Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo PES2010 - opinie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Raffels
CYTAT(jaaaa @ Oct 17 2009, 17:48) *
FIfa to jedno wielkie sztuczne gowno, oprocz grafiki...siatki, system rozgrywki jest taki sam od paru, a zawodnik po zdobyciu gola cieszy sie ze 4 sekundy i koniec....patologia. PES bije ta frajerska gre

Takie wypowiedzi beda odpowiednio karane. Nie ma to jak porazajaca sila argumentow.

PS. Nalezy tez spojrzec na to, ze jezeli osoby, ktore w serie iss/pes graja od lat i wypowiadaja sie w tak pozytywnym tonie o nowej fifie, to powinno dac do myslenia tym wszystkim fanatykom, ktorzy najchetniej pozabijaliby wszystkich, ktorzy odwaza sie zle slowo powiedziec na ta gre...
GJarosz
Jak dla mnie demo pes2010 pomimo sporu niedoróbek i tego fatalnego "opóźnienia" jest dużo lepsze od fify na pc, na konsole dzieło ea sports prezentuje się o niebo lepiej niż na pc'a. Nie wiem jak można było wydać tak dobrą piłkę na konsole, a zepsuć port na pc'a który co tu dużo mówić nadaje się tylko do dodawania gratis do gazet czy płatków śniadaniowych. Na pc w moim przekonaniu króluje pes2010, pomimo iż nie wyszła jeszcze pełna wersja trudno mi uwierzyć żeby Konami w wersji na pc zrobiło coś gorszego od ea sports.

To tylko moja opinia, można się z nią zgodzić lub nie, nikogo nie przymuszam do zgodzenia się z nią.
Tomak
CYTAT(mogwil @ Oct 16 2009, 14:48) *
co ty niby piszesz wink.gif

Full wyciekł już na x-kloca. Ciekawe czy działa i kiedy wypłynie na PC...

edit////
Działa, ale Italian only : D
Dawidi
CYTAT
Jak dla mnie demo pes2010 pomimo sporu niedoróbek i tego fatalnego "opóźnienia" jest dużo lepsze od fify na pc, na konsole dzieło ea sports prezentuje się o niebo lepiej niż na pc'a. Nie wiem jak można było wydać tak dobrą piłkę na konsole, a zepsuć port na pc'a który co tu dużo mówić nadaje się tylko do dodawania gratis do gazet czy płatków śniadaniowych. Na pc w moim przekonaniu króluje pes2010, pomimo iż nie wyszła jeszcze pełna wersja trudno mi uwierzyć żeby Konami w wersji na pc zrobiło coś gorszego od ea sports.

To tylko moja opinia, można się z nią zgodzić lub nie, nikogo nie przymuszam do zgodzenia się z nią.

FIFA na PC to nie port. Każdy by chciał, żeby był to port, ale niestety nie jest. To osobna produkcja.
GJarosz
No to sorry za pomyłkę, ale to tylko świadczy o tym gdzie ma graczy pc'owych EA, a nie zawsze tak było.
jaaaa
Panowie spokojnie, w czwartek rano torrencik na caly dzien i weekendzik caly przy pesie biggrin.gif
ShockER
A nie do sklepu? ;> ;D
mogwil
do sklepu tylko wtedy jak sie okaze czy online dobrze dziala smile.gif
Rasialdinho0
jak nie masz tony wirusow na kompie i lacze przynajmniej 1mbit to dobrze bedzie dzialal tongue.gif
mogwil
lacze 20 mb wiec o to sie nie boje tongue.gif a wirusy sie skasuje blush.gif
erni13
Hmm, jutro premiera, a piraci gry dalej nie mają... Szkoda bo dobre recenzje...
Dawidi
A premiera nie jest przypadkiem 23?
erni13
http://allegro.pl/item766204297_pes_10_pro...nowa_od_ss.html Tu pisze ,że 20.
Rasialdinho0
premiera 23
batman
Ja tutaj czegoś nie rozumiem. Wszyscy się wypowiadają o nowej Fifie, zarówno na blaszaka jak i konsole nowej generacji. W tej pierwszej zmienia się tylko menu i składy drużyn, ewentualnie dodadzą nowy model butów, a co poniektórzy porównują to COŚ z PESem - nie ma o czym mówić. Z kolei wersja na Xbox 360/PS3 robi na mnie wrażenie. Mówię to jako osoba, która zarywała nocki, zaniedbywała szkołę zagrywając się w PESa, przede wszystkim w "szóstkę". Nie jestem pewien, bo aż tak w temacie Fify nie jestem, ale dobiegły mnie głosy, że na PC FIFĘ robią Kanadyjczycy/Amerykanie, natomiast na konsole Angole happy.gif Byłem na PGA i z przyjemnością grałem w FIFE na PS3 i na Xboxa. Gra jest niesamowicie grywalna, realistyczna i nie mówią to z jakąś ironią czy zbytnim rozgoryczeniem ostatnimi poczynaniami KONAMI, ale takie mam odczucia. FIFA na konsole idzie w bardzo dobrą stronę i już tegoroczny produkt jest świetny i PESowi ciężko będzie go przebić.
mogwil
ja gralem w demo pes 2010 i gralem troche w fife 10 na xboxie ok fifa jest grywalna ale jak dla mnie pes jest bardziej realistyczny jest w nim wszystko tak jak w meczu i podoba mi sie w pes poziom trudnosci czego nie moge powiedziec o fifie wink.gif zostaje przy pes w tym roku dalej ;P
Andzi
Już Fifa 09 na konsole (PS3, Xbox360) była grywalna i realistyczna. Podobno 10 jest jeszcze lepsza, lecz nie miałem okazji zagrać.
xManiu
W ogóle, porówania wersji konsolowej i PC (przynajmiej w przypadku FIFY), są troche niewymierne, bo to dwie RÓŻNE produkcje.
Nie wystarczy przyjąć, że na konsole FIFA>PES, na PC FIFA<PES i wogóle nie wdawać się w dyskusje z co poniektórymi fanatykami ?. Kto uważa inaczej ma do tego pełne prawo, a ponoć o gustach się nie dyskutuje ;]
who_me
CYTAT(mogwil @ Oct 19 2009, 19:35) *
ja gralem w demo pes 2010 i gralem troche w fife 10 na xboxie ok fifa jest grywalna ale jak dla mnie pes jest bardziej realistyczny jest w nim wszystko tak jak w meczu i podoba mi sie w pes poziom trudnosci czego nie moge powiedziec o fifie wink.gif zostaje przy pes w tym roku dalej ;P

