Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
zywul
Było na skanie z gazetki w jednym newsie na stronie głównej. Ale pewne to nie jest. Konami jeszcze nie podało oficjalnie jakie będą drużyny.
Phantom
Cytat(samuel666 @ Sep 4 2007, 17:15:21) [snapback]181490[/snapback]
Do 400 zl to gf 7900gs jest najlepsza karta (duzo szybsza od tego 8600gt)... no chyba ,ze ktos lubi lykac marketingowy shit i kupowac takie karty jak 8500 ,8600 bo maja dx 10 . Co do crisisa i innych gier to dawana widadomo ,ze do trybu dx 10 bedzie trzeba miec karte typu 88 gts ,gtx zeby nie zobaczyc pokazu 10 fps ...wiec moze ty z laski swojej nie wprowadzaj ludzi w blad !!

Jak ty uważasz, że 7900 jest dużo szybsza od 8600 i porównujesz 8600 do 8500 to sorry, ale nie wypowiadaj się już o kartach graficznych. Na dodatek już grałeś w Crisisa, super. Prawda jest taka, że większość testów była robiona na starych sterach a nowe ( nowsze) przyniosły znaczny wzrost wydajności co potwierdzają nowsze testy posiadaczy tych kart. W jednych grach lepszy jest 7900 w innych 8600. Wersja Palit Sonic+ o pamięciach 1ns. i taktach 625/1800 i 625/2000 podkręca się samym suwakiem bez żadnych Vmodów do GTS-a, kosztującego 600 zł. Pozdrawiam i zachęcam do otworzenia swojego umysłu ponad panującym obiegowym opiniom na temat tej karty i zapoznanie się z tematem.
Sorry za OT, ale musiałem sprostować.
A o tym, że będzie Wisła mówiono już od dawna.
who_me
Jakie testy czlowieku ?CZytalem mase tego i w nielicznych nowe gry(np stalker) chodzily podobnie do tych na 79gs np bioshock ,coh,world in conflict itd to przewaga spora 79gs. Moze sam jestes szczesliwym posiadaczem 86gt i tak zaciekle bronisz swojej gotowki oO Mowimy o stockowych ustawieniach a nie o OC bo 90 % uzytkownikow tych kart nie wie co to riva tuner.

ps:Czasy optymalizacji pod takie kart jak 86gt i inne na dx 10 i wykorzystanie ich mocy moze nastana ale ,,twoj,, gf86gt bedzie wtedy zapewne low -endem i dobry bedzie ,ale do 6x4 i low details oO

ps2:nie czepiaj sie slowek typu ,,duzy ,, bo wiesz o co chodzi ph34r.gif

ps3:gf7900gs tez sie dobrze kreci ,ale to nie jest tutaj takie az istotne r1.gif

Lons - prosze cie oswiec mnie co do tej przewagi 86gt nad 79gs blink.gif Idz na forum pclab.com (najbardziej znany portal i forum tematyczne) Za takie teksty to nie wiem czy bana bys nie dostal rolleyes.gif Zgadzam sie ,ze przewaga 86gt nad 76gt jest ale kilka do 10 klatek to raczej nie tak duzo zeby daraowac sobie porownanie... no chyba ze chodzi o 3d smark;]. Ktos w to gra ? ph34r.gif
Bakel
Kończymy dyskusję nt. wyższości jednej karty grafiki nad inna. Za dalsze offtopowanie w temacie posypią się ostrzeżenia.
JTK
Ekhm..... Wracając do kart graficznych to PES2008 w DX9 smile.gif

Aby zamknąć temat 7900GS vs 8600GS i nie denerwować władzy ludowej: 7900GSv8600GT

Od siebie dodam że obie karty są już historią i w wielu przypadkach oferują wydajność na granicy płynności (25-30 fps), a w kilku grach obecnych już jakiś czas na rynku nie oferują nawet 25 fps'ów w 1024 x 768 bez AA.
THE END

