MaTiX89
Mar 13 2008, 21:50
To nie lepiej czarekb było napisać, że patch wyjdzie w weekend lub po weekendzie. Po takie przekładanie na następny dzień nie wróży dobrego proroctwa nad waszą pracą. Nie żebym się czepiał, ale przy pierwszym przełożonym terminie, chciałem zaznaczyć, abyście podali inny termin wydania tak, żebyście zdążyli do tego czasu i żeby patch był cacy.
Pozdrawiam. Wielkie brawa dla tego przedsięwzięcia.
vigor@pomorze
Mar 14 2008, 10:04
Bag w patchu lub jakiś błąd...Więcej informacji na screenie
http://www.voila.pl/237/0ki0x/index.php?get=1&f=1Reinstalka nie pomaga ani gry oraz patcha
robien92
Mar 14 2008, 15:50
vigor@pomorze mówisz o pierwszym patchu OE czy o tej poprawce OE z przyspiewkami?
vigor@pomorze
Mar 14 2008, 17:13
Cytat(robben92 @ Mar 14 2008, 15:54:40)

vigor@pomorze mówisz o pierwszym patchu OE czy o tej poprawce OE z przyspiewkami?
Tak o pierwszym patchu bo drugi jeszcze nie wyszedł...
Witex15
Mar 14 2008, 17:20
Czy robicie własne intro w tym patchu? Bo, jak tak to proszę powiedzcie jak to się robi lub jakiego programu używacie. Z góry dzięki.
robien92
Mar 14 2008, 18:30
na to kiedy w koncu wyjdzie ten patch?????????????odp.
MaTiX89
Mar 14 2008, 18:33
Za rok! Co Ty taki w gorącej wodzie kąpany. Ja na miejscu osób, które chcą wydać ten patch jeszcze bym poczekał i opracował przyśpiewki i wszystko na tip top. Bo wrzucicie patch i już po godzinie będą pierwsze jęki, pierwsze wołanie o pomoc, bo nie mogą zainstalować. Ja tym niecierpliwym radzę czekać do następnego weekendu.
Pozdrawiam.
prezes87
Mar 15 2008, 09:10
QUOTE(MaTiX89 @ Mar 14 2008, 20:37:32)

Za rok! Co Ty taki w gorącej wodzie kąpany. Ja na miejscu osób, które chcą wydać ten patch jeszcze bym poczekał i opracował przyśpiewki i wszystko na tip top. Bo wrzucicie patch i już po godzinie będą pierwsze jęki, pierwsze wołanie o pomoc, bo nie mogą zainstalować. Ja tym niecierpliwym radzę czekać do następnego weekendu.
Pozdrawiam.
No dokładnie ale to po co podawali datę premiery? Najpierw miał być w poniedziałek, potem w środę, potem w piątek a teraz nie wiadomo. To przy okazji jeszcze by można drugą ligę dorzucić i by w ogóle było miodzio skoro i tak sobie jeszcze trochę poczekamy.
robien92
Mar 15 2008, 12:54
wkurza mnie poprostu że ktos cos obiecuje a potem przekłada i przekłada.Rozumiem ze kazdy moze miec jakis problem,mowie tak bo juz czekam z niecierpliwoscia na tego patcha. Czekajac na ten patch chce zainstalowac sobie pierwotną wersje OE ale nie wiem w którym pliku do sciagniecia jest kitserver bo reszte patcha juz mam na twardym.odp
herubq3
Mar 15 2008, 13:00
myśle że czarekb dzisiaj wieczorem wrzuci patcha albo jutro rano
prezes87
Mar 15 2008, 13:16
QUOTE(robben92 @ Mar 15 2008, 14:58:55)

wkurza mnie poprostu że ktos cos obiecuje a potem przekłada i przekłada.Rozumiem ze kazdy moze miec jakis problem,mowie tak bo juz czekam z niecierpliwoscia na tego patcha. Czekajac na ten patch chce zainstalowac sobie pierwotną wersje OE ale nie wiem w którym pliku do sciagniecia jest kitserver bo reszte patcha juz mam na twardym.odp
Patch OE był bodajże do ściągnięcia w dwóch częściach. W Part II były cv, img i of a w Part I był kitserver. Wrzucasz po prostu do głównego folderu i instalujesz.
Flisak
Mar 15 2008, 14:06
Mógłby ktoś wrzucić na server sam Option File?? Czyli PES2008_OPTION01.bin
prezes87
Mar 15 2008, 14:09
QUOTE(Flisak @ Mar 15 2008, 16:10:14)

