Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Unista
Cytat(Vexx @ Mar 18 2008, 12:01:14) *
Podczas instalowania patcha 1.20 "1628: Failed to complete installation." Takie cos mieliscie?

Mam dokladnie taki sam problem... Co robic? Gre zainstalowalem na nowo wiec nie ma zadnych innych nakladek itp...
zig777
Czarku czy patch równie dobrze można zainstalować poprzez wgranie plików do folderu img nowego kitservera?
bayor
Cytat(zig777 @ Mar 18 2008, 13:37:46) *
Czarku czy patch równie dobrze można zainstalować poprzez wgranie plików do folderu img nowego kitservera?

tak mozna to zainstalować przez kitserver smile.gif ja tak zrobiłem i działa bezproblemowo
cezus
Patch działa- wielkie ukłony dla twórców. Mam tylko jeden problem- instalowałem OE patcha na evolution patch2 no i podczas aplikowania spolszczenia, bezczelnie wywaliło mi plik settings.exe i teraz gra działa ale wydaje mi się,że na detalach medium i nijak sprawdzić nie mogę bo brakuje mi tegoż pliku :/ Bardzo Was proszę poratujcie plikiem settings.exe

Z góry dziękuję
Unista
Wiec przy instalacji tej nakladki pes 1.20 wyskakuje mi taki blad:

Natomiast przy wlaczaniu gry taki:

Ten przy wlaczaniu gry ma cos wspolnego z kitserverem bo jak klikne ok to gra sie wlacza normalnie tyle ze nie ma tych strojow z kitservera :/

Poradzcie prosze co robic.
robien92
Mi też wyskakuje ten komunikat gdy właczam scrackowana ikone pes2008.exe (Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono d3dx9_27.dll.Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawic ten problem.).Please HELP.
czarekb
jeśli nawet łatki nie możecie zainstalować co co ja wam mogę pomóc. Na takie błędy to widzę tylko ponowne zainstalowanie gry.
Łatka nie ma prawa sie nie instalować.
Unista
Udalo sie z kitserverem smile.gif Juz dziala poprawnie.
Napisze tu jak rozwiazalem ten problem:

1. Nalezy sciagnac brakujacy plik ( http://www.exerion.pl/szop_files/drivers/d3dx9_27.rar )
2. Rozpakowac ten plik do katalogu "WINDOWS/system32/".

Mi pomoglo smile.gif

Nadal nie wiem co z latka, dlaczego nie chce sie zainstalowac poprawnie. Ale mam pytanie co ta latka daje? Czy jest ona niezbedna?
cezus
Co do tego patcha 1.20 u mnie też nie da rady zainstalować z instalatora(szuka płyty czy cośsmile.gif. Jedynie pomaga zaaplikowanie gotowego, spatchowanego pliku pes2008.exe

Kilka osobistych spostrzeżeń odnośnie patcha:
nie podobają mi się siatki-wolałbym te standardowe-jak można to zmienić?
Całość jest nazbyt pomarańczowa i radar troszkę nieczytelny. W patchu,który miałem poprzednio(evolution pacht 2) były całkiem przyzwoite przyśpiewki - można zaaplikować dźwięk z tegoż patcha do Waszej produkcji?
Pzdr
Vexx
Skopiowalem img podmienilem w explorerem cv_0 i cv_1. Jest intro itd. Nie wgrywalem cracka ani zadnego patcha i kitserwera. Po wgraniu OF jest wszystko emblematy itd ale sklady sa dawnych zespolow. Co robic? biggrin.gif

cezus dalbys linka do spatchowanego pliku PES2008.exe?

Jest wszystko prucz strojow i skladow.
MakssPl
Dużo zmian w stosunku do poprzedniej wersji?! bo mam tamtą i nie wiem czy ściągać...
Vexx
Skopiowalem img podmienilem w explorerem cv_0 i cv_1. Jest intro itd. Nie wgrywalem cracka ani zadnego patcha i kitserwera. Po wgraniu OF jest wszystko emblematy itd ale sklady sa dawnych zespolow. Co robic?

cezus
Miałem już wcześniej spatchowanego exe'ka:
LINK
ale wydaje mi się,że po rozpakowaniu OE patch w folderze crack jest plik exe. spatchowany już łatką 1.20(rozmiar się zgadza). Niech wypowiedzą się twórcy patcha:) Co do pliku opcji- odpal pesa, wejdź w edycję i wczytaj dla pewności z tego poziomu sejwy.

pozdrawiam
Luku
Cytat(Vexx @ Mar 18 2008, 15:19:37) *
Skopiowalem img podmienilem w explorerem cv_0 i cv_1. Jest intro itd. Nie wgrywalem cracka ani zadnego patcha i kitserwera. Po wgraniu OF jest wszystko emblematy itd ale sklady sa dawnych zespolow. Co robic? biggrin.gif

A podmieniłeś Of'a i wgrałeś Kit Server??