PS.
W niektórych modelach 8600gt pewnej firmy są wadliwe tv-out'y, a efekt końcowy to karta-zgon.

z szacunku dla Mistrza Ligi połączyłem oba posty w jeden
lons
Cytat(samuel666 @ Sep 6 2007, 01:11:50) [snapback]181836[/snapback]
Jakie testy czlowieku ?CZytalem mase tego i w nielicznych nowe gry(np stalker) chodzily podobnie do tych na 79gs np bioshock ,coh,world in conflict itd to przewaga spora 79gs. Moze sam jestes szczesliwym posiadaczem 86gt i tak zaciekle bronisz swojej gotowki oO Mowimy o stockowych ustawieniach a nie o OC bo 90 % uzytkownikow tych kart nie wie co to riva tuner.

ps:Czasy optymalizacji pod takie kart jak 86gt i inne na dx 10 i wykorzystanie ich mocy moze nastana ale ,,twoj,, gf86gt bedzie wtedy zapewne low -endem i dobry bedzie ,ale do 6x4 i low details oO

ps2:nie czepiaj sie slowek typu ,,duzy ,, bo wiesz o co chodzi ph34r.gif

ps3:gf7900gs tez sie dobrze kreci ,ale to nie jest tutaj takie az istotne r1.gif

Lons - prosze cie oswiec mnie co do tej przewagi 86gt nad 79gs blink.gif Idz na forum pclab.com (najbardziej znany portal i forum tematyczne) Za takie teksty to nie wiem czy bana bys nie dostal rolleyes.gif Zgadzam sie ,ze przewaga 86gt nad 76gt jest ale kilka do 10 klatek to raczej nie tak duzo zeby daraowac sobie porownanie... no chyba ze chodzi o 3d smark;]. Ktos w to gra ? ph34r.gif

O własnie sam ciebie odsyłam na strone pclab.pl.Widze,że nie jesteś na bierząco.Wszyscy na labie psioczyli na 8600Gt a teraz juz inaczej podchodzą do sprawy i ja polecają.8600Gt w nowszych grach bije 7900gs na nowych sterach.Po zainstalowaniu nowych sterowników karta jest szybsza o jakieś 40%.Patrząc pod kątem cena/wydajność jest to karta najlepsza.Można ja kupić za 350 zł.Idealnie się kręci.Ze zwykłego Palita można wykecić spokojnie GTS.Poczytaj jeszcze raz laba dokładnie to Tobie radze.Wiesz jakbyś napisał,że 7600Gt jest troche szybasza od 8600Gt na nowych sterach to by cię jeszcze szybciej tam zbanowali niż mnie.Co ty porównujesz 8600Gt do 7600Gt??Prosze cie.....Sam zobacz specyfikacje tych kart i łatwo wywnioskujesz,która jest znacznie znacznie lepsza.Mówie wejdz na laba zobacz są tam testy i sam się przekonasz.Pozdrawiam
Orange_91
Jak dla mnie panowie JTK i lons powinni dostac ,,nagrode" procentowa bo jak widac nie umieja sie dostosowc do postu nr 304. Ostatnie 2 strony to nie temat o PES 2008 tylko o kartach graficznych. Jesli chcecie sobie porozmawiac na temat karta graficznych i ich wydajnosci to raczej nie to forum.
makaveli88
tez nie rozumiem czemu % nie dostaja... niekt nie watpi ze swietni szpece z was ale nie ten temat!!!
batman
Czy tak trudno zrobić oddzielny temat o kartach graficznych!!??????Tak tylko zaśmiecacie temat w którym chodzi o zupełnie coś innego!!!!!!!:P
JTK
Pozwolę sobie obronić moje stanowisko:
Na zakończenie tego OFF-TOPA dałem najlepsze i najbardziej obszerne testy, które dadzą każdemu jasny obraz wydajności oraz pomogą podjąć decyzję w sprawie zakupu albo dalszego czekania. Stała i wysoka ilość klatek w tego typu grach jak PES jest podstawowym wymogiem do szlifowania umiejętności i zwykłego komfortu gry.

