Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
xTomIx
czy jest możliwość pobrania samych twarzy zawodników polskiej reprezentacji? bo tylko to mnie interesuje...
patrykb1991
to co jest na początku tego forum to jest cały patch czy połowa bo potem widzę że są murawy i przyspiewki to juz jest w tym uploadzie na poczatku czy nie móglby ktos w jedynm poscie wastawić całego patcha proszę
sorex
Dosyc latwo mozna rozwinac druzyne. Jest duzo tanich zawodnikow, ktorzy graja na dobrym poziomie. Jednak nie po to sie gra w OE aby biegali sami zagraniczni zawodnicy;p Moze by tak temacik, w ktorym kazdy pokaze swoj "polski" dream team, z ktorym proboje wygrac np totenhamem?tongue.gif

czarekb
u mnie na razie pierwsza jedenastka wygląda tak:
Wisła Kraków

------------------ Pawełek -------------------------
---------Głowacki ---------- Arboleda-----------
-Dudka------------------------------------ Lisowski
-------------------------------------------------------
---------------Sobolewski---------------------------
---------------------------Garguła------------------
--Łobodziński----------------------Zieńczuk (Brożek)
------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
----------Paweł Brożek-------------------------------
----------------------- Matusiak --------------------

z Werderem czy Bayernem nie udało mi sie wygrać na top mplayer choć było blisko, ale Lyon pokonałem i to 2:0 wink.gif
sorex
4:4:2

------------ Bialkowski ----------
-------Smirnovs-----Hajto-------
---Pazdan-------------Pawelec--
-----------------------------------
----------------------------------
------Abe-----Majewski--------- SP SP
-Kravchenko------Madejski---- LP PP
-----------------------------------
---Jarka----Gladkiy(Zahorski)--- SN SN

Zamierzam dokupic Brozka na prawa strone, gdyz idealnie pasuje mi do koncepcji - tylko za drogo mi bylo ;p Czekam na koniec sezonu. Napastnik z prawej strony musi miec "Strzelanie goli, granie na lini obrony". Natomiast lewostronny napastnik wysoki, dobrze grac glowa. Zasada ataku jest bardzo prosta. Majewski proboje prostopadlego podania do Jarki. Jezeli nie potrafi sie uwolnic obroncom, wycofuje do skrzydla,. gdzie nastepuje szybka wrzutka na pole karne do zawodnika lewonoznego, ktory z najblizszej odleglosci proboje swojego szczescia glowa tongue.gif

Abe(krycie, zastepowanie, podania),. jest najwazniejszy zawodnikiem. Jest to srodkowy pomocnik, ktory ma strzalke do tylu,. Jego zadaniem jest jak najszybsze przerwanie kontry przeciwnika. Nie bierze udzialu w rozgrywaniu, tylko przeszkadza w srodku pola. Lewandowski tez byl pasowal do tej roli.

Bardzo fajnych zawodnikow maja ukraincy, Kravchenko i Gladkiy. Marzy mi sie takze Tkachenko(zastepowanie,podania) lub Tymoschuk (kosmos). Srodek pola, zawodnicy lewonozni niestety musza byc z zagranicy jesli liczymy na gre na srednim europejskim poziomie. Chce miec minimum 6-7 graczy z polski,. a reszta jedynastki z "zaplecza europy" (ukraincy, slowacy, autryjacy, czesi? - za drozdzy;p, moze kogos ze skandynawi?... Bez niemcow, hiszpanow, portugalczykow.. czy innych nacji, ktore w prawdziwmy swiecie napewno by nie chcialy grac w polskiej lidze). Srodek obrony ma byc powyzej 190cm :>

bramka, napastnicy, skrzydlowi(prawa), boczni obroncy - jest duza gama wyboru zawodnikow z Polski!:)
pazi
Które pliki są odpowiedzialne za scoreboard?
Adamigos
Sorex i czarek Wy to graci w "Lidze Mistrzow" te sezony tak? Jak tak to idzie moze zrobic w LM aby zawodnicy sie nie meczyli lub robili to troche wolniej? Chodzi mi nie o zmeczenie w meczu tylko ogolne. Bo ja co 2 mecze musze wymieniac sklad caly oprocz bramkarza :/

