Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - dyskusje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Rasialdinho0
juz normalnie
who_me
CYTAT(ojejku @ Oct 21 2009, 19:21) *
Twarze, jak i całe modele są niemal fotorealistyczne. Nie rozumiem tej całej dyskusji. PES jest pod tym względem bezkonkurencyjny. To jest obiektywna opinia a nie "pro" peesowa.

Twarze sa lepsze ,ale modele sa dokladnie takie same jak w pes2008. Kompletne dysproporcje w budowie zawodnika

ojejku
Odnośnie dryblingu i prawego analoga, to polecam w settings.exe przemapować sobie prawy analog z krzyżakiem, teraz się gra wyśmienicie i drybling jest super!! dwoma gałkami!

http://www.youtube.com/watch?v=Zv3Fp1ryKe0...feature=related

Można nieźle i płynnie mieszać.
Rasialdinho0
who_me jakie dysproporcje?

Henry jest dokladnie taki sam jak w rzeczywistosci , zobacz jego chude nogi

ftomekk
Hmm ,czy doszedł ktos z Was do tego ,jak zapisac zmiany w składzie.
Gram Master Lige ,zmieniam taktykę ,zmieniam zawodników ,daje save.
Później wczytuje ,taktyke mam wczytana ,ale zawodnicy znowu są domyslnie ustawieni.
Dawidi
Czy w ML nie można już stworzyć swojej drużyny? Herbu strojów itd?
d-note
Jest w pełnej wersji gry murawa w 3D? Czy nadal (jak w demku) lodowisko? wink.gif
michau000
Panowie, nie rozumiem na co można tak narzekać. Ja jestem wprost zachwycony, gra jest rewelacyjna! Bodaj wszystkie wady z dema, o których pisałem kilka stron wcześniej zostały wyeliminowane, a przynajmniej znacznie ograniczone. Rozgrywanie akcji to czysta przyjemność- znakomite podania prostopadłe, świetne poruszanie się zawodników po boisku. Rozgrywka jest trudna, ale nie ogranicza się już tylko do kopaniny w środku pola, dzięki ww. można konstruować błyskawiczne kontrataki, ale nawet rajd 3 na 1 nie daje nam gwarancji na zdobycie gola. Bramkarze ciągle potrafią odstawić dziwny numer, ale to już widocznie taki znak firmowy PESa, czasami jednak bronią fantastycznie. Do tego wspaniała grafika (choć drażni mnie niezmiernie prześwietlenie w okolicy bramki po prawej stronie kiedy gramy przy naturalnym świetle, nie wiem czy tylko ja tak mam...), nienajgorsza muzyka, ładne menusy, no i prawdziwy KLIMAT nie tylko PESa, ale- co chyba ważniejsze- prawdziwej piłki. Póki co rozegrałem fazę grupową Barceloną (niełatwo było wygrać ze słabeuszami, zastanawiam się co będzie potem:)) i nawet nie wiem kiedy te 6 meczów minęło. Szkoda, że rano muszę wstać, bo zapewne męczyłbym pesika całą noc smile.gif
O minusach na razie nie piszę, bo nie ma sensu. No dobra, wspomnę tylko o kolejnym niezrozumiałym ruchu KONAMI- nie można już ustawiać typów dośrodkowań, a mi bardzo dobrze grało się bez automatycznego nakierowywania (chyba że z L1). I to tyle na razie smile.gif
Antenelles
mnie tylko wkurza to ze nie mogę nikogo minąć balansem ciala jak w poprzednich czesciach ;p
mcraczek
Jestem po pierwszych meczach w PES2010 i powiem tak: Wszystko jest cudowne, grafika, stroje, murawy, twarze, menusy, bandy, buty, włosy, bramki, siatki itd ale ta gra jest dla mnie po prostu nie grywalna. Tak słabego gameplayu wobec mojego gustu to PES nie miał nigdy. PES6 Forever.
lukasz0
wie ktos jak wycofac pilkarza z muru?
lowrider
nie zawsze się da... komputer ustala automatycznie minimalną liczbę w murze i możesz ją tylko zwiększyć. Ogólnie sie zmniejsza tak jak zwieksza z tym ze miast strzalka w gore cisniesz strzalke w dol + odpowiedzialny za to klawisz biggrin.gif
derock
Może ktoś mi obiektywnie odpowiedzieć.

