Tez mam problem z plikiem "cs". Nie dowidze poprostu, w ktorym folderze sa pliki, ktore nalezy z patchowac...
Mamy foldery cv_0, cv_1, img, of, rv_g,. a cs nie ma ;x Na filmiku jest folder, ktorego nie ma w part 2 ;D
Mozna to dokladniej wytlumaczyc ?

"1. dokładnie wszystko jest pokazane jak zainstalować "cs" w tutorialu.
2. tak samo instalujemy pliki cv_0 I CV i rv_g "
Nie chodzi przypadkiem o ten folder cv_1 ?
Cytat(sorex @ Feb 17 2008, 12:46:28)

Tez mam problem z plikiem "cs". Nie dowidze poprostu, w ktorym folderze sa pliki, ktore nalezy z patchowac...
Mamy foldery cv_0, cv_1, img, of, rv_g,. a cs nie ma ;x Na filmiku jest folder, ktorego nie ma w part 2 ;D
Mozna to dokladniej wytlumaczyc ?
"1. dokładnie wszystko jest pokazane jak zainstalować "cs" w tutorialu.
2. tak samo instalujemy pliki cv_0 I CV i rv_g "
Nie chodzi przypadkiem o ten folder cv_1 ?

Właśnie. Pomóżcie nam.
w pliku cs.img znajdują się pliki dzwiekowe wiec, to zapewne bedzie to:
mega zestaw przyśpiewek klubowych:
part1:
http://uploaded.to/?id=bgs0c3part2:
http://uploaded.to/?id=ozuekv
czarekb
Feb 17 2008, 14:36
cs to jest music patch
music patch
http://www.sendspace.pl/file/bkROEfko/ stąd ściągamy pliki które podmieniamy w cs. analogicznie jak na tutorialu podmieniamy pliki w plikach cv_0 i cv_1 i rv_g lub rv_e
a tak wyglada folder z plikami, ktore podmieniamy
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ac9e00e223.htmlnie piszcie już więcej w tym topicu o problemach z instalacja taka moja mała prośba. Wszystkie problemy piszcie do mnie na pw. Nie zaśmiecajmy tego tematu. Lepiej piszcie komentarze i opinie na temat patcha pozdro
DEL. Cos mi sie spapralo z netem...
Marcin28J
Feb 17 2008, 15:47
To pomoże mi ktoś czy nie?? Jak podmienie plik cv_0.img to gra mi sie nie wlacza

I jeszcze jedno ile KB ma podmieniony dokladnie cv_0.img??
dzieki z gory
Cytat(czarekb @ Feb 17 2008, 14:40:39)