Mógłby ktoś wrzucić na server sam Option File?? Czyli PES2008_OPTION01.bin
http://rapidshare.com/files/99716093/PES20...TION01.bin.html
Arczi1
Mar 15 2008, 14:50
Ta nowa wersja patcha zostanie wydana w całości??
herubq3
Mar 15 2008, 15:02
a może ktoś wrzucic na server edit1.bin
Cytat(herubq3 @ Mar 15 2008, 15:06:34)

a może ktoś wrzucic na server edit1.bin
Proszę bardzo.
http://rapidshare.com/files/99731570/PES2008_EDIT01.bin.html
herubq3
Mar 15 2008, 15:35
dzięki a kiedy będą przyśpiewki ?
Cytat(herubq3 @ Mar 15 2008, 15:39:48)

dzięki a kiedy będą przyśpiewki ?
Nie wiem, to nie ode mnie

. Ale oby były jak najszybciej i jak najlepsze

.
Master88Ruda
Mar 15 2008, 18:41
Wiec na wstepie musze was zasmucic.Okazalo sie ze nie jest to takie latwe jak w pesie 6.Chodzi dokladnie o to ze jak wrzuce przyspiewki wszystkich druzyn i gram mecz np.Korona kontra Lech to wtracaja sie kibice np. Zaglebia Lubin.Zeby wszystko gralo to potrzebny jest taki program ktory jednoczesnie bedzie edytowal plik cs.img i pes2008.exe a taki program jeszcze nie powstal do pesa 2008.Ale jest jedno wyjscie do folderu tam gdzie sie wrzuca przyspiewki nie moze byc wiecej niz 4 druzyny i wtedy wszystko gra jak trzeba tylko ze trzeba zmieniac przyspiewki za kazdym razem jesli bedziecie chcieli pograc innymi druzynami.To jest problem ale nie az tak wielki.Sorry ze zrobilem nadzieje ze wszystko bedzie cacy ale ja tez chcialbym zeby wszystko chodzilo.Dalej bede sie zajmowal przyspiewkami jak bedzie jakis przelom to dam znac na 1000%
prezes87
Mar 15 2008, 19:37
No to dajcie tego patcha na razie bez przyśpiewek. Mi tak strasznie na nich nie zależy.
robien92
Mar 15 2008, 20:23
no wlasnie popieram pes4rulez , ja też nie zwracam uwagi na przyspiewki
robien92
Mar 16 2008, 13:24
wie ktos cos o patchu?jak prace??
herubq3
Mar 16 2008, 15:15
Cytat(robben92 @ Mar 16 2008, 13:28:02)

wie ktos cos o patchu?jak prace??
miał byc wczoraj a nie wiem dlaczego go jeszcze nie ma
MaTiX89
Mar 16 2008, 15:22
Wczoraj? Chyba przedwczoraj? Jak nie mówić, że planowo miał być 8 marca. Teraz błędem jego twórcy jest milczenie. Wiem, że trudno zadowolić niecierpliwych fanów PES'a. Czarekb za szybko chciał wydać tego patcha. Teraz czas, aby zabrał głos twórca, a reszta niecierpliwych niech co chwilę nie zadaje tych samych pytań. Wyjdzie, wtedy kiedy będzie musiał. Póki co trzeba cierpliwie czekać.
Pozdrawiam. I proponuje narazie zadowolić się pierwszą wersją lub na inny patch
fanbarcy1926
Mar 16 2008, 15:43
Cytat(MaTiX89 @ Mar 16 2008, 15:26:21)

Wczoraj? Chyba przedwczoraj? Jak nie mówić, że planowo miał być 8 marca. Teraz błędem jego twórcy jest milczenie. Wiem, że trudno zadowolić niecierpliwych fanów PES'a. Czarekb za szybko chciał wydać tego patcha. Teraz czas, aby zabrał głos twórca, a reszta niecierpliwych niech co chwilę nie zadaje tych samych pytań. Wyjdzie, wtedy kiedy będzie musiał. Póki co trzeba cierpliwie czekać.
Pozdrawiam. I proponuje narazie zadowolić się pierwszą wersją lub na inny patch