Vexx
Udalo sie. tongue.gif
Luku
Coś dla fanów Maćka "Magica" Żurawskiego i jego nowego klubu. Larisa do PES 2008, do tego extra patcha smile.gif . Owa grecka drużyna podmienia Dynamo Kijów. Aha- zaznaczam- nie jestem autorem tego dodatku. Ja tylko złożyłem to w "jedną" całośc. W razie problemów z instalacją- pomogę. Zapraszam do pobierania i instalowania smile.gif . Pozdrawiam.

Żuraw- Władca Muraw.

DOWNLOAD:

RapidShare
GamingAcces
Speedy Share
krach
Ponawiam mam taki problem że nie mam herbów drużyn, zainstalowałem wszystko czym to może być spowdowane?
czarekb
Cytat(krach @ Mar 18 2008, 18:06:14) *
Ponawiam mam taki problem że nie mam herbów drużyn, zainstalowałem wszystko czym to może być spowdowane?

daj screena
Luku
czarekb- sorki, za zaśmiecanie tematu.
baski18
Ściągając part1-6 po rozpakowaniu otrzymujemy OF, ale możemy ściągnąć także osobno - różni się to czymś ? - dałem ten osobno.

Edit:
Co prawda nie powiedziałem Ci o tym w poprzedniej wersji, ale myślałem, że sam zobaczysz. On jest murzynem i jest obcięty prawie na zero smile.gif
czarekb
ten of który ściągamy osobno jest finalna wersja. Ludzie nie dobijajcie mnie pisałem już o tym. Wystarczy przeczytać starsze posty. Ludzie czytajcie uważnie !!!
Vexx
Fajny patch, bardzo mi sie podoba ale bledow troche jest, najwiecej w numerach zawodnikow, nawet i w polskiej reprezentacji. Naprzyklad Smolarek z 8, a to numer Krzynowka itd... Osei nie gra w Legi. W ŁKSie nie ma wszystkich pilkarzy. Pato w Milanie za male statystyki, a strzela piekne bramki i dosc czesto, Paloschi na koszulce ma numer 6 ktory jest zastrzezony w klubie. Nuno Gomes w reprezentacji 4. To wszystko tylko male elementy ktore oczywiscie samemu mozna sobie poprawic. Pomaranczowy kolor ani duze cherby mi nie przeszkadzaja. Koszulki na radaze fajnie sie prezentuja zamiast kuleczek. smile.gif

Pozdro, naprawde kawal dobrej roboty. wink.gif
prezes87
Fajny patch tylko lipa że nie można sezonu polskiej ligi zagrać :/ W trybie gry "Liga" nie ma OE sad.gif
Vexx
Dajesz liga, interkontynentalny wybierasz druzyne i dolosowywujesz reszte polskich zespolow. Jest tam 16 druzyn wiec grasz jakby to byla OE. Proste.
szefo78
gra sie dlugo laduje i czasami wiesza sam mecz jest ok (srednie detale)czasami pomaga alt i tab i zaskoczy pomocy
sorex
Wydaje mi sie, ze gra o wiele szybciej sie wczytuje. Do radaru sie juz przyzwyczailem.
Kurcze,. gornikiem wygrac z sportingiem, czy werderem to jest dopiero wyczyn biggrin.gif Umiejetnosci sa bardzo dobrze zbalansowane,.. Znaczy braki umiejetnosci polskich graczy,.. ;p Brak ofensywnego pomocnika, brak dobrych srodkowych obroncow,. czy problemy w strzeleniu 1na1 z bramkarzem idealnie zostalo ukazane w patchu.
Vexx
Cytat(szefo78 @ Mar 18 2008, 23:20:11) *
Kurcze,. gornikiem wygrac z sportingiem, czy werderem to jest dopiero wyczyn