[...] Lepiej piszcie komentarze i opinie na temat patcha pozdro
Jak juz pisalem idea patcha jak najbardziej chwalebna, ale wykonanie niestety pozostawia dużo do życzenia... Stroje poza zielonym strojem Legi praktycznie wszystkie bardzo słabe, dosłownie kilka twarzy i jeszcze nieaktualny of. Wszystko to okraszaja zle zindeksowane loga i nienajlepszy scoreboard... Przykro mi ale narazie ten patch wygląd na bardzo wczesną wersje alpha, a nie na produkt finalny
No, ale mam nadzieje że jeszcze troche nad nim posiedzicie i powstanie pierwsza naprawde dobra OE do najnowszego PES'a.
Pozdrawiam.
czarekb
Feb 17 2008, 17:17
przykro mi dorin, że patch ci sie nie podoba to pierwsza tak niuepochlebna opinia. Przecież twarzy w grze nowych jest duzo, poprawiłem np: caą reprezentację Niemiec. To jest Pes 2008, wgrywanie dodatków nie jest tak powszechne i na takim poziomie jak do szóstki, myślę że powinniście to uwzględnić w swoich opiniach. Ale oczywiście, można go jeszcze poprawiać, może być jeszcze lepszy jestem chętny do współpracy. Jednocześnie uważam, że patch jest grywalny i godny polecenia
pawelli
Feb 17 2008, 20:58
Czarekb to podejmiesz się uaktualnienia mojego ofa z orange ekstraklasą i bundesligą ???
Twarz Zurawskiego jest jakas dziwna. Po wgraniu patcha 1.20 gra sie o wiele latwiej, postacie maja taki dziwny ksztalt. Na dodatek teraz aby przywolac do krycia jednego gracza musze naciskac o zamiast []. Najwidoczniej to wina polonizacji,..
Wisla ma strasznie nie aktualny sklad.
Takze nie mam herbow.
Zastanawia mnie fakt, ze zurawski ma gre 1na1,. Zahorskiemy mozna bylo by dac "post player/zadanowiec" ze wzgledu na to, ze wygrywa wszystkie gorne pojedynki -starczy popatrzec na mecz z wisla,. Chociaz patrzac na jego mase to bardziej pasuje "drybling taktyczny" bo to on stwarza sytuacje Jarce... Potwierdzil to w reprezentacji grajac jako pomocnik.
Janczyk by sie przydal;p
/EDIT
Podoba mi sie banalas umiejetnosci,. Wreszcie jestesmy slaba liga,. a na dodatek jezeli kupi sie krzynowka, to naprawde jest gwiazda! W poprzednich patcha byl przecietny... gdy bralismy go do jakies polskiej druzyny.
Hajto jest za slaby fizycznie, skoro potrafi "daleki wyrzut" to troche dziwne, ze ma sile na poziomie wiekszosci gracz - balans, rownowaga. Poprawil bym mu dosrodkowania, fantastycznie potrafi podac dluga pilke do napastnikow przez cale boisko.
Nazwiska sa na logu sponsora gornika. Dziwnie to wyglada.
czarekb
Feb 18 2008, 19:10
dzieki za wszystkie uwagi, na pewno patch będzie jeszcze poprawiany. Janczyk jest w grze i dodam, że to niemały talent. Zgadzam sie co do Zahorskiego. Czy jest ktoś kto pomógłby w tworzeniu nastepnych dodatków np: przyśpiewki flagi kibiców ew. stroje. Piszcie
Dudek ma TYLKO 1na1, a kazdy pamieta final LM. Natomiast Kuszczak ma 1na1, bronienie karnych... Moze dac mu lepiej "refleks" zamiast broni karne? Wkoncu to bramkarz o najlepszy czasie reakcji.
http://pl.youtube.com/watch?v=YkMbPSKn9i4Bialkowski/Fabianki powinny byc na podobym poziomie. Natomiast Kuszczak w odroznieniu od tej dwojki pokazal, ze ma refleks.. Reszta poki co jest zbyt mloda, aby dawac im umiejetnosci, ktore posiadaja DOSWIADCZENI bramkarze. Chodzi mi tutaj o zdolnosci specjalne.
Boruc powinnien miec 1na1, karne,.. Dudek takze,.. Ale reszta? Po co? Jeszcze nie udowodnili, ze sa najlepszymi bramkarzami na swiecie.
Smolarek jest jednym z szybszych napastnikow... Przeciez w rzeczywistosci nie jest zadnym sprinterem,. Niedzielan/Sikora z Groclinu powinni byc od niego szybsi.
smock25
Feb 19 2008, 18:49
5x robilem ten patch i zawsze to samo nie chce wejsc do gry mam wersje ang i nie ma w tym patchu rv_e bo chyba do ang wersji musi byc, tam jest tylko rv-g do niemieckiej moze ktos mi pomoc lub doradzic bede wdzieczny dziekuje
Zainstalowałem
Wszystko no prawie wszytko działa tak jak powinno.
Nie ma tylko scoreboardu i podkładu pod herbami. Mam szary prostokąt.
Widocznie coś się źle wgrało.
Ogólnie mi sie podoba i jak na 1 patch z OE jest dobry.
Brawo Czarek. Podpowiedz tylko co zrobic z tymi scoreboardami.
baski18
Feb 19 2008, 22:41
mega zestaw przyśpiewek dodaje przyśpiewki kibiców czy tylko piosenki w menu ?
czarekb
Feb 19 2008, 23:17
OGŁOSZENIE
Poszukuje osób do współpracy przy tworzeniu kolejnej wersji patcha. Na razie jesteśmy ja i pawelli. Potrzebuje osoby, która zajęłaby sie tworzeniem przyśpiewek dla polskich klubów. Nowa wersja będzie zawierać aktualne transfery i jeszcze ulepszony option file.
Wszystkich chetnych prosze o kontakt prywatna wiadomosc na forum
dołączył ziutowski, który tworzy twarze dla polkich piłkarzy
Cytat(smock25 @ Feb 19 2008, 18:53:04)

