Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Dominoz
Podejrzewam, że więcej niż 150 zł na pewno nie...
A na allegro pewnie i taniej będzie, jak zawsze wink.gif
Ja radze Ci nie "kupować" PES6, skoro niedługo pojawi sie nowa wersja gry smile.gif
zyga
[spoiler]Z tym padem bylo najlepsze[/spoiler] A premiera pod koniec pazdziernika, nie ma co do roboty i zbierac na nowe sprzeciory huh.gif .
EbonH4wK
.. i na grę bo tania to chyba jednak nie będzie ;/
konradinho2
Cytat
Ja radze Ci nie "kupować" PES6, skoro niedługo pojawi sie nowa wersja gry smile.gif

A czy ja powiedziałem że chce kupić PES-a 6? Ja tylko chciałem się zorientować ile kosztowała PES 6 w dniu premiery. I chyba adekwatnie do tego lub troszkę więcej kosztować będzie PES 2008 rolleyes.gif

Cytat
Podejrzewam, że więcej niż 150 zł na pewno nie...

No to mnie uspokoiłeś. rolleyes.gif

Może zrobię trochę Offtopa ale mam pytanko. Mam teraz pada ale trochę mi się rozlatuje. Przyciski już nie chodzą tak jak powinny itp. I tu moje pytanie. Czy lepiej kupić sobie takie coś + przejściówkę:

http://www.menago.com.pl/product_info.php?products_id=52

Czy może lepiej to:

http://www.gral.pl/preview/Logitech/Logite...RumblepadII_42/

Proszę o wypowiedzi tych którzy używają tego lub tego.
antykujon
niewiem jak jest z padem od ps2 z przejściówką ale pad z logitecha na pewno cię nie zawiedzie, sam posiadam od 10 miechów i nie miałem z nim jeszcze żadnych problemów a przeważnie raz dziennie ląduje na podłodze laugh.gif (nie zawsze z mojej winy)
SyNowizna
a ja mam dual shocka z przejsciowka x2 (30 zeta na allegro) i super dziala wszystko:)
psmaras
Mam oba pady. Logitech ma zdecydowanie gorszy krzyzak niz pad Sony i jest nieco mniejszy przez co gorzej lezy w dloniach. Jedyny jego plus to anty poslizgowy plastik.
W zasadzie nie ma sie nad czym zastanawiac. Bierz Duala z przejsciowka. Wszyscy moi znajomi tak graja wlacznie ze mna :]
Phantom
Ja również mam od kilku miechów Dual Shock 2 i powiem Ci, że nie chciałbym niczego innego. Przeżył już kilkadziesiąt upadków na podłogę oraz zalanie Pepsi i trochę sie przyciski posklejały. Nie mogłem rozkręcić go, bo zjechałem gwint w jednej śrubce, ale po kilku tygodniach się "wyrobił". Analog jest wygodny ale sprawia wrażenie niezbyt trwałego sad.gif Jednak jest to wybór najlepszy IMO. Szczególnie dla nerwowych osób biggrin.gif
Vexx
A jak mozna chciec cos innego niz dualshock? Konsole PSX mam od 2000 roku, teraz PS2 i dualshock 1 jak i dualshock 2 to pady pod ktore PES zostal stworzony.
GigaByte
Jeszcze nawet nie wiadomo czy wersja PCtowa będzie 'really' konwersją z X360, a Wy już macie problemy z wymaganiami. smile.gif

Szkoda, że nie ma żadnego filmiku z gameplaya - można by było ocenić co nieco, a przynajmniej dużo więcej niż z tych głupich screenów. tongue.gif
batman
Ciekawy jestem czy w PES 'ie 2008 będzie tak samo jak w PESie 6 mianowicie jeżeli stary piłkarz skończy karierę to sie odradza!!Mam nadzieje że tak nie będzie ale podobno żadnych zmian w ML nie będzie!!Tak np. mógłby sie tworzyć np. nowy zawodnik
EbonH4wK
jesli w PES 2008 nie będzie zmian w ML, to będzie oznaczało że olewają najważniejszy tryb gry, a tym samym i graczy.