Wow , sila argumentu ohmy.gif
mogwil
CYTAT(who_me @ Oct 19 2009, 21:53) *
Wow , sila argumentu ohmy.gif

koles tobie juz napisalem na poprzedniej stronie idz pograj w fife jak ci sie cos nie podoba bo smierdzi od ciebie fanbojem na kilometr blink.gif na poprzedniej stronie podwazasz ocene pes 2010 zrobiona przez ign a teraz to, wez sie wyloguj i wlacz sobie konsole dry.gif
who_me
Jezeli te twoje 23 lata w profilu to prawda to moze zacznij argumentowac swoje wypowiedzi jak na taki wiek przystalo i przestan uzywac chamskiego tonu.

,, pes jest bardziej realistyczny jest w nim wszystko tak jak w meczu ,,

co to jest ?

maslo maslane chce byc maslane ?

PS: fanboy ? oh... kliknij na link w moim sigu wink.gif prowadze ta strone od dwoch lat.
mogwil
CYTAT(who_me @ Oct 20 2009, 00:39) *
Jezeli te twoje 23 lata w profilu to prawda to moze zacznij argumentowac swoje wypowiedzi jak na taki wiek przystalo i przestan uzywac chamskiego tonu.

,, pes jest bardziej realistyczny jest w nim wszystko tak jak w meczu ,,

co to jest ?

maslo maslane chce byc maslane ?

PS: fanboy ? oh... kliknij na link w moim sigu wink.gif prowadze ta strone od dwoch lat.

wiec chodzilo mi o to ze zachowanie czyt. gra komputera odpowiada mi bardziej niz z fifie jest duzo walki w srodku pola i nieraz maly blad konczy sie bramka czego o fifie nie mozna powiedziec bo mialem ja pare dni od kumpla i mozna wypracowac pare schematow ktore zawsze koncza sie bramka , a co do fanbojostwa tak to wyglada bo negujesz kazda wypowiedz ktora chwali pesa wink.gif tongue.gif a koles to dla mnie nie jest chamski ton cool.gif
who_me
Te schematy wymysliles na biegu ? Wymien kilka przy grze z zywym czlowiekiem ???

Walka w srodku boiska w pes2010 to zawodnicy odbijajacy sie od siebie jak klody drewna wink.gif wyglada to tak samo jak 6 lat temu w pes3.. a mamy rok 2009 wink.gif

Neguje bo smiesza mnie zachwyty nad gra ktora stoi w miejscu przez kilka ostatnich lat .
mogwil
pisalem tylko i wylacznie o grze komputera wiec teraz nie wciskaj argumentu o grze z czlowiekiem , poza tym skoro masz zamiar negowac wszystko co zwiazane z nowym pes-em moze po prostu idz stad, ja wypowiadam swoje zdanie o fifie i pesie jesli ktos ocenia fife na 90 % spoko ma prawo skoro mu sie podoba nie podwazam tego
r.a.j.a.n
Obaj powinniście dostać bana, bo to co w tej chwili wyprawiacie jest po prostu żałosne.
Jak dzieci w piaskownicy!
.::NorD::.
Miałem okazję grać niedawno w fife10 na konsolę i powiem jedno gdyby w pesie tempo ruchu piłkarzy przy piłce było bardziej wyważone, bardziej płynne to nie miał bym wątpliwości, że pes w tym roku nie odstaje od fify, tyle. O grafice i detalach nie będę się wypowiadał bo kto grał w obydwie zauważy różnice.

