Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
who_me
Poczytajcie na we blog nxt-gen
Maszrum
Ciekawe jakimi druzynami bedzie mozna grac w demie??
Powinien byc AC Milan jako zdobywca ostatniej edycji ligi mistrzow a co do reszty to mi obojetnie...moze wisla:PP
>Kornel<
Samuel666 - daj dokładny adres jak możesz.
don rxf
Cytat(Maszrum @ Sep 10 2007, 22:10:37) [snapback]183023[/snapback]
Ciekawe jakimi druzynami bedzie mozna grac w demie??
Powinien byc AC Milan jako zdobywca ostatniej edycji ligi mistrzow a co do reszty to mi obojetnie...moze wisla:PP

Gdzies czytałem ze w demie pes 2008 beda reprezentacje a nie kluby wink.gif
OskaR
Ja tez czytalrm ze beda reprezentacje, zreszta rok temu tez tak bylo.
who_me
Symulowany faul

http://www.winningelevenblog.com/

Najnowszy filmik bra-arg

widac to(symulacje faulu) w minucie 03:30

Trzeba przyznac ,ze cieawie to wyglada;]hmm cpu tez bedzie to potrafil ? ph34r.gif

>Kornel<
Bardzo pysznie wygląda to symulowanie fauli. Czekamy na demo ! Jak macie jakiekolwiek info na ten temat - pisać !
mati_910
no wkoncu jakis dobry filmik o pes2008. Szczegolnie podoba mi sie pare takich "deupereli" np. jak sedzia bierze gwizdek do ust i pokazuje reka ze mozna wznowic gre.
Jaskolka moze w tym meczu byla zrobiona az do przesady, ale wiem ze na celu bylo tu ukazanie samej mozliwosci jej robienia.
Co tam jeszcze.. Hmm Podobaja mi sie sedziowie liniowi i ich animcje + chorągiewki. A nie jak to jest w FIFA ze sedzia biega jakos dziwnie wzdluz linii i nic nie robi a czasami nawet sprawia wrazenie otępialego, ale coz to jest inna gra i inna bajka;)
Pzdr.
zyga
jestem pewien na 95%, ze to odliczanie na www.thisismygame.net dotyczy demka ^^

13.09.2007 - premiera dema PES2008? data calkiem realna nie?
whan
każdy chciałby żeby tak było... Jednak znając zagrywki Konami jest to wątpliwe. W każdym razie pewnie sporo osób będzie czuwać do północy by przekonać się że zostali zrobieni w... wink.gif
Pewnie o równej 0:00 ruszy strona biggrin.gif
mati_910
Jedynym aspektem przemawiającym za ukazaniem sie dema po koncu odliczania czasu, jest fakt iz od jakiegos czasu nie mozna wejsc na strone, gdyz pokazuje sie okienko z logowaniem. Tak sie dzieje na niektorych stronach gdy wrzuca sie cos naserwer. Ale jak wspomnial Whan "znajac zagrywki Konami" to wszyscy nastawieni na demo moga zostać nie mile zaskoczeni. Choc w głebi wierze ze to demo tongue.gif
POZDRAWIAM ; )
Dreed
Ja tam sie juz przyzwyczailem do Konami ze nidgy nie wydaja dema dosc wczesnie, zreszta oni nie musza przekonywac do swojego produkty jak EA ^^
mati_910
Cytat(Dreed @ Sep 12 2007, 10:53:06) [snapback]183285[/snapback]
Ja tam sie juz przyzwyczailem do Konami ze nidgy nie wydaja dema dosc wczesnie, zreszta oni nie musza przekonywac do swojego produkty jak EA ^^

Dokladnie.. Zobaczcie tylko jaką ma kampanie reklamową FIFA, a jaką PES. Konami chyba nikogo nie musi przekonywać, że PES jest lepszy tongue.gif
POZDRAWIAM ; )
who_me
http://www.winningelevenblog.com/

w ostatnim newsie ostatnie dwa zdania brzmia dosyc ciekawie tongue.gif moze jednak szykuje sie nam wydanie dema.
Czekamy do polnocy
lons
Tak coś mi się wydaje,że nie będzie polskiej wersji Pesa 2008 tylko angielska.
http://www.ultima.pl/Pro_Evolution_Soccer_...ngielska/i5017/
>Kornel<
Jeśli dziś o północy wyjdzie demko to pieprzę szkołę i łupię cały dzień w demówkę.
OskaR
Cytat(lons @ Sep 12 2007, 14:07:32) [snapback]183310[/snapback]
Tak coś mi się wydaje,że nie będzie polskiej wersji Pesa 2008 tylko angielska.
http://www.ultima.pl/Pro_Evolution_Soccer_...ngielska/i5017/