Ja przynajmniej nie kupię tej gry w takim wypadku.
elotto
Cytat(batman015 @ Aug 6 2007, 15:35:15) [snapback]171300[/snapback]
Ciekawy jestem czy w PES 'ie 2008 będzie tak samo jak w PESie 6 mianowicie jeżeli stary piłkarz skończy karierę to sie odradza!!Mam nadzieje że tak nie będzie ale podobno żadnych zmian w ML nie będzie!!Tak np. mógłby sie tworzyć np. nowy zawodnik

jesli by sie nie odradzali to po kilkunastu latach nie mial bys kim grac
batman
Cytat(przemeo9 @ Aug 6 2007, 16:17:41) [snapback]171314[/snapback]
jesli by sie nie odradzali to po kilkunastu latach nie mial bys kim grac

No dobrze a nie mogli by sie robić na przykład nowi zawodnicy?? dry.gif
...::DiDier::...
Ja mam takie pytanko czy wystarczy taki sprzęt : Intel Core 2 Duo 1.8 , pamiątki 1 GB ram , karta grafiki GeForce 8800 GTS 320 MB ??Bo nie wiem czy takie starczą czy np. nie dokupić czegoś chociażby dołożyć 1 GB ram!!! pozdro
GigaByte
Na pewno starczy. Ale ja i tak chyba kupię wersję na X360 tongue.gif
Raffels
A kto to ma wiedzieć skoro nie ma oficjalnych wymagań gry?? Poczekaj do premiery i wtedy się dowiesz....
GigaByte
Raffels, ja rozumiem, że nie ma jeszcze wymagań, ale chyba nie sądzisz, że na takim kompie gra nie ruszy? smile.gif
Bardock
Zjebany trailer już widziałem smile.gif
karolinho
Cytat(...::DiDier::... @ Aug 6 2007, 16:50:55) [snapback]171320[/snapback]
Ja mam takie pytanko czy wystarczy taki sprzęt : Intel Core 2 Duo 1.8 , pamiątki 1 GB ram , karta grafiki GeForce 8800 GTS 320 MB ??Bo nie wiem czy takie starczą czy np. nie dokupić czegoś chociażby dołożyć 1 GB ram!!! pozdro

Człowieku gierka ruszy ci na 100 procent.

PS.Szkoda że ja o takim sprzęcie mogę tylko pomayć sad.gif .
GigaByte
A ja tam i tak kupuję wersję na X360
Pronto
ale ten link jest na stronie głównej IO ? więc ocb ?
sedes
Cytat(Pronto @ Aug 7 2007, 10:38:47) [snapback]171483[/snapback]
ale ten link jest na stronie głównej IO ? więc ocb ?

Ale ja podałem ten link zanim pojawił się na stronie głownej IO
Pronto
heh to spójrz na date newsa lol
qazwsx
Właśnie przeglądałem sobie zagraniczne fora pesa w poszukiwaniu jakichś ciekawych screenów bądź newsów i natknąłem się na pesromania.net na takie zdjęcie :

Czyżby fake ??
Jeśli nie to taki screen wysuwałby pare wniosków :
- Youth Academy cool.gif
- Newsy [ typu Pirlo unhappy ] biggrin.gif
- Budżet drużyny
- Division 4 [ ruszamy w 4-tej lidze ?? ]
- wg. mnie bardzo ładne, przejrzyste menu [ next match rulez xD ]
Lecz wg mnie jest to Fake. Wystarczy zobaczyć na napis w tle - "Pes7" -.-
W pierwszej chwili jednak dałem się nabrać =]
eye63
Cytat(qazwsx @ Aug 10 2007, 20:56:33) [snapback]172787[/snapback]

A to nie jest ten cały PES Manager (czy coś takiego?)
zyga
FAKE
batman
Może i fake ale fajnie byłoby mieć takie menu w nowym PESie
f1ttq
ktos juz cos wie kiedy ma być dokładna premiera??
batman
Chyba nikt nie wie kiedy będzie premiera PESa 2008. Myśle że nawet ekipa KONAMI nie wie
qazwsx
Kiedyś była mowa że premiera będzie 26 października.
http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1185281395
Bo0os
Cytat(qazwsx @ Aug 10 2007, 18:56:33) [snapback]172787[/snapback]