Obecnie gram w PES 6 zaktualizowanego na sezon 2009/2010 czy jest sens w ogóle tracić kasę na PES 2010. Chodzi mi głównie o gameplay. Z góry piszę, że nie trawię PES 2008, 2009 zagrałem w nich może w sumie 50 meczów i obawiam się, że z PESem 2010 będzie to samo... sad.gif Tym bardziej, że mam większość transferów bez głupawych błędów takich jak w PES 2010 ??

Dziękuję proszę o normalne odpowiedzi, sądzę, że ten problem gryzie wielu pesowców szczególnie tych "siwawych"

pozdro dla wszystkich !!!
who_me
Jezeli porownac do pes 6 to pes 10 wyglada bardzo dobrze . Przechodzenie polowy boiska z pes6 , tragiczna obrona i kosmiczne wyniki zostaly w pes10 zostaly wyeliminowane do minimum.
Jimmy Floyd
CYTAT(ojejku @ Oct 21 2009, 21:24) *
Odnośnie dryblingu i prawego analoga, to polecam w settings.exe przemapować sobie prawy analog z krzyżakiem, teraz się gra wyśmienicie i drybling jest super!! dwoma gałkami!

http://www.youtube.com/watch?v=Zv3Fp1ryKe0...feature=related

Można nieźle i płynnie mieszać.

Skonfigurowałem pada w ten sposób i sprawdza się to znakomicie. Oczywiście wcześniej też można było zrezygnować z manualnych podań na prawym analogu, ale nie było takiej potrzeby z racji poziomu trudności trików. Teraz doszły nowe zwody, a przy takim ustawieniu pada można prawie ze 100% powtarzalnością wykonywać "Double Lounge Feint" czyli zwód prezentowany na filmiku. Przyznam szczerze że na samym lewym analogu ta sztuka nie udała mi się ani razu a pada (Dual Shock) mam w pełni spawnego. Taka refleksja mnie dzisiaj naszła oglądając mecz i powtórki Ligi Mistrzów. Odnoszę wrażenie, że wraz z postępem KONAMI ku rzeczywistemu odwzorowaniu piłki nożnej, ta prawdziwa konsekwentnie obniża swój poziom a sytuacje i zachowania rodem z PES 2008 można ujrzeć i wyśmiewać już nie tylko przed ekranem komputera, ale również przed telewizorem, a przecierając oczy ze zdumienia zostanawiać się jak się mają te horrendalne kwoty za transfery piłkarzy do meczów w których tak kanalą na takim szczeblu rozgywek w tak elitarnej lidze. Przecież średnia liczba bramek samobójczych na mecz w tej kolejce była zbliżona do pamiętnych meczów we wspomianej wyżej PES 2008, o kanałach bramkarzy nie wspomnę. Albo wspomnę smile.gif Mówicie wypluwali w PES 2009 przed siebie, (sporadyczniena zdarzało się wybić na róg), źle obliczali tor lotu piłki PES 2008, PES 2010 demo. Widzieliście wczorajszą grę DIDY i CASILLASA, jeśli tak to wiecie o czym mówię. Zestawcie teraz te najpoważniejsze wady poprzednich odsłon PES-a z poziomem gry piłkarzy w real life nie tylko w tej kolejce LM. Ten regres trwa już bardzo długo, oczywiście spowodowane jest to między innymi niewiarygodnie wysokimi zarobkami, które rozleniwiły by każdego co oczywiście jest truizmem. Wiadomo kasa zniszczyła wszystko, muzykę film i sport. Proponuję zatem aby następnym razem przy krytyce któregoś z elementów rozgrywki PESa, takich jak dziwne reakcje bramkarzy kiksy i inne kanały, zastanowić się czy to aby nie jest motion capture wzięty z ostatniej kolejki rozgrywek lig europejskich zgodnie z procesem zmierzającym do jak najwierniejszego odwzorowania rzeczywistości w świecie wirtualnym wink.gif .
TheMustanG
Witam z tego co słyszałem to bramkarze w PES 10 mają skłonność do spacerowania po polu karnym z piłką a co za tym idzie można bez problemu ślizgiem im ją odebrać ale nie wiem czy to tylko gadanie czy tak na serio jest wie ktoś coś na ten temat ??
NeV
Czy ja dobrze zauwazylem, ze brakuje 'diamentow' z wizualnym wyznacznikiem umiejetnosci zawodnikow, kolejne nurtujace jest to ze zapisanie formacji, ktore nie zapisuje ustawienia kart i wyjściowej 11. sad.gif
norek
CYTAT(Kettger @ Oct 21 2009, 20:03) *
Twierdzę tylko, że te twarze z PESa wyglądają trochę tak, jakby wycięto je z gazety i naklejono na model. Uszy, włosy, oczy, zęby... to wszystko są bitmapy. tongue.gif