ŁKSem wszystkich ogrywam, zobacz jakie maja staty. wacko.gif

Mnie sie wczoraj gra nie chciala wlaczyc. Dopiero za 3 razem blad nie wyskoczyl i moglem zagrac. tongue.gif
Bracia tashibana
chłopaki dajcie instrukcję co i jakiej w kolejności
Vexx
http://pes2008.ovh.org/index.php?subaction...art_from=0& Tu masz wszystko. A moze bys tak mogl z laski swojej przegladnac kilka stron w tyl i samo by sie znalazlo. :/
Bracia tashibana
Cytat(Vexx @ Mar 19 2008, 10:24:37) *
http://pes2008.ovh.org/index.php?subaction...art_from=0& Tu masz wszystko. A moze bys tak mogl z laski swojej przegladnac kilka stron w tyl i samo by sie znalazlo. :/

Wielkie dzięki ale po co te nerwy po co te nerwy wink.gif
mic_TS
Panowie o co chodzi ?
Instaluje patch1.20, potem chce zainstalowac patch polonizujacy i pojawia sie cos takiego:

http://i26.tinypic.com/2ci9s8m.jpg
(mam viste- ale robie to jako administrator)
Luku
Jakby komuś Larisa nie działała to niech da znać. Różne z tym Pro Evo bywa. Co do OE patcha to jeszcze raz podkreślam- kawał dobrej roboty.
czarekb
Cytat(mic_TS @ Mar 19 2008, 14:21:17) *
Panowie o co chodzi ?
Instaluje patch1.20, potem chce zainstalowac patch polonizujacy i pojawia sie cos takiego:

http://i26.tinypic.com/2ci9s8m.jpg
(mam viste- ale robie to jako administrator)

jedyne wyjście u ciebie to ponowne zainstalowanie gry
kamil45
Cytat(czarekb @ Mar 17 2008, 20:24:24) *
CZESC STROJOW ZNAJDUJE SIE W CV_0 ALE SA TEZ W KITSERVERZE. PATCH BYL TESTOWANY PRZEZE MNIE NA DWOCH KOMPACH. WGRYWALEM PRZEZ AFS I NIE MA ZADNYCH ZACINEK ANI DLUGIEGO WCZYTYWANIA. MUSIALES COS NIE TAK ZAINSTALOWAC

Sorki pomylka jak wgrywalem przez kitservera stroje i wtedy wywalalo do windowsa.
MakssPl
Patcha pobrałem, zainstalowałem i działa jak na razie - bez zarzutu! Są zmiany w stosunku do poprzednich wersji!
alexyanzy
co do Larisy to u mnie pliki flags_128x128_8092 i flags_64x64_8093 nie działają, GGS nawet nie może ich otworzyć
stroje się wgrały bez problemu, składy też
kamil45
zainstalowalem ten patch. wszystko chula ale jest problem ze strojami mellow.gif niektórych druzyn polskich reszta jest ok.
stroje Polonii bytom, Groclinu i Jagiellonii nie ma tylko sa stroje tych druzyn ktore wymienilem maja stroje tych druzyn za ktore byly zamieniane mellow.gif POMOCY!!!
czarekb
dodałem w 1 poście listę zmian, które wprowadza patch oraz instrukcje instalacji, którą zamieszczam również tutaj

INSTALACJA na oryginalną czysta grę

1.Na samym początku instalujemy spolszczenie, później patch konami w wersji 1.20

2. Podmieniamy pliki najpierw w cv_0 czyli, uruchamiamy AFS Explorer. Gdy się już uruchomi dajemy: File -> Import AFS File (dajemy z AFS Files na All Files) i otwieramy cv_0 z img naszego PESa. Następnie, gdy wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild -> dajemy na No. Gdy już pliki się załadują dajemy na ACTION ->Import Folder i wybieramy folder cv_0 z naszego patcha. Nastepnie wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild ->dajemy na YES i wpisujemy nową nazwę np. cv_0NEW. Z pozostałymi folderami postępujemy tak samo. Gdy już wszystko wgramy do odpowiednich plików zostaje już nam wejście do IMG naszego PESa i zmienienie nazw dawnych img cv_0 na np. cv_0backup a cv_0New na cv_0. Z pozostałymi postępujemy tak samo. Folder music patch podmienamy w pliku cs.img

3. Gdy już podmieniliśmy 3 pliki (cv_0 cv_1 oraz cs) kopiujemy zawartość folderu img do folderu img w grze, nie kopiujemy pliku rv_e. Kopiujemy plik rv_e który ściągamy osobno (zgodny ze spolszczeniem)

4. wgrywamy kitserver. wypakowujemy plik kitserver i kopiujemy cały folder kitserver do folderu z grą (nie do img) Gdy już skopiowaliśmy to wchodzimy do tegoż katalogu i klikamy na ikonkę setup i tam instalujemy klikając instal.