Natomiast trzy posty panów powyżej o papugowatej formie są pozbawione jakiejkolwiek wiedzy, treści, humoru i sensu.
Orange_91
Cytat(JTK @ Sep 6 2007, 15:34:00) [snapback]181882[/snapback]
Pozwolę sobie obronić moje stanowisko:
Na zakończenie tego OFF-TOPA dałem najlepsze i najbardziej obszerne testy, które dadzą każdemu jasny obraz wydajności oraz pomogą podjąć decyzję w sprawie zakupu albo dalszego czekania. Stała i wysoka ilość klatek w tego typu grach jak PES jest podstawowym wymogiem do szlifowania umiejętności i zwykłego komfortu gry.

Natomiast posty panów powyżej o papugowatej formie są pozbawione jakiejkolwiek wiedzy, treści, humoru i sensu.

Posty nie musza zawierac humoru smile.gif A sens jak najbardziej maja poniewaz chca zakonczyc ten gigantyczny OT ktory ty jak widze starasz sie przeciagnac. Mozesz zawszse zalozyc temat o tym jaki sprzet najlepiej dobrac do PES 2008 twoim zdaniem a nie zasmiecac temat w ktorym ludzie chca sie dzielic informacjami o grze.
who_me
Ja juz koncze ta ,,dyskusje,, bo widze ,ze jedyna obrona niektorych jest czepianie sie slowek i totalny fanboizm(40% blink.gif ) swojego sprzetu.

ps: JTK ok ;}
Phantom
Tamte testy robione są na starych sterownikach. Nowsze dały niezłego kopa 8600. W jednych grach lepiej spisuje się 7900 w innych ( przeważnie nowszych) 8600. różnice nie są duże. Osobiście wybrałbym 8600 ze względu na to, że w nowszych grach spisuje się lepiej, oraz oczywiście DX10. Podawałem link do testu 8600 w DX9 i DX10 i niech w końcu niektórzy zrozumieją, że czasem na DX10 gra chodzi tak samo jak na DX9 a nawet minimalnie szybciej a niekiedy dużo wolniej. To wszystko zależy od programistów gry jak została zoptymalizowana. Oczywiście mówimy tu o patchach DX10, ale widać, ze im nowsza gra tym DX10 działa lepiej ( oczywiście jak już wspomniałem zależy to od optymalizacji gry pod kątem DX10). Jak już brać kartę na DX9 to Radeona 1950XT, GeForce'a 1900GTO, 1950GT.

Sorry za OT ale musiałem sprostować... smile.gif
who_me
http://www.winningelevenblog.com/

nowe screeny i filmiki ...na pierwszym screenie widac ,ze jest Fc Basel na licencji rolleyes.gif
Kempu
Jeśli ktoś nie ma CDA a chciałby wiedzieć co tam piszą, mogę zamieścić skróconą wersje zapowiedzi...
Flisak
Cytat(samuel666 @ Sep 6 2007, 21:22:00) [snapback]182026[/snapback]
http://www.winningelevenblog.com/

nowe screeny i filmiki ...na pierwszym screenie widac ,ze jest Fc Basel na licencji rolleyes.gif

Brugge najwyraźniej też. Tak jak Irlandia, Szkocja, Tottenham, Newcastle, Panathinaikos, Grecja.
Bakel
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9470 - zapraszam do dalszej polemiki nt. kart graficznych
Bo0os
Cytat(Kempu @ Sep 6 2007, 19:46:49) [snapback]182035[/snapback]
Jeśli ktoś nie ma CDA a chciałby wiedzieć co tam piszą, mogę zamieścić skróconą wersje zapowiedzi...

Napewno nic nowego nie napisali ale jesli masz czas i checi to z checią zamiesc tekst albo najlepiej skan.

