Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
plny
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 19 2008, 11:35) *
ORANGE EKSTRAKLASA PATCH

- Tylko Orange Ekstraklasa!? Nawet OE patch do PESa 6 ma więcej polskich drużyn (bez obrazy)

a jak sie ten patch nazywa ,6 okręgówka sri lanki ?
skotar(L)
CYTAT(brtek00 @ Aug 19 2008, 22:14) *
bedzie jakies uaktualnienie ofa do tego patcha? z beniaminkami itp???

już dawno jest.
19on08
skotar...jakie daj link?
plny
CYTAT
skotar...jakie daj link?

http://tiny.pl/hvzp

Kamiloxx
plny - zwykły orange ekstraklasa patch 4.0 ;] + kilka drużyn z 2 ligi :/
brtek00
cos ci nie wyszlo stary jest uaktalnienie ofa ale do OE patch vol 2 czyli tego z 2 liga ekstraklasy a co do tego patcha tylko z pierwsza liga to nie ma bynajmniej ja nie znalazlem chyba ze ty jestes taki pro ze juz masz ale z tego co mi wiadomo to jeszcze nikt nie uaktualnil ofa do tego patcha wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj!

sam mam zrobionego ofa do tego patcha ale tylko z transferami bez beniaminkow biggrin.gif

prosze oto link jak by ktos chcial http://www.speedyshare.com/721550604.html

sazuke kamil a na co ci polska 2 liga? przeciez polska liga jest gorsza od belgijskiej czy chorwackiej a co dopiero 2 liga ten patch jest lepszy moim zdaniem od oe patch vol 2 poniewaz wystarczy zobaczyc na twarz Bąka z oe patch final a twarz bąka z oe patch vol 2 ktora lepsza? mi sie zdaje ze z oe patch final i wogle lepiej graficznie zrobiony jest ten patch .
Scooby-Doo
brtek00, gdzie w Twoim Ofie podział się Diego Milito z Zaragozy ?
artmix
Słuchajcie mam pytanie z innej beczki ... jak moge rozpocząć tryb kariery np Groclinem albo Wisła ... tylko zeby 1 lgia to była OE i z wlasnie w niej walczylbym o LM a nie z angielskiej.. groclinem
artmix
wiem post pod postem ale edytuje bo 2 razy mi sie nacisnelo..;/ co zrobilem zle jesli wszystko dziala procz nazw druzyn zamiast tottenhamu mam west london white?
JuveR
CYTAT(artmix @ Aug 26 2008, 23:10) *
wiem post pod postem ale edytuje bo 2 razy mi sie nacisnelo..;/ co zrobilem zle jesli wszystko dziala procz nazw druzyn zamiast tottenhamu mam west london white?

Za pewne nie skopiowałeś Option File. Innej możliwości nie widzę wink.gif
artmix
ok dziala , ale problem mam podobny bo za kazdym razem jak wlaczam pes musze ladowac plik opcji ?? jesli nie zrobie tego sklady itd ..znikaja
brtek00
Witam daje wam najaktualniejszego ofa oczywiscie sklady do Oe patch Final version nie ma w nim beniaminkow ale wszystkie transfery sa poprawilem bledy ze starego ! np Wright Phillips w Manchester City 18 letni Polski napastnik w wigan atletic ostatnio w 90 minucie bramke strzelil mlodszy brat Rio Ferdinanda w sunderlandzie Julio Baptista w romie sanderos w milanie i wiele innych zapraszam do sciagania

http://www.speedyshare.com/721823829.html
krystian99901
Może ktoś mi podać stronkę ze statami zawodników? Byłbym bardzo wdzięczny.
artmix
Może ktos mi pomoc?? nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wlaczam pes to musze ladowac plik opcji i edycje bo inaczej wszystko jest stare
brtek00
zawsze tak trzbea tego nie unikniesz
oposq3
ja mam cały czas wczytane tongue.gif
ciechan78
jak mozna zmienic na orginalne kropki te koszulki co biegaja na dole mapka?? http://img508.imageshack.us/my.php?image=e...744camedls5.jpg
brtek00
Mam dla was jeszcze bardziej aktualny of !! z wszystkimi transferami na dzien dzisiejszy biggrin.gif

http://www.speedyshare.com/324836260.html
mieczysław
hej, a ja mam taki problem po instalacji patcha - wynik meczu i herby drużyn znajdują się na środku ekranu. nawet bym sie nie domyślil ze to jest zle ale zobaczyłem tego screena co wrzucił ciechan 2 posty wyzej. ktos juz o to pytal w problemach tu na forum ale nie dostal odpowiedzi