5x robilem ten patch i zawsze to samo nie chce wejsc do gry mam wersje ang i nie ma w tym patchu rv_e bo chyba do ang wersji musi byc, tam jest tylko rv-g do niemieckiej moze ktos mi pomoc lub doradzic bede wdzieczny dziekuje
Nie

. Ja wgrałem rv_g do rv_e i działa bez problemu

.
liverpool87
Feb 20 2008, 14:53
Witam , zwracam sie z prosba, poniewaz jestem poczatkujacy w tego typu instalowaniu patchy, i ogladajac tutorial probowalem zainstalowac go, jednak na samym poczatku juz mam przeszkode, to znaczy nie wiem skad wziasc pliki z folderu "nsf patch" widniejacego w tutorialu, prosze o pomoc bo utknalem
czarekb
Feb 20 2008, 15:08
na filmiku widać, że gość otwiera cs.img z folderu z gra a wiec będzie podmieniał ten plik. Czyli podmieniamy pliki z cs. CS to jest music patch znajduje sie tutaj
music patch
http://www.sendspace.pl/file/bkROEfko/tak samo otwierasz cv_0 i podmieniasz plikami z folderu cv_0 i tak samo z cv_1 i rv_g
liverpool87
Feb 20 2008, 16:47
Dziekuje bardzo to teraz sie pobawie
czarekb
Feb 21 2008, 10:35
uprzejmie informuje, że trwają pracę nad nową wersją patcha. Bardzo proszę o komentarze czego oczekujecie po nowym patchu, co zmienić co poprawić co zostawić ? Dziękuje za opinie.
w projekcie uczestniczą wraz ze mną: pawelli, ziut, e adrian. W nowym patchu znajdą sie przyśpiewki dla polskich klubów, poprawione będą barwy i flagi kibiców, pojawi sie kilkanaście nowych twarzy polskich zawodników oraz zostaną zaktualizowane transfery we wszystkich klubach. Planuje zrobić bundeslige zamiast holenderskiej.
prosze o komentarze pozdro
liverpool87
Feb 21 2008, 11:03
Witam po raz kolejny