Topic: Patch super biggrin.gif:D Dobra robota smile.gif
jasiu802
patcha ściagnąłem, zainstalowałem i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem bulipatcha w wersi 1.0 ale Orange ekstraklasa Patch bije go na głowę. Wszystkie składy i formacje są tutaj poprawione a gra polskimi druzynami to czysta przyjemność. gdyby nie ten patch to nie grałbym dłuzej w nowego PESa cool.gif

Ja gram master league Legią tez jestem po pierwszycj trasferach mój skład wygląda tak"

---------- Białkowski ------------------------
-Rzeźniczak--Choto----Astiz-------Wawrzyniak
----------------Ever Benega ----------------
-Zieliński --------------------------- --Edson
------------------Roger---------------------
-----------Janczyk -----------Chinyama-----

zrobiłem spore zakupy jak na pierwsze okienko ale teraz gra się wiele łatwiej. Benege tylko wypożyczyłem bo zobaczyłem, ze przestał grać w 1 składzie Valencii ale to jest świetny defensywny pomocnik. Janczyk swietnie sie rozwija a Takesure Chinyama to prawdziwy brylant! Szybki i bramkostrzelny. Wygrał mi juz pare meczy

pozdro dla twórców zajebista robota
<h2 class="r">
</h2>
BJS
Wspaniała sprawa ten patch brawo dla autorów. Mam problem sa nr ŁKS ale niema nazwisk na koszulkach jak temu zaradzić w cofingu wszystko gra(tak mi sie zdaje)
czarekb
Cytat(Adamigos @ Mar 22 2008, 17:29:42) *
Sorex i czarek Wy to graci w "Lidze Mistrzow" te sezony tak? Jak tak to idzie moze zrobic w LM aby zawodnicy sie nie meczyli lub robili to troche wolniej? Chodzi mi nie o zmeczenie w meczu tylko ogolne. Bo ja co 2 mecze musze wymieniac sklad caly oprocz bramkarza :/

Topic: Patch super biggrin.gif:D Dobra robota smile.gif

Nie wiem jak inni ale ja nigdy nie wystawiam do składu na mecz zawodnika, który ma niebieską strzałkę w dół o tej gorszej nie wspominając. Poza tym staram sie ich nie forsować przez cały mecz tzn nie gram z wciśniętym cały czas przyciskiem sprintu, dokonuje tez zmian dosyć wcześnie bo około 60 minuty meczu. Ale mimo tych zabiegów i tak muszę stosować rotacje składu. A że młodzi szybciej sie regenerują to często ich wystawiam w meczu na zmiany.
sorex
Tak,. gramy w LM. Liga mieszana,.. nie da sie zrobic calej polskiej. Dlatego polecam,. dodac samemu kilku sredniakow europejskich, a gra sie fanstycznie. Najsilenijszych zostaw sobie na "prawdziwa LM":d

Były reprezentant Polski w 80. minucie zdecydował się na mocne kopnięcie piłki z własnej połowy boiska, Piłka nieoczekiwanie znalazła jednak drogę do bramki, ku rozpaczy fatalnie interweniującego Słowaka Michala Peskovica.

/edit

Eee, czarek zle napisalem. Chodzilo mi o ta biala strzalke w taktyce, ze podczas ataku mojej druzyny on sie cofa, a majewski idzie do przodu ;p

Co do formy :
Czerwona +12%, zolta 7%, niebieska -8%, szara -16%, kontuzja -32%, a maxymalne zmeczenie jakies 7% umiejetnosci w dol. tongue.gif

!!!!!!!!!!!!!1111 FORMA 111111!!!!!!!!!!!!