!!gosc przynajmniej umyl monitor wink.gif))

pozdro

na temat oryginalnosci screena sie nie wypowiadam, zobaczymy w pazdzierniku ...
Bo0os
koles sciemnial od samego początku.wystarczy porownac screeny poniezej ;)

pozdro :D
golex
Cytat(qazwsx @ Aug 10 2007, 20:56:33) [snapback]172787[/snapback]
Właśnie przeglądałem sobie zagraniczne fora pesa w poszukiwaniu jakichś ciekawych screenów bądź newsów i natknąłem się na pesromania.net na takie zdjęcie :

Czyżby fake ??
Jeśli nie to taki screen wysuwałby pare wniosków :
- Youth Academy cool.gif
- Newsy [ typu Pirlo unhappy ] biggrin.gif
- Budżet drużyny
- Division 4 [ ruszamy w 4-tej lidze ?? ]

To nie jest fake tylko amerykanska wersja pes'a o nazwie Pro evolution soccer 2007, która jest dostępna od lutego biezącego roku. Opis:
Najnowsza odsłona Pro Evolutin Soccer. Pełna licencja + wiele zmian.

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007

producent: Konami
wydawca: Konami

kategoria: sportowe / piłka nożna

Data Premiery:
Europa (PAL): 26 października 2006
Polska: 08 grudnia 2006
USA (NTSC): 22 lutego 2007

tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: Internet / wspólny ekran | liczba graczy: 1-8
wymagania wiekowe: brak ograniczeń

nośnik: 1 DVD

Wykorzystuje:
karta pamięci 8 MB, Multitap, Network Adaptor.

Pro Evolution Soccer 2007 to kolejna część doskonałej symulacji piłki nożnej, za którą odpowiedzialni są programiści z Tokijskiego oddziału Konami (w Kraju Kwitnącej Wiśni gra znana jest pod nazwą Winning Eleven 10). W porównaniu do poprzedniego wydania doszło do kilku zmian zarówno pod względem ilości oryginalnych teamów jak i możliwości oraz sposobu rozgrywania meczów na murawie.

Wraz z tą edycją pojawiły się nowe, licencjonowane zespoły narodowe m.in. Holandia, Anglia, Trinidad i Tobago oraz klubowe takie, jak Bayern München. Po raz pierwszy dodano tryb International Challenge (odpowiednik Mistrzostw Świata), dzięki któremu można zdobyć najcenniejsze piłkarskie trofeum ze swoja ulubioną reprezentacją.

Sama rozgrywka podczas meczu przypomina tą znaną z części czwartej. W porównaniu do piątki gra jest dynamiczniejsza i przede wszystkim rzadziej przerywana przez gwizdek sędziego. Szczególne wrażenie robią dryblingi piłkarzy, które są dużo szybsze i bardziej widowiskowe. Przy wykonywaniu rzutów wolnych doszło nowe rozwiązanie pozwalające bardzo szybko wykonać stały fragment gry. Dzięki temu można uniknąć straty dodatkowych sekund, które przeciwnik mógłby wykorzystać do prawidłowego ustawienia drużyny. Oprócz tego mecz uatrakcyjniają dodatkowe animacje, takie jak np. chwytanie poprzeczki przez bramkarza, gdy piłka przeleci nad siatką. Wszystkie te nowości wpłynęły na wierniejsze przedstawienie zmagań piłkarskich.

Doskonałą grywalność uzupełnia równie dobra trójwymiarowa grafika prawie identyczna do tej z części poprzedniej. Poprzez drobny lifting tekstur twarze zawodników wyglądają jeszcze bardziej realistycznie. Nowe licencje zwiększyły także ilość wiernie wykonanych gwiazd piłki nożnej (np. skład Holandii).