Przeczytałem cały temat, nic nie wnosisz a świecisz jak żarówa. Jeden post który mi nie podpasuje i lecisz z forum.
cOtReZ
4 spotkania rozegrane w nocy i 3 samoboje.. ciekawie..

Czy zwod square.gif + x2.gif to jest? Nie wychodzil mi zupelnie wczoraj, a jesli sie juz udalo to wszystko dzialo sie bardzo wolno.
cypress.amaru
po trzech rozegranych meczach wpadłem w zachwyt
takiej frajdy z gry w pesa nie mialem od killku dobrych lat
w koncu jest syndrom nastepnego, nastepnego i nastepnego meczu
nie mozna sie oderwac smile.gif

wiernosc serii sie oplacila:)
teraz mam frajde jak male dziecko
zobaczymy co bedzie po 30 meczach ale watpie zeby cos sie zmienilo
taka milosc od pierwszego wejrzenia

KRÓL POWRÓCIŁ!!

Wookiee
Wiecie co >?

ten PES jest swietny ale Bramkarze czesto bronia tragicznie niestety. (to chyba juz jedyna, najpowazniejsza wada)
co nie zmienia faktu ze najwyzszy wynik jaki mialem do tej pory to 2:3 w przegranym meczu. ;p

Precyzyjnie mowiac, bramkarze notorycznie robiac (pajacyka ala boruc) ani razu nie wybili pilki na rog lub ponad bramke...wszystkie takie strzaly wpadaly mi po ich kolanach do bramki -.-
I drugi mankament: niestety dosc czesto (a nie powinno wogole) ma miejsce NIE WLACZANIE sie animacji bronienia.
Myslalem ze to tylko wada Dema, ale niestety i w Full jest to samo...
Np. Lyon ktory strzelil mi na 2:2 w 87min. Ladnie dosrodkowujac z lewej i glowa strzelil Govou...a Reina nie dosc ze zamiast rzucic sie po pilke to odszedl w prawo i tam gapil sie jak pilka wpada do bramki -.- strasznie to zalosne.

Bramkarz to najwazniejszy gosc na boisku, nie oszukujmy sie a KONAMI najwyrazniej mysli odwrotnie i tych panow olewa...albo do tej pory po 3 latach nie potrafia znalesc przyczyny tej slabej postawy goalkeeperow. (chociaz nieraz jakis bramkarzyna z nedznego klubu potrafi zatrzymac 31 strzalow Chelsea i wygrany mecz konczy sie remisem 0:0) gdzie tu konsekwencja...albo dzialaja za dobrze albo wcale.
Rasialdinho0
CYTAT(Wookiee @ Oct 22 2009, 07:52) *
Bramkarz to najwazniejszy gosc na boisku

Jak pozwoliles jakiemus zawodnikowi przejsc przez cala obrone to nalezy Ci sie stracic bramke wink.gif.