Lepiej 26 przecietnych zawodnikow, niz 11stu doskonalych;p
FIFINHO9393
A jezeli nie mam oryginalnego Pes 2008 to pójdzie mi patch?
BJS
Cytat(FIFINHO9393 @ Mar 23 2008, 12:45:06) *
A jezeli nie mam oryginalnego Pes 2008 to pójdzie mi patch?

jASNE ZE TAK
szym93
Proszę o pomoc.Mam ogromny problem.Postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji patcha.Podczas wczytywania meczu gra cały czas ładuje sie i mecz sie nie rozpoczyna. Czasami mecz się załaduje jeśli wybiorę reprezentacje bądź kluby zagraniczne.Natomiast gdy wybieram wybieram drużynę z orange ekstraklasy mecz się nie wlącza.
Proszę bardzo o pomoc ponieważ próbowałem już instalować tego patcha kilkanaście razy[na czystą grę]i nic nie poskutkowało.Może ktoś z was znajdzie jakieś rozwiązanie bo moja cierpliwość kończy się
Dawidek098
Gra sie wlacza juz ale tak: niema zadnego loga dla druzyn ,niby jest OE ale herby innych druzyn ,bundesliga tak samo,eredivise tak samo,i tak wkolko wszystko jest poprzekrecane.
sorex
Anderlecht Bruksela ma koszulki Bayernu Monachium
szym93
Nie mogę uporać się z moim problemem.Kilka razy instalowalem patcha na różne sposoby i nic.Mecze drużyn OE i innych lig oraz państw nie chcą się załadować.Pomocy! Chciałbym się z tym uporać.
FIFINHO9393
jASNE ZE TAK

Czyli jak???Pewno chodzi o łatke 1.20
sorex
Awansowalem w pierwszym sezonie do 1 ligi. Wygralem puchar, a w lidze zajmowalem ... 11 lokate ;x
Troche przesadzilem ze skladem ;p

4:1:2:2:1

------------------------Bialkowski--------------------------
-------------------------------------------------------------
Pazdan(BO)- Mulongoti(SO) - Kanik(SO) - Pawelec(BO)
-------Kvarchenko(SP)-- Abe(DP) -- Majewski(SP)-------
-------Jarka(CN) --------------------- Tresor(CN)---------
--------------------- Gladky(SN)---------------------------

Uniwersalne i bardzo skuteczne ustawienie :>
Ustawienie zmieniam czasem tak, ze z srodkowych pomocnikow robia sie skrzydlowi pomocnicy...

Gdy wygrywam z dobra druzyna ustawiam 4 SO 1 DP 2 PP 1OP 1CN 1SN ;p
Zahroski, Obinna, Tkchenko sa to zawodnicy zadaniowi. Dzieki swoim umiejetnoscia pozwalajac utrzymac, i prowadzic szybkie kontr ataki tongue.gif

W skladzie mam jeszcze Hajto, Orlowicza, Magiere, Lisowskiego, Dancha, Tkchenko, Obinna, Zahorski
Czas na Lige mistrzow :>

Tresor nie pasuje do mojej koncepcji gry. Zna ktos jakiegos dobrego zawodnika lewonoznego, ktory moze byc PP, CN, BN ?smile.gif