, wiec zrobilem sobie ta OE i dziala fajnie

teraz tylko jedno pytanko mam

, pod jaki plik nalezy podmienic te murawy i przyspiewki kibicow

, a co do tego nowego patcha to ja osobiscie bym zmienil troche muzyke
baski18
Feb 21 2008, 11:43
Moje spostrzeżenia odnośnie drużyny Lecha Poznań.
Wiele zawodników ma złe pozycje - albo za mało, albo za dużo. Napisze jak wygląda to na prawdę - gracze którzy nie zostaną wymienieni są zrobieni poprawnie.
Bosacki - tylko Środkowy obrońca oraz boczny obrońca;
Kikut - tylko boczny obrońca oraz boczny pomocnik;
Djurdjevic - tylko boczny obrońca oraz środkowy obrońca;
Murawski - dodał bym mu strzał z dystansu;
Scherfchen - tylko defensywny pomocnik, dodał bym mu strzał z dystansu;
Wilk - trzy pozycje boczny pomocnik, cofnięty pomocnik oraz boczny pomocnik;
Zając - tylko boczny pomocnik oraz boczny napastnik;
Wojtkowiak - tylko boczny obrońca oraz środkowy obrońca;
Pitry - tylko środkowy napastnik oraz boczny pomocnik;
Quinteros - tylko ofensywny pomocnik oraz środkowy pomocnik;
Micanski - tylko środkowy napastnik oraz boczny napastnik;
Florian - tylko środkowy napastnik oraz boczny pomocnik;
Henriquez - tylko boczny obrońca oraz boczny pomocnik.
Pierwsza pozycja wymieniona jest jego nominalną, następne natomiast dodatkowe na których występuje od czasu do czasu.
Ze względu na to, że robicie update z nowymi nabytkami napiszę też trochę o:
Cueto - tylko pomocnik ofensywny oraz boczny pomocnik;
Bandrowski - tylko pomocnik defenswyny oraz środkowy pomocnik;
Kononowicz - tylko środkowy napastnik;
Szyszka - tylko środkowy obrońca oraz boczny obrońca.
Jestem wstanie dostarczyć wam materiały audio - przyśpiewki kibiców Lecha - myślę, że ja jako kibic wiem lepiej co powinno znaleźć się w tym zestawie. Chciałbym się dowiedzieć ile jest wolnych slotów dla Lecha ?
smock25
Feb 21 2008, 12:12
Udalo mi sie uruchomic gre na tym patchu ale stroje sa zupelnie inne robie load w edit i nadal inne stroje moze ktos pomoc lub doradzic co zle zrobilem??
ziomex997
Feb 22 2008, 16:59
Jak zainstalować murawy i do którego pliku ?
dudi011
Feb 22 2008, 19:01
music patch i przyspiewki instalujemy do cs a murawy do cv_1 tak samo to wszystko instalujemy jak pozostałe pliki czyli przez game graphic studio. jak to robić jest w tutorialu.
ŚWIETNY PATCH I GRATULACJE DLA TWÓRCÓW!!!
Pozdrawiam!!
czarekb
Feb 22 2008, 20:06
PRACE TRWAJĄ nad nową wersją!
W nowej wersji pojawi się bundesliga w miejsce eredivisie, dodane będzie około kilkuset młodych perspektywicznych graczy. Nie pomyliłem się! kilkuset! Graczy co nie miara. zmienimy music patch dodamy kilka fajnych kawałków w housowym klimacie i oczywiście polskie perełki jeśli macie jakieś propozycje to piszcie.
Piszcie też fani poszczególnych drużyn co zmieni w waszych drużynach. Komentarz fana Lecha Poznań był bardzo konkretny. Im więcej informacji od was tym lepiej!
pozdro
Wiem, że to może głupie pytanie.
Jest jakakolwiek szansa na jakiś polski Stadion ??
Cytat(czarekb @ Feb 22 2008, 20:10:26)

PRACE TRWAJĄ nad nową wersją!
W nowej wersji pojawi się bundesliga w miejsce eredivisie, dodane będzie około kilkuset młodych perspektywicznych graczy. Nie pomyliłem się! kilkuset! Graczy co nie miara. zmienimy music patch dodamy kilka fajnych kawałków w housowym klimacie i oczywiście polskie perełki jeśli macie jakieś propozycje to piszcie.
Piszcie też fani poszczególnych drużyn co zmieni w waszych drużynach. Komentarz fana Lecha Poznań był bardzo konkretny. Im więcej informacji od was tym lepiej!
pozdro
Nie zmieniajcie menu. Obleśne jest

Aha. Mam problem. Grałem kilka meczu na patchu było ekstra. Wszystko działa.
Aż wreszcie wczytuje ligę po kilku dobrze zagranych meczach. Mecz się uruchamia. Stroje nie działają. Zagłębie Sosnowiec ma strój Sportingu L. a Ruch - Porto. Aha - jak wszystko działało, to mecze się strasznie długo wczytywały. Można coś z tym
zrobić ? Pozdro.
czarekb
Feb 22 2008, 22:33
w nowym patchu nie będzie żadnych błędów przy instalacji. Poprawiam wszystkie błędy, np takie, ze czasami gra sie zawiesza albo długo ładuje.
Co ze strojami? może kitserver został odinstalowany lub usunięty innego wyjścia nie widzę.
a co do stadionów to jestem całkiem zielony w tym temacie.
Postanowiłem uaktualnić skład Zagłębia Sosnowiec. Podam również pozycje zawodników.
Numer|Imię Nazwisko|Pozycja|Data urodzenia|Wzrost Waga|Zdjęcie (aktualne w miarę

)
12 Adam Bensz|bramkarz| 25.04.1985| 186 82|
25 Szymon Gąsiński|bramkarz| 08.07.1983| 195 90|

77 Jewhen Kopył|bramkarz| 25.05.1986| 190 80|

20 Wojciech Białek|Ś.obrońca| 30.01.1987| 180 74|
24 Tomasz Ciesielski|Ś/P.obrońca| 02.05.1979| 186 80|
17 Dženan Hošić|Ś.obrońca| 13.03.1976| 185 80