Odnosnie nowego PES'a:
Denerwującym faktem moze byc to ze cala lawka rezerwowych jak i widownia patrzą sie przed siebie jak by ducha zobaczyli.W następnej czesci KONAMI powinno usprawnic ten aspekt aby glowy byly skierowane na pilke tak jak to jest w przypadku futbolistow na boisku.

pozdro
>Kornel<
Ten kibol z wąsem patrzy na piłkę laugh.gif
who_me
http://www.playstatic.com/news/805

dziwi brak wisly i innych podanych na innych stronach

Dziwi brak wisly i innych podawanych klubow z ver beta

Premier League (brak licencji)
Ligue 1 (Pełna licencja)
Serie A (Pełna licencja)
Eredivisie (Pełna Licencja)
Liga Hiszpańska(Pełna licencja)
Bayern Munchen
Anderlecht, FC Brugge
Dinamo Zagreb
FC Copenhagen
FC Honka (?!) (FIN)
Olympiacos Piraeus, Panathinaikos, AEK Athens
Celtic, Glasgow Rangers
Red Star
Rosenborg BK
Benfica, FC Porto, Sporting Lisbon
Spartak Moskva, Lokomotiv Moskva
AIK, Hammarby IF, Helsingborgs IF, IFK Göteborg
Dynamo Kiev
Boca Juniors, River Plate
FC Basel
Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray
Internacional, Sao Paulo
Wisla Krakow

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20496 ma byc 250 zespolow 56 repre + 37 w other clubs .zostaje duzo wolnego ;] czyli moze cos z premier league i bundesliga wyjdzie ;]
mati_910
Cytat(Kempu @ Sep 6 2007, 21:46:49) [snapback]182035[/snapback]

No pewnie! Jak mozesz to zamieszczaj biggrin.gif
lons
Cytat(samuel666 @ Sep 6 2007, 22:53:53) [snapback]182063[/snapback]
http://www.playstatic.com/news/805

dziwi brak wisly i innych podanych na innych stronach

Dziwi brak wisly i innych podawanych klubow z ver beta

Premier League (brak licencji)
Ligue 1 (Pełna licencja)
Serie A (Pełna licencja)
Eredivisie (Pełna Licencja)
Liga Hiszpańska(Pełna licencja)
Bayern Munchen
Anderlecht, FC Brugge
Dinamo Zagreb
FC Copenhagen
FC Honka (?!) (FIN)
Celtic, Glasgow Rangers
Red Star
Rosenborg BK
Dynamo Kiev
FC Basel
Internacional, Sao Paulo
Wisla Krakow
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20496 ma byc 250 zespolow 56 repre + 37 w other clubs .zostaje duzo wolnego ;] czyli moze cos z premier league i bundesliga wyjdzie ;]

No właśnie ja licze,że jednak będzie bundesliga jako niespodzianka.Powinna być do jasnej cholery bundesliga!!!!!Czemu oni nie dają jej tego nie mogę zrozumieć.W piątej części byłą.Mi starczy,żeby dodali bundeslige i angielską i styka.Chociaż niech wykupią 2 licencje z bundesligi tak jak to ma miejsce z premiership w Pesie 6 a zaraz wyjdzie jakiś patch poprawiający nazwy drużyn na prawidłowe i będzie gitara..Nie mogą chociaż tego zrobić.Pozdrawiam!
mati_910
^ Dokladnie. Nie mogliby utworzyc z 10-15 lig podrobionych?! O.o Pozostawionych do edycji? Wtedy by mozna bylo patchowac, a nie jak teraz - jak chcesz Polska Lige to musisz sie pozegnac z Holenderska, albo jak walniesz Bundeslige do Other C, to nie mozesz grac ligi, ach Konami biggrin.gif Ale wybaczam im w tym roku.. Za grę, którą zrobili na nasze blaszaki w tym roku, absolutnie ich rozgrzesza biggrin.gif
POZDRAWIAM ; )
>Kornel<
Będą te screeny z CDA ?
mati_910
@Kempu zarzucaj te scany z CDA. please biggrin.gif
Orange_91
Cytat(mati_910 @ Sep 9 2007, 00:12:53) [snapback]182535[/snapback]
@Kempu zarzucaj te scany z CDA. please biggrin.gif

