Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Dominoz
Jakie są polskie twarze w tym patchu?
Jakie są twarze piłkarzy Lecha i ile ich jest...?
Dawidek098
Cytat(Dominoz @ Mar 25 2008, 19:22:59) *
Jakie są polskie twarze w tym patchu?
Jakie są twarze piłkarzy Lecha i ile ich jest...?

Jest duzo Polskich twarzy.Np do Repry Polski jest prawie wszystkich.A Lecha z tego co zauwazylem jest tylko Bosacki:|
Chrapo
Mam problem z kolorami kibiców na stadionie. Grając mecz Legią kibice są żółci (koszuli, flagi). Jak zmienić kolor na zielony ???
Dominoz
Nie ma band w ogóle...
Tylko jedna banda na środku boiska jest ORANGE i za bramkami...Reszta to KONAMI.
O co chodzi?

Do tego nie ma żadnego komentarza... :/
Sobiek
Cytat(Dominoz @ Mar 26 2008, 15:17:21) *
Nie ma band w ogóle...
Tylko jedna banda na środku boiska jest ORANGE i za bramkami...Reszta to KONAMI.
O co chodzi?

Do tego nie ma żadnego komentarza... :/

jest kilka band z tego co zauwazylem to zalezy od stradionu
damianLBN
band jest wiele tylko to zależy od stadiony.ja naliczyłem sie z 30
pawelli
Nie prawda poprostu ludzie z KONAMI blokują wam przez internet te pliki co odpowiedzialne są za bandy na stadionach. Jest na to jedna rada albo rozłączyć internet w czasie grania w pesa albo zablokować pesa przez antywirusa. Sprawdzcie to naprawde działa !!!!!
kris88
moze mi ktos pomoc ? zrobilem wszystko jak pisze w instrukcji i po zainstalowaniu patcha.. uruchamiam pesa i wyskakuje takie cos --> http://img329.imageshack.us/img329/2306/beztytuuxp0.jpg

bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co moze byc nie tak sad.gif
z gory dzieki.

EDIT:

moj folder IMG wyglada tak:

http://img155.imageshack.us/img155/561/beztytuuql7.jpg

EDIT2:

Cytat
usun gre i wszystko co z nia zwiazane
zainstaluj ponownie i powgrywaj wszystko w odpowiedniej kolejnosci
mi smiga wszystko

juz to robilem i nic :/

EDIT3:

jeszcze jedno.. nie potrafie zainstalowac tego patcha od KONAMI 1.20

screen --> http://img246.imageshack.us/img246/3096/beztytuuhw9.jpg

jeszcze jedno tongue.gif jesli ktos moze pomoc to gg 7071641 THX!
Sobiek
Cytat(kris88 @ Mar 26 2008, 18:19:41) *
moze mi ktos pomoc ? zrobilem wszystko jak pisze w instrukcji i po zainstalowaniu patcha.. uruchamiam pesa i wyskakuje takie cos --> http://img329.imageshack.us/img329/2306/beztytuuxp0.jpg

bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co moze byc nie tak sad.gif
z gory dzieki.

usun gre i wszystko co z nia zwiazane
zainstaluj ponownie i powgrywaj wszystko w odpowiedniej kolejnosci
mi smiga wszystko
kris88
poradzilem sobie z tym powyzszym problemem..

tylko jeszcze jedno.. gdzie w opcjach jest cos do wczytania bo nie mam tych skladow z OE
marcin_p
Edycja-Wczytaj...smile.gif i po klopocie
kris88
Cytat(marcinpiast11 @ Mar 26 2008, 20:33:25) *
Edycja-Wczytaj... smile.gif i po klopocie

juz mam smile.gif dzieki
Katalonczyk10
Witam wszystkich:) Moglby mi ktos napisac jak w pesie 2008 zrobic takie cos: Gdy mam rzut rozny to ustawiam ze ten i ten obronca idzie w pole karne ten zostaje itp??Z gory dzieki:D
damianLBN
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 26 2008, 22:17:55) *
Witam wszystkich:) Moglby mi ktos napisac jak w pesie 2008 zrobic takie cos: Gdy mam rzut rozny to ustawiam ze ten i ten obronca idzie w pole karne ten zostaje itp??Z gory dzieki:D

