Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Santiago
Patch nawet fajny tylko wkurzają mnie trochę błędy kosmetyczne takie jak loga, niektóre slajdy w menu itp. Na przykład nie podoba mi się takie coś jak poszarpane loga w tym screenie:

Ale jeśli chodzi o składy, kitsy itd. to bardzo fajnie się gra.
David
kiedy mozna sie spodziewac jakiegos updatchodzi np o OF
Damian232
czy ktoś mógłby mi spatchowanego pes 2008.exe wrzucić bo patch 1.20 mi nie działa.
Insider
Ja mam problem z Herbami sad.gif proszę o pomoc tutaj screeny :

Jak by ktoś w stanie był pomóc co mam zrobić żeby były normalne Herby to bardzo dziękuję .
robien92
masz polonie zamiast bayernu bo nie wczytałes pliku opcji(EDYcjA -> Wczytaj),a loga masz takie jak w normalnym pesie bo nie podmieniles pliku unnamed 8093.bin w cv.0.img.
Insider
ale dodam ze wszystko jest dobrze piłkarze i stroje w Polonii sa dobre, zreszta we wszystkich drużynach OE jest dobrze tylko że Herby nie działają. Robiłem Edycja Wczytaj .. a to drugie to jak wczytaC?

jak podmienic ten Uhnammed
devilart
Jeszcze raz pytam czy jest szansa na 4-5 dodatkowych klubów polskich ?? żeby mozna pograć w Lige mistrzów, najlepiej byloby wiecej (np. cała II liga) ale 4-5 wystarczy, jest szansa czy nie ma ?? Patch rewela pozdrawiam
pawelli
devilart jest szansa na całą drugą lige wink.gif tutaj masz o tym temat: http://board.issonline.pl/index.php?showto...1010&st=260.
Damian232
Kto mi pomoże zrobiłem wszystko jak jest w instrukcji i jak włączam pesa to mam tylko czerń na monitorze i nic się nie włąćza.Jedyne czego niezainstalowałem to pth 1.20 bo pisze mi failed...... Wrazie jakiś sugesti co może być tego przyczyną prosze pisać tu lub na gg://1769360

Edit:Naprawiłem problem
paweljakson
wyskakuje mi coś takiego 1628 failed to complete installation co może być przyczyną ?? pomocy panowie
devilart
CYTAT(pawelli @ May 14 2008, 23:29:30) *
devilart jest szansa na całą drugą lige wink.gif tutaj masz o tym temat: http://board.issonline.pl/index.php?showto...1010&st=260.

pawelli wielkie dzięki, THX elo
czarekb
już wkrótce druga część patcha. Czekajcie bo jest na co
Badyl13
Patch wspaniały, ale mam problem ze scoreboardem w rozdzielczości panoramicznej 1440x900. Na innych niż ta gra nie wygląda za dobrze, i piłkarze są rozciągnięci, ale w tej rozdzielczości rozjechał mi się scoreboard ; / Jakieś rady albo scoreboard pod 1440x900?
pazi
Po zainstalowaniu mam biały scoreboard, jak to naprawić ??
herubq3
CYTAT(pazi @ śro, 21 maj 2008 - 16:41) *
Po zainstalowaniu mam biały scoreboard, jak to naprawić ??

sciągnij rv_e.img z tego tematu
pazi
CYTAT(herubq3 @ śro, 21 maj 2008 - 16:43) *
sciągnij rv_e.img z tego tematu