Polecam zawodnikow, z forma 7.. moga grac praktycznie w kazdym meczu. Sa tani, sredni,. ale tani w eksploatacji biggrin.gif
W przyszlym okienko z zagranicznych graczy sprowadze jeszcze tylko Soley-a. 27 lat, 94 rownowaga, 81 glowa, 86 skok, forma 7,. reszta umiejetnosci na poziomie 65... ale 197 cm :> Bedzie to idealny DP ;D
Tymek
Czarekb, widzę, że nie poprawiłeś herbu na strojach Zagłębia Sosnowiec. U mnie ciągle jest to ciulstwo w piłce. Aha. W składzie Zagłębia nadal figuruje Jarosław Białek, środkowy pomocnik. Otóż gra on teraz w Resovii, a w Zagłębiu gra Wojciech Białek, środkowy obrońca, z inną twarzą itp. tongue.gif i niespokrewniony z nim.
Dawidek098
No narescie dziala nawet lepiej niz mylslalem:d Pach zajefajny! BravO!
zieluadp
siemnko rolleyes.gif  zainstalowalem patch i prawie wszystko jest oki. mam taki jeden problem, ktory polega na tym, ze nie mam strojow naszej Polskiej EKSTRAKLASY... czym to jest spowodowane?? prosze o szybko odpowiedz rolleyes.gif ...
barylatko
A ja mam problem po inaastalce patcha gra sie nie uruchamia

nie wieem w czym jest rzecz ale lipa....
patcha onstalowalem juuz 3 razy i naddal to samo
Luku
Cytat(zieluadp @ Mar 24 2008, 00:50:40) *
siemnko rolleyes.gif zainstalowalem patch i prawie wszystko jest oki. mam taki jeden problem, ktory polega na tym, ze nie mam strojow naszej Polskiej EKSTRAKLASY... czym to jest spowodowane?? prosze o szybko odpowiedz rolleyes.gif ...

Siemka. Wgrales tez Kit Server??
Luku
Cytat(barylatko @ Mar 24 2008, 02:32:20) *
A ja mam problem po inaastalce patcha gra sie nie uruchamia

nie wieem w czym jest rzecz ale lipa....
patcha onstalowalem juuz 3 razy i naddal to samo

A podmienilieś Crack? Bo mi tez nie wchodziła, ale podminiłem Crack i smile.gifsmile.gifsmile.gif.
artysta germanista
a jak nie mam ortyginalnego pesa to nie pójdzie?
Luku
Cytat(xTomIx @ Mar 21 2008, 23:44:27) *
czy jest możliwość pobrania samych twarzy zawodników polskiej reprezentacji? bo tylko to mnie interesuje...

Raczej nie. Bo niektore twarze są "zlinkowane" arg editorem, co zapisuje się w OFie. Więc jakbyś chciał same twarze to "jakiś kawałek" znajdziesz. Ale byś musiał sobie po exportować je bo tak troszkęnie byłoby sensu.
zieluadp
siemnko Luku rolleyes.gif  dzieki za odpowiedz... wiesz co?? wlasnie mam problem z tym kitserverem... wypakowalem caly folder z kitservera, a nastepnie cala jego zawartosc skopiowalem do glownego folderu pesa... i mam taki problem ze jak klikam na ikonke setup, to pojawia mi sie okno i nie moge wybrac zadnej opcji jak chce kliknac na instal to nie moge bo ikonka jest niewidoczna (widoczna jest tylko help)... nie moge wybac ani instal ani remove tylko widoczna jest help. co mam zrobic?? mam nadzieje ze mi pomozesz rolleyes.gif
Dawidek098
Musisz wejsc w setup a potem Game executable i wybrac Pes 2008.exe
a na dole jest settings executable ,wybierz tam settings.exe.i jest git:D
FIFINHO9393
Ja mam problem.Zainstalowałem patch'a i mam czarny ekran i nic dalej nie idzie.Jeszcz jedno pytanie:Czy part 1 to jest to samo co te wszystkie inne party(2-6) bo maja takie same pliki i rozmiary(wypakowane)
z góry dzięki
artysta germanista
jeżeli zainstalowałeś naprawde wszystko to być możer nie działa bo orginała nie masz
Luku
Cytat(zieluadp @ Mar 24 2008, 11:35:18) *
siemnko Luku rolleyes.gif dzieki za odpowiedz... wiesz co?? wlasnie mam problem z tym kitserverem... wypakowalem caly folder z kitservera, a nastepnie cala jego zawartosc skopiowalem do glownego folderu pesa... i mam taki problem ze jak klikam na ikonke setup, to pojawia mi sie okno i nie moge wybrac zadnej opcji jak chce kliknac na instal to nie moge bo ikonka jest niewidoczna (widoczna jest tylko help)... nie moge wybac ani instal ani remove tylko widoczna jest help. co mam zrobic?? mam nadzieje ze mi pomozesz rolleyes.gif

