Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
EbonH4wK
=] lepsze to niż nic biggrin.gif
whan
Cytat(m3ron @ Jun 23 2007, 12:39:22) [snapback]156647[/snapback]
PS. Whan, skąd masz info na temat powiedzmy minimalnych wymagań nowego pesa i informacji dotyczących nowej gry ;>

Info mam z oczywiście z internetu... ;d
Pro Evolution Soccer 2008 na X360 będzie tą samą grą co na PC... Zresztą wydane niedawno screeny pradopodopodbnie pochodzą z jednej z tych platform. A co do wymagań to porównuje je z grami wydawanymi zarówno na X360 oraz PC. Popatrz na takie Virtua Tennis 3. Gra dość statyczna, gdzie porusza się tylko 2 graczy wymaga mocnego kompa. Pes mimo, że grafika wygląda na sporo słabszą od VT3 i tak będzie miał większe wymagania, choćby biorąc pod uwagę 23 ciągle poruszających się, oteksturowanych od głowy aż po buty zawodników... wink.gif
m3ron
Cytat(whan @ Jun 25 2007, 00:26:18) [snapback]157229[/snapback]
Info mam z oczywiście z internetu... ;d
Pro Evolution Soccer 2008 na X360 będzie tą samą grą co na PC... Zresztą wydane niedawno screeny pradopodopodbnie pochodzą z jednej z tych platform. A co do wymagań to porównuje je z grami wydawanymi zarówno na X360 oraz PC. Popatrz na takie Virtua Tennis 3. Gra dość statyczna, gdzie porusza się tylko 2 graczy wymaga mocnego kompa. Pes mimo, że grafika wygląda na sporo słabszą od VT3 i tak będzie miał większe wymagania, choćby biorąc pod uwagę 23 ciągle poruszających się, oteksturowanych od głowy aż po buty zawodników... wink.gif

Masz racje, ale to, że bedzie 23, (czy nawet 25 z liniowymi sędziami) oteksturowanych postaci nie znaczy, że gra będzie miała nieziemskie wymagania. Znalazłem wymagania dotyczące VT3, ale nie potrzebuje on MOCNEGO kompa. Jedyna rzecz na która zwróciłem uwagę to karta grafiki, która MUSI obsługiwac DX9.0c. Co do grafiki w obu grach nie zgodzę się, że w pesie grafika wygląda na "sporo słabszą". Z VT3 zetknąłem się jedynie patrząc na skriny, ale z pesem też (bo kto widział w końcu więcej niż na tych kilku obrazkach). Nie wygląda to gorzej. Przede wszystkim stadiony będą ozdobą tej gry. Także będzie trzeba z giga ramu zeby sie to wszystko zaladowało. Co do postaci to nie wiadomo jak bardzo złożone są te z VT3 i jakie będa w pesie z ilu poligonów, jak oteksturowane będą. Jest wiele czynników i tak można gdybać i snuć godzinami. Pożyjemy zobaczymy, jednak zgodzę sie ze trzeba się zaopatrzyć w lepszy sprzęt niż do VT3. Wydaje mi się, że wersja na PC będzie konwersją z X360 i żeby to sprawnie chodziło myślę, że jednak trochę "okroją" (moze zrezynuja z kibiców 3D) wersję na PC, żeby więcej uzytkownikow moglo sie cieszyc grą, ale to w końcu Ty masz informacje z piewszej ręki biggrin.gif
whan
ja tylko dokładnie analizuje to co czytam wink.gif
Grafika będzie dużo słabsza od innych gier tego typu, to widać. Nawet nie ma co się nad tym rozwodzić...
A co do różnic w wersjach na x360 i pc... hmmm pewnie ich nie będzie z uwagi na wspólny tryb online.
zyga
Na waszym miejscu bym sie tak nie martwil wymaganiami, beda troche wyzsze niz w przypadku "6". Bojcie sie o licencje, jak zobaczylem Brazylie i Portugalie w oryginalnych strojach to az podskoczylem smile.gif . Nie wiem czy licencje to kwestia dobrego dogadania sie czy moze pieniedzy.
mati_910
Cytat(zyga @ Jun 25 2007, 20:03:20) [snapback]157497[/snapback]
Na waszym miejscu bym sie tak nie martwil wymaganiami, beda troche wyzsze niz w przypadku "6". Bojcie sie o licencje, jak zobaczylem Brazylie i Portugalie w oryginalnych strojach to az podskoczylem smile.gif . Nie wiem czy licencje to kwestia dobrego dogadania sie czy moze pieniedzy.