Hehe to może od razu niech twórcy tego cacka zrobią nakładkę: zamiast Groclinu Śląsk bo lada moment tak się stanie (niestety, wspólczuję kibicom z Grodziska). Ja ta cierpliwie czekam, a wszystkim radzę na razie zagrać sobie EURO 2008 lub Master League
herubq3
Mar 16 2008, 16:14
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 16 2008, 15:47:14)

Hehe to może od razu niech twórcy tego cacka zrobią nakładkę: zamiast Groclinu Śląsk bo lada moment tak się stanie (niestety, wspólczuję kibicom z Grodziska). Ja ta cierpliwie czekam, a wszystkim radzę na razie zagrać sobie EURO 2008 lub Master League

czarekb sie stara wydać tego patcha ale nie ma czasu zbytnio jak bedzie miał to wyda oto się nie martwcie
robien92
Mar 16 2008, 18:03
nie wchodze na to forum do środy, licze że cos patch pójdzie do przodu.
prezes87
Mar 16 2008, 18:08
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 16 2008, 17:47:14)

Ten patch będzie aktualny na sezon 07/08 a w obecnym sezonie jest jeszcze Groclin. Poza tym głupotą byłoby robienie od razu Śląska bo nikt jeszcze nie wie jak ich skład będzie wyglądał, a wątpię że będzie identyczny którym teraz gra Groclin. A skoro będzie Śląsk to powinno nie być w takim wypadku w patchu Sosnowca, Widzewa i Zagłębia.
czarekb
Mar 16 2008, 18:30
Kilka wiadomości: Patch ukończony. Wszystko zrobione aktualnie robie upload, który zajmuje bardzo dużo czasu na moim łączu. Dzisiaj nie dam rady skończyć. Jutro mma nadzieje, ze podam juz linki do patcha.
Mam prośbie do wszystkich, kto może napisać instrukcje instalacji plików przez AFS Explorer. Wystarczy napisać jak instalować pliki zawarte w folderze cv_0. Bo pozostałe sie instaluje analogicznie.
Ostatnio się nie odzywałem w sprawie patcha bo byłem zajęty. Wydaję patcha i mam nadzieję, ze sie spodoba, choć na pewno nie wszystkim na to nawet nie liczę. Nie dość, że z własnej inicjatywy z pawellim robimy tego patcha to już pojawiają sie nieprzychylne komentarze. Zapewniam, że ze swojej trony wykonałem najlepsza pracę jaka umiałem. Poświęciłem bardzo dużo własnego czasu. dlatego bezpodstawną krytyka sie nawet nie przejmę to ostatnia wersja finalna. Mogę jedynie wydać drobno poprawiony option file.
Osobiscie bardzo wysoko będę cenił tego patcha. Porównujcie go do innych produkcji typu buklipatch, FKuyt czy innych tego typu produkcji. Na ich tle moim zdanie wypada co najmniej okazale. Nie oczekujcie ode mnie 2 ligi bo to multum roboty. Żaden patch (z tych co znam) nie zawiera dwóch lig jednego kraju np buipatch, WeHellas patch. Wiec nie oczekujcie cudów.
Apeluję tylko o uzasadniony obiektywizm
pozdrawiam wszystkich
Cytat(czarekb @ Mar 16 2008, 18:34:16)