Musisz wejść w ustawienia formacji dalej ustawienia stałych manewrów gry to tam gdzie sie wybiera wykonawców rożnych karnych itd i tam na samym dole masz piłkarz do wejśćia(mozna zaznaczyc max 3)
Katalonczyk10
Cytat(damianLBN @ Mar 27 2008, 07:26:18) *
Musisz wejść w ustawienia formacji dalej ustawienia stałych manewrów gry to tam gdzie sie wybiera wykonawców rożnych karnych itd i tam na samym dole masz piłkarz do wejśćia(mozna zaznaczyc max 3)

Ok dzieki:)A jeszcze jedno:P A jak sie wgrywa twarze do pesa 2008?:| Moglby mi ktos podac dokladna instrukcje czy link jakis??Z gory dzieki
trojan.exe
Samemu nie można sobie poszukać !? na to wcześniejsze pytanie to już padło chyba milion odpowiedzi , ale najlepiej jak ktoś Ci pod nos pod stawi , może za Ciebie zrobić jeszcze....
Katalonczyk10
Cytat(trojan.exe @ Mar 27 2008, 16:12:21) *
Samemu nie można sobie poszukać !? na to wcześniejsze pytanie to już padło chyba milion odpowiedzi , ale najlepiej jak ktoś Ci pod nos pod stawi , może za Ciebie zrobić jeszcze....

Ok dzieki ,skoro niechcesz pomoc to sie nie udzielaj..
Katalonczyk10
Kurde szukalem caly czas i na forum i na google:/ ale nie moge zainstalowac:/ Prosze Pomocy:/ Jak cos to gg 5062275:/ Bede wdzieczny:/
fanbarcy1926
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 27 2008, 08:36:10) *
A jak sie wgrywa twarze do pesa 2008?:| Moglby mi ktos podac dokladna instrukcje czy link jakis??Z gory dzieki

OK ja Ci pomogę smile.gif musisz:
1. Zainstalować sobie program Game Graphic Studio (ja mam wersje 7.40 i jest bdb) mozesz ja sciagnac z gamingaccess.com bez problemu
2. Otwierasz programik i z lewej strony na gorze wybierasz FILE ---> Open... i w tym okienku wybierasz plik ze swojego PESa cv_0
3. Wyswietli Ci sie komunikat to bierzesz na YES/TAK
4. następnie klikasz po prawej stronie na DEFERRED MODE (zaznaczone jest pierwotnie Real time)
5. Jak masz na kompie facjatke np. faces_1422 (lub unnamed_1422) to zmianiasz unnamed na faces a w okienku "search file wpisujesz numer 1422
6. Znajduje Ci twarzyczke wtedy tam gdzie masz podswietlony plik np faces_1422 klikasz na niego prawym klawiszem myszki i wybierasz IMPORT file
7. Wtedy szukasz we wlasnym komputerze twarz np faces_1422 i Otworz. I facjatka jest załadowana. Tak tez postepujesz z następnymi.
8. Aby zapamietać klikasz na All changes rebuilt (kolo ikonki ze strzałeczkami zielonymi) i zapamietujsz plik cv_0_REBUILT w img swjego PESa.
9. Wyrzucasz stary cv_0 a cv_0REBUILT zmianiasz nazwe na cv_0 i masz juź wszystko zrobione. Odpalasz gierke i już masz piłkarzy z nowymi twarzami.