Ja posiadam najnowsze CDA i tam nie ma jakis scrennow ktore by nie zostaly juz pokazane. Pozatym pisza ze grali juz w bete i ogromnych roznic w grywalnosci nie ma tak samo z wyborem druzyn.
lons
Co mnie dziwi,że KONAMi już zaprezentowało okładki nowego Pesika dla wersji niemieckiej,angielskiej itp a o polskiej nic nie słychać.Czyżby nie będzie wersji polskiej mad.gif
Hayalet
Masz rację, komentarz i tłumaczenie w części 6 wypadły tak znakomicie, że cholera co my teraz zrobimy : (

[*]
who_me
premiery dem pes

pes5 -16.09
pes4-14.09
pes3-15.09
tylko pes6 ... ;/

mam nadzieje ,ze w okolicach tej daty cos ssie wyjasni ;p
mati_910
Cytat(Orange_91 @ Sep 9 2007, 10:17:57) [snapback]182555[/snapback]
Ja posiadam najnowsze CDA i tam nie ma jakis scrennow ktore by nie zostaly juz pokazane. Pozatym pisza ze grali juz w bete i ogromnych roznic w grywalnosci nie ma tak samo z wyborem druzyn.

CDA sie nie zna biggrin.gif Zreszta cos mi sie wydaje ze Ci co od nich graja w dema gier to bardziej "stoją" za serią FIFA. Za kazdym razem kiedy czytam CDA w ktorym jest jakies porownanie PES-a z FIFA, ta druga jest notorycznie przez nich chwalona :/ Dlatego nie warto brac sobie do serca co pisze CDA smile.gif Wiadomo, ze PES2008 bedzie zajefajny tongue.gif
qwerte
W CDProjekt Insider który był dołączony do CDA data premiery PES2008 będzie w listopadzie 2007 cena 129.90 nie ma nic o tym czy będzie polska wersja czy też nie
Pronto
no warto kupic CDA bo jest te o FM 08 PES 2008 i troche o kuchni.. heh tzn. o kotletach... to jest noo o tej no fifie hehe
lons
Cytat(Hayalet @ Sep 9 2007, 20:51:40) [snapback]182743[/snapback]
Masz rację, komentarz i tłumaczenie w części 6 wypadły tak znakomicie, że cholera co my teraz zrobimy : (

[*]

Nie o to chodzi mi człowieku tylko,że jak będzie polska wersje na online będzie polskie lobby!
>Kornel<
Jak demo wyjdzie w tym miesiącu, to będzie sukces
Orange_91
Cytat(mati_910 @ Sep 9 2007, 21:14:23) [snapback]182758[/snapback]
CDA sie nie zna biggrin.gif Zreszta cos mi sie wydaje ze Ci co od nich graja w dema gier to bardziej "stoją" za serią FIFA. Za kazdym razem kiedy czytam CDA w ktorym jest jakies porownanie PES-a z FIFA, ta druga jest notorycznie przez nich chwalona :/ Dlatego nie warto brac sobie do serca co pisze CDA smile.gif Wiadomo, ze PES2008 bedzie zajefajny tongue.gif

Mnie sie wydaje co innego CDA raczej stoi za PRO ale mniejsza z tym. Jesli grali w bete to musi cos w tym byc ze licencje pozostaly podobne.
who_me
Mi tez sie wydaje ,ze EA moze wspierac $ cd-a.Czesto jest tak ,ze jedni dadza okreslona sume pieniedzy jezeli gazeta da im 9/10 np.

orange- chyba malo grali bo szwedzkie czasopismo zauwarzylo wiecej zespolow :

