Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
MaciekLagvia
jaymz -> ten Direct X 9.0c pomogl wink.gif chodzi mi juz kitserver wink.gif dzieki wielkie wink.gif pozdro
mattis78
a z kad mam wiedziec pod jakie nr i ile tego przenosic.mozesz powiedziec dokładniej jak to zrobic
maxiu00
jaka masz druzyne w inne ligi A 1 druzyna?
bo druga nto anderlecht
mattis78
pierwsza to chyba polonia bytom(w tym a ekstraklasa nie?)
to polonia
maxiu00
1.otwóz GGS plik cv_o
2.znajdz plik 7893 oraz 7894 to sa stroje i od 4165 do 4168-numery.od 3141 do 3144-czcionka
3.daj stój na ten wiekszy obrazek
4. prawym myszy otwóz znajdz plik z kitserver OE polonia , kit
5. w GGS pokaze ci sie obrazek poloni zamiast tamtego
6. ten poloni przeciagnij na ten mały ponizej tego duzego
7.tak samo z numerem i czcionką
TO JEST WZÓR DO PODMIENIENIA POLONII BYTOM
WTEDY NIE URZYWASZ KITSERVERA
mattis78
to ile razy mam to tak robic jak mówisz ze to jest tylko z polonia to czeba kazda druzyne tak robic.>?/ nie wiem czy sobie z ty mporadze;/ i z kad mam wzias te nr weszłem w cv 0 i co dalej napisz mi dokładniej bo ja jestem w tym lewy z góry dzieki
maxiu00
z kazdą
lowigus
Mam problem ;/
Wgrałem Patcha i przyspiewki wszystko chodzilo OK, ale po pewnym czasei gdy chcialem rozpoczac mecz gra mi sie zaciela :| zeby bylo ciekawiej to jak zminimalizowalem do malego okienka to zaczela chodzic. Mial juz ktos taki problem prosze o pomoc. Z gory dziekuje za opdowiedz
Longd
Ja nie moge zainstalować patcha od konami 1.1 albo 1.0 :/ robie wszystko tak jak pisze w instrukcji i jak wlanczam gre to czarny obraz i nic... prosze o pomoc!!!
FIFINHO9393
A na czym lepiej instalować AFS czy GGG
czarekb
zdecydowanie AFS Explorer.
Katalonczyk10
Mi akurat lepiej sie instaluje GGS i tym wlasnie robie wszystko.o.O
damianLBN
Czyli brakuje wam tylko twarzy.A stroje,flagi,kibice,przyspiewki,herby,sklady sa w 100% gotowe?
czarekb
Cytat(damianLBN @ Apr 18 2008, 19:47:13) *
Czyli brakuje wam tylko twarzy.A stroje,flagi,kibice,przyspiewki,herby,sklady sa w 100% gotowe?

że co ?!? chyba ci sie tematy pomyliły
kevin54
Wszystko fajnie, patch śmiga, ale mam wrażenie że gra jest szybsza, tzn. podczas gry ruchy zawodników, strzały itp są wykonywane jakby szybciej. Czy wy tez tak macie? Może da się tak zrobić aby przywrócić normalna szybkość gry? Aha i jeszcze jedno, w patchu podmienione są przyciski z PS3, jakie pliki za nie odpowiadają bo chciałbym miec oryginalne z Xboxa?
mattis78
Cytat(kevin54 @ Apr 19 2008, 23:57:50) *
Wszystko fajnie, patch śmiga, ale mam wrażenie że gra jest szybsza, tzn. podczas gry ruchy zawodników, strzały itp są wykonywane jakby szybciej. Czy wy tez tak macie? Może da się tak zrobić aby przywrócić normalna szybkość gry? Aha i jeszcze jedno, w patchu podmienione są przyciski z PS3, jakie pliki za nie odpowiadają bo chciałbym miec oryginalne z Xboxa?

ja tez tak miałem to jest chyba wina kamery spróbuj zmienic kamere bo to chyba przez nia przynajmiej ja tak miałem:D
kevin54
I jeszcze jedno...zauważyliście może jakie Dida ma skile? tzn.nie ma ich. Obrona jest na poziomie 62. Myśle że autorzy sie pomylili i chcieli dać 82. Ale i tak patch super.
czarekb
autorzy sie w przypadku Didy nie pomylili. statystyki były bardzo długo dobierane, aby w grze prezentowało sie jak najodpowiedniej w stosunku do rzeczywistości.
Słaba obrona Didy powoduje, że gra bardzo niepewnie na przedpolu i często popełnia drobne błędy przez które można stracić bramkę czyli zupełnie jak w rzeczywistości. Jednocześnie dobry refleks przy wysokim wzroście daje mu możliwość niesamowitych interwencji jakie czasami mu sie zdarzają. podro
kevin54
dzieki za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanie, w trakcie rozgywki zamiast przycisków z xboxa sa z ps3, tylko teraz nie wiem czy odpowiedają one za te same taktyki. Np. mam na X(tym od xboxa) np. Kontratak, czyli za ten przycisk odpowiada ten buton który jest w tym samym miejscu czyli od ps3 [] (kwadrat)?
czarekb
Cytat(kevin54 @ Apr 20 2008, 16:26:11) *
dzieki za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanie, w trakcie rozgywki zamiast przycisków z xboxa sa z ps3, tylko teraz nie wiem czy odpowiedają one za te same taktyki. Np. mam na X(tym od xboxa) np. Kontratak, czyli za ten przycisk odpowiada ten buton który jest w tym samym miejscu czyli od ps3 [] (kwadrat)?