Nie przejda przez obrone , nie strzela na bramke , bramkarz nie musi nic robic - proste? wink.gif
lukasz0
QUOTE (lowrider89 @ Oct 22 2009, 01:16) *
nie zawsze się da... komputer ustala automatycznie minimalną liczbę w murze i możesz ją tylko zwiększyć. Ogólnie sie zmniejsza tak jak zwieksza z tym ze miast strzalka w gore cisniesz strzalke w dol + odpowiedzialny za to klawisz biggrin.gif

no to jaki to jest klawisz? bo w 09 bylo to "Z" plus strzalki
psmaras
CYTAT(Wookiee @ Oct 22 2009, 08:52) *
Wiecie co >?
ten PES jest swietny ale Bramkarze czesto bronia tragicznie niestety. (to chyba juz jedyna, najpowazniejsza wada)

A ogladales wczorajszy mecz Real - Milan :>?.
Nie jest problemem napisac gre tak zeby bramkarze wszystko lapali. Caly myk polega jednak na tym zeby bronili realistycznie. Czyli musza popelniac bledy, poniewaz zdazaja sie on nawet najlepszym i to dosc powazne.
Wookiee
wiem dokladnie o co chodzi ale w PES troche za czesto pada gol ktory wydaje sie 100% do obrony

to ze popelniaja bledy to widomo ze i najlepszym sie zdarza
hala16
Witam
Rozegrałem kilka meczy i gra wygląda świetnie, poprawiono podania prostopadłe i reakcje zawodników. Jedynym minusem jest to że został troche zmieniony system podań w stosunku do dema, ciężko jest grać z pierwszej piłki i szybciej przesuwać sie pod bramkę przeciwnika. Może to kwestia czasu i nabrania wprawy ale narazie system podań z pierwszej piłki był lepszy dla mnie w demie. Zobaczymy jak to będzie za kilkadziesiąt spotkań.
Rasialdinho0
Z kazdym meczem pesem jest coraz lepszy wink.gif

a bramkaze wcale nie sa zepsuci , czasami puszcza szmate ale tez czasami bronia co wydaje sie "nie do obrony" juz kilka razy tak mialem , myslalem ze strzele brame a tu bramkaz ostatnim palcem wybija na rog

muzyka w champions league to mistrzostwo wink.gif

zauwazylem tez ze jeszcze bardziej "realistycznie" gra sie slabszymi klubami niz tymi z gornej polki
BombeL1946
Dla mnie też jest dużo lepiej, do zachwytu może jeszcze trochę brakuje, ale jest OK. Też miałem kilka sytuacji, że bramkarze ciągneli strzały z pięciu metrów po rogach czy główki, żeby za chwile odbić tez dobitke. Jest dobrze ,ale mogłoby być lepiej. Tryb Champions League jest bardzo dobrze dopracowany, aż chce się grać. Ogólnie nie mam problemu z rozgrywaniem składnych akcji, czy szybką klepką, tak jak nie którzy tu piszą. Mi większość wychodzi tak jak tego chcę. Konami po prostu trafiło w mój gust, szkoda tylko, że nadal nie ma więcej tych fikcyjnych lig, które potem można by było uzupełnić patchami. Gdyby w grze można było mieć chociaż 10 lig, to dla mnie w zupełności by wystarczyło. Podobają mi się też strzały, są soczyste i jest na nimi na prawdę fajna kontrola. O tym co mi się nie podoba nie będę pisał bo po co jak i tak zaraz piętnastu kolejnych będzie mi pisało, że się mylę. Tylko jak można się mylić we własnych odczuciach?

Pozdro.
Mirage
Ponowię pytanko - czy udało się komuś zakupić grę w jakimś sklepie/markecie, poza preoderdami? smile.gif

Czy musimy jednak czekać w napięciu do...jutra?smile.gif
furo
witam

Saturn Poznań, 199 zl na wersje na pleya 3 .
pzdr
BombeL1946
Jeszcze takie pytanko, podobno kitsy z PES'a 2009 pasują do PES'a 2010? Potwierdzi to ktoś?
bober
jak narzekasz czasem na bramkarza to przecierz mozesz sam nad nim przejac kontrole wystarczy LB+RS rs - czyli wcisnięcie prawej gałki jak by ktos nie wiedzial;p tylko potem musisz tą samą kombinacje spowrotem zastosować zeby zawodnikami sie poruszać
cOtReZ
CYTAT(Mirage @ Oct 22 2009, 12:22) *
Ponowię pytanko - czy udało się komuś zakupić grę w jakimś sklepie/markecie, poza preoderdami? smile.gif

