Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
zomek
Seba wrzcu potem na moorhunta!
lons
Mam już 80% 400kb/s płynie.Za 13 min koniec i gramy rolleyes.gif
kksm
Kto mi wytłumaczy to że jak nie ma żadnego seeda NA UTORRENCIE TO TRANSFER MAM MAX JAK NA 256 CZYLI 30 KB/S
Hawok
Cytat(zomek @ Sep 25 2007, 13:43:43) [snapback]187104[/snapback]
wystawiaj torrenta potem popykaj
podziel sie sad.gif

lol po co torrent? z niemieckiej strony sciaga MAX łącza .... nie potrzeba

nawet gdybym wrzucał to nie na publiczne torrenty tylko takie gdzie potrzeba zaproszenia wink.gif typu polishtracker and heaventracker
EbonH4wK
http://www.gamershell.com/download_21146.shtml

=]
zomek
Cytat(Hawok @ Sep 25 2007, 14:36:45) [snapback]187141[/snapback]
lol po co torrent? z niemieckiej strony sciaga MAX łącza .... nie potrzeba

nawet gdybym wrzucał to nie na publiczne torrenty tylko takie gdzie potrzeba zaproszenia wink.gif typu polishtracker and heaventracker

nie kazdy ma takie lacze jak ty
lookass
Ciekawą opcją jest to że tak to jeden mirror mi muli a jak wlacze we flashgecie tez ten niemiecki to jakby stymulowal ten drugi i oba ida przyzwoicie dziwne blink.gif
zomek
sciagnalem 20% przez 1, 5h :/ a lacze mam 1mb
mogwil
juz mam instaluje i zaraz gram biggrin.gif:D:D gamershell jest najlepszy 1,5 godzinki i po sprawie laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mogwil
juz mam instaluje i zaraz gram biggrin.gif:D:D gamershell jest najlepszy 1,5 godzinki i po sprawie laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Solid Snake
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...269&page=15
w ty temacie chyba strone wczesniej jest patch zeby odpalic w innych rozmiarach niz w settings mi 1280x1024 i inne
who_me
pes2008 Demo

+

grafika(twarze,stroje,trawa)

nowy ,swiezy gameplay

CPU gra naprawde dobrze i po rozegraniu kilkudziesieciu meczy mozna zaobserwowac ,ze dostosowuje gre do naszej ,,taktyki,,

odglosy widowni

muzyka

Juz nie poszalejemy skrzydlowymi tak jak w pesie 6

duzo mniejsza efektywnosc wslizgow

-

czasem bramkarze puszczaja szmaty po ziemi

spadki fps'ow przy powtorkach nawet na dobrych kartach graficznych

----------------------------------------------
Ogolnie z tego co mozemy sie dowiedziec to demo jest na bazie bety i sporo baboli zostanie poprawionych w ver finalnej.

moja ocena- 8,5/10 tongue.gif

Lyon-Saint Etiene

http://www.jeuxvideo.tv/pro-evolution-socc...ideo-44760.html
Andzi
Mam pytanie. Czy jest możliwość zainstalowania PES 2008 na innej partycji niż C ?? Niestety nie jestem w stanie zwolnić miejsca na 6,5 gb sad.gif
lookass
No proste. Przecież ja zainstalowałem na partycji D...

BTW jakie 6.5 GB ? Te 6.5 GB to dotyczą chyba full wersji a nie dema...
MakssPl
No po przerwie już serwer działa.. rolleyes.gif wink.gif
Ja mam chwilowo GeForca MX440 więc niestety mi nie działa... sad.gif ale niedługo jak kartę dostane do sobie pogram!!
Aaa i najlepiej ściągać z gamershell.com!!
Damian.
http://xs.to/xs.php?h=xs119&d=07394&am...sadsdaafgdd.PNG