Kilka wiadomości: Patch ukończony. Wszystko zrobione aktualnie robie upload, który zajmuje bardzo dużo czasu na moim łączu. Dzisiaj nie dam rady skończyć. Jutro mma nadzieje, ze podam juz linki do patcha.
Mam prośbie do wszystkich, kto może napisać instrukcje instalacji plików przez AFS Explorer. Wystarczy napisać jak instalować pliki zawarte w folderze cv_0. Bo pozostałe sie instaluje analogicznie.
Ostatnio się nie odzywałem w sprawie patcha bo byłem zajęty. Wydaję patcha i mam nadzieję, ze sie spodoba, choć na pewno nie wszystkim na to nawet nie liczę. Nie dość, że z własnej inicjatywy z pawellim robimy tego patcha to już pojawiają sie nieprzychylne komentarze. Zapewniam, że ze swojej trony wykonałem najlepsza pracę jaka umiałem. Poświęciłem bardzo dużo własnego czasu. dlatego bezpodstawną krytyka sie nawet nie przejmę to ostatnia wersja finalna. Mogę jedynie wydać drobno poprawiony option file.
Osobiscie bardzo wysoko będę cenił tego patcha. Porównujcie go do innych produkcji typu buklipatch, FKuyt czy innych tego typu produkcji. Na ich tle moim zdanie wypada co najmniej okazale. Nie oczekujcie ode mnie 2 ligi bo to multum roboty. Żaden patch (z tych co znam) nie zawiera dwóch lig jednego kraju np buipatch, WeHellas patch. Wiec nie oczekujcie cudów.
Apeluję tylko o uzasadniony obiektywizm
pozdrawiam wszystkich

Brawo, szybkiego uploadu życzę. Co niektórzy narzekali, "psioczyli", a teraz będą dziękować

. Pozdro
wiadomo w koncu czy beda przyspiewki ? bo w obecnym pesie ich brakuje najbardziej tak jak stadionow
prezes87
Mar 16 2008, 19:01
To ten patch będzie do ściągnięcia jakoś tak w nocy czy jutro od rana ?
czarekb
Mar 16 2008, 19:02
Cytat(luq89 @ Mar 16 2008, 18:38:54)

Brawo, szybkiego uploadu życzę. Co niektórzy narzekali, "psioczyli", a teraz będą dziękować

. Pozdro
no nie wiem czy będą dziękować, przecież to takie trudne. Już widzę te narzekania, ze nie ma przyśpiewek i stadionów eh...
Aby ułatwić sobie wgranie plików- rozpakuj patch na pulpit. Uruchamiamy AFS Explorer. Gdy się już uruchomi dajemy: File -> Import AFS File (dajemy z AFS Files na All Files) i otwieramy cv_0 z img naszego PESa. Następnie, gdy wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild -> dajemy na No. Gdy już pliki się załadują dajemy na ACTION ->Import Folder i wybieramy folder cv_0 z naszego patcha. Nastepnie wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild ->dajemy na YES i wpisujemy nową nazwę np. cv_0NEW. Z pozostałymi folderami postępujemy tak samo. Gdy już wszystko wgramy do odpowiednich plików zostaje już nam wejście do IMG naszego PESa i zmienienie nazw dawnych img cv_0 na np. cv_0backup a cv_0New na cv_0. Z pozostałymi postępujemy tak samo.
herubq3
Mar 16 2008, 19:50
Cytat(luq89 @ Mar 16 2008, 19:07:27)

Aby ułatwić sobie wgranie plików- rozpakuj patch na pulpit. Uruchamiamy AFS Explorer. Gdy się już uruchomi dajemy: File -> Import AFS File (dajemy z AFS Files na All Files) i otwieramy cv_0 z img naszego PESa. Następnie, gdy wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild -> dajemy na No. Gdy już pliki się załadują dajemy na ACTION ->Import Folder i wybieramy folder cv_0 z naszego patcha. Nastepnie wyskoczy okienko z pytaniem czy zrobić rebuild ->dajemy na YES i wpisujemy nową nazwę np. cv_0NEW. Z pozostałymi folderami postępujemy tak samo. Gdy już wszystko wgramy do odpowiednich plików zostaje już nam wejście do IMG naszego PESa i zmienienie nazw dawnych img cv_0 na np. cv_0backup a cv_0New na cv_0. Z pozostałymi postępujemy tak samo.
Nie bój sie czarekb jestem z tobą tak jak niektórzy ja nie narzekam ciesze sie ze już robisz upload Dziękuje za patcha
czarekb
Mar 16 2008, 20:37
dzięki za dobre słwo. Mam nadzieje, ze będziecie zadowoleni. Nowe aktualne składy, kilkuset nowych graczy, nowe piosenki w grze i przyśpiewki dla największych klubów piłkarskich, zaktualizowany kitserver, poprawione stroje, polskie twarze, zaktualizowane składy w pozostałych ligach, mnóstwo dodatków graficznych, nowe menusy tła, murawy itd...
robien92
Mar 16 2008, 20:54
a jednak nie obedzie sie bez wchodzenia na forum:D, no juz czekam na patcha

zapowiada sie interesująco
Arczi1
Mar 16 2008, 21:46
no to superek jutro wracam ze sql i pobieram patcha