Faktycznie, przeoczyłem smile.gif Dzięki :]
moon
mogłby ktoś podać soundtrack z tego patcha? smile.gif
chodzi mi o tytuły piosenek
zabekmj23
Przepraszam nie chcac zakladac nowego zbednego tematu wpisze moja prosbe tutaj.Moze ktos wrzucic statystyki<oraz gwiazdki>,2 pilkarzy ktorych chcialem zrobic dla repreznetacji,chodzi mi o R.Majewskiego oraz Rogera.Dzieki z gory.Pozdrawiam.
herubq3
Soundtrack
74, "Nightcrawlers Push the feeling on", "Pop"
75, "Sum 41 In Too Deep", "Pop"
76, "Papa Roach Last Resort", "Rock"
78, "Mezo feat PAn Duze Pe Futbol", "Hip Hop"
79, "Fort Minor Out The Back", "Pop"
81, "Fort Minor Red To Black", "Pop"
83, "Jan Wayne Only You", "House"
88, "Linkin Park What I've Done", "Rock"
89, "Tyree Cooper Turn up the bass'99", "Pop"
90, "Nosowska Grabaz Prosta Rzecz", "Rock"
91, "Fort Minor Believe Me", "Rock"
93, "Ja rule feat Ashanti Mesmerize", "Hip Hop"
98, "POD Will you", "Rock"
102, "2Pac Changes", "Hip Hop"
103, "Paul Oakenfold Beatiful goal", "Pop"
107, "Liber Remes Cup", "Hip Hop"
133, "Begin Bitches Warp Brothers", "Rock"
moon
dzieki cool.gif tego szukałem
Veit
Proszę o wstawienie już zrobionego! moda na torrenta:D Z góry wielkie dzięki
marcin_p
Serdecznie zapraszam do Orange Ekstraklasa Manager,ktory jest rozgrywany na tym swietnym patchu. Chętnych zapraszam do zapisów tutaj:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11549
Pozdro i czekam na kolejnych ochotnikow
prem71
czarekb mógłbyś napisać jakie sloty odpowiadają drużynom z ekstraklasy(chodzi o przyśpiewki kibiców). z góry dzięki
czarekb
o przyśpiewki pytaj si,e seby. On tworzy przyśpiewki
Budzik
Mam pytania gdzie wrzucic kitserwer (dokladne miejsce), Wrzucalem wszedzie ale nie mozna zainstalowac
prem71
czarekb mógłbyś napisać które pliki odpowiadają za flagi i w którym .img można je znaleźć??
Chrapo
Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mianowicie gdy chcę zgrać mecz włącza się ekran przed meczem ze składami obu drużyn i gra zaczyna się ładować. Tyle że nie umie się załadować, czasami pomaga alt+tab i wtedy gra sie włączy. Zauważyłem że gdy wyłącze kitserver to gra działa normalnie wszystko śmiga tylko wtedy nie mam odpowiednich srojów. Co mam robić ?
Chrapo
To pomoże ktoś czy nie, na forum już kilka osób o tym pisało ale nikt im nie dał odpowiedzi
Chrapo
Ludzie czy tutaj już nikt nie zagląda, po co jest to forum???? mam problem i żadnej odpowiedzi, to masakra jakaś jest mad.gif
WKS
To pozagladaj w tematy a nie piszesz 8 postów na raz jak chesz to dostaniesz nagrode od admonow a ta nagrada jest BAN zyczymy miłego dnia
yogo29
Part 3 z SHAREBASE nie działa !!!
yogo29
To jest wada wielu patch`y. Poprostu jak włączas PES-a to daj w settings żeby otwierało w oknie i jak ci się zatnie dajesz alt+ctrl+del i kończesz procesz PES08
CYTAT(Chrapo @ czw, 05 cze 2008 - 19:22) *
Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mianowicie gdy chcę zgrać mecz włącza się ekran przed meczem ze składami obu drużyn i gra zaczyna się ładować. Tyle że nie umie się załadować, czasami pomaga alt+tab i wtedy gra sie włączy. Zauważyłem że gdy wyłącze kitserver to gra działa normalnie wszystko śmiga tylko wtedy nie mam odpowiednich srojów. Co mam robić ?
xsas7
Byłby ktoś tak miły i podał plik map.txt do kitservera z tego patcha ? smile.gif Byłbym wdzięczny smile.gif
Longd
w którym parcie jest Kitserver???
plny
W oepatch[1].part1
adriano91
Ma ktoś ofa z tego patcha ale odblokowwany caly pes shop?
mattis78
a moze zrobicie jakies ulepszenie tego patcha chodzi mi tylko o transfery uaktualnijcie je bardziej chyba ze ktos z was ma juz jakies zrobione to piszcie do mnie:D czekam na uaktuanienia składów . i moze jeszcze repry!!:d
Arczi1
Zgadzam się z kolegą. Ja propouję zeby zamist 2 ligi zrobic czołowe druzyny slabszych lig europejskich
n.p Anderlecht CSKA Moskwa Steua Dynamo Kijów. W.g mnie to podniesie poziom patcha.CZy ktos podejmie się tego? JA moge zająć sie skladami
herubq3
CYTAT(adriano91 @ Jul 8 2008, 00:13) *
Ma ktoś ofa z tego patcha ale odblokowwany caly pes shop?

ja mam
WKS
CYTAT(Arczi1 @ Jul 8 2008, 18:14) *
Zgadzam się z kolegą. Ja propouję zeby zamist 2 ligi zrobic czołowe druzyny slabszych lig europejskich
n.p Anderlecht CSKA Moskwa Steua Dynamo Kijów. W.g mnie to podniesie poziom patcha.CZy ktos podejmie się tego? JA moge zająć sie skladami

To moze zamiast Oe zróbmy czołowe druzyny ze słabszych lig europejskich nie pomyslales ze ktos chce pograc takimi zespołami jak Motor,Odra itd a nie jak masz klub w Oe to olewasz wszystkich.
plny
CYTAT(WKS&RKS @ Jul 9 2008, 12:23) *
To moze zamiast Oe zróbmy czołowe druzyny ze słabszych lig europejskich nie pomyslales ze ktos chce pograc takimi zespołami jak Motor,Odra itd a nie jak masz klub w Oe to olewasz wszystkich.