w patchu nic z ustawieniami nie było zmieniane. Klawisze i przyciski są ustawione domyślnie tak jak w oryginale.
mattis78
a ja mam takie pytanie czy jest jakies uaktualnienie składów do tego patcha bo te składy troche lipne. w niektórych przypadkach napastnik stoi na bramce i wogóle pomieszane.i w np brazyli nie ma tychnajlepszych adriano ronaldo i chyba ronaldinho moze jeszcze kogos nie pamietam ma ktos moze takie uaktualnienie z góry dzieki;)
czarekb
Cytat(mattis78 @ Apr 20 2008, 19:23:08) *
a ja mam takie pytanie czy jest jakies uaktualnienie składów do tego patcha bo te składy troche lipne. w niektórych przypadkach napastnik stoi na bramce i wogóle pomieszane.i w np brazyli nie ma tychnajlepszych adriano ronaldo i chyba ronaldinho moze jeszcze kogos nie pamietam ma ktos moze takie uaktualnienie z góry dzieki;)

niemożliwe w master lidze wszystkie składy są prawidłowo ustawione bo patch tworzony jest pod master league.
A Adriano przecież nie gra już od jakiegoś czasu w kadrze to czego ty się spodziewasz, że ja go umieszcze
BOSS_fms
Bardzo dobry patch, najlepszy jaki do tej pory testowałem, owszem jest kilka niedociągnięc, ale da sie przeżyć wink.gif
mattis78
a nie ma jakiegos zaaktualnienia zeby było wszystko normalnie w sparinmgach. a i tak przecierz orginalnie jest adriano w brazyli i ronalod i reonaldinho??moze da sie cos z tym zrobic
BOSS_fms
Wejdź w edycję, wrzuć ich do kadry i po kłopocie.
mattis78
tylko ze zabardzo nie wiem jak to zrobic mógł bys mi to dokładniej opisac jak??
kevin54
W głownym menu wybierasz edycja/Drużyny/Edytuj drużynę...wybierasz Brazylię i zmieniasz skład.
mattis78
Cytat(kevin54 @ Apr 20 2008, 22:09:29) *
W głownym menu wybierasz edycja/Drużyny/Edytuj drużynę...wybierasz Brazylię i zmieniasz skład.

tyle to wiem ale skad wezme załuzmy adriano czy ronaldo. jak go moge powołac
marcin_p
Cytat(mattis78 @ Apr 21 2008, 10:44:37) *
tyle to wiem ale skad wezme załuzmy adriano czy ronaldo. jak go moge powołac

jak wejdziesz w Brazylie to tam masz opcje "dodaj" lub "add" i jak to wcisniesz to szukasz adriano i... enter. Pozdro
Longd
wszystko jest w porządku oprócz ligi orange ekstaklasy. wszystkie drużyny z OE mają nie swoje koszulki, a od poprzednich klubów... jak to naprawić?
sharkerblue
za stroje OE odpowiada kitserver.zainstaluj go a powinno chulac
czarekb
no nie mogę co za dzieci Neostrady się tu na forum panoszą.
Longd
no zainstalowalem kitserwer i dalej nie ma tych strojow...
11dante
witam i gratuluje patcha. mam pytanie, otoz nie mam tablicy z wynikami i czegos jeszcze w prawym gornym rogu (mam 2 biale pola). co zrobic by przywrocic je do porzadku? z gory dziekuje i pozdrawiam
czarekb
Cytat(11dante @ Apr 24 2008, 16:40:19) *
witam i gratuluje patcha. mam pytanie, otoz nie mam tablicy z wynikami i czegos jeszcze w prawym gornym rogu (mam 2 biale pola). co zrobic by przywrocic je do porzadku? z gory dziekuje i pozdrawiam

musisz ściągnąć plik rv_e kompatybilny ze spolszczeniem i go podmienić w folderze img
marcin_p
Wywalcie tego kolesia co pierwszy czy drugi dzien ma internet. Poprostu dziecko mysli ze jest cwaniakiem i jedzie na kogos kto odwalił bardzo dobrą robote. Niech wróci jak zmądzrzeje
11dante
no dziwne ze nie ma tu zadnego admina, juz za samo slownictwo nalezy mu sie global ban.