Kamiloxx
CYTAT(mieczysław @ Aug 31 2008, 16:17) *
hej, a ja mam taki problem po instalacji patcha - wynik meczu i herby drużyn znajdują się na środku ekranu. nawet bym sie nie domyślil ze to jest zle ale zobaczyłem tego screena co wrzucił ciechan 2 posty wyzej. ktos juz o to pytal w problemach tu na forum ale nie dostal odpowiedzi

Chyba wina karty graficzna ;/
Jacmen
Zmniejsz rozdzielczość gry i będzie okey wszystko ;d
mieczysław
zmiana rozdzielczości nie pomaga, przynajmniej przełączenie na 1024x800 ale dzięki. na mniejszą to już nie przestawie bo nawet jakby to coś dało to bym tak nie grał...

edit: doszedlem w czym problem. mam panoramiczny monitor i gram na ustawieniu 16:9. przy 4:3 wszystko jest w porzadku. coz. przezyje z tym drobnym uchybieniem.
mieczysław
Jednak bawiłem się tymi plikami żeby naprawić ten scoreboard i zjebałem całkiem sobie gre bo przez pomyłkę wczytałem unnamed_866 w miejsce unnamed_865 i teraz gra nie działa a tego pliku nie ma w pachu. mógłby go ktoś umieścić na jakimś serwerze do ściągnięcia? z góry dziękuję.
brtek00
WITAM mam dla was znowu jeszcze bardziej aktualny of do OE PATCH FINAL VERSION!.Jest aktualny na dzien 02.09.2008 sa w nim transfery takie jak Robinho w Man city czy Berbatow w Man Utd TAKZE MLODY MARCELO z FC SANTOS W WISLE KRAKOW! I WIELE INNYCH ZAPARASZM DO scIągniecia biggrin.gifd
OTO LINK < http://www.speedyshare.com/145907992.html > ZAPARASZAM DO SCIAGANIA !
jajko432
pomocy jak wgrywam spolszczenie to takie coś mam...
edit:PORADZILEM SE JUZ
Longd
Mam pomieszane klawisze teraz jak wgralem ofa. Moglby mi ktos podac Ustawienia Strerowania w grze jaki są???
Kolno1967
Polecam Ci swą konfigurację klawiszy:
Wchodzisz w settings a następnie keyboard.
Od góry z prawej strony:

C,X,E,D,A,S

Testowałem różne ustawienie ale te według mnie jest optymalne.
skotar(L)
jak wgralem of na versie v.2 to nie bedzie dzialac dobrze ?
rafael91
Niestety nie działa poprawnie, sam sprawdzałem
jajko432
edit to jest złoty but czy srebrny ???polecam tego patcha 9,7/10
Longd
chodzi o to ze jak rywal mial pilke i jak naciskalem X to automatycznie moj zawodnik biegl za rywalem z pilka i odbieral mu ja. a teraz wciskam x i do tego musze strzalki :/ strasznie denerwujace... jak to zmienic ???
skotar(L)
w tym OF sa aktualne transfery Polskiej ligi ? A sklady reprezentacji sa orginalne czy z Euro ?
Qazz
Mam pytyanie, czy jak się ma oryginalnego PES 2008 Wersja językowa: kinowa (polskie napisy), to trzeba instalować to spolszczenie??????
2pac
Haha doczekaliście się recenzji Orange Ekstraklasa Patch vol. 2 w CD-Action. Serio !!
imielak
Mam problem,u mnie nie ma strojów OE Reszta jest OK
Jakieś rady?
imielak
Wszystko robiłem na czystym PES i wg instrukcji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.