Szacunek dla twórcow Pozdrawiam
fanbarcy1926
Mar 16 2008, 23:05
Ja także gratuluje i na pewno nie będę kręcił nosem. Mam tylko pytanie czy bedzie można wgrac pliki przez Game Graphic Studio czy tylko przez AFS Explorer'a. Jesli tylko przez AFS Explorer to poproszę o link z jakąś dobrą wersją. Pozdrawiam!!
vigor@pomorze
Mar 16 2008, 23:30
Cytat(fanbarcy1926 @ Mar 16 2008, 23:09:49)

Ja także gratuluje i na pewno nie będę kręcił nosem. Mam tylko pytanie czy bedzie można wgrac pliki przez Game Graphic Studio czy tylko przez AFS Explorer'a. Jesli tylko przez AFS Explorer to poproszę o link z jakąś dobrą wersją. Pozdrawiam!!

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14508Dzięki za wykonanie patcha i tym co tworzą komentarz

oraz co tworzą historię na tej stronie

.....
prezes87
Mar 16 2008, 23:32
Cytat(czarekb @ Mar 16 2008, 22:41:02)

dzięki za dobre słwo. Mam nadzieje, ze będziecie zadowoleni. Nowe aktualne składy, kilkuset nowych graczy, nowe piosenki w grze i przyśpiewki dla największych klubów piłkarskich, zaktualizowany kitserver, poprawione stroje, polskie twarze, zaktualizowane składy w pozostałych ligach, mnóstwo dodatków graficznych, nowe menusy tła, murawy itd...
masakra, kawał dobrej roboty

wrzucajcie tego patcha jak najszybciej bo już się doczekać nie mogę xD
czarekb
Mar 17 2008, 10:14
Można instalować przez GGS, ale nie polecam. Poza tym przy wgrywaniu cv_1 mogą wystąpić błędy. Ale przy pozostałych plikach powinno sie jakoś wgrać
Myslalem ze dzisiaj będę miał wolne ale muszę sie na chwile urwać. dlatego patch będzie gdzieś około godz. 16-17
spoko nie narzekam ale mam nadzieje ze w przyszlosci zajmiecie sie polskimi stadionami i przyspiewkami

ogolnie szacunek ze chce wam sie patcha robic:)
pozdrowki
Niech autorzy patcha podadzą dokładną listę jakie drużyny zatępują polskie zespoły - postaram się pokombinować z przyśpiewkami.
robien92
Mar 17 2008, 14:31
co znaczy że mogą byc błedy z instalacja patcha przez GGS?
Arczi1
Mar 17 2008, 14:51
Skończyłeś juz ten upload?? Gdzie moge znaleźć linki ?? Pozdrawiam
Jakbyś czytał to byś wiedział że patch powinien wyjść w godzinach 16-17
Arczi1
Mar 17 2008, 15:18
ok w takim razie sory. No to czekamy do 17
czarekb
Mar 17 2008, 16:12
ORANGE EKSTRAKLASA PATCHby:
CZAREKB & PAWELLI and Dorin, Oes, Ziut, herubq3, Remi29, GoofyDamikr & Slipknot

DOWNLOAD ORANGE EKSTRAKLASA PATCHPART 1PART 2PART 3PART 4PART 5PART 6OPTION FILEDOWNLOAD OPTION FILERV_E KOMPATYBILNY ZE SPOLSZCZENIEM, NAJPIERW WGRYWAMY SPOLSZCZENIEDOWNLOAD RV_ENIEZBEDNE NARZEDZIASPOLSZCZENIE
SPOLSZCZENIE DOWNLOADLATKA KONAMI PATCH 1.20
DOWNLOAD PATCH 1.20AFS EXPLORER
AFS EXPLORER DOWNLOADopis instalacji wkrotce....
Jest super! Już zasysam wielkie dzieki!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.