Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
BJS
Cytat(czarekb @ Mar 1 2008, 15:02:11) *
przyszedł ten Mila do ŁKS czy nie bo już straciłem orientację.

Tak jest zawodnikiem Łódzkiego KS'u.
krach
Powiem tyle Majoros idealny biggrin.gif już odliczam dni do premiery tego Patcha biggrin.gif
krzys1808
Da się coś zrobić z moim problemem?
Unista
Cytat(luq89 @ Mar 1 2008, 10:15:09) *
Mało osób zna grecki- więc polecam loknąć tu http://www.igol.pl/team,476.html. Nie wiem czy to aktualne składy, ale Maciek jest, więc chyba tak smile.gif .

Na tym z wikipedii nie trzeba greckiego znac tylko link zly sie zrobil, na koncu jeszcze ma byc "." ktora nie zaliczyla sie do linka.
Kod
http://en.wikipedia.org/wiki/Larissa_F.C.
sorex
szkoda, ze na tym patchu nie da sie zrobic na dzien dzisiejszy,. calej pierwszej ligi z samych polskich zespolow ;p
Luku
Cytat(Unista @ Mar 1 2008, 17:25:06) *
Na tym z wikipedii nie trzeba greckiego znac tylko link zly sie zrobil, na koncu jeszcze ma byc "." ktora nie zaliczyla sie do linka.
Kod
http://en.wikipedia.org/wiki/Larissa_F.C.

Wiem smile.gif. Ale o ile dobrze pamiętam to tam są tylko nazwiska i pozycje sad.gif.
PES08
Cytat(PES08 @ Feb 29 2008, 18:13:08) *
jakos udalo mi sie zainstalowac ale wchodzac w gre i wybor zamiast polskich zespolow sa inne tylko logo maja polskie np. polonia bytom to bayern monachium legia w-wa to panathinaikos co z tym zrobic ????? kitserver jest savy sa pacht i pl wszystko jest a mimo to nie dziala jak trzeba dry.gif

pomoze ktos ????? i dlaczego nawet jesli wezme kitserver na innstall przed gra to mnie wyrzuca ?????

pomoze ktos z moimi problemami ???? bo trace nadzieje ze ten patch wogole dziala - moze jest jakis inny sposob zeby dzialalo bo jak juz mowilem nie mam polskich druzyn tylko zamiast Orange Ekstraklsay jest napis Inne ligi a zamist nazw polskich druzyn sa jakies zagraniczne, sa same loga !

prosze pomozcie sad.gif sad.gif
moze tworcy samego patcha pomoga ?
krzys1808
tak, właśnie. Pomóżcie nam. Nie wiem co zrobić, żeby ten patch poprawnie chodził sad.gif
PES08
Na samym początku instalujemy patch 1.20 a później poatch polonizacyjny

1. dokładnie wszystko jest pokazane jak zainstalować "cs" w tutorialu.

2. tak samo instalujemy pliki cv_0 I CV i rv_g

3. zawartość katalogu "of" kopiujemy do moje dokumenty\konami\Pro Evolution soccer 2008\save\

4. zawartość folderu img kopujemy do folderu z gra do folderu img

5. wypakowujemy kitserver i kopijemy do folderu z gra, folder gdb kopiujemy do folderu
kitserver. gdy już skopiowalismy to klikamy na setup ( w folderze kitserver) i tak klikamy install
jak to ma wyglądać pokazane jest na obrazku "kitserver1"' i 'kitserver2"

------------------------------------------------------------------------

1. ok
2. wszystko tak samo robie tyle ze inne pliki otwieram i wgrywam innym podmieniam nazwe - nie mam rv_g tylko rv_e ale idzie bez problemow
3. ok
4. ok
5. ok - tyle ze jak to uruchamiac i kiedy bo w pes6 bylo przed wyborem stroju chyba tyle ze nie pamietam jak sie wlanczalo

ogolnie wchodzac w lige nie ma orange ekstraklasy, w sparingu jest ale nie jako OE tylko jako INNE LIGI A, nie ma nazw polskich zespolwo sa tylko loga a poazatym wchodzac w mecz wywala do windowsa "aplikacja zostanie zamknieta" wszystko robie jak w instrukcji i nic sad.gif

