czarekb
Mar 30 2008, 20:29
ok ok wiec sprawdź wszystkie wersje kitservera i będzie gitarra
mattis78
Mar 30 2008, 20:49
nom własnie pasowały by te plikik zeby sobie kazdy tylko podmienił bo duzo z tym pierzielenie ja tego nawet nie zaczynam bo nie zrobie chyba juz chyba z 5 patchów robilem i dalej zaden mi dobrze nie chodzi moze podeslecie mi te pliki.pozdro
rymwid
Mar 30 2008, 22:12
zainstalowalem patcha, wszystko fajnie chodzi, jest tylko jedna wada.
przedstawiam na screenie
prosze o pomoc
jronnie
Mar 31 2008, 11:41
witam wszystkich patch działą mi bez zarzutu poza jednym małym problemem mecz włacza sie zaskakująco długo czy kto ma podobny problem i moze wie jak zaradzic na to??
czarekb
Mar 31 2008, 11:58
Cytat(rymwid @ Mar 30 2008, 23:16:15)

zainstalowalem patcha, wszystko fajnie chodzi, jest tylko jedna wada.
przedstawiam na screenie
prosze o pomoc

i wszystko jasne nie ściągnąłeś rv_e kompatybilnego ze spolszczeniem albo nie zainstalowałeś. Sciągaj raz dwa i skopiuj ten plik do folderu img w grze
pozdro
rymwid
Mar 31 2008, 13:28
juz dziala
dzieki ;]
Cytat(jronnie @ Mar 31 2008, 13:45:23)

witam wszystkich patch działą mi bez zarzutu poza jednym małym problemem mecz włacza sie zaskakująco długo czy kto ma podobny problem i moze wie jak zaradzic na to??
Mam to samo!
A co do patcha to kapitalny!! Panowie Szacunek dla Was!! Za Lechem przemierzamy caly swiat!
prem71
Mar 31 2008, 21:03
[quote name='prem71' date='Mar 30 2008, 14:54:42' post='216871']
witam.ponawiam pytanie. mam problem ze scoreboardem po wgraniu patcha. gram w wymiarach 16:9 a nie 4:3 i w związku z tym herby nie są na swoim miejcu(po lewej stronie) tylko na środku, za to czas jest w dobrej pozycji. pomóżcie
p.s. zrobilbym screena ale nie wiem jak na moim lapie
prem71
Mar 31 2008, 21:04
witam.ponawiam pytanie. mam problem ze scoreboardem po wgraniu patcha. gram w wymiarach 16:9 a nie 4:3 i w związku z tym herby nie są na swoim miejcu(po lewej stronie) tylko na środku, za to czas jest w dobrej pozycji. pomóżcie
czarekb
Mar 31 2008, 21:35
Cytat(prem71 @ Mar 31 2008, 22:08:06)

a czemu nie grasz w rozmiarach 4:3 przyznaje sie nie przewidziałem takiego wariantu
xTomIx
Mar 31 2008, 21:42
bo 16:9 jest dużo lepszy... i pes jest właśnie na 16:9 przystosowany, wszystko wygląda realniej. na 4:3 gra sie gorzej, piłkarze są niewymiarowi... ogólna padaka... każdy kto gra na 16:9 widzi różnice... jest ogromna, no ale wiem że nie każdy ma panoramiczny monitor... jednak przydałaby sie poprawka dla tych z 16:9, sam bym z niej skorzystał.
Ja wam powiem tak: No wiecie może nie każdemu ale akurat mi ten pes 08 nie podchodzi za bardzo i chcial bym bardzo aby znalazl sie ktos kto mogl by zrobic nowego patcha OE sezon 2007/2008 do PES 6, wedlug mnie to najlepsza czesc jaka wyszla w histori konami

no i warto naprawde sie pokusic o nowy OE.
Tyle z mojej strony. Pozdrawiam
czarekb
Apr 1 2008, 11:02
Cytat(sayek @ Mar 31 2008, 23:12:30)

chcial bym bardzo aby znalazl sie ktos kto mogl by zrobic nowego patcha OE sezon 2007/2008 do PES 6, wedlug mnie to najlepsza czesc jaka wyszla w histori konami

no i warto naprawde sie pokusic o nowy OE.
Tyle z mojej strony. Pozdrawiam
pomyliłeś działy synku
jasiu802
Apr 1 2008, 11:41
boshe jescze macie problemy z instalacja. U mnie wszystko juz dawno smiga
napisze tu moja Legie, którą jestem w drugim sezonie i walcze o europejskie puchary jestem na 9 miejscu aktualnie
---------- -----Białkowski -------------------
-Rzeźniczak---Choto----Ekunde----Wawrzyniak
----------------Ever Benega ----------------
Ze Kalanga ---------------------------Goliński
------------------Roger---------------------
-----------Janczyk -----------Chinyama-----
FIFINHO9393
Apr 1 2008, 16:34
A wyjdzie kolejna wersja patcha.Bo jak wyszedł kitserver(pełna wersja jak za czasów PES6) to mozna byłoby zrobic kolejne uptade
czarekb
Apr 1 2008, 16:51
Cytat(FIFINHO9393 @ Apr 1 2008, 17:38:43)