A mi sie wydaje ze bedzie, gdyby nie bnylo polskiej wersji to po co by wyszczegololnili ze to jest akurat wersja angielska ?
Moze sie myle ale mam nadzieje ze wyjdzie polska wersja.
>Kornel<
Za 1,5h będzie demówa ! Mówię Wam !
Jacmen
Jak sie pojawi demo o północy to daj tu od razu link oki ??
whan
Cytat(>Kornel< @ Sep 12 2007, 22:41:28) [snapback]183463[/snapback]
Za 1,5h będzie demówa ! Mówię Wam !

swoje demo zobaczysz jak przestawisz sobie zegar systemowy o godzine do przodu a potem lepiej idź spać...
>Kornel<
Trzeba wierzyć, że zlitują się nad fanami i puszczą demówkę w obieg. Przecież nie masz żadnych info, że to nie będzie premiera demka. Premiera pełnej wersji dopiero w listopadzie :/
Dreed
To tak co do ULTIMY to sprawa dla mnie prosta z powodu jednego, wiedza kiedy bedzie anglojezyczna wersja a co do polskiej to za pewne ... nie paamietam jak bylo z PES 6 ale chyba pojawila sie troche pozniej i nie bylo wczesniej znanych terminow, zreszta zawsze pierw w sprzedazy jest wersja anglojezyczna wiekszosci gier potem dochodzi polska wersja smile.gif

Co do Demka, na prawde z reka na sercu nie wiem kiedy jest premiera PES2008 na prawde, ale jak dobrze pamietam to z roku na rok demko jest coraz to pozniej wypuszczane, znaczy blizej premiery, jezeli premiera jest jak ja napisane na ultimie czyli okolo 26 pazdziernika, to uwazam osobiscie ze demka nie ma co sie spoedziewac wczesniej jak pod koniec wrzesnia poczatek pazdziernika, nie wymagajmy zeby demo bylo kupe czasu przed fullem, nawet EA tak nie zrobilo.. smile.gif
ptasiaok
kuruczafix i odliczało po to żeby pokazać napis released na meczu z finlandia nie doczekałem się gola a to miało być pocieszeniem
Solid Snake
strona sie laduje niby ale po 10 min... jest tymrazem funkcjonalna, ale nic czego by nie bylo w newsach na niej nie widze.. chyba ze komus sie do jutra uda ja przejzec cala iech napisze co wrzucili.

najnowszy news jest o jakims trailerze 12 september...
>Kornel<
A wiadomo kiedy demko wyjdzie czy nic nie piszą ?
Dreed
Ludziki idzcie spac........ jak nie macie zamiar czekac na demko dniami i nocami to lepiej idzcie na 10000000% dowiedziec sie z newsow kiedy bedzie demko lub czy juz go nie ma.... ta strona to czysty sajt z informacjmi, zdjeciami, filmikami, po prosto cos na podobienstwo promocji czy cus w tym stylu a nie stronka gdzie demko ma byc, stronka w jezyku francuskim... niby od kiedy takowe stronki sa officjalnymi z konami... dajcie na luz i idzcie spac:))))))
batman
Szczerze mówiąc troche się zawiodłem , ponieważ szczerze mówiąc po cichu liczyłem że to będzie demo!
>Kornel<
Ciekawe ile osób kupi gierkę przez Allegro ? A Wy Panowie kupujecie w tym roku oryginał ?
michal_f
ja napewno zamowie biggrin.gif tylko nie wiem gdzie, ale pewnie tak jak rok temu zamowie przez internet, ale napewno nie przez allegro
Hayalet
Cytat(>Kornel< @ Sep 14 2007, 22:53:30) [snapback]183948[/snapback]
Ciekawe ile osób kupi gierkę przez Allegro ? A Wy Panowie kupujecie w tym roku oryginał ?

No ja musze ph34r.gif

ps3 nie lubi piratow :/
Pronto
ja też kupuje orginał KONAMI musi zarobić za kawał dobrej roboty smile.gif
Bartolomeus
i ja. rolleyes.gif