DO TOWRCOW - prosze o pomoc stworzyliscie patcha i mam z nim problemy prosze o pomoc sad.gif
krzys1808
Mam pytanie. Może to być rozwiązanie wszystkich problemów z tym patchem. Nie da się dodać instalatora, który wszystko zrobi automatycznie?
pawelli
Napisze tutaj mały poradnik jak wczytywać automatycznie save bez wchodzenia w edit mode.
Należy posiadać jednąz tych dwóch rzeczy do wyboru:
-albo mieć pada podłączonego do komputera
-albo posiadać wirtualny pad tzn. PPJoy

1. Jeśli wybraliśmy pierwszą opcję: to należy podłączyć pada do komputera
2. Jeśli wybraliśmy drugą opcję to należy sciągnąć program PPJoy z tąd: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14588
Następnie jak już sciągneliśmy PPJoy'a należy go zainstalować potem otworzyć Configure Joysticks nacisnąć ADD potem ustawić:
Parallel Port: Virtual Joystick
Controller Number: Controller 1
następnie należy otworzyć PES 2008 Settings a później zaznaczyć w opcjach Virtual Joystick w Controller 1.
Na koniec można włączyć pes 2008 i grać bez wczytywania savów.

Jak by wyskoczył w czasie instalowania virtualnego pada kreator znajdowania nowego sprzętu to trzeba naciskać wszędzie Tak.
Oczywiście gramy normalnie na klawiaturze.

Podaję informację od czarekb otóż należy cierpliwie czekać na nową wersję patcha gdyż teraz jesteśmy zajęci i nie mamy czasu na tworzenie poprawek.
PES08
a na moj problem ktos odpowie ? sad.gif
krzys1808
Ten patch to jednak klapa. Po co robić dodatki do gier z którymi są same problemy?
czarekb
sory ale to, że nie potrafisz sobie radzić z problemami to jest klapa. Wiem, że są błędy ale duzo ludzi zainstalowało. Radze poczekać na nową wersję.

piszcie jak wam sie podoba nowa grafika
PES08
Na samym początku instalujemy patch 1.20 a później poatch polonizacyjny

1. dokładnie wszystko jest pokazane jak zainstalować "cs" w tutorialu.

2. tak samo instalujemy pliki cv_0 I CV i rv_g

3. zawartość katalogu "of" kopiujemy do moje dokumenty\konami\Pro Evolution soccer 2008\save\

4. zawartość folderu img kopujemy do folderu z gra do folderu img

5. wypakowujemy kitserver i kopijemy do folderu z gra, folder gdb kopiujemy do folderu
kitserver. gdy już skopiowalismy to klikamy na setup ( w folderze kitserver) i tak klikamy install
jak to ma wyglądać pokazane jest na obrazku "kitserver1"' i 'kitserver2"

------------------------------------------------------------------------

1. ok
2. wszystko tak samo robie tyle ze inne pliki otwieram i wgrywam innym podmieniam nazwe - nie mam rv_g tylko rv_e ale idzie bez problemow
3. ok
4. ok
5. ok - tyle ze jak to uruchamiac i kiedy bo w pes6 bylo przed wyborem stroju chyba tyle ze nie pamietam jak sie wlanczalo

ogolnie wchodzac w lige nie ma orange ekstraklasy, w sparingu jest ale nie jako OE tylko jako INNE LIGI A, nie ma nazw polskich zespolwo sa tylko loga a poazatym wchodzac w mecz wywala do windowsa "aplikacja zostanie zamknieta" wszystko robie jak w instrukcji i nic sad.gif

DO TOWRCOW - prosze o pomoc stworzyliscie patcha i mam z nim problemy prosze o pomoc sad.gif

czarekb pomoz :| bardzo chcialbym pograc z tym patchem czy nie da sie przez cos innego niz ten program co robie nie tak ?
krzys1808
Sory. Wnerwia mnie Rivaldo w Legii i Klose w Poloni. To wszystko. Mam nadzieję że nie będę miał problemów z nową wersją. Nie da się dodać instalatora?
MaTiX89
PES 2008 : Miałem ten sam problem to co mi poradził czarekb
Cytat
ODINSTALUJ GRE, WGRAJ NA NOWO. zainstaluj SPOLSZCZENIE, NIE ISTALUJ LATKI KONAMI I WGRAJ WSZYSTKO OPRÓCZ CV_1. gra BĘDZIE CHODZIĆ NA PEWNO