A wyjdzie kolejna wersja patcha.Bo jak wyszedł kitserver(pełna wersja jak za czasów PES6) to mozna byłoby zrobic kolejne uptade
FIFINHO939 jakbyś trochę ruszył głową i pomyślał to byś wiedział, że ten kitserver to prima aprilisowy żart
FIFINHO9393
Apr 1 2008, 20:19
FIFINHO939 jakbyś trochę ruszył głową i pomyślał to byś wiedział, że ten kitserver to prima aprilisowy żart
Myslałem że sie nabierzecie.Wogóle ten news...A po za tym Juice zapowiedział że do pesa 2008 nie zrobi bo ta pes 2008 nie jest tego wart
arti142
Apr 2 2008, 17:14
Witam sciągłem komentarz polski i wgrałem do tego polskiego patcha ale jest to beta komentarz no i są problemy wywala mi grę,a więc mam prośbę czy mógłby ktoś skopiować z oryginalny folder z img o nazwie " rs_e " czyli język angielski i wrzucić link do pobrania abym mógł s powrotem podmienić język komentarzu na angielski oryginalny za co z góry dzięki i pozdrawiam
witam, jestem nowy wiec sorry jesli cos przeoczylem,
wgralem patcha zgodnie z instrukcja lecz gdy odpalam gre wyskakuje mi komunikat Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2008 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty
czy ktos moze mi pomoc? pzodrawiam
Orejlik
Apr 2 2008, 21:56
Witam. Wielkie uznanie dla twórców patcha!! Szkoda tylko że herb Legi został źle wykonany. Ale i tak kawał dobrej roboty!!
Ze zdięc wynika że elka w tym herbie jest przezroczysta, a powinna byc biała. Mam nadzieje że w grze jest dobrze a te zdięcia są ze starej wersji. Jeszcze raz pozdro dla twórców!!
juz dziala wszystko jest OK Patch wymiata marza mi sie jeszcze polskie stadiony

ograc Lechem Legię na Bułgarskiej - Bezcenne
Orejlik
Apr 3 2008, 14:21
Cytat(zajac @ Apr 2 2008, 23:37:39)

juz dziala wszystko jest OK Patch wymiata marza mi sie jeszcze polskie stadiony

ograc Lechem Legię na Bułgarskiej - Bezcenne

I tak jest zawsze na odwrót:) Hehe.
I 2 strój legi ma źle wykonane rękawki bo jest wzór od bramkarza.
Orejlik
Apr 3 2008, 14:58
I można podmieniać piłki na jakie się chce??(nowy ball pack).
Bo nie ma tu piłki OE Nike niebieskiej , tylko jest jakaś zielona.
dupinho
Apr 3 2008, 15:21
sciagnalem to i w kitserverze mam tylko stroje EPL SERIA a i w narodowych mam tylko polske i rosje

zainstalowalem jak w instrukcji i mam czarny ekran gra nie wbija
marcin_p
Apr 3 2008, 20:26
Witam, dopiero teraz sciagnalem tego patcha i chce powiedziec ze to kawal dobrej roboty. Patch jest naprawde swietny jednak jest cos co mnie irytuje i mi sie nie podoba. Patch jest przystosowany do rozdzielczosci 1024x768..a ja gram na 1280x1024 no i wtedy gra troszke muli,ale nie tylko wtedy to jest złe. Oto dwa screeny :