Jesli w PES 2008 jedynymi nowymi licencjonowanymi druzynami beda Portugalia i Brazylia to sie zalamie. A sprawa licencji to zapewne sprawa kasy i niczego wiecej. EA to duzy koncern dlatego moga sobie pozwolic na taka liczbe licencji jaka posiada obecnie FIFA 07, a juz niedługo FIFA 08.
Pozdrawiam smile.gif
.:KUNA:.
Myslicie ze pes bedzie po polsku??
Orange_91
Cytat(zyga @ Jun 25 2007, 20:03:20) [snapback]157497[/snapback]

Dlaczego podskoczyles w PES 6 tez mieli orginalne stroje.

Cytat(igor14 @ Jun 28 2007, 11:19:29) [snapback]158565[/snapback]

Najprawdopodobniej tak.
Sikor
Cytat(igor14 @ Jun 28 2007, 11:19:29) [snapback]158565[/snapback]

Oby tylko nie było problemów z kupnem zrozumiałej - angielskiej wersji.
zyga
Hmm, moze ktos zwrocil uwage ale porownajcie buty na tych 2 screenach:

i

lol...
whan
smile.gif
kogo jak kogo ale ciebie nie powinno to dziwić

pewien użytkownik evo-web się nudził i zaczął "patchować" pesa2008 w photoshopie wink.gif
zyga
buhahah, dobre dobre
Bartolomeus
moge sie założyc że w Pes 2008 Będa TYLKO 3 ligi puste!
tadzik_666
możecie mi odac link do tej stronki evo-web co sobie ten gość przerabia te obrazki i przy oazji link do forum o pes2008
whan
małe info:
Jak donosi Konami France w ciagu najbliższych 10 dni Konami Europe wypuści kolejne oficjalne informacje odnośnie Pro Evolution Soccer 2008. Natomiast 5 lipca w Wielkiej Brytanii wychodzi Playstation Magazine 3, w którym spory artykuł na temat nowej gry...
sawyer
Cytat(whan @ Jun 30 2007, 23:27:50) [snapback]159536[/snapback]
smile.gif
kogo jak kogo ale ciebie nie powinno to dziwić

pewien użytkownik evo-web się nudził i zaczął "patchować" pesa2008 w photoshopie wink.gif

He he, niezle laugh.gif
Hawok
już się nie mogę doczekać ... zajebista gra się Nam szykuje smile.gif menu fajnie wygląda:D murawa też mmmmm
Matis17
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rou6d9...h/pes2008_2.jpg
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rou6Vt...h/pes2008_1.jpg
Następne skriny. Widać że będzię sędzia liniowy i trenerzy na ławkach. Dla super menu laugh.gif
ronaldo33
jak widziałem screny to były bardzo dobre rolleyes.gif
Mooner
Cytat(Matis17 @ Jul 4 2007, 17:39:04) [snapback]160553[/snapback]

A co ten koleś w niebieskiej koszulce z przodu wyprawia? Są w polu karnym a ten koleś gdzie biegnie?
Biegnie do pilki;]
Tomak
Kryśka twarzą nowego PESa... Nie dość, że w poprzednim wymiatacz, to w tym będzie jeszcze bardziej przegięty.
zyga
Wie ktos co to jest, ze przy pauzie pojawia sie okienko w gornym prawym rogu ekranu i tam jest lawka rezerwowych pokazana? Hmm ciekawi mnie to, moze nie doczytalem czegos?

Do Orange_91: W moim PES6 Brazylia ma orginalne stroje w KitServerze jak juz ohmy.gif . Na poczatku jakies szmacianki wink.gif .
Patryk1257
Pes 2008
Nabang Będzie Z*******Y
;] :-)
rolleyes.gif
laugh.gif
blink.gif
xsas7
Cytat(zyga @ Jul 11 2007, 15:58:39) [snapback]162535[/snapback]
Wie ktos co to jest, ze przy pauzie pojawia sie okienko w gornym prawym rogu ekranu i tam jest lawka rezerwowych pokazana? Hmm ciekawi mnie to, moze nie doczytalem czegos?

wystarczyło uważnie czytać news'y wink.gif

To okienko będzie sie pojawiało tylko przy pauzie, będzie tam pokazany trener i ławka rezerwowych (ogólne reakcje trenera na np. wprowadzenie zmian w zespole itp.)
zyga
Slyszalem, ze beda tez podczas pauzy jakies animacje z boiska. Na Interii pisalo tongue.gif .
perONE
Cytat(zyga @ Jul 12 2007, 10:53:33) [snapback]162728[/snapback]
Slyszalem, ze beda tez podczas pauzy jakies animacje z boiska. Na Interii pisalo tongue.gif .

bylo napisane jak cos laugh.gif
POZDRO
zyga
Moze, nie czytalem pewnie wszystkich newsow ;p .
No to czekamy do listopada
Na angielskim forum przeczytalem to:

In PES 2008 you can see the outside of the Stadium !!!
picture soon !!
artysta germanista
zapowiada sie duzo lepiej niz pes6
szołpas
Igor 14 skoncz juz nabijac Ku**a mad.gif
sorki ale juz mnie to zaczynalo dobijac :/
a co do pesa to mogli by stworzyc jakis bardzo trudny poziom smile.gif
no i wkoncu jakis porzadny gameplay i pare lig dodac i bylo by zajebiscie biggrin.gifD
Bo0os
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 16 2007, 14:53:59) [snapback]164228[/snapback]
no i wkoncu jakis porzadny gameplay i pare lig dodac i bylo by zajebiscie :DD

Przepraszam ale nie rozumiem tego zdania.mówiąc 'wkońcu' masz na myśli ze fifa ma lepszy gameplay? Gameplay w PES-ie był od dawna i jest do dzis najlpeszym spośród gier piłkarskich.

pozdro

Jedynie wkoncu mogli by ligi dodac, ot to rozumiem :))
Bushmen
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 16 2007, 16:53:59) [snapback]164228[/snapback]

Watpie, zeby konami az tak skupialo sie na rozwinięciu poziomu komputera.. Raczej nie jest to az tak waznym aspektem gry. Duzo bradziej liczy sie tryb ONLINE !! smile.gif zacznij grac po sieci, to zobaczysz co to trudny poziom :>
lons
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 16 2007, 16:53:59) [snapback]164228[/snapback]
Igor 14 skoncz juz nabijac Ku**a mad.gif
sorki ale juz mnie to zaczynalo dobijac :/
no i wkoncu jakis porzadny gameplay i pare lig dodac i bylo by zajebiscie biggrin.gifD

A po jakiego grzyba ci człowieku trudny poziom co ty grasz w Pesa z kompem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Online sie liczy tylko a nie gra z komputerem!!!
Orange_91
Cytat(lons @ Jul 17 2007, 13:47:46) [snapback]164542[/snapback]
A po jakiego grzyba ci człowieku trudny poziom co ty grasz w Pesa z kompem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Online sie liczy tylko a nie gra z komputerem!!!

Pes jest robiony bardziej pod gre z komputerem niz gre online. Pozatym nie kazdy ma dostep do internetu badz posiada orginalna wersja gry i zwiekszenie poziomu gry akurat dla takich graczy jest bardzo wazne jesli jest dla nich za niski. Pozatym gra w online w PES jak dla mnie jesy zbyt monotonna poniewaz wiekszosc graczy gra tymi samymi schematami i te druzyny jak Brazylia czy Inter gdzie Adriano strzela z kazdej pozycji to lekkiej przegiecie.
Andzi
Cytat(Orange_91 @ Jul 17 2007, 14:00:24) [snapback]164549[/snapback]
Pes jest robiony bardziej pod gre z komputerem niz gre online. Pozatym nie kazdy ma dostep do internetu badz posiada orginalna wersja gry i zwiekszenie poziomu gry akurat dla takich graczy jest bardzo wazne jesli jest dla nich za niski. Pozatym gra w online w PES jak dla mnie jesy zbyt monotonna poniewaz wiekszosc graczy gra tymi samymi schematami i te druzyny jak Brazylia czy Inter gdzie Adriano strzela z kazdej pozycji to lekkiej przegiecie.

Absolutnie się z tobą zgadzam. Adriano w PES 6 jest bogiem. RZAL mi osób, które grają Interem tylko dlatego, że gra tam ten mutant laugh.gif Mam nadzieję, że w PES 2008 nie będzie można grać schematycznie unsure.gif
kostek
Cytat
Pozatym nie kazdy ma dostep do internetu badz posiada orginalna wersja gry i zwiekszenie poziomu gry akurat dla takich graczy jest bardzo wazne jesli jest dla nich za niski.

A myślisz, że KONAMI robi gry dla piratów? Śmieszne zdanie...
whan
Cytat(Orange_91 @ Jul 17 2007, 14:00:24) [snapback]164549[/snapback]

tośmy się pośmiali. PES to głównie online i master ligue. Gra z komputerem nie ma większego sensu, o niebo lepiej iśc pograć z kolegami...
Kriss91
Cytat(whan @ Jul 17 2007, 18:48:40) [snapback]164660[/snapback]
PES to głównie online i master ligue.

