie ma sensu zakładać nowego tematu więc chciałbym się zapytać jak sie usuwa pilkarzy z muru.

podbijam pytanie

i jeszcze mam pytanie, jest juz jakis OF czy cos co aktualizuje składy? bo widze np. w interze jest jeszcze kerlon, rivas, obinna a nie ma sneijdera.
ostry76
CYTAT(khalee @ Oct 24 2009, 10:51) *
Kupiłem tego PESa tylko dla Online i kiedy już myślałem, że wyrzuciłem pieniądze w błoto, lagi zniknęły a ja gram i gram.

Pykam moim ukochanym Realem i jak na razie nie spotkałem nikogo, kto by sobie poradził z Cristiano Ronaldo. Cyborgowatość? Być może, ale z drugiej strony kiedy gram przeciwko Barcy, Messi u mnie za wiele nie pogra. Czasami mi spieprzy po skrzydle i wypracuje bramkę, ale nie ma tak, że każda piłka wysłana do niego to akcja, o nie. Koncentracja, trzymanie linii, asekuracja i da się "cyborgów" powstrzymać.

Cieszy też, że wrzutki nie są tak skuteczne jak kiedyś. Na razie zauważam, że gracze starają się raczej schodzić do środka i strzelać lub podwać, niż wrzucać.

W końcu dobry PES? smile.gif

No to chyba gramy w inna gre.Online nadal nie dzaiala na 100% bez lagow,nadal opoznienia podczas proby podania badz strzalu.
Tez mi sztuka grac Realem lub Barcelona,zagraj Zenitem albo Wisla to zobaczysz ile trzeba nakombinowac.
Kazda prawie wrzuta na Zlatana badz nadbiegajacego Thierrego to siedzi kasta.To tyle
ostry76
CYTAT(rapen @ Oct 24 2009, 11:37) *
podbijam pytanie

i jeszcze mam pytanie, jest juz jakis OF czy cos co aktualizuje składy? bo widze np. w interze jest jeszcze kerlon, rivas, obinna a nie ma sneijdera.

Nie da rady usunac zawodnikow z muru mad.gif

Nie pisz dwóch postów pod rząd, korzystaj z funkcji 'edytuj' //Tomak
Bodzioszenko
w 2009 widziałem że usuwali ich kolesie więc może i tu da rade
Snake_PL
Ciekawostka : po raz pierwszy w historii atrybut Agility (zwinność) ulega rozwojowi i spadkowi smile.gif Ja odkryłem laugh.gif wink.gif
khalee
CYTAT(ostry76 @ Oct 24 2009, 12:38) *
No to chyba gramy w inna gre.Online nadal nie dzaiala na 100% bez lagow,nadal opoznienia podczas proby podania badz strzalu.
Tez mi sztuka grac Realem lub Barcelona,zagraj Zenitem albo Wisla to zobaczysz ile trzeba nakombinowac.
Kazda prawie wrzuta na Zlatana badz nadbiegajacego Thierrego to siedzi kasta.To tyle

Nie mam zamiaru być chłopcem do bicia, jak połowa gra Realem, a połowa Barceloną. Tak było, jest i będzie. Zenitem to mogę pograć ze znajomym.
r.a.j.a.n
Dokładnie,
ostry76, Czy na jakimkolwiek turnieju wybrałbyś ten Zenit? Czy np. Brazylię lub Argentynę...
Tari
CYTAT(Bodzioszenko @ Oct 24 2009, 12:49) *
w 2009 widziałem że usuwali ich kolesie więc może i tu da rade

Niestety niewiadomo po co i dlaczego zawodników z muru ustawionych domyślnie przez kompa nie da się usunąć. Możesz dodać graczy do muru a potem tych dodanych usunąć.

Co do bramkarzy: może i zdarzają się im dobre interwencje, ale KONAMI w 'zastępstwie' wprowadziło ciekawy taniec dla nich: wychodzą do jakiegoś prostopadłego podania tak na 16 metr, po czym 2 kroczki w tył, 2 kroczki w przód, 2 w bok, a piłka dawno siedzi w siatce wink.gif Wygląda to dośc komicznie. No i jeszcze sytuacja, której zapomniałem zapisać a powaliła mnie na kolana: 90min meczu, podanie mojego obrońcy do bramkarza (tryb BaL), ten w cudowny sposób obraca się w czasie kopnięcie piłki w stronę linii bramkowej, trafia tą piłką sam siebie i dobija strzał idealnie pod poprzeczkę...bramka marzenie...dla mojego rywala... Więc opowieści o dobrych bramkarzach można włożyć między bajki wink.gif
ostry76
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 24 2009, 12:19) *
Dokładnie,
ostry76, Czy na jakimkolwiek turnieju wybrałbyś ten Zenit? Czy np. Brazylię lub Argentynę...

Kwestia dogadania z graczami i ustawien np. w match room.
Co to za przyjemnosc grac cyborgami.Lepiej sie natrudzic i wygrywac przecietniakiem.Liga francuska holenderska i other league looks really good.
Tolek
Na razie gram w demko. Ale zauważyłem puszczonego gola a'la Boruc/Robinson (bramkarz nie trafił w piłkę). REALIZM biggrin.gif!
cole
Witam.Moglby ktos prztlumaczyc nazwy druzyn??? NP. London FC - Chelsea itd. Dzieki smile.gif
Antenelles
już od kilku dni są przetłumaczone ;]
pingu144
hahahha jaki bug

omg hahhaha

patrzcie na to :

teraz małę sprostowanie

Barca pierwszy mecz grałą u siebie wygrała go 1-0
w rewanżu Barca przegrała z Interem 2-1 ale jako ze strzeliła bramke na wyjezdzie powinna awansowac bez zadnych ale..

a tu co sie okazuje ? sa karne ! i to jakie !! Inter wygrał w karnych 5-3 a i tak odpadł z rozgrywek hahahha owned !!
Wookiee
o lol hahaha pingu dobre to biggrin.gif:D

moze chlopaki ze wzgledu na remis 2:2 (co z tego ze wyjazdowe gole itd.)
postanowili i tak pyknac sobie mala partyjke karniaczkow bez wzgledu na wynik.
I tak barca awansuje, a my chociaz na otarcie lez w jedenastkach wygramy biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.