Na pierwszym zdjeciu widac ze w zlym miejscu sa herbu druzyn i..jakos to inaczej wyglada niz na 1024x768
Natomiast na drugim foto to tło nie jest na calym ekranie tylko sa czarne miejsca po bokach. Czy jest jakis sposob aby na rozdzielczosci 1280x1024 wszystko bylo tak jak na 1024x768? Pozdrawiam
marcin_p
Apr 3 2008, 20:37
Ok juz wiem w czym tkwi problem. Mozna normalnie grac na rozdzielczosci 1280x1024 jednak nie da sie grac na 16:9 bo wtedy ja mam wlasnie takie bugi. A jak dam na 4:3 to juz wszystko jest ok. Wolalbym jednak zeby na 16:9 wszystko dobrze chodzilo bo mam panoramiczny monitor a wlasnie 16:9 jest przystosowany do panoramicznych. Pozdrawiam
Orejlik
Apr 3 2008, 20:44
Witam. Wreście zainstalowałem tego patcha za pomoca instrukcj na jakiejś innej stronie (link był tutaj podawany).
Jestem pod ogromnym wrażeniem, mimo wielu niedociągnięć. Być może odbieram to w ten sposób poniewarz jestem kibicem Legi i tą drużyną będe najczęściej grać. Niestety jest to jedna z najgorzej wykonanych drużyn, jak nie najgorzej.
- Na pierwszy rzut oka źle wykonany herb (w porównaniu do innych fatalny)
- Obecność Osei (może dlatego że późno zadecydowały się losy tego transferu)
- Nieobecność Marcina Smolińskiego (nie wiem dlaczego)
- Drugi komplet stojów (czerwone) źle wykonane (rękawy, bark)
- Jak rozpoczyna się mecz na wielkiej fladze i małych, herb legi jest na żółtym tle (czemu?)
- Na plus jak i minus można zaliczyć płótna klubowe (plus, że są) (minus, że nigdy takich w rzeczywistości nie było, chyba, a napewno w ostatnich latach.
Po mimo wielu wspaniale wykonanych twarzy (Majewski), są też karygone jak Lewandowski (jest to raczej karykatura, albo sarkastycznie przedstawiona twarzy. Skąd pomysł na zieloną piłkę?? Nie było niebieskiej ja w OE??
Mimo, wszystko genialny patch, BARDZO POLECAM!!!!
Uwagi nie mają na celu wyśmiania, obrazenia patchu, twórcy , a są uwagami nad którym w przyszłości warto popracować.
POZDRO dla TWÓRCÓW!!
rafael91
Apr 4 2008, 15:44
witam po zainstalowaniu tegoz patcha gra zaczela strasznie wolno chodzic, mimo wyswietlania przez fraps 60 fps. Gra jakby totalnie zwolniła. Może i było to już wczesniej omawiany ale nie chce mi sie przegladac wszystkich, w czym moze byc problem. Prosze o szybka odpowiedz
czarekb
Apr 4 2008, 15:47
Cytat(rafael91 @ Apr 4 2008, 16:48:29)

ale nie chce mi sie przegladac wszystkich
to niech ci sie zachce. nie było mnie ostatnio w tym temacie i widzę, że zrobił sie jeden wielki żal
chyba każdy problem był juz omawiany wystarczy dobrze poszukać
Bracia tashibana
Apr 4 2008, 17:08
Twórcom patcha pragnę jeszcze raz pogratulować i podziękować sam stworzyłem sam stworzyłem swego czasu option file na PS2 do PES6 z OE więc wiem ile pracy trzeba poświęcić przy tego rodzaju przedsięwzięciach ale mam pytanie czy tylko w moim patchu "L" w herbie Legii jest czarna z białymi konturami w menu głównym (pytałem już wcześniej czy ten błąd zostanie poprawiony ale jak dotąd nie mogę doczekać się odpowiedzi)
Orejlik
Apr 4 2008, 19:03
Cytat(Bracia tashibana @ Apr 4 2008, 18:12:37)

Twórcom patcha pragnę jeszcze raz pogratulować i podziękować sam stworzyłem sam stworzyłem swego czasu option file na PS2 do PES6 z OE więc wiem ile pracy trzeba poświęcić przy tego rodzaju przedsięwzięciach ale mam pytanie czy tylko w moim patchu "L" w herbie Legii jest czarna z białymi konturami w menu głównym (pytałem już wcześniej czy ten błąd zostanie poprawiony ale jak dotąd nie mogę doczekać się odpowiedzi)
Przeczytaj mój post.
Scooby-Doo
Apr 5 2008, 20:23
No patch dobry tylko składy w lidze angielskiej są totalnie skopane. Np ktoś zrobił transfer Tima Cahilla(Everton) do Boltonu, a Garrego Cahilla, który jest piłkarzem Boltonu skasował. I tu już pomyślałem sobie, że ktoś tego np nawet nie wiedział. W Deportivo jest Christian Wilhelmson i w Boltonie też. Czyli pewnie ktoś stworzył go od nowa bo nie wiedział w jakiej drużynie gra(?). Składy kilku zespołów są źle ustawione. W Machesterze City jest "Gelson" i "Fernandes", a to jest tak na prawdę 1 osoba. No i Daniel Jarque z Espanyolu znalazł się w Tottenhamie, a taki transfer w ogóle nie miał miejsca, co prawda Tottenham wyrażał zainteresowanie tym graczem ale go nie kupili