A z kim, a raczej z czym gramy w tym trybie?? tongue.gif
Grabi
No no, każdy ma chrapkę na nowego PESa. Z tego co widzę to naprawdę warto czekać. Zresztą ja zawsze czekam na każdą kolejną odsłonę konamowskiej kopaniny biggrin.gif. To jak w końcu będzie z opcją Master League online ? Myślicie, że to realne tongue.gif ? Można powiedzieć, że dla nowego PESa warto robić upgrade starszego sprzętu. (Jednak komputer nie służy tylko do grania wink.gif) Pozdro wink.gif
JTK
Cytat(whan @ Jul 17 2007, 18:48:40) [snapback]164660[/snapback]
to?my si? po?miali. PES to g?ównie online i master ligue. Gra z komputerem nie ma wi?kszego sensu, o niebo lepiej i?c pogra? z kolegami...

System online zafundowany w PES6 to największa amatorszczyzna oraz siedlisko oszustów (zmodyfikowane składy, zabawy z pingiem, zrywaniem połączeń w przypadku przegranej itd). 90% meczów to walka z Adriano, lamieniem, przenikaniem, randomem i debilizmem bramkarzy. Syf który sprzedałem za 49zł kompletnie nie nadaje się do zabawy sieciowej.
Miejmy nadzieje że Konami potraktuje swoich klientów poważnie i taki bubel jak ostatnio to był tylko wypadek przy pracy.
whan
Cytat(JTK @ Jul 17 2007, 21:17:18) [snapback]164710[/snapback]
System online zafundowany w PES6 to największa amatorszczyzna oraz siedlisko oszustów. 90% meczów to walka z Adriano, lamieniem, przenikaniem, randomem i debilizmem bramkarzy. Syf który sprzedałem za 49zł kompletnie nie nadaje się do zabawy sieciowej.
Miejmy nadzieje że Konami potraktuje swoich klientów poważnie i taki bubel jak ostatnio to był tylko wypadek przy pracy.

jak grasz z przypadkowymi osobami to tak niestety jest... dry.gif
JTK
Cytat(whan @ Jul 17 2007, 21:20:00) [snapback]164712[/snapback]
jak grasz z przypadkowymi osobami to tak niestety jest... dry.gif

Wersje PC 6 zakupiłem właśnie dla zabawy sieciowej z światem, na szczęście szybko uświadomiłem sobie z czym mam do czynienia i teraz mam ps2 w plecaku i PESa5 dla nieprzypadkowych osób przy piwie tongue.gif

Edit
Odpowiedzialne za ten stan rzeczy jest Konami, bo na te wszystkie problemy leje ciepłym moczem.
coley
Cytat(Kriss91 @ Jul 17 2007, 19:55:11) [snapback]164673[/snapback]
A z kim, a raczej z czym gramy w tym trybie?? tongue.gif

whan'owi zapewne chodzi o master ligue online gdyz istnieje taka opcja w szóstym pes'ie wink.gif
popieram ze prawdziwy urok gry odkrywa sie dopiero w trybie online
przy okazji pes 6(nie licząc krótkiego epizodu z pes 4) dopiero po raz pierwszy miałem okazje zagrac przez sieć z innymi graczami z całej Polski i Świata no i wrażenia szczególnie na początku są niesamowite
od mojego ostatniego meczu z komputerem mineło juz kilka miesięcy i narazie nie mam zamiaru tego zmieniac
jeszcze odpowiedz na wątek Adriano:
fakt jest bogiem,cyborgiem,androidem itp,itd i nie którzy gracze opieraja swoją gre tylko na jego nie przeciętnych umiejętnosciach ale prawda jest taka że jesli posiadasz jakiegos skilla i to jestes w stanie go skutecznie zneutralizowac
tyle
pozdr0
JTK
Cytat(coley @ Jul 17 2007, 21:28:36) [snapback]164716[/snapback]
jeszcze odpowiedz na wątek Adriano:
fakt jest bogiem,cyborgiem,androidem itp,itd i nie którzy gracze opieraja swoją gre tylko na jego nie przeciętnych umiejętnosciach ale prawda jest taka że jesli posiadasz jakiegos skilla i to jestes w stanie go skutecznie zneutralizowac
tyle
pozdr0

Bardzo dobrze że tylko tyle dry.gif
Kreujesz się na bardzo doświadczonego gracza który przepycha pana square.gif rolleyes.gif
Jeszcze dodaj jak uchronić się przed efektem "ghost'a" i odkupie szóstkę wink.gif
whan
dobra, każdy błędy pes 6 już zna, nie jest to temat do dyskusji o poprzedniej części serii.
Phantom
Cytat(kostek @ Jul 17 2007, 18:41:59) [snapback]164659[/snapback]
A myślisz, że KONAMI robi gry dla piratów? Śmieszne zdanie...

Wcale nie śmieszne. Gdyby nie piracenie ( na które większość firm po cichu zezwala, a nawet poszedłbym dalej i powiedział, że namawia jeśli kogoś nie stać bądź nie chce kupić oryginalnej gry) to zyski KONAMI byłyby zdecydowanie niższe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.