Największe emocje sprawia gra wieloosobowa. W domu można zmierzyć się z maksymalnie ośmioma graczami, w Internecie z czterema. Ta ostatnia opcja została bardziej dopracowana, przez co gra na serwerach wiąże się z mniejszymi opóźnieniami.
EbonH4wK
grał ktoś w tę wersję PESa ??

Jeśli tak opiszcie funkcje Youth Academy proszę.
whan
Ale brednie te ostatnie posty...
Te screeny z pięknym monitorem to 100% fake, wiadomo to od dawna.
PES2007 to nic innego jak PES6, identyczna wersja, no może opr lekkiego update'u strojów.
Bardock
Niektóre posty wielkich znawców to żal.pl OMG laugh.gif
Bo0os
http://pl.youtube.com/watch?v=ybFkSZxzs6U

skleilem najciekawsze ostatnie screeny w jedną kupe ;)

pozdro
batman
ja mam takie pytanie - chyba wsyzscy wiemy że licencji większości drużyn Premiership nie będzie. Czy będzie kitserver lub jakis inny program pod PES 2008 lub może w tym całym rozbudowanym edit mode będzie można dodawać stroje, buty , facjaty??
szolik
Pytasz sie nas jakbysmy to my robili tą gre. Bedzie widaomo dopiero jak wyjzie albo jak Konami cos ujawni.
michal_f
Cytat(golex @ Aug 13 2007, 15:57:24) [snapback]173714[/snapback]
To nie jest fake tylko amerykanska wersja pes'a o nazwie Pro evolution soccer 2007, która jest dostępna od lutego biezącego roku.

napewno nie, mam ta gre i napewno ten screen nie jest z tej gierki, w we:pes2007 masterliga jest identyczna jak w pes6
batman
Mam nadzieję że informacja o tym że będzie można importować własne zdjęcia do PESa będzie prawdą a nie kolejną plotką!!
Hojrak Red Devil
Cytat(batman015 @ Aug 15 2007, 20:35:00) [snapback]174478[/snapback]
Mam nadzieję że informacja o tym że będzie można importować własne zdjęcia do PESa będzie prawdą a nie kolejną plotką!!

W tej informacji było podane że może będzie taka opcja w grze, przekonamy się kiedy Konami wyda PESa ale chciałbym żeby taka opcja była .
batman
Cytat(Hojrak Red Devil @ Aug 15 2007, 20:57:44) [snapback]174491[/snapback]
W tej informacji było podane że może będzie taka opcja w grze, przekonamy się kiedy Konami wyda PESa ale chciałbym żeby taka opcja była .

Było by super gdyby można było importować te zdjęcia
makaveli88
fajnie by bylo zeby konami wprowadzilo pewny szczegol, chodzi mi o kolor oraz naciagniecie siatek w bramkach, moze jest to malo znaczacy element ale napewno byloby to ciekawe, wiadomo ze na roznych stadionach siatki wygladaja inaczej i moglo by to zostac odwzorowane w pesie:D
Damian.
Nie wierz w cuda. Takich szczegółów to ja nawet sobie nie mogę wymarzyć nawet w PES'ie 2015 biggrin.gif
batman
Cytat(Damianinho @ Aug 16 2007, 19:12:11) [snapback]174804[/snapback]
Nie wierz w cuda. Takich szczegółów to ja nawet sobie nie mogę wymarzyć nawet w PES'ie 2015 biggrin.gif

Ale na pierwszych screenach było widać ciekawe siatki - więc kto wie biggrin.gif
makaveli88
no wlasnie dlatego zaczalem rozmowe o tych siatkach bo na jednym ze screenow siata wyglada zajebiscie
batman
Cytat(makaveli88 @ Aug 16 2007, 22:16:21) [snapback]174870[/snapback]
no wlasnie dlatego zaczalem rozmowe o tych siatkach bo na jednym ze screenow siata wyglada zajebiscie

Prawda!!!Mam nadzieje że będzie wiele typów tych siatek np róznego koloru, ,aha i żeby bardzo realistycznie sie te siaki poruszały
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.