Czy musimy jednak czekać w napięciu do...jutra?smile.gif

Tradycyjnie moje Media Markt mialo w sprzedazy gre 2 dni przed jej premiera, ale za cene 259zl!!! Cena dla ps3, na inne platformy nie zwracalem uwagi.
Skonczylo sie na tym, ze pojechalem do kolegi po "cracka" rolleyes.gif i gram na laptopie, natomiast oryginal inne sklepy beda miec dopiero jutro za cene 178zl.

Odpowie mi natomiast ktos na pytanie co ze zwodem square.gif + x2.gif ?
JnR
Co wy tak z tym nie zapisywaniem ustawień?? mi na PS3 wszystko się zapisuję i nie mam problemów. Co do gry po prostu genialna. Lepszego PESA nie było a mam nadzięję że za rok będziemy mieli jeszcze lepsze dzieło. Co do Polaków w grze... Błaszczykowski jest tak zrobiony że z kolegami nie uwierzyliśmy jak zobaczyliśmy TS 85 ACC 88 ( albo odwtronie). Ogólnie Polska ma niezła reprezentację jak jeszcze patcherzy zrobią Ludovica w Polsce to będzie się nią grało prawie jak Realem czy Barcą wink.gif).
Plusami jest realizm i sterowanie nowe zwody , poprawiona gra bamkarzy(chociaż błędy czasem robią) a także lepsze podania i strzały. Dużo opcji taktycznych i gra 1 vs 1 i 2vs konsola gra się po prostu cudownie.
messjash
Na PC też się zapisuje. Tylko jak się ustawi taktykę to najpierw trzeba ją skopiować do slotu a potem przez save wejść jeszcze raz do slotu i zapisać to co się skopiowało. Jakoś tak to było choć dokładnie nie pamiętam a teraz sprawdzić nie mogę. W każdym razie działa tylko jest to trochę zmienione w stosunku do poprzednich części.
STEFAN86
Nie wiecie może którym klawiszem robi się wyprzedzenie zawodnika? tzn.podaję piłkę do mojego zawodnika, a obok niego jest zawodnik przeciwnika i chcę żeby mój zawodnik go wyprzedził i przejął podanie. Jak ktoś wie to proszę napisać. Dziękuję.
cylon
Zagralem dzisiaj pierwszy raz w finalna odslone PES 2010 i musze przyznac ze gra sie po prostu milo smile.gif
W Fife 10 tez s
ie fajnie gra na konsoli i cieszy mnie ze na obie platformy jest w co grac. Nie ma co isc w zaparte, tylko stwierdzic ze konsola = Fifa a PC = PES.

Rozgrywam LM na najwyzszym poziomie i kilka roznic juz mozna wyczuc.

Bramkarze - Nadal przytrafiaja sie im babole, ale kto wczoraj ogladal LM ten wie, ze nie jest to az takie dziwne smile.gif
Potrafia tez wybronic strzaly, ktore w poprzedniej odslonie wpadaly z czestotliwoscia 8/10. W tym aspekcie jest lepiej i to mnie bardzo cieszy.

Komputer przegrywajac nie dosc ze ustawia wyzej obrone, nie dosc ze pressing ustawia chyba na max, to jeszcze oddaje ogromna ilosc strzalow z dystansu. Czuc ze przegrywajac stawia wszystko na jedna karte.
W poprzednim PESie czesto gral tak samo, a jedyne co zmienial to ilosc zawodnikow w ataku.
Dochodzilo do tego ze gdyby nie kontry, to moglbym nie wychodzic z wlasnej polowy smile.gif

Tutaj dochodzimy do bledow, przynajmniej w moim odczuciu:

1) Podania na dobieg - Zbyt dokladne w sytuacjach w ktorych powinny zostac przerwane, i zbyt niecelne, w sytuacjach gdy wyprowadzajac kontre mamy przewage.
Zagralem mecz Wisla przeciwko Barcelonie. I mimo ze przegralem 4:2, to obie gramki strzelilem z kontry po podaniu na dobieg, przy ktorym obroncy Barcelony zachowywali sie jak dzieci we mgle. Gdybym mial szybszych zawodnikow, to sadze ze bym ten mecz wygral bo takich podan wykonalem kilka.