+ Gdy ktos wchodzi na boisko po kontuzji(czyt. opatrzeniu przez masażystów) pokazuje sie male okienko i tam wchodzi gosciu i się symbol pokazuje ze typ wchodzi
+ Gameplay
+ Fajnie się lobuje
- Obrona Karnych
- Kamera nie nadąża(takie mam wrażenie)
lookass
Moim zdaniem obrona karnych jest zależna od upodobań. Osobiście mi podoba się obrona bo jest niekonwencjonalna i nowatorska. Przecież przed obroną i tak wciskasz odpowiedni kierunek, w który ma się rzucić bramkarz więc co to za różnica czy zobaczysz to z lotu ptaka, zza bramkarza czy z jego oczu.
Vadiim
Cytat(lookass @ Sep 27 2007, 18:54:27) [snapback]187208[/snapback]
Moim zdaniem obrona karnych jest zależna od upodobań. Osobiście mi podoba się obrona bo jest niekonwencjonalna i nowatorska. Przecież przed obroną i tak wciskasz odpowiedni kierunek, w który ma się rzucić bramkarz więc co to za różnica czy zobaczysz to z lotu ptaka, zza bramkarza czy z jego oczu.

...Bo jeżeli chcemy, aby wszystko było, a raczej wyglądało tak jak w telewizji, przy prawdziwej transmisji meczu, to nie możemy wyjeżdzac z takim trybem bronienia karnych .
Jak dla mnie jest to całkowicie do wyrzucenia.
Najlepiej gdyby było tak jak jest w TV.
(Zza pleców strzelającego ) ..
Solid Snake
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...269&page=16

kolesie działają nad patchem od czasu i nad poatchem od drugiego padzika ;d oprocz tego jest do sciagniecia pilka nike total90 aerow do sciagniecia i opis zainstalowania wink.gif kolesie juz wyciagaja z dema tekstury i inne np zaimportowali brazylii tureckie kity tongue.gif temat wart sledzenia jak wyjdzie pacz na czas i 2player to wlasnie tam bedzie najpierw smile.gif
Bartolek
Cytat(Solid Snake @ Sep 27 2007, 19:03:30) [snapback]187213[/snapback]
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...269&page=16

kolesie działają nad patchem od czasu i nad poatchem od drugiego padzika ;d oprocz tego jest do sciagniecia pilka nike total90 aerow do sciagniecia i opis zainstalowania wink.gif kolesie juz wyciagaja z dema tekstury i inne np zaimportowali brazylii tureckie kity tongue.gif temat wart sledzenia jak wyjdzie pacz na czas i 2player to wlasnie tam bedzie najpierw smile.gif

a jest jakis patch dodajacy kibicow w grze bo moge ustawic tylko detale na low :/
who_me
Cytat(Bartolek @ Sep 27 2007, 17:10:02) [snapback]187215[/snapback]
a jest jakis patch dodajacy kibicow w grze bo moge ustawic tylko detale na low :/

Ile masz mb na karcie?
majkelkofi
Wie ktoś może czy są juz jakies mody do dema?
Strasznie mnie denerwuje taka krotka dlugosc meczu tongue.gif
zywul
Ja też trochę napiszę. A więc, o grafice nie będe pisał bo mi chodzi na najniższych (mam słabą kartę, reszta jest w miarę dobra) No ale mam zamiar kupić nową.

+ Gra jest szybsza.
+- Piłka jest cięższa, ale moim zdaniem za ciężka, jakoś tak szybko spada i czasem leci za mocno. Dlatego ten mały minus.
+ Grafika nawet na najniższych nie jest tragiczna.
+ Teksturki twarzy są dużo większe i lepsze.
+ Większość twarzy super ale są też gorsi (niewielu).
+ Teraz można łatwo zarzucić kanał. Albo biegnąc bokiem i ściąć, ruletką (gif pod spodem) lub takim tam innym trikiem.
+ Są sędziowie liniowi.
+ Świetne zachowanie się siatek gdy piłka na nie "wpada".
+ Murawa jest dużo lepsza niż w poprzedniczce.
+ Zwody i triki są ekstra. Przesuwanie i takie tam, można fajnie gości obchodzić
+ Bardzo fajnie się lobuje.
+ Lepsze strzały z daleka.
+ Lepsza budowa ciała piłkarzy (bardziej realistyczne).
+ Bardzo fajnie wygląda szybkie rozpoczęcie po faulu.
+ Fajnie, że można wybierać liczbę osób w murze, bo czasem wkurzało jak na połowie jeden stoi (PO CO?).
- Sędzia jest zbyt wrażliwy, prawie za każdy faul daje kartkę(mam nadzieję, że to poprawią).
- Nadal piłkarze przenikają przez siebie.
- Bramkarze często puszczają szmaty (mam nadzieję, że to też poprawią).
- Pasek mocy przy stałych fragmentach gry nie napełnia się płynnie.
- Czasem za łatwo obejść. Raz z własnego pola karnego przebiegłem pod bramkę przeciwnika i trafiłem gola.