22 Marcin Komorowski|L.obrońca| 17.04.1984| 186 75 |

10 Arkadiusz Kłoda|P.obrońca| 24.11.1980| 177 73 |

19 Adrian Marek|Ś.obrońca| 12.10.1987| 185 79 |

35 Michał Skórski|def.pom/obrońca| 12.08.1987| 186 85 |

26 Arkadiusz Świder|L.obrońca| 10.02.1980| 185 85 |

21 Vladimír Bednár|P.Obr/Pom/Nap.| 08.12.1979| 174 75 |
5 Rafał Berliński|Ś.pomocnik| 05.06.1976| 180 78 |

6 Krzysztof Bodziony|Ś.pomocnik| 09.07.1985| 170 62 |
? Bartłomiej Chwalibogowski|L.pomocnik| 07.08.1982| 178 69 |
11 Paweł Cygnar|Ś/L.pomocnik| 04.04.1986| 186 74 |

8 Jewhen Demydenko|Ś.Lpomocnik| 06.01.1987| 178 68 |

18 Sławomir Pach|Ś.pomocnik| 10.12.1979| 181 75 |

7 Dawid Skrzypek|P.pomocnik| 21.08.1978| 178 73 |

16 Tomasz Szatan|P.pomocnik| 19.09.1988| 172 64 |

9 Tomasz Łuczywek|P.pom./obr.| 09.12.1978| 178 72 |

27 Rafał Bałecki|napastnik| 23.09.1980| 178 72 |

13 Marcin Folc|napastnik| 23.10.1981| 184 73 |

30 Patryk Małecki|nap/L.pom| 01.08.1988| 170 70|

23 Sebastian Olszar|napastnik| 16.12.1981| 182 74 |

88 Marcin Smarzyński|napastnik| 12.08.1988| 180 77 |
czarekb
Feb 22 2008, 23:03
tylko co w składzie zagłębia robi Patryk Małecki ? chyba, że o czymś nie wiem
Cytat(czarekb @ Feb 22 2008, 23:07:37)

tylko co w składzie zagłębia robi Patryk Małecki ? chyba, że o czymś nie wiem
Nie wiesz
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=3749http://90minut.pl/news.php?id=680677
czarekb
Feb 23 2008, 12:59
dobra ma już wszystkie aktualne składy zebrane we wszystkich możliwych skarbach kibica, teraz zajmę się aktualizowaniem transferów w orange ekstraklasie.
czy ktoś wie cokolwiek na temat nowego piłkarza ŁKSu Libonta Halitiego rodem z Kosowa. Nie wiem jakie dać mu umiejętności.
Ja moge tylko dodać że przeczytałem ostatnio że piłkarz Cracovii Arpad Majoros potrafi jeden z lepszych tricków C. Ronaldo. A Tomek Moskała powinien być trochę szybszy.
Cytat(czarekb @ Feb 23 2008, 13:03:12)

dobra ma już wszystkie aktualne składy zebrane we wszystkich możliwych skarbach kibica, teraz zajmę się aktualizowaniem transferów w orange ekstraklasie.
czy ktoś wie cokolwiek na temat nowego piłkarza ŁKSu Libonta Halitiego rodem z Kosowa. Nie wiem jakie dać mu umiejętności.
Nie Libonta, tylko Labinota

