Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
JTK
Cytat(samuel666 @ Oct 14 2007, 13:32:35) [snapback]190586[/snapback]
I pisze to maniak we2002 .Grasz w to pewnie z sentymentu i nie widzisz ,ze to starocie zyje tylko dlatego ,ze jest darmowe i mozna grac online.Wszyscy tutaj wychwalaja to we2 pod niebiosa;/ to jakis fanclub ?? Zreszta co tu poronywac jakies zabytki do nowego pes jak i tak sila rzeczy wszyscy beda w to grali ,a narezekanie to domena Polakow.JAkos na zagranicznych stronach cieplo przyjeli pesa.

Sępienie lam, klepanie square.gif panem A z każdej pozycji albo rajdy przez pół boiska (nie wspominając o silniku z szóstki z jego ghostami). Powiedz co tu lubić w tej ewolucji?

PES'08 demo graficznie, dźwiękowo mówiąc lekko nie spełnia oczekiwań ,a grywalność z swobodą biegnącego (animacja jak R2D2) niepokoi.
Przy piwie z kumplami pogrywam w piątkę, natomiast online we2k2. PES'08 musi sobie zasłużyć, bo naklejka NOWOŚĆ nie zrobi wrażenia na wymiataczach i wyląduje na allegro szybciej od szóstki.
who_me
Twoj gust i tyle.

Wlasnie sie potwierdzilo ,ze w pes2008 bedzie tylko tryb 1vs1 w online huh.gif Chyba jednak bedzie sie trzeba zastanowic na rezygnacja z orginalu.

http://www.winningelevenblog.com/
kurtus
DO JTK : Zabytek to chyba Ty jesteś. i więkość graczy, u których sie liczyl skill,który niewatpliwe ma we2k2.A ten NOWY pes jak to okreslasz to ,to nie wiem;/.
mojzesBL
nie radził bym dem bo wiele razy zrąbały mi kompa
AFC
Musze z przykrością stwierdzić że tryb edycji jest gorszy niż w pesie 6 tylko 12 wzorów strojów a w tamtym pesie było chyba z 80.Brak mozliwości edytowania butów ,brak par butów z reeboka,brak mozliwośći zmieniania Herbów nielicencjowanym drużyną.Mam nadzieje że szybko wejdzie jakiś patch PS mam pytanie czy da sie wrzucić jakiś patch na PlayStation 3 bo na X Boxa 360 sie da tak z ciekawości pytam.
potter
Mam pytanie , poprawili chociaz troche bramkarzy , tzn ich umiejetnosci , bo na pes6 takie szmaty dalo rady wsadzic , nic nie bronili , mimo wysokich skillsow
Phantom
Cytat(potter09 @ Oct 17 2007, 13:23:04) [snapback]191205[/snapback]
Mam pytanie , poprawili chociaz troche bramkarzy , tzn ich umiejetnosci , bo na pes6 takie szmaty dalo rady wsadzic , nic nie bronili , mimo wysokich skillsow

Bronią jeszcze gorzej!!! Ale podobno mają ich "ulepszyć" w pełnej.
Oby...
Gienia
Czy wszystkim zajmuje to aż ponad 1GB??!!
Bartolomeus
to że w online bedzie można grac tylko jeden na jeden to znaczy że na jednym kompie tylko jeden gracz czy sterujemy tylko jednym zawodnikiem?bo wszystkich tak to martwi ze możliwa jest ta 2 opcja
Baszu
Panowie zajebi... patch na kluby:Barcelona,Inter,Manchester,Real,Chelsea,Milan wgrałem go i jest wyjeba..!http://files.filefront.com/PesmaniaCPzip/;8835974;/fileinfo.html
MakssPl
jest o tym już osobny temat... zapraszam!! Swoją droga to patch zajebioza!!
who_me
BRaszczykowski(Blaszczykowski) blink.gif i Frankowski w reprezentacji ;/

http://www.pcaction.de/?menu=browser&m...932&page=10
AFC
Normalnie kpina niedość że Błaszczykowski nazywa sie Braszczykowski według Konami to jeszcze te staty narmalnie szok kurwa już jakiś Izrael jest lepszy Konami niewiem może w Konami ktoś nielubi polski jedynie Krzynówek(blond włosy w Pesie) i Smolarek są w miare nieźli alo co zrobili Błaszczykowskiemu to jakaś kpina i co robi Tomek Frankowski w naszej reprezentacji.Konami robi dobre staty tylko drużyną które mają Licencje(przykład Turcja) podejrzewam gdyby konami miało licencje na rep.Polski toby wszyscy zawodnicy mieli prawdziwy wygląd i by byli o niebo lepsi.
who_me
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=43657

Ludzie z Holandii juz graja w pes2008 biggrin.gif
simian raticus
Przynajmniej Krzynówek jak żywy wink.gif Reszta mniej znanych piłkarzy jak zawsze potraktowana po macoszemu ;(

Damian.
Ma ktoś plik settings z rozdzielczością 1280x1024?
Z gory dzieki

P.S.Juz znalazlem , usunac posta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.