5. kopiujemy option file (ten który ściągamy osobno) do katalogu moje dokumenty\konami\save

6. na koncu wchodzimy w grę potem w opcje i wczytaj. w ten sposób wczytaliśmy nowe składy do gry

wszystko...
Arczi1
mam pytanko. Czy mozna jakos odblokowac mozliwosc całkowitego ustalania składu grup w Master League jak to było w PES 6?? Bo w tym patchu moge tylko zmienic druzyny ktore nie zsotały dodane przez komputer. Pozdrawiam
Vexx
Jak zaczynasz kariere ML Dajesz na ta srodkowa opcje nei pamietam jak sie nazywa, potem wybierasz druzyne, grupe do jakiej ma byc przydzielony i zmien. Kolkiem lub trojkatem kasujesz wszystkie druzyny oprucz swojej i dobierasz pozostale wedle uznania. smile.gif
Arczi1
ok dzieki
Luku
Cytat(sorex @ Mar 19 2008, 01:08:53) *
Kurcze,. gornikiem wygrac z sportingiem, czy werderem to jest dopiero wyczyn biggrin.gif Umiejetnosci sa bardzo dobrze zbalansowane,.. Znaczy braki umiejetnosci polskich graczy,.. ;p Brak ofensywnego pomocnika, brak dobrych srodkowych obroncow,. czy problemy w strzeleniu 1na1 z bramkarzem idealnie zostalo ukazane w patchu.

Wiem, że to może i przypał, ale się przyznam smile.gif . Grając Wisełką w ML prawie zremisowałem z Barceloną (Zieńczuk parę razy w słupek), ale przegrałem 2-0. Gorzej było z MU dostałem.. zgadnijcie- 7-0!!! Pierwszy raz tyle w pesie dostałem. Acha, jak było 4-0 to dostalem chyba 3 czerwone kartki. Wstyd??

Więc umiejętności są raczej bardzo dobrze zbalansowane smile.gif. Pozdrawiam.
czarekb
ciesze sie ze umiejętności wam pasuja. Spedzilem bardzo dużo czasu żeby dopasować odpowiednie umiejętności. Śledziłem każdy magazyn, prawie każdą gazetę, miałem ze 3 skarby kibica żeby tylko dobrze dobrać statystyki.

Proponuje żebyście pisali jak wam idzie w master lague bo mi osobiście idzie ciężko ale dzięki temu każde zwycięstwo cieszy a nawet każda bramka wink.gif

Ja gram na top player na poziomie bardzo trudnym. Gram Wisłą Kraków. Jestem po 1 okienku transferowym, kupiłem Manuela Arbolede na środek obrony, który siedzi na ławce w Zagłębiu. na lewą obronę kupiłem Lisowskiego, który jest tani waleczny o dobrze sie rozwija - polecam wszystkim polskim klubom. Brożek strzela dużo bramek ma w połowie sezonu 10 trafień i jest 2 w klasyfikacji strzelców, pierwszy jest Benzema.

Piszcie jak to wygląda u was jestem ciekawy
Luku
Wiele osób zrezygnuje grania polskim klubem po 7-0 z MU tongue.gif. Ale szczerze- aż jakoś tak się fajnie robi na sercu jak sie strzeli parę (??tongue.gif)bramek polską drużyną.
Adex
A ja mam troche inne pytanie.. Mianowice w moim pesie nie slychac dzwiekow gwizdka i kopniec pilki. Nie bylo ich slychac juz przed wgraniem patcha i czy mozliwe ze to przez karte dzwiekowa ? Nie slychac tez dzwiekow odtwarzanych w internecie stronki typu wrzuta youtube itd. Pomoze ktos ?
Dorin
W którym pliku znajdują się flagi polskch drużyn ?
Scooby-Doo
Jakie drużyny zostały w Other B? bez zmian czy coś się zmieniło?
rangiz
http://i28.tinypic.com/nzggas.jpg
http://i28.tinypic.com/osbjid.jpg

Przy probie wlaczenia gry.
zig777
Sorry za może głupie pytanie ale w jaki sposób sciągnąc cokolwiek z tego serwisu sharebase.de. Czekam 15 sekund i pisze download starten ale wcale nic nie wyskakuje? Edit: już sprawa rozwiązana (brak "rączki" przy linku mnie zaskoczył).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.