Gif z założoną siatką

Demo fify wyłączyłem po 10 minutach gry. Od Pesa nie mogłem odejść. Demo nowego PESA jest o wiele lepsze niż 6. Po prostu po zainstalowaniu i zagraniu jestem pod wielkim wrażeniem i czekam na wersję full.

Pozdro wam.

PS: przez przypadek mi się dwa posty napisały

PS: zapomniałem dopisać, trochę przeszkadza, że kamera nie nadąża.
Bartolek
Cytat(samuel666 @ Sep 27 2007, 19:14:21) [snapback]187218[/snapback]
Ile masz mb na karcie?

nie wiem xD
zywul
Ja też trochę napiszę. A więc, o grafice nie będe pisał bo mi chodzi na najniższych (mam słabą kartę, reszta jest w miarę dobra) No ale mam zamiar kupić nową.

+ Gra jest szybsza.
+- Piłka jest cięższa, ale moim zdaniem za ciężka, jakoś tak szybko spada i czasem leci za mocno. Dlatego ten mały minus.
+ Teraz można łatwo zarzucić kanał. Albo biegnąc bokiem i ściąć, ruletką (gif pod spodem) lub takim tam innym trikiem.
+ Są sędziowie liniowi.
+ Zwody i triki są ekstra. Przesuwanie i takie tam, można fajnie gości obchodzić
+ Fajnie, że można wybierać liczbę osób w murze, bo czasem wkurzało jak na połowie jeden stoi (PO CO?).
- Sędzia jest zbyt wrażliwy, prawie za każdy faul daje kartkę(mam nadzieję, że to poprawią).
- Czasem za łatwo obejść. Raz z własnego pola karnego przebiegłem pod bramkę przeciwnika i trafiłem gola.

Gif z założoną siatką

Demo fify wyłączyłem po 10 minutach gry. Od Pesa nie mogłem odejść. Demo nowego PESA jest o wiele lepsze niż 6. Po prostu po zainstalowaniu i zagraniu jestem pod wielkim wrażeniem i czekam na wersję full.

Pozdro wam.

PS: zapomniałem dopisać, trochę przeszkadza, że kamera nie nadąża.
Koziou
Cytat(zywul @ Sep 27 2007, 19:29:49) [snapback]187234[/snapback]

+ Gra jest szybsza.
+ Są sędziowie liniowi.

Pozdro wam.

Mam pytanie w zwiazku z ustawianiem odpowiedniej liczby w murze...JAK SIE TO ROBI? (sory za capsa)
zywul
To bardzo proste, musisz nacisnąć (domyślnie to jest Z) i jeśli chcesz więcej to strzałka w górę jeśli mniej strzałka w dół.
psmaras
Cytat(zywul @ Sep 27 2007, 19:29:49) [snapback]187234[/snapback]

Jest w sam raz. Zazwyczaj za nieczysty flizg od tylu daje zolta... choc chyba zalezy to od tego jak daleko stoi sedzie. Raz wjechalem w przeciwnka tuz obok niego i dostalem czerwona tongue.gif.

Cytat

BZDURA. Zawsze jak mi sie wydawalo ze zwodnik przeszedl obronce w jakos dzwiny sposob na replay okazywalo sie ze wsyztko bylo ok. Detekcja kolizji jest teraz porzadna :].

Cytat

Raczej nie... choc troche za duzo bledow popelniaja.