Pozdrawiam.
krzys1808
Mam ten sam problem i to co napisałeś nie podziałało!
Kamlot
Zedytowałem sobie kits Legii Warszawa -
Kod
http://img150.imageshack.us/img150/5066/kitih4.png
i wgrywam poprzez kitserver. Naciskam remove późiej install i w grze nie ma mojego kitsa. Proszę o pomoc
fanbarcy1926
A ja mam pytanko, a może pomysł?
Jesli z tego co slyszałem mają być przyspiewki w grze (chyba mowimy o polskich?) to może dla uwiarygodnienia kibice swoich ekip podesłaliby tworcom nowego patcha teksty przyspiewek (oczywiscie bez "wrzut"). Jesli Was to interesuje to mogę służyc spiewnikiem Widzewa. Pzdr
PES08
MATIX89 zrobilem tak jak napisales i nie dziala to samo ! ps:nie mam rv_g tylko rv_e

ps: do czego jest plik PES2008 w folderze z patchem ???? podmieniajac oryginal gra sie nie chce wlaczyc !

screen z moim folderem img

tak jak pisales nie wgrywalem cv_1

PROSZE O POMOC ! sad.gif
krzys1808
Plik PES2008 w folderze z patchem to chyba crack. Podminełem go za oryginał i PES chodzi pez płyty
PES08
tak crack ale mi nie chodzi gra wtedy - wciaz czekam na odp. dot. mojego posta powyzej sad.gif
pawelli
krzys1808 widać jak wół na twoim obrazku że nie wczytałeś pliku option fila musisz zrobić tak jak ja napisałem w tym poście http://board.issonline.pl/index.php?showto...100#entry211516
i powinno na 100% działać !!!!!!!
MaTiX89
PES08
skasuj pliki : cs111111.img, cv_0111111.img i rv_e111111.img

a plik PES 2008 podmień i powinno już normalnie śmigać.
krzys1808
Nie działa sad.gif
PES08
skasowalem podmienilem i jest blad - zmienilem znowu na zwykle i tak samo - nie dziala ! sad.gif
PES08
pomozcie sad.gif
korzen
Cytat(czarekb @ Feb 29 2008, 11:18:13) *

chcialbym zaznaczyc ze Booysen ostatecznie nie jest pilkarzem Legii Warszawa.
sa za to nimi:

Antonio Martin Aguilera "Balbino" - Hiszpan, srodkowy obronca.
Ransford Osei - Ghanczyk (czy tam Ghanijczyk) - napastnik, 17sto latek, wpisany przez magazyn World Football na liste "50 najbardziej utalentowanych pilkarzy swiata". Wicekrol strzelcow Mistrzostw Swiata U17
czarekb
dobra ywale go z Legii tego Boysena ale bedzie dostępny w grze. Dajcie fotki tych dwoch pilkarzy tego Balbino i tego Ghanijczyka to ich dodam do legii.
Tymek
Osei:

PES08
Cytat(czarekb @ Mar 3 2008, 10:04:02) *
dobra ywale go z Legii tego Boysena ale bedzie dostępny w grze. Dajcie fotki tych dwoch pilkarzy tego Balbino i tego Ghanijczyka to ich dodam do legii.

pomozesz mi ???? problem opisalem wczesniej ? sad.gif
Luku
Witam. Mam pytanko do autorów patcha. Czy niedałoby się przenieść tych czterech dolnych drużyn (tam gdzie bedzie orange ekstraklasa i dać w ich miejsce 4 drużyny z 2 polskiej 2 ligi?? Byłoby lepiej. A superbyłoby gdyby orange weszła za holenderską, wtedy by można grać w ML smile.gif, ale to już trudniejsze smile.gif. Proszę o odp.
ceyvol
Wyrazy szacunku i podziwu, za trud wkładany w prace nad patchem smile.gif