2) Obrona - Bardzo czesto w chwili gdy przeciwnik atakuje pozycyjnie nasi podopieczni nie potrafia "przewidziec" zmian w podwajaniu i kryja "na radar" co przy grze z klepy sprawic moze duze problemy.
Tutaj bede musial samemu pozmieniac taktyki, bo standardowe nie nadaja sie do obrony strefowej a taka preferuje.

3) Gra bramkarzy na przedpolu - Czeste bledy i motyw na "pierwsza fife" czesto sprawia ze wslizgiem zabieramy pilke bramkarzowi na najwyzszym stopniu trudnosci...To moim zdaniem chore.

Brakuje wiekszej swobody w reakcjach np przy wybiciu pilki lub przerwaniu podania. W Fifie fajnie to wyglada.
STEFAN86
Może mi ktoś kurwa napisać jak w tej jebanej grze gra się ciałem? Zawodnik komputera biegnie z piłką, a ja za chuja nie mogę go przepchnąć. Jesteście takie spece to pomóżcie.
Randone
Hej fanboye!
Dajcie sobie spokoj, bo chyba naprawde jestescie slepi jezeli piszecie, ze gra super, zajebista ect.
Przeciez to najslabsza gra z serii.
Gameplay zenujaco nuuuuuudny. Reakcje zawodnikow takie, ze moja babcia smialo pociska i rozwala Barce wink.gif
Pilkarze biegna i przed oddaniem strzalu licza kroki: raz, dwa i strzelam na trzy... kuwa, odebrali mi pileczke.
ML jest zrypana dokumentnie. Zniszczyli cos co nie potrzebowalo drastycznych zmian. Dowalili scoutow i teraz trzeba czekac w huk czasu, zeby kupic jakiegos cieniasa. Nie mozna wyszukiwac pilkarzy po atrybutach! Bezsens totalny. Jak chce pograc w managera to kupuje FMa!

PES juz dawno osiagnal dno a teraz zmierza jeszcze glebiej.
Pisal to fan serii od ISS na PSX... ale wy o tym dzisiaj nic nie wiecie smile.gif
JTK

CYTAT
Pisal to fan serii od ISS na PSX... ale wy o tym dzisiaj nic nie wiecie smile.gif

Cóż miłośników PES6 wraz 2009 czeka sroga zima. Czasy kiedy to wygrywało się jednym klawiszem z jednym zawodnikiem na jeden schemat na szczęście odpłynęły w tym roku.
Dawidi
Co to znaczy "być zrypana dokumentnie"? Niby, że to udokumentowane?
baski18
Wystarczy sprawdzić w googlach, jeśli nie rozumiesz jakiegoś słowa smile.gif

przysłówek dokumentnie
synonimy: do szpiku kości, dokumentnie, skończenie, całkowicie
Snake_PL
Mesjasz :

Ja też tak robiłem jak napisałeś, lecz niestety zapisuje się samo ustawienie, ale konkretni piłkarze na danych pozycjach (np. inny bramkarz) już się nie zapisuje. Też tak masz ?
messjash
CYTAT(Snake_PL @ Oct 22 2009, 15:18) *
Mesjasz :

Ja też tak robiłem jak napisałeś, lecz niestety zapisuje się samo ustawienie, ale konkretni piłkarze na danych pozycjach (np. inny bramkarz) już się nie zapisuje. Też tak masz ?