Cytat

No to juz raczej wina twojego kompa tongue.gif

Cytat

Ciekawe na jakim poziomie ;>
Andzi
Cytat(lookass @ Sep 27 2007, 18:39:21) [snapback]187203[/snapback]
No proste. Przecież ja zainstalowałem na partycji D...

BTW jakie 6.5 GB ? Te 6.5 GB to dotyczą chyba full wersji a nie dema...

Ja nie moge zainstlować na partycji D bo za kazdym razem pisze ze mam za mało miejsca :|, gra chce sie instalowac tylko na C, i kiedy instalowałem gre na C ( miałem 4,5 gb miejsca ) to wyskoczyło mi ze brakuje mi jeszcze 2 gb. U kolegi gra sie zainstalowała dopiero jak miał własnie ponad 6,5 gb wolnego na C. Wiem ze gra zajmuje 1,5 gb po zainstalowaniu, wiec nie wiem dlaczego taki zonk jest ph34r.gif
zywul
Cytat(psmaras @ Sep 27 2007, 19:41:10) [snapback]187247[/snapback]
Jest w sam raz. Zazwyczaj za nieczysty flizg od tylu daje zolta... choc chyba zalezy to od tego jak daleko stoi sedzie. Raz wjechalem w przeciwnka tuz obok niego i dostalem czerwona tongue.gif.
BZDURA. Zawsze jak mi sie wydawalo ze zwodnik przeszedl obronce w jakos dzwiny sposob na replay okazywalo sie ze wsyztko bylo ok. Detekcja kolizji jest teraz porzadna :].
Raczej nie... choc troche za duzo bledow popelniaja.
No to juz raczej wina twojego kompa tongue.gif
Ciekawe na jakim poziomie ;>

Zapomniałem dodać że na najwyższym poziomie wszystkich objechałem.
zyga
A ja bramkarzem na top player przebieglem cale boisko i zalozylem na koniec dziure bramkarzowi przeciwnika, gosciu ja ci nie wierze!
psmaras
Nie no moze jest klonem Eśka, Szostaka i Radomiaka w jednym i dla niego to nie problem tongue.gif
Flisak
Oto co znalazłem:

Mordki

Chyba nie trudno się domyśleć kto jest na rysunkach wink.gif

Nie tylko twarze, ale i stroje oraz buty(co mnie bardzo cieszy)

Z resztą rękawice też
Bartezz
Nie no super.
Napewno kitserver będzie biggrin.gif
EbonH4wK
Flisaku wszystko z tematu na evo-web =] Imponujące, doprawdy... Już nie mogę się doczekać patchy, i tego co najlepsi patchmakerzy zaczną zmieniać w grze.... ]:->

Co do wymaganego miejsca na dysku, wydaje mi się że to i tak nieważne na jakiej partycji instalujesz grę, na partycji systemowej do instalacji zawsze jest wymagana jakaś ilość wolnego miejsca. Nie wiem czy to nie wina instalatora.

a tak przy okazji z jakiej partycji uruchamiasz instalator ??
who_me
,,Zapomniałem dodać że na najwyższym poziomie wszystkich objechałem,,

Nie wiem co brales ,ale nie rob tego wiecej.

Naprawde cieszy mnie to ,ze nie ma juz tutaj takiej przewagi skrzydlowych nad obroncami....Nareszcie zrobinie dwoch ,trzech zawodnikow cieszy rolleyes.gif chociaz kaka i ronaldo potrafia namieszac znacznie wiecej;]
JTK
Cytat(EbonH4wK @ Sep 27 2007, 20:30:45) [snapback]187283[/snapback]
Co do wymaganego miejsca na dysku, wydaje mi się że to i tak nieważne na jakiej partycji instalujesz grę, na partycji systemowej do instalacji zawsze jest wymagana jakaś ilość wolnego miejsca. Nie wiem czy to nie wina instalatora.

PPM Mój Kom>właściwości>zaawansowane>zmienne środowiskowe: zmienna TEMP i TMP wprowadź w wartość zmiennej ścieżkę do folderu na partycji z wystarczającą ilością miejsca.
who_me
http