nie wiecie w jakich cenach gra bedzie kosztowała?oczywiście nie oczekuje dobrej odpowiedzi ale tak na oko
ScOuT
120 PLN ? Cos powyzej 100 PLN biggrin.gif
Bartezz
Jak myslicie czy dodatki (stroje,twarze,stadiony) z PES 6 będą działaly w PES2008.
Moim zdaniem nie, a jakie jest wasze ?
barman_2000
Moim zdaniem też nie, w poprzednich grach, grafika była podobna i dodatki pasowały ale w PES 2008 będzie grafa next-gen i według mnie nie będą działać te dodatki
batman
No ja oczywiście kupuje oryginał. A co do tych dodatków fajnie by było gdyby zamiast facjatów , włosów,butów,strojów poprostu można było improtować zdjęcia
mati_910
Moim zdaniem dodatki z poprzednich edycji Pes-a nie beda raczej dzialaly w PES2008, gdyż prawdopodobnie główny katalog nie bedzie juz zawieral takich plikow jak O_text itp. a jesli nawet uklad tych plikow sie nie zmieni to raczej wszystkie graficzne elementy beda zapisane pod inna postacia.. Jednak wierze w patchmakerów z calego swiata, a szczegolnie w Juce'a i jego pomocnika, ze wydadza Kitservera i po raz kolejny ubarwią na lepsze naszego Pesa biggrin.gif
POZDRAWIAM ; )
MakssPl
Cytat(Bartolomeus @ Sep 15 2007, 10:48:47) [snapback]183982[/snapback]
i ja. rolleyes.gif

nie wiecie w jakich cenach gra bedzie kosztowała?oczywiście nie oczekuje dobrej odpowiedzi ale tak na oko

Wydaje mi się że tyle co poprzednia część... ok. 129 zeta np. w empiku a w necie troche taniej...

Cytat(barman_2000 @ Sep 15 2007, 11:27:08) [snapback]183994[/snapback]
Moim zdaniem też nie, w poprzednich grach, grafika była podobna i dodatki pasowały ale w PES 2008 będzie grafa next-gen i według mnie nie będą działać te dodatki

Zobaczymy czy będzie next-gen... ale raczej nie będzie takich diametralnych zmian w grafice... Jeżeli gra miałaby być next-gen-owa to żeby zagrać w PESa 2008 trzeba by było mieć maszyne... Geforce 8800GTX itp...
Bartezz
Jak by mozna bylo importowac zdjęcia, do gry to facemakerzy mogliby pojśc z torbami.
A szkoda sleep.gif
KKSFan
Mam pytanie? Gdzie będzie można zamówić grę z neta prócz allegro?
qwerte
Cytat(djszkielol2007 @ Sep 16 2007, 08:12:23) [snapback]184207[/snapback]

Na razie jest tylko na allegro a przed premierą będzie także tu http://www.gram.pl/sklep.asp
mati_910
Na winningeleven blog pojawił sie nowy filmik z targów w Lipsku.. Pokazany jest mecz Portugalii z Hiszpanią. C. Ronaldo za dwie wymuszone jaskółki otrzymuje 2 żółte kartki, a w efekcie czerwoną.. Quaresma także przewraca się niefaulowany. Duzo fauli i różnorakich upadków. Filmik godny obejrzenia.
POZDRAWIAM ; )

Ps. Ktoś wcześniej narzekał na rzuty karne, że są one w spowolnionym tempie. Większość filmików pochodzi z PlayStation 3, na których w wersji beta gra trochę "muli", ale KONAMI obiecało, że ten element zostanie usunięty do czasu ukazania sie pełnej wersji Pro Evolution Soccer 2008. Miejmy nadzieje, że na wersji PC takie spowolnienia nie będą miały miejsca smile.gif
kurtus
Siemano smile.gif,nie wiem czy to was zadowoli,ale mam juz WE11 ,na ps2 http://youtube.com/watch?v=tNvc2s96FL8&...ted&search= .tutaj umieszczam filmik z gry.Gre mozna pobrać na torrentach(niby odpowiednik europ. pesa)
..::PlaymaN::..
Po pierwsze to się nie nazywa WE 11 tylko - Winning Eleven 2008 i tak jakies dopiski japońskie smile.gif
Po drugie tą gre można było mieć już od początku sierpnia, więc nie wiem czym sie chcesz pochwalić ...
kurtus
Gdy odpalam gre jest napisane Winning Eleven 11-World Soccer. W menu jest Henry:) heh.składy są dosyć stare ,wiec moze i masz racje.
kurtus
Acha i chciałbym zauważyć,ze fizyka piłkarzy zostala poprawiona,to samo tyczy sie murawy,o wiele lepiej wygląda.Ogólnie gra wydaje sie dynamiczniejsza,strzały także zostały poddane modyfikacją.Przejscie obrony ,gdy zawodnik jest rozpedzony graniczy z cudem,nie tak jak w 6.
MakssPl
Cytat(djszkielol2007 @ Sep 16 2007, 08:12:23) [snapback]184207[/snapback]

Spoko loko... na pewno na wirtus.pl będzie... na gram.pl też... może na play.pl
Dreed
Nie wiem moze wy wszyscy macie pelno linkow/stronek w ulubionych o pesie ale ja korzystam tylko z issonline, wiec moze bys tak laskaw byl i zapodal linka do tego calego winningeleven blog?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.