Szczot powiedział o nim, że jest to świetny piłkarz i, że "jeszcze nie widział w łódzkim klubie tak dobrego obcokrajowca" i, że będzie gwiazdą ligi.
Haliti jest środkowym, lub ofensywnym pomocnikiem. Powiedział o sobie, że :
"Moją siłą jest przede wszystkim kreatywność, chęć stwarzania sytuacji bramkowych sobie i kolegom".
Potrafi on strzelać piękne bramki. Powiedział: "Moją wizytówką stała się bramka, którą można zobaczyć na wielu stronach internetowych, zdobyta strzałem z ponad trzydziestu metrów". Haliti jest ponoć świetny technicznie. Grał w juniorskiej rep. Australii, ale zrezygnował z dalszej gry, na rzecz Kosowa.
Oto ta wspaniała bramka:
http://pl.youtube.com/watch?v=nlX_d4CD1G8Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłem.
herubq3
Feb 23 2008, 15:28
Witam ma tego patcha i jest super tylko jakie druzyny będą w miejsce others B
i Mam propozycje zamiast canal + sport to może polsat sport na żywo
Menu może pozostać i herby lig trochu poprawcie bo troche niedokładne
Pozdro
czarekb
Feb 23 2008, 18:29
herby juz poprawione wszystkie. Co do tego polsatu to wydaje mi sie, że bardziej na miejscu jest logo Canal + stacji, która pokazuje wszystkie mecze orange ekstraklasy.
Na dzierń dzisiejszy druzyny w others B wyglądają tak:
http://images34.fotosik.pl/154/04329403e7a8f2fd.jpgMogą oczywiście ulec zmianie, zwłaszcza IFK lub FC Basel mogą zostać zastąpione tylko piszcie propozycje.
Cytat(czarekb @ Feb 23 2008, 18:33:17)

herby juz poprawione wszystkie. Co do tego polsatu to wydaje mi sie, że bardziej na miejscu jest logo Canal + stacji, która pokazuje wszystkie mecze orange ekstraklasy.
Na dzierń dzisiejszy druzyny w others B wyglądają tak:
http://images34.fotosik.pl/154/04329403e7a8f2fd.jpgMogą oczywiście ulec zmianie, zwłaszcza IFK lub FC Basel mogą zostać zastąpione tylko piszcie propozycje.
Jeszcze jedno! Uaktualnij herb Zagłebia S. Już nie jest to ten :

Tylko ten:

Zmień go w menu i jak możesz na koszulkach.
Aha: Sławek Pach jest LEWONOŻNY a Rafał Berliński i Jarek Piątkowski PRAWO.
born2july
Feb 24 2008, 09:53
witam
mam problem ze sciagnieciem mega zestaw przyśpiewek klubowych
mógłby ktos wrzucic to na inny serwer?
wyskakuje mi w flashgocie plik dl do sciagniecia i przerywa połaczenie
dzieki
pozdrawiam
ps.
Do tej pory nie udało mi się ściągnac przyspiewek klubowych, ale wszystko inne wgrałem, miałem 1 bład przy instalacji cv1 brakowało chyba pliku 37, ale wgrało się i z resztą też poszło ok
Załaczyłem PESA , pokazało się miłe menu, wreszcie menu po polsku (dotychczas grałem w orginalną wersje PESa bez dodatków, kitservera itp, 1 meczyk dziennie, tak bez szaleństw, ale postawnowiłem wgrać OE, wiadomo zaczeła się runda wiosenne więc wiecie jak jest)
i od razu wszedłem do edycji i nie widziałem OE ( było po staremu), wyszedłem z edycji dałem na sparing a tutaj ! OE jest, nie wiem co jest grane, pomóżcie, zagrałem sobie sparing Wisłą z Manchesterem, twarze są super, kolory itp jest elegancko, realizm też wporzadku bo żaden zawodnik Wisły "nawet do pięt nie dorastał gwiazdom MU" i tak ma być ! realizm to realizm
pozniej zagrałem POLSKA z Niemcami i stroje naszej reprezentacji są jakies dziwne, tak jak by ich nie było

dziekuje i prosze o pomoc
pozdrawia
Ja mam to samo, ale tylko z partem 1
MaTiX89
Feb 24 2008, 14:53
Ja mam natomiast taki problem. Wszystko wgrałem git, w edycji koszulki, zawodnicy, kluby OE są, ale jak chcę rozegrać mecz to pokazuje mi się to : (np. jak włączyłem mecz Barca - Real to pokazało mi ten początek, ale nie wczytało mi początek meczu tylko pokazało mi to)

Przypuszczam, że może to być błąd scorebord'em (logiem C+, który pokazuje wynik i inne duperele) Również mam podobny problem co poprzednicy (krach, born2july) też nie wgrał mi się plik 37 do cv_1 i w edycji wszystko jest po staremu, a w sparingu i innych rozgrywkach wszystko normalnie. Tylko, że koledzy mogą rozegrać sparing, ja niestety nie!
Moja karta graficzna to GeForce 7300 GS. Kiedyś w starszych typu kartach trzeba było coś ustawiać w Lod mixer.
Niech ktoś mi pomoże.
czarekb
Feb 24 2008, 15:33
moim zdaniem to wina muraw, wszyscy którzy maja taki problem odradzam instalowanie muraw bo coś jest z nimi nie tak na niektórych kompach
MaTiX89
Feb 24 2008, 16:22
U mnie nie leży błąd, ani w murawach, ani w scoreboardzie