A masz:

Game Exexutable: PES 2008.exe
Settings -||-: settings.exe

podmieniłeś crack?
Luku
Cytat(FIFINHO9393 @ Mar 24 2008, 12:28:15) *
Ja mam problem.Zainstalowałem patch'a i mam czarny ekran i nic dalej nie idzie.Jeszcz jedno pytanie:Czy part 1 to jest to samo co te wszystkie inne party(2-6) bo maja takie same pliki i rozmiary(wypakowane)
z góry dzięki

Według mnie najlepiej bedzie jak zrobisz tak: zaznacz wszytskie spakowane party, clicknij prawym i daj wypakuj. Tak zrobiłem i wszystko gra. pzdr
arti142
Witam ja zainstalowałem patcha i wszystko git ,lecz mam pytanie jedno do twórców patcha jak mogę zmienić stroje w trybie liga ekstraklasa,bowiem mam taki problem że grając Wisłą kraków spotykam się z Widzewem który ma identiko stroje czerwono białe jak wisła także jest problem z kontynuacja gry,pewnie będzie więcej takich zespołów o podobnych strojach,co radzicie a przypominam ze w tym offie brak w edycji zmiany strojów zablokowane,można tylko stadion,oraz nazwiska zmieniać.Proszę o info co z tym fantem zrobić,pozdrawiam all. dry.gif
artysta germanista
CYTAT(arti142 @ Mar 24 2008, 14:53:30) *
Witam ja zainstalowałem patcha i wszystko git ,lecz mam pytanie jedno do twórców patcha jak mogę zmienić stroje w trybie liga ekstraklasa,bowiem mam taki problem że grając Wisłą kraków spotykam się z Widzewem który ma identiko stroje czerwono białe jak wisła także jest problem z kontynuacja gry,pewnie będzie więcej takich zespołów o podobnych strojach,co radzicie a przypominam ze w tym offie brak w edycji zmiany strojów zablokowane,można tylko stadion,oraz nazwiska zmieniać.Proszę o info co z tym fantem zrobić,pozdrawiam all. dry.gif

no właśnie w tym problem że nie możesz zmienić wacko.gif
marcin_p
Cytat(e.adrian @ Mar 24 2008, 15:22:38) *
no właśnie w tym problem że nie możesz zmienić wacko.gif

A własnie ze mozesz...jesli masz najnowsza wersje kitservera to w menu ML przed meczem stroje zmieniasz klawiszami : "1,2,3,4" Pozdro
zig777
Cześć. Zainstalowałem sobie OE patch kilka dni temu i zaczęło mi brakować niektórych twarzy np. ronaldninho, puyol by nord. Zacząłem je wgrywać afs explorerem i przy którejś w końcu wyskoczyło mi okienko że brakuje miejsca na nie, nacisnąłem yes i afs niby wgrał tą twarz ale po chwili wyskoczył komunkat że pogram musi być zamknięty. Na tej zasadzie wgrałem kilka twarzy nie zważając na to że trzeba zamknąć program po każdym wgraniu mordy. Zaznaczam że wgrywając twarze nie używałem opcji regeneracji pliku (nie lubie jej bo fragmenuje pliki na dysku). W ten sposób uszkodziłem sobie chyba plik cv_0. Teraz PES w ogóle nie wczytuje większości twarzy w opcji edycji zawodników i w ogóle się chrzani. Mecza nawet nie próbowałem włącząć. Czy ktoś wie co afs explorer zrobił z moim plikiem cv_0 ??? Chyba będe musiał przez to reinstalować grę.
artysta germanista
CYTAT(marcinpiast11 @ Mar 24 2008, 15:50:39) *
A własnie ze mozesz...jesli masz najnowsza wersje kitservera to w menu ML przed meczem stroje zmieniasz klawiszami : "1,2,3,4" Pozdro

a no przez ks tak zapomniało mi sie bo malo gram w pesa 2008 ;]
FIFINHO9393
Według mnie najlepiej bedzie jak zrobisz tak: zaznacz wszytskie spakowane party, clicknij prawym i daj wypakuj. Tak zrobiłem i wszystko gra. pzdr