Bayern Munchen
Anderlecht, FC Brugge
Dinamo Zagreb
FC Copenhagen
FC Honka (FIN)
Celtic, Glasgow Rangers
Red Star
Rosenborg BK
Dynamo Kiev
FC Basel
Internacional, Sao Paulo
Wisla Krakow
Orange_91
Cytat(samuel666 @ Sep 10 2007, 15:25:40) [snapback]182852[/snapback]
Mi tez sie wydaje ,ze EA moze wspierac $ cd-a.Czesto jest tak ,ze jedni dadza okreslona sume pieniedzy jezeli gazeta da im 9/10 np.

orange- chyba malo grali bo szwedzkie czasopismo zauwarzylo wiecej zespolow :

Bayern Munchen
Anderlecht, FC Brugge
Dinamo Zagreb
FC Copenhagen
FC Honka (FIN)
Celtic, Glasgow Rangers
Red Star
Rosenborg BK
Dynamo Kiev
FC Basel
Internacional, Sao Paulo
Wisla Krakow

Tez ta liste widzialem i jedno dziwi zamieszczono ja w szwedzkim czasopismie i sa na niej az 4 zespoly ze szwecji a z takich niemiec tylko 1.
who_me
To nic nie znaczy bo w niemieckim wydaniu byly te same.
thmc88
kpina, żal. Jak czytałem CDA rok temu to większość była za PRO. Zauważyli, że fifa jest "odgrzewana" co roku, a PEs zawsze jest inny. Co do polskiego Lobby, przydałoby sie, ale nikt nie bedzie płakać jesli bedzie inne, bo zawsze mozna wpisac : pokoj xxxx. Ja osobiscie gram na angielskim języku i polskim komentarzu bo go i tak nie słucham, jest mi to obojetne czy bedzie polski czy nie, oby dało sie go jakos zniesc albo zmienic na ang.
Oczywiscie czekam na demko wink.gif
seen
fajnie że jest WISEŁKA biggrin.gif:D
Hayalet
Cytat(seen @ Sep 10 2007, 16:25:56) [snapback]182885[/snapback]
fajnie że jest WISEŁKA biggrin.gif:D

[acronym="Ktoś wie kiedy będzie demko nowego Pesa?"]Nie[/acronym]

MakssPl
Cytat(samuel666 @ Sep 9 2007, 20:53:37) [snapback]182748[/snapback]
premiery dem pes

pes5 -16.09
pes4-14.09
pes3-15.09
tylko pes6 ... ;/

mam nadzieje ,ze w okolicach tej daty coś sie wyjaśni ;p

Mam nadzieję że zegar na TEJ francuskiej stronie!! odlicza czas do "premiery" demka PES 2008 za 3 dni zobaczymy!!!!!!
who_me
Cytat(Hayalet @ Sep 10 2007, 14:28:53) [snapback]182888[/snapback]
[acronym="Ktoś wie kiedy będzie demko nowego Pesa?"]Nie[/acronym]

co nie ? xD przynajmniej reszta swiata bedzie wiedziala ,ze taki klub jest tongue.gif

to sa dni ktore pozostaly do otwarica strony ...raczej
zyga
halayet to gosciu, ktory widze lubi narzekac, demo mialo byc jakos w tym tygodniu albo w przyszlym..gdzies ktos cos pisal smile.gif
Hayalet
Aha, dzięki za odpowiedź.
who_me
hayalet-nabijacz postow i tyle

Niejaki Paul Curran( Konami uk) potwierdzil ,ze premiera planowana jest na 5th october(pazdziernik 5). troche wczesnie biorac do uwage wczesniejsze edycje dry.gif
Hayalet
Cytat(samuel666 @ Sep 10 2007, 17:24:01) [snapback]182913[/snapback]
hayalet-nabijacz postow i tyle

Czytaj akronimy

Miejmy nadzieję, że demko zagości na PS Store.
>Kornel<
samuel666 - Ale mówisz o premierze pełnej wersji czy wersji demo ? Nie mogę się doczekać.
who_me
full
>Kornel<
Więc demo powinno wyjść na dniach. Miejmy nadzieję, że to odliczanie zakończy się wypuszczeniem demka. Samuel666 - to jest potwierdzone info ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.