Whome:"Neguje bo smiesza mnie zachwyty nad gra ktora stoi w miejscu przez kilka ostatnich lat ".

Widzisz bo pes zawsze był dobry a w fifie widać znaczny postęp bo zawsze była fatalna happy.gif
macho_21
juz jest na torrentach smile.gif
Antenelles
właśnie skończyłem instalowaćsmile.gif ide grac
mogwil
a wersje masz torrentowa czy sklepowa tongue.gif
Antenelles
Wisła Kraków !

.::NorD::.
Wersję torrentową obecnie nie ma szans ściągać , dużo pijawek ściąga , transfer = 0,1kb/s
mogwil
a mi leci 400kb/s tongue.gif
erni13
Ciekawe skąd sciągasz... I jakiego masz neta...
ftomekk
Sekretem jest ściąganie ze stron z ratio biggrin.gif +dobry net.
5 gb miałem w 25 minut.
mogwil
ja mam 20mb z upc wink.gif
Djibril1905
No ja też już gram.. wink.gif
furo
Witam,

Proszę o osoby które już ściągnęły i grały niech napiszą wrażenia/opinie.
Ale nie grafiki, menu, muzyki - kogo to obchodzi?!
Proszę oceniajcie sam gameplay - jak z reakcją?, podania, drybling, podanie na wybieg, strzały( czy są dobre czy skopane jak w fifie?)
Mam PS3 więc nie mogę sobie ściągnąćsad.gif
będę wdzięczny
pzdr
Djibril1905
Reakcja poprawiona już się tak nie zamulają wink.gif skopane jest logo przy powtórkach ;P no a więcej nie mogę powiedzieć bo grałem tylko na klawie przez chwile ponieważ po pada jade wieczorem.
furo
dzięki;)
proszę o więcej info na temat gameplayu;)
jak ktoś grał w 5, 6 to niech to odniesie to tego co teraz mamy:)

dzięki
Antenelles
najlepszy gameplay ze wszystkich pesów najbardziej realistyczny:p i tyle w temacie:D
mogwil
a masz sciagnieta wersje czy juz pre-order przyszedl ci ?
rbej
CYTAT(Antenelles @ Oct 20 2009, 14:24) *
najlepszy gameplay ze wszystkich pesów najbardziej realistyczny:p i tyle w temacie:D

Kończ waćpan. Wstydu oszczędź takimi bredniami.

Po dwóch meczach w pełnej wersji, odinstalowałem ją. Moja ulubiona seria piłkarska umarła raz na zawsze. Nie dam PES-owi czwartej szansy.
Antenelles

tyle w tym temacie wink.gif fan boju fify
Rasialdinho0
CYTAT(rbej @ Oct 20 2009, 13:39) *
Kończ waćpan. Wstydu oszczędź takimi bredniami.

Po dwóch meczach w pełnej wersji, odinstalowałem ją. Moja ulubiona seria piłkarska umarła raz na zawsze. Nie dam PES-owi czwartej szansy.

forum fify jest w tamta strone ------------ >
Pelas
CYTAT

tyle w tym temacie wink.gif fan boju fify

CYTAT
forum fify jest w tamta strone ------------ >

dzieciuchy..czy on wspominał coś o Fifie...?? wyraził swoje zdanie.smile.gif Ciekawe czy w żywe oczy też byście tak śmiało "krytykowali":)
Rasialdinho0
CYTAT(Pelas @ Oct 20 2009, 16:50) *
wyraził swoje zdanie.smile.gif

W takim razie my wyrazilismy swoje zdanie na temat wyrazania jego zdania;)

//

Rasiak kontroluj bajerę, od dłuższego czasu trwa Twój bal, jeszcze kilka takich postów i Ci pomacham na do widzenia.
jaaaa
nawet fajna full wersja nowego pesa i dosc poprawione ruchy biggrin.gif
jacekz40
A czemu na torrentach jedna wersja ma 5GB a inna 7GB .... czym się różnią?
Jimmy Floyd
CYTAT(jacekz40 @ Oct 23 2009, 08:25) *
A czemu na torrentach jedna wersja ma 5GB a inna 7GB .... czym się różnią?

Bo to pewnie rip, możliwe że to tylko angielska wersja, inne powyrzucali, dziwny zabieg bo i tak nie wypalisz tego na pojedynczej dvd. Oszczędność miejsca na dysku za to duża
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.