Ok.dzieki.Jeszcze jedno.A jak nie mam oryginalnego pesa to co mam robić?Inaczej sie wtedy instaluje
Scooby-Doo
Mam pytanko. Wszystko mi działa, ale Bayern Monachium ma stroje Polonii Bytom. Inne stroje są w porządku. Wie ktoś co można z tym zrobić ?

Edit: Dobra poradziłem sobie wrzucając stroje Bayernu Monachium do KS i działa smile.gif

Jakby ktoś miał taki sam problem to Bayern ma numer 141
a tu link w którym m.in. jest paczka ze strojami do Bundesligi http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=17499
arti142
Mam pytanie jeszcze jedno czy są tu w tym patchu polskie przyśpiewki, jeśli tak to jak je włączyć w trybie LM na zespół Wisły,lub proszę o dodanie polskich przyśpiewek jeśli brak,dzięki z góry.
marcin_p
Cytat(arti142 @ Mar 24 2008, 21:22:05) *
Mam pytanie jeszcze jedno czy są tu w tym patchu polskie przyśpiewki, jeśli tak to jak je włączyć w trybie LM na zespół Wisły,lub proszę o dodanie polskich przyśpiewek jeśli brak,dzięki z góry.

ludzie czy szukanie naprawde az tak boli...przyspiewki by seba ten temat byl chyba 5 tematow nizej.. zenada
rangiz
Cos zle wgralem czy patch nie ma zadnej twarzy Lecha?
patrykb1991
patch jest genialny wielkie brawa i szacunek dla osób które go tworzyły
ScOuT
Czy to mozna spokojnie zainstalowac na gre sciagnieta ? Czy to musi byc oryginal ?
damianLBN
Cytat(MJ23 @ Mar 25 2008, 15:38:01) *
Czy to mozna spokojnie zainstalowac na gre sciagnieta ? Czy to musi byc oryginal ?

Można na ściągnietą na 100%.Śląsk&Motor!
Sobiek
a mam pytanie małe
gram Wisła z Widzewem i obie druzyny maja takie same stroje
da sie zmieniac jakos te stroje zeby byly wyjazdowe ?????
marcin_p
Cytat(Sobiek @ Mar 25 2008, 17:45:24) *
a mam pytanie małe
gram Wisła z Widzewem i obie druzyny maja takie same stroje
da sie zmieniac jakos te stroje zeby byly wyjazdowe ?????

Przeciez pisalem juz ze stroje w menu ML zmieniasz klawiszami 1,2,3,4. Czytaj posty !!
Luku
Cytat(marcinpiast11 @ Mar 25 2008, 17:52:39) *
Przeciez pisalem juz ze stroje w menu ML zmieniasz klawiszami 1,2,3,4. Czytaj posty !!

Witam. Ja próbuję zmieniać je klawiszami 1,2,3,4.. 50 wink.gif i nic sad.gif. Normalnie "arrowawi" działa. Co jest?
marcin_p
Hmm..ja mam evolution patch 2 no i w menu ML o góry mam takie 4 kwadraciki, ktore oznaczaja kolor stroi :
1. stroj gospodarzy
2. stroj gosci
3. stroj bramkarzy od gospodarza
4. stroj bramkarza od gosci
Jesli nacisne 1 to mi sie zmienia stroj gosp. itd.
Moze to zalezy od kitservera tez..
Chodzi o to :
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.