TERAZ JA MAM PYTANIE:
1.CHYLE CZOŁA PRZED TWORCAMI PATCHA - JEST ŚWIETNY!!!
2.Czy ktoś z Was ma link do jakiś piosenek zwiazanych z klubami. Miałem takowe ale niestety gra mi padła i pliki tez wczesniej skasowałem i nie pamiętam skąd je wcześniej ściągnąłem.
3. Niestety nie slysze w ogóle przyspiewek, jest wrecz cicho? czym moze byc to spowodowane?
4. Zauwazylem ze jak sie zmienia strona gry albo np jest powtorkaa czy sie ładuje gierka to jest jakby przerzucenie stronki, hmmm jakby ktos przekladał strone w ksiazce. Jest ona bez obrazu z ostatnim screenem z gry. To jest OK??
Katalonczyk10
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 27 2008, 19:18:15) *
OK ja Ci pomogę smile.gif musisz:
1. Zainstalować sobie program Game Graphic Studio (ja mam wersje 7.40 i jest bdb) mozesz ja sciagnac z gamingaccess.com bez problemu
2. Otwierasz programik i z lewej strony na gorze wybierasz FILE ---> Open... i w tym okienku wybierasz plik ze swojego PESa cv_0
3. Wyswietli Ci sie komunikat to bierzesz na YES/TAK
4. następnie klikasz po prawej stronie na DEFERRED MODE (zaznaczone jest pierwotnie Real time)
5. Jak masz na kompie facjatke np. faces_1422 (lub unnamed_1422) to zmianiasz unnamed na faces a w okienku "search file wpisujesz numer 1422
6. Znajduje Ci twarzyczke wtedy tam gdzie masz podswietlony plik np faces_1422 klikasz na niego prawym klawiszem myszki i wybierasz IMPORT file
7. Wtedy szukasz we wlasnym komputerze twarz np faces_1422 i Otworz. I facjatka jest załadowana. Tak tez postepujesz z następnymi.
8. Aby zapamietać klikasz na All changes rebuilt (kolo ikonki ze strzałeczkami zielonymi) i zapamietujsz plik cv_0_REBUILT w img swjego PESa.
9. Wyrzucasz stary cv_0 a cv_0REBUILT zmianiasz nazwe na cv_0 i masz juź wszystko zrobione. Odpalasz gierke i już masz piłkarzy z nowymi twarzami.

TERAZ JA MAM PYTANIE:
1.CHYLE CZOŁA PRZED TWORCAMI PATCHA - JEST ŚWIETNY!!!
2.Czy ktoś z Was ma link do jakiś piosenek zwiazanych z klubami. Miałem takowe ale niestety gra mi padła i pliki tez wczesniej skasowałem i nie pamiętam skąd je wcześniej ściągnąłem.
3. Niestety nie slysze w ogóle przyspiewek, jest wrecz cicho? czym moze byc to spowodowane?
4. Zauwazylem ze jak sie zmienia strona gry albo np jest powtorkaa czy sie ładuje gierka to jest jakby przerzucenie stronki, hmmm jakby ktos przekladał strone w ksiazce. Jest ona bez obrazu z ostatnim screenem z gry. To jest OK??

He Baardzo dziekuje:) Pozdr:)
Dominoz
Może mi ktoś wyjaśnić czemu nie mam komentarza...? :/
on1908
mam taki problem : gdy robie wszystko wg instrukcji , potem cracka ( z patcha ) i właczam pes-a to pokazuje sie czarne okno i nic;/.a moj kolega mi zrobil i sie wlaczyl pes chcialem zagrac widzewem z łks ustawiam składy biore zeby grac i wywyala mi do systemu i pisze : wyslij raport o błedach , nie wysyłaj.co zrobic zeby ten patch mi chodził?instalowalem juz go 3 razy i nic;/.prosze o pomoc!z gory dzieki!
fanbarcy1926
a mi nie działa EURO CUP i wywala mnie z gry od razu... wiec gram konami :/
on1908
pomozcie mi z tym :mam taki problem : gdy robie wszystko wg instrukcji , potem cracka ( z patcha ) i właczam pes-a to pokazuje sie czarne okno i nic;/.a moj kolega mi zrobil i sie wlaczyl pes chcialem zagrac widzewem z łks ustawiam składy biore zeby grac i wywyala mi do systemu i pisze : wyslij raport o błedach , nie wysyłaj.co zrobic zeby ten patch mi chodził?instalowalem juz go 3 razy i nic;/.prosze o pomoc!z gory dzieki!albo sobie sciagne moze ten drugi OE Patch + Przyśpiewki , ten prostszy w instalacji , jak myślicie??
xTomIx
Nie wiem z czym wszyscy mają problemy podczas instalacji... ja zainstalowałem bez problemów, wszystko śmiga idealnie, ponadto zainstalowałem na patcha 1.0 wiec spokojnie mozna olać tego 1.2, na podstawowym wszystko pięknie chodzi.
pierwsze wrażenia po odpaleniu? miłe zaskoczenie - słowa beenhakkera i filmik...
dalej troche rażąca pomarańcz, ale dobry hip hopek umila atmosfere ^^
spodziewałem sie troche więcej twarzy polaków w reprezentacji a szczególnie w samej OE, bo tutaj ich jak kot napłakał...
za to miłe zaskoczenie jeżeli chodzi o twarze zagranicznych graczy.
Ogólnie panowie wykonali bardzo solidną robote, OGROMNY szacun dla was.
no i możecie być pewni że z instalacją jest wszystko ok i jak tylko postępujecie zgodnie z instrukcją to wszystko bedzie ok.