No to fakt że zapisuje się chyba tylko ustawienie taktyki, ale wydaje mi się że do tego to tylko jest. W jakim trybie grasz? Jeśli w ML to tam juz w menu sobie ustawiasz raz i tak masz cały czas taktykę. Jeśli grasz zazwyczaj jedną drużyną np. z kumplami to ja zwyczajnie zmodyfikowałem sobie skład w EDIT i też mam zawsze taki sam. Ale z tym zapisywaniem ustawienia to chyba zawsze tak było.
cOtReZ
Ja tez naprawde nie wiem czym Wy sie zachwycacie.

Wlasnie wrzucam na youtube 2 wczorajsze samoboje. Ta gra jest zbugowana tak samo jak 09.

Zaraz zedytuje posta o te bramki. Tragedia.

http://www.youtube.com/watch?v=RoK62d-n1fs
pawlo922
CYTAT(cOtReZ @ Oct 22 2009, 16:45) *

Wlasnie wrzucam na youtube 2 wczorajsze samoboje. Ta gra jest zbugowana tak samo jak 09.

Hej co najwyżej 09 to może być fifa.

Co do Pes 2010 jedynie co mnie denerwuje to ruchy piłkarzy, a dokładnie to bieganie, oni biegają jakby mieli kija w dupie tongue.gif .
Hodong

Przepraszamy, zapomnielismt , ze w tym totalitarnym panstwie tylko Ty mozesz decydowac co moze sie podobac, a na co mam nawet nie patrzec. Ja postaram sie poprawic. Co do bugow przez Ciebie przedstawionych, to zdarzaja sie w kazdej grze:

http://www.youtube.com/watch?v=GI2dOl_km3w

Czyz ten fragment krolowej realizmu nie wyglada zalosnie? Alez wyglada. Tylko, ze dla mnie najbardziej liczy sie przyjemnosc jaka odczuwam grajac. Czy to moja wina, ze poki co fajniej mi sie gralo w PES 2010? Jesli ktos kupil pesa, to chyba wiedzial na co wydaje 100 lub 200 zloty, bo nikt nie kupuje chyba gier tylko po to by je potem wyrzucic do kosza (procz fanbojow, tak w kazdy razie mowia w swoich historyjkach, ze po meczu pes/fifa wyladowala na smietniku). Wracajac do PESa gra sie fajnie i przyjemnie, trudno jednak wyciagac jakies wieksze wnioski po godzinie gry, za tydzien przyjdzie czasn jakies wieksze podsumowanie
cOtReZ
Zaraz, chwila kolego drogi a czy ja gdziekolwiek napisalem, ze podoba mi sie Fifa? Nie, wiec nie wyjezdzaj mi z tekstami o jakiejs krolowej. Od 98r gram w PESa i tylko w PESa. Jak widac moze jestem bardziej wymagajacy od co poniektorych na tym forum. Filmik ktory wrzucilem byl moim pierwszym kontaktem z finalna wersja 2010 i to uznajesz za dopracowana gre?
Bledy wytykane w innym temacie pokazuja tylko jak bardzo Konami ma nas gleboko w czterech literach bo jak inaczej wytlumaczyc tyle lat bez licencji? A nawet jesli licencja jest to co lepiej 2x dawac gracza o nazwisku BRASZCZYKOWSKI? Kpina.

edit. co do Twojej wypowiedzi na temat pieniedzy wyrzucanych w bloto, owszem takie byly w zeszlym roku kiedy kupilem wersje 2009 i nie moglem grac normalnie przez ok 3tyg podczas gdy wersje scrackowane dzialaly. Problem byl szeroko opisywany na tym forum. Tyle ode mnie.
psmaras

http://www.youtube.com/watch?v=GlY_KumZChA

http://www.youtube.com/watch?v=_JUUEK7WEZ4

sleep.gif
cOtReZ
CYTAT(psmaras @ Oct 22 2009, 17:41) *

Faktycznie lepiej linkowac kiksy bramkarzy niz przyjac do wiadomosci, ze gra jest niedopracowana.

Ciekawe co bys zrobil jakbys gral w turnieju i w decydujacym meczu stracil bramke po takim samoboju.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.