Nie chodzi o to ,tylko o poziom tych drużyn 2 ligowych jest poprostu mierny, a ja przynajmiej wolałbym zamiast 2 ligi czolowe drużyny lig europejskich, nie lepiej zrobic patcha pod 500 osób niż pod 7 osob ktore chce grac swoja ulubioną 2 ligową drużyną ?
seba
CYTAT(plny @ Jul 9 2008, 17:59) *
Nie chodzi o to ,tylko o poziom tych drużyn 2 ligowych jest poprostu mierny, a ja przynajmiej wolałbym zamiast 2 ligi czolowe drużyny lig europejskich, nie lepiej zrobic patcha pod 500 osób niż pod 7 osob ktore chce grac swoja ulubioną 2 ligową drużyną ?

OEP 2008 v. 2 (z zespołami OE, całej 2 ligi polskiej i kilkoma 3 ligi polskiej) ściągnęło do dnia dzisiejszego 655 userów. Taki jest stan licznika po zsumowaniu dwóch rzutów udostępniania patcha. Pozostawiam do bez dalszego komentarza.
czarekb
chcę sie pochwalić, ze mój Oe Patch na samym filefroncie ściągnęło już prawie 10 000 userów.
tyle nie doszukiwać sie żadnych podtekstów
deidara
Mam mały problem przy tych importach idzie mi bardzo dobrze tylko jak wpisuje nazwę np. cv_0NEW to pisze mi że importowanie tego pliku nie udało sie. Ma ktoś może ten błąd? Proszę o pomoc.
reyty
3 part UPLOAD BY maxx304 wygasl. moze ktos go wrzucic na jakis serwer?
Gebels
Witajcie.
Sciagnalem pacza ,gram ...postanowilem pomóc.
Nie orientuje sie do kogo sie zglosic dlatego pisze tutaj.
Otóz moge pomoc w sprawach czysto kibicowskich (np.kolory dla Widzewa sa lekko mowiac nie takie co trzeba),laze na wszystkie mecze ukochanej druzyny takze orientuje sie w takich błachostkach/zagwostkach ktore dla zwyklego smiertelnika nie sa znane;) Ponadto potrafie troche w photoshopie porobic,jakies tło czy cos-nie ma sprawy.Soundtrack?Jasne!Posiadam utwory nagrywane przez kibicow(nie oznacza to ze totalne dno,co wiecej mogly by byc hitami ,gdyby nie ich niszowosc),w sprawie statsow tez mogłbym pomoc,bo za te ktore sa w paczu ktos powinac beknac wink.gif.

Pozdrawiam i czekam na odezwe
Arczi1
Planujecie jakąś aktualizacje tego patcha?? ( transfery nowe druzyny itp??)
Zdaję sobie sprawę ze jeszcze przez miesiąć jest otwarte okno transferowe ale czy ktoś wogóle coś takiego planuje?
TommyD88
A ja mam takie pytanie, czy musze wgrywac spolszczenie ? Wole graz z j. angielskim, a nie wiem czy bez spolszczenia nie bedzie się przypadkiem wieszało i działało nie tak jak powinno.
Kamiloxx
Pomimo wszystkiego lepszy jest patch seby. Zrobiłem test bo mój kolega gra na tym patchu a ja na seby ;p
No i wnioski -
OE Patch Vol. 2
+ Duuuużoooo polskich drużyn ;p
+ Lepszy scoreboard
+ ładniejsza obróbka PESa wink.gif
+ Obszerny Kitserver
- Brak herbów drużyn w HD
- Trochę więcej ściągania
- Brak Eredivisie w others C

ORANGE EKSTRAKLASA PATCH

+ Obszerny kitserver
+ Herby drużyn w HD!
+ Sporo nowych zawodników
+ Mniej ściągania ;]
- Nie ładna obróbka PESa
- Tylko Orange Ekstraklasa!? Nawet OE patch do PESa 6 ma więcej polskich drużyn (bez obrazy)

Jednym słowem - Dla mnie wygrywa OE Patch Vol. 2
brtek00
bedzie jakies uaktualnienie ofa do tego patcha? z beniaminkami itp???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.