Balbino:

gavi
Polecam do przyszłej wersji patcha przyśpiewki Legii, ŁKS-u, Widzewa, Ruchu oraz muzykę na wyjście piłkarzy (refren "prosta rzecz") http://www.sendspace.com/file/e1r6qd
czarekb
gavi dzięki bardzo nam pomogłeś.
ale potrzebujemy jeszcze kogos kto pomoże nam ustalić numery przyśpiewek dla polskich klubów. Bo ciągle nie rozwiązaliśmy tego problemu

pozdrawiam i liczę na was
Luku
Byłoby super, gdyby ktoś odnalazł piosenkę graną podczas zwycięstwa w finale i podmienił jąna We are the champions smile.gif.
fanbarcy1926
Kiedy możemy się spodziewać nowego patcha OE ?

czarekb - podmienilem przyspiewki (Widzewa) za pierwsze jakie są dostepne w grze i niestety ich nie uslyszałem jeszcze ale jak znajde numery to napisze na pewno. Wszystkiego dobrego dla wszystkich kobiet na tym forum (są takowe? smile.gif )

czarekb
premiera nowego patcha najpóźniej w poniedziałek, lecz niestety bez przyspiwewk bo niestety nikt nie jest w stanie nam pomoc.

i mam prośbę do wszystkich! potrzebuje to logo w rozmiarze 128x128 o maks kolorach 256. Prosze kogokolwiek o wykonanie tego loga jak najszybciej bo inaczej nie będzie go w grze.
kamil45
Mam pewien problem. Zainstalowalem gre. Instaluje ten patch i ciagle wyskakuje blad oops...file not found. Mam tak z kazdym patchem. Co mam robic. HELP!!!
Tymek
Cytat(czarekb @ Mar 8 2008, 11:22:38) *
premiera nowego patcha najpóźniej w poniedziałek, lecz niestety bez przyspiwewk bo niestety nikt nie jest w stanie nam pomoc.

i mam prośbę do wszystkich! potrzebuje to logo w rozmiarze 128x128 o maks kolorach 256. Prosze kogokolwiek o wykonanie tego loga jak najszybciej bo inaczej nie będzie go w grze.

Arczi1
A w poprzednich patchach do pes 6 jak to bylo rozwiazane ta sprawa przyspiewek?? Moze podobnie ?? Wiec proponuje sie skontaktowac z tworcami patche do pes 6 Pozdrawiam i i jestem pełen podziwu dla twórców. Czekam na patcha wink.gif
czarekb
tymek tak jak ty to zrobiłeś to logo to ja tez potrafie. Jak tak zrobiłem tomiałem w grze cos takiego

kto potrafi to logo tak powiekszyć zeby było komptybilne z gra
baski18
Ja radze zmienić na podstawowe ramki - Gdy włączymy, aby pokazywano nam zaangażowanie drużyny w ofensywę lub defensywę, pasek nakrywa się z logiem OE i nic nie widać.
ceyvol
Cytat(czarekb @ Mar 8 2008, 13:23:47) *
tymek tak jak ty to zrobiłeś to logo to ja tez potrafie. Jak tak zrobiłem tomiałem w grze cos takiego

kto potrafi to logo tak powiekszyć zeby było komptybilne z gra

myśle, że to poprostu wina tego iż było w nim tło ;]

czarekb
Cytat(ceyvol @ Mar 8 2008, 15:31:52) *
myśle, że to poprostu wina tego iż było w nim tło ;]

niestety to logo też jest złe. W grze wyświetla sie na rózowym tle. Ludzie ja proszę o logo o maksymalnej liczbie kolorów 256. Nie przesyłajcie mi takich jak te poprzednie. Kto porządnie to wykona? Prosze o pomoc
mafioso
Mam pytanie, a mianowicie - czy jest możliwość, że patch wyjdzie jutro? smile.gif

Pozdrawiam wink.gif
robien92
mam pytanie czy poprawiliście twarze graczy z polskiej ligi? bedą w tym patchu zawarte nowe stadiony bo mam juz zainstalowany patch ze stadionami i nie wiem czy oba patche będą sie scierac.link do tego patcha http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=20685
czarekb
Cytat(baski18 @ Mar 8 2008, 13:53:18) *
Ja radze zmienić na podstawowe ramki - Gdy włączymy, aby pokazywano nam zaangażowanie drużyny w ofensywę lub defensywę, pasek nakrywa się z logiem OE i nic nie widać.

jednak nie zmienię uważam, że widać wink.gif
Tymek
Cytat(baski18 @ Mar 8 2008, 13:53:18) *

Zgadzam się.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.