Może ktoś ma jakiś dobry pomysł co może być błędem. Nadal nie mogę wgrać tego pliku unnamed_37.bin do cv_1. Pozdrawiam.
k.grabczak
Feb 24 2008, 16:48
Witajcie ! Na wstepie czytajac te 5 stron forum chcialem podziekowac ludziom ktorzy poswiecili swoj czas na to czyli patch Orange Ekstraklasa bo poszukiwalem go juz od dawna ! Gratuluje panowie pracy i checi! ( choc jeszcze nie widzialem pracy w grze ale samo podjecie i umiejetnosci + doradzanie SUPER Gratki naprawde)
Teraz zaczne moze z innej beczki wczesniej sciagnalem sam patch 1,20 i spolszczenie mam pes 2008 i gram tylko niestety i stety bo chce polska druzyna a jest tylko WIsla jako facet ktory lubi grac w pilkek i wirtualnie i na zywo w danym miescie chcialbymm zagrac np. Legi , Zaglebiem itd innymi niz npWisla ale kompletnie nie znam sie i nie rozumiem co i jak gdzie co skopiowac jak zainstalowac poprostu za duzo wszystkiego heh a baaaardzo chce miec polska lige w PES 08 !
Jakies propozycje mam laptopika wiec przenosny jestem fakt ze na najmniejszych ustawieniniach ale ja niekupilem go do grania mam u sobie stacjonarke ale czesniej kozystam jednak z laptopika i nie przeszkadza mi tak bardzo lipna grafika bo moge grac wszedzie ! hehe
Czy jest ktos ktomoglby mi to zainstalowac pomoc bo noga kompletna jestem no moze nie kompletna ale za bardzo skomplikowane za duzo kopiowani przenoszenia i sie predzej wqr////wie niz dokoncze cos! heh Moge zadzwonic jak cos pisac na gg 4681256 Napiszcie ze w sprawie PES 2008 i Patcha dzieki czekam na odzew pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pracy tworcom takich ptchy itd
POLSKA BIALO CZERWONI!!!!! --- Pozdrawiam Krzysiek!
MaTiX89
Feb 24 2008, 18:21
Coraz bardziej główkuje nad swoim problemem? Nasunęła mi się kolejna myśl? Czy może ten błąd być spowodowany przez piłki? Czy w Twoim patchu dodajesz swojego autorstwa piłki czy piłki są w patchu 1.2 oficjalnego od Konami.
Pozdrawiam.
czarekb
Feb 24 2008, 21:23
w patchu znajda sie ligi: Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, eredivisie, Orange Ekstraklasa oraz kluby: Porto, Benfica, Sporting, Rangers, Celtic, Dynamo Kiev, Szchtar, anderlecht, Pnathinaikos, Olimpiakos, Fenerbache, Besiktas, AEK Ateny, Galatasaray i FC Basel
zostało jeszcze jedno miejsce do obsadzenia. Piszcie swoje propozycje jaki klub wstawić. Moje propozycje np: Steuna, Boavista, Slavia, River itd piszcie kazda propozycje uwzglednimy
herubq3
Feb 24 2008, 21:46
Cytat
w patchu znajda sie ligi: Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, eredivisie, Orange Ekstraklasa oraz kluby: Porto, Benfica, Sporting, Rangers, Celtic, Dynamo Kiev, Szchtar, anderlecht, Pnathinaikos, Olimpiakos, Fenerbache, Besiktas, AEK Ateny, Galatasaray i FC Basel
zostało jeszcze jedno miejsce do obsadzenia. Piszcie swoje propozycje jaki klub wstawić. Moje propozycje np: Steuna, Boavista, Slavia, River itd piszcie kazda propozycje uwzglednimy
A liga Hiszpanska ??
Może Crvena Zvezda albo Larissa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.