dziekuje Ci czarekb za pomoc, pomoglo, ale mam jeszcze problem - scoreboard i herby sa rozjechane(sb w lewym rogu, a herby bardziej na prawo), a chyba powinny byc na sobie. czego to moze byc wina?
Katalonczyk10
Tez tak mialem ale juz jest dobrze.Wejdz Start/Programy/Konami/Setting i potem Masz Rozdzielczosc i po prawej stronie masz 4:3 i 16:9.Jak masz ustawione np 4:3 to ustaw 16:9 jak masz 16:9 to 4:3 smile.gifI po sprawie ,musi dzialac:d
Bracia tashibana
koledze co w temacie poprawienia herbu Legii przypomnę że "L" jest przezroczysta a powinna być biała albo niech ktoś da namiary na stary raz jeszcze gratuluje patcha
herubq3
Cytat(Bracia tashibana @ Apr 28 2008, 11:35:42) *
koledze co w temacie poprawienia herbu Legii przypomnę że "L" jest przezroczysta a powinna być biała albo niech ktoś da namiary na stary raz jeszcze gratuluje patcha

w tym http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11036 temacie są bardziej realistyczne herby
jak nie wiesz jak je wgrać to napisz na PW i podaj nr gg .Pozdro
Bracia tashibana
Cytat(herubq3 @ Apr 28 2008, 14:15:07) *
w tym http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11036 temacie są bardziej realistyczne herby
jak nie wiesz jak je wgrać to napisz na PW i podaj nr gg .Pozdro

dzięki za pomoc
chraps
siema ziomy...mi wszystko hulaaa :-) tylko ze kurde jak gramw master league gornikiem zabrze to czasami koszulki druzyn sa takie same, np gdy gram z legia .. czy jest mozliwosc wyboru stroju?
marcin_p
Cytat(chraps @ May 1 2008, 15:27:37) *
siema ziomy...mi wszystko hulaaa :-) tylko ze kurde jak gramw master league gornikiem zabrze to czasami koszulki druzyn sa takie same, np gdy gram z legia .. czy jest mozliwosc wyboru stroju?

Sto razy bylo to juz poruszane. I to nawet w tym temacie...w menu ML zmieniasz stroje klawiszami 1,2,3,4. Szukanie nie boli...
devilart
Wielkie dzięki za stworzenie patcha i wielkie ukłony dla twórców, poprostu rewela.

Mam jednak pytanie, ponieważ zajebiaszczo fajnie byłoby zagrać swoim ulubionym klubem w Lidze Mistrzów z tym że tam trzeba wybrać 20 zespołów, jaka jest szansa na stworzenie jeszcze 4-5 klubów ?

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje
kaluza1
Jak wgrywac twarze do PESa 2008 ? Bo ktos mi napisal ze nie mozna tak jak w 6 ze w kitserver sie wrzucalo. Czy stadiony tez do PES 2008 nie ma ? Bo jesli chodzi o face to widzialem ze ciagle sa nowe tworzone wiec musi byc jakis sposob na ich wgranie ?
Kwiot
Siema, zainstalowałem patch - najpierw ten składający się z 2 części.... Wszystko było dobrze oprócz nieaktualnych składów (w Wiśle grał jeszcze Frankowski i Kosowski) oraz niektórzy piłkarze nie byli podobni do tych prawdziwych (np. Bąk), więc postanowiłem zainstalować ten patch składający się z 6 częsci... Zainstalowałem i wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, iż wyskakuje bład i PES mi się wyłącza podczas ładowania meczu... :/ Co zrobiłem nie tak?? Postanowiłem zainstalować jeszcze raz na orginalnych plikach, ale nic to nie dało... Dodam tylko, że podczas instalowania cv_1 za pomocą programu Game Graphic Studio, to wyskoczył komunikat, że nie zdołał znaleźć pliku 37.bin, ale resztę plików zainstalował... Za wszelakie rady z góry dziękuję.
kobe47
Mógłby mi ktoś powiedzieć, jakie pliki zamienić z powrotem, żebym nie miał tych oczoje*nych menusów i ogólnie wszystkich grafik (logo C+, nowe murawy itp.)? Mam przez to chwilowe przycięcia co jakiś czas, a to baardzo przeszkadza i chciałbym znów mieć wszystko (oprócz ligi polskiej, rzecz jasna) tak jak na poczatku. Z góry dziękuję :].
mattis78
przeinstaluj Pesa to napewno pomoze:) pozdro
kobe47
Cytat(mattis78 @ May 3 2008, 18:47:39) *
przeinstaluj Pesa to napewno pomoze:) pozdro

Chyba nie wyraziłem się zbyt jasno - chcę mieć polską ligę, ale nie chcę mieć nowych menusów, muraw, loga stacji, grafik meczowych itp. Jak go przeinstaluję nie będe miał nic, więc.. ;].
herubq3
Cytat(kobe47 @ May 3 2008, 18:56:13) *
Chyba nie wyraziłem się zbyt jasno - chcę mieć polską ligę, ale nie chcę mieć nowych menusów, muraw, loga stacji, grafik meczowych itp. Jak go przeinstaluję nie będe miał nic, więc.. ;].

moge ci troche pomóc napisz na PW i podaj nr gg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.