Ja mam tylko jedno pytanko... bo Żurawski nie gra w żadnym klubie, jest tylko w reprezentacji, więc czy jest jakaś możliwość dodania go do jakiegoś klubu? żeby nim zagrać?
on1908
Chodzi Mi Patch!Ściagnałem ten + przyspiewki super jest.
artii18
Witam patch jest super świetna robota i wielkie brawa dla ludzi którzy poświęcili swój cenny czas aby każdy fan naszej OE mógł pograć swoją drużyną w swojej ulubionej serii Pesa.

Sobiek
wszystko jest gicior pieknie u mnie smiga tylko mam maly problem. jak pisalem u mnie jest wszystko elegancko ale jak zainstalowalem ten patch koledze to u niego nie ma koszulek z polskiej ligi i na scoreboardzie nie ma herbow druzyn tylko troche sa przemieszczone w prawo! o co chodzi?? robilem u niego wszystko tak jak u siebie i u mnie wszystko gitara a u niego juz nie! o co moze chodzic???
xTomIx
ja też mam herby i wynik przesunięte w prawo tak że nie znajdują sie na scoreboardzie, ale myśle że to wina gry na 16:9, zresztą mnie to nie przeszkadza.
Sobiek
Cytat(xTomIx @ Mar 29 2008, 11:50:46) *
ja też mam herby i wynik przesunięte w prawo tak że nie znajdują sie na scoreboardzie, ale myśle że to wina gry na 16:9, zresztą mnie to nie przeszkadza.

a koszulki masz polskich klubów?
xTomIx
mam. może nie zainstalowałeś kit servera...
czarekb
stroje to ewidentnie kitserver. Jesli ktokolwiek nie ma strojów polskich klubów to wina leży w kitserverze.
xTomIx
wszystko działa idealnie, jeżeli zrobicie wszystko dobrze.
nawet na patchu 1.0, wiec instalowanie 1.2 jest zbędne.
I wcale nie trzeba mieć "czystej gry" bo ja zainstalowalem na starego patcha i poprostu go podmienił.

czarekb nie wiesz czy można Żurawskiego i Bąka wrzucić jakoś do klubu? bo oni są tylko w reprezentacji...
Sobiek
Cytat(xTomIx @ Mar 29 2008, 14:20:48) *
mam. może nie zainstalowałeś kit servera...

powtarzam ze zrobilem wszystko tak jak u siebie i ja mam wszystko a kolega juz nie.
niewiem o co biega
marcin_p
Cytat(xTomIx @ Mar 29 2008, 14:42:14) *
wszystko działa idealnie, jeżeli zrobicie wszystko dobrze.
nawet na patchu 1.0, wiec instalowanie 1.2 jest zbędne.
I wcale nie trzeba mieć "czystej gry" bo ja zainstalowalem na starego patcha i poprostu go podmienił.

czarekb nie wiesz czy można Żurawskiego i Bąka wrzucić jakoś do klubu? bo oni są tylko w reprezentacji...

Musisz dac Edit-teams-register player no i jesli np chcesz zurawskiego dodac do wisły to szukasz wisły i dajesz add player, szukasz zurawskiego i juz masz.
MakssPl
Ja mam czasami też taki bug ze strojami, że są jakieś inne zamiast OE, ale wystarczy wrócić, wybrać drużynę i to pomaga...
Katalonczyk10
A ja mam pytania:P Gdy zainstaluje dodatkowe stadiony na patch OE to beda one chodzily??I czy gdy gram kariere a zainstaluje stadiony to czy dalej bede mogl grac kariere?
Sobiek
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 29 2008, 17:51:06) *
A ja mam pytania:P Gdy zainstaluje dodatkowe stadiony na patch OE to beda one chodzily??I czy gdy gram kariere a zainstaluje stadiony to czy dalej bede mogl grac kariere?

ta wszystko bedzie dzialalo
mi tak dziala a wgrywalem stadiony
czarekb
nie piszcie, ze patch w wersji 1.20 jest zbedny bo to nieprawda. Moze na pierwszy rzut oka tego nie widać ale gdy gracie karierę to nie będziecie odpowiednich kolorów kibiców. Zalecam instalować wink.gif

I jeśli ktoś nie widzi band to musicie grac w wyłączonym internetem i dopiero wtedy grac. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Osobiście rzadko gram z wyłączonym netem. po prosu naoglądam sie band konami. A i niektóre flagi tez nie działają z włączonym internetem

Żurawskiego można kupić w trybie master league więc poczekaj pół sezonu i wtedy sobie go kup pozdro
Katalonczyk10
A ile najwiecej mozna miec stadionow w pesie 2008? unsure.gif Bo scianalem okolo 20 i niewiem czy moge wszystko instalowac
damianLBN
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 29 2008, 18:19:00) *
A ile najwiecej mozna miec stadionow w pesie 2008? unsure.gif Bo scianalem okolo 20 i niewiem czy moge wszystko instalowac

15 nie mozna dodawac nowych tylko sie podmienia to samo dotyczy piłek i butów
fanbarcy1926
A ja mam jeszcze pytanko a propos OE Patch. Ponieważ wgrywałem go w wiekszości recznie przez GGS (i stad mam kłopoty np. EURO CUP mi nie działa...) to czy przy wgrywaniu przez AFSExplorera jak zaladuje pierwotny plik cv_0 (i wszystkie pliki od 1 do 8093 maja nazwe unnamed_) to jak zaimportuje caly plik z Waszego patcha i zapamietam go to bedzie ok? Pytam gdyż jak jest "uploading" to napisane jest not found (gdyz w grze sa pliki faces_ itp.) Zatem importować do AFSExplorera należy juz nazwane pliki czy moga byc unnamed i pomimo "not found" beda chodzily w PESie? Z góry dzieki za odpowiedz. Pytam tutaj gdyz tak zrobilem z przyspiwskami i komentarzem ale tam juz pierwotnie pliki są unnamed i stad moja wątpliwość. Pozdr
Sobiek
to napisze ktos czemu nie widac koszulek polskich druzyn a np. klubow z bundesligi juz widac?
maxiu00
A bundszlige masz z cv_0 a OE z kitservera?
Sobiek
Cytat(maxiu00 @ Mar 29 2008, 19:29:35) *
A bundszlige masz z cv_0 a OE z kitservera?

no tak i wszystkie stroje sa niemieckie a polski nie...
prem71
witam. mam problem ze scoreboardem po wgraniu patcha. gram w wymiarach 16:9 a nie 4:3 i w związku z tym herby nie są na swoim miejcu(po prawej stronie) tylko na środku, za to czas jest w dobrej pozycji. pomóżcie
p.s. zrobilbym screena ale nie wiem jak na moim lapie
maxiu00
A zanstalowałes kitservera?
Sobiek
maxiu00 i wiesz co moze byc przyczyna ze mam koszulki wszystkich klubow oprocz polskich?
czarekb
Cytat(Sobiek @ Mar 30 2008, 16:03:16) *
maxiu00 i wiesz co moze byc przyczyna ze mam koszulki wszystkich klubow oprocz polskich?

sobiek czy di ciebie na prawdę nie dociera ?? przyczyna jest jedna! to kitserver. On odpowiada za stroje polskich zespołów. Jesli ci nie działaja to spróbuj kilka wersji kitservera wyprobować i do nich wgrywać polskie stroje. Być może z jakieś przyczyny wersja kitservera z oe patcha u ciebie nie działa

pozdro
Sobiek
Cytat(czarekb @ Mar 30 2008, 16:24:06) *
sobiek czy di ciebie na prawdę nie dociera ?? przyczyna jest jedna! to kitserver. On odpowiada za stroje polskich zespołów. Jesli ci nie działaja to spróbuj kilka wersji kitservera wyprobować i do nich wgrywać polskie stroje. Być może z jakieś przyczyny wersja kitservera z oe patcha u ciebie nie działa

pozdro

wez sie nie unos bo pisalem ze u mnie dziala wszystko gitarnie ale u kumpla nie.i dlatego sie pytam jaka moze byc przyczyna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.