, no i do tego w kilku przypadkach napastnicy na bramkach itp. Ale ogólnie patch dobry.
mattis78
Apr 6 2008, 10:25
ja mam taki problem z tym patchem jak juz wszystko zainstalowalem i włanczqam gre chce sobie zagrac sparing to jak juz wybiore druzyny u to wszystko ustawiam składy i chxce rozpoczac sparing to niekiedy sie wiesza przed tym wczytywaniem a niekiedy nie i nie wime co z tym jest moze wy wiecie co jest prosze ratujcie mnie jak wiecie:D:P z góry dzieki
maxiu00
Apr 6 2008, 10:31
MIAŁEM TEN SAM PROBLEM ALE SKASOWAŁEM KITSERVERA I WGRAŁEM WSZYSTKIE STROJE W CV_0 I PO PROBLEMIE.
Ma ktos moze seting z rozdziałką 1490x900?
mattis78
Apr 6 2008, 12:58
jeszcze raz skasowałes kitserwer i co??dalej
mattis78
Apr 6 2008, 13:05
tz opisz to dokładniej bo nie czaje
mattis78
Apr 6 2008, 13:58
i jak to mam wgrac??
marcin_p
Apr 6 2008, 18:08
mattis78 widac ze jestes tu nowy...nastepnym razem edytuj swpje posty bo niepotrzebnie napisales trzy posty pod rzad.Pozzdro
norbertLBN
Apr 9 2008, 18:56
wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcja wszystko jest tylko jak właczam gre to jak sie wczytuje PES 08 i bąbelki to staje w miejscu i nie da sie na pulpit wejsc i ani nigdzie tylko trzeba wyłączyc uprzedzam wasze odpowiedz ze przeinstalowyałem pesa wiele wiele razy? jakies propozycje ?
Ja zrobiłem wszystko tak jak pisze i mi nie działa. Nie umiem zainstalować Patch 1.20 bo pisze '1628: Failed to complete installation' :/ i jak włanczam gre to czarny obraz jest tylko :/// prosze o pomoc
ZuBeR17
Apr 10 2008, 16:23
Zainstalowałem patcha tak jak pisało i wszystko dobrze tylko nie podmieniło mi godeł niektórych klubów!! W lidze angielskiej, wloskiej, hiszpanskiej i francuskiej jest wszystko ok tylko w pozostalych nie mam herbów... nazwy i zawodnicy sa... prosze o jakąs rade!!!
lipton21
Apr 11 2008, 00:44
Patch jest extra

, mam tylko mały problem kluby ORANGE ELSTRAKLASY są w lidze A i mają nie swoje herby np. Ruch ma herb FC Porto , natomiast w lidze C herby polskich klubów są przyporządkowane np. Kopenchadze. To jest efekt że mi się coś źle podmieniło ?
Bardzo będę wdzięczny za pomoc !
MaciekLagvia
Apr 11 2008, 17:12
lipton21 -> pewnie nie wgrales kitservera...
a teraz takie pytanie mam bo wlasnie jak juz zainstaluje pactha wgram kitserver i zainstaluje to jak wlaczam gre to wyskakuje blad ...;/ gra sie wlacza ale mam wlasnie to co kolega lipton21 ze stroje są po prostu zle;/ jest jakis patch Orange ekstr. zeby nie bylo kitservera i by bylo dobrze ? czekam na odp
cisczarny
Apr 11 2008, 19:06
Patch jest naprawde REWELACYJNY!!! Nie mialem lepszego jeszcze nigdy:)
Mam tylko jeden maly problem, bardzo prosil bym o pomoc kogos kto wie jak to rozwiazac.
Nie mam polskich stroji, poniewarz nie mam do tego patcha Kitserver i nie wiem z kad go dokladnie do tego dodatku pobrac! HELP
moje gadu 5594012
Katalonczyk10
Apr 11 2008, 19:23
Przeciez ten kitserver jest w tych rarach ktore sciagales razem z patchem:|
MaciekLagvia
Apr 12 2008, 00:48
wszystko zrobilem dobrze ale nie ma stroi,a przy kitserverze wyskakuje blad ;/ ... dolaczam screen :
http://img503.imageshack.us/my.php?image=orangeaa5.jpg czekam na odp jak to naprawic
Zainstaluj Direct X 9.0c. To powinno rozwiązać problem.
maxiu00
Apr 12 2008, 12:14
Mi sie cały czas wyłaczała gra albo zawieszała na kitserverze wgrałem wszystko do cv_0 i po kłopocie.
Direct X 9.0c nic nieda wina lezy od kitservera
mattis78
Apr 12 2008, 12:18
a jak wgrac ten cv 0 do kitservera da sie jakos łatwo i szybvko:

D???
maxiu00
Apr 12 2008, 12:21
przeczytaj uwaznie nie cv_0 do kitservera tylko stroje z kitservera do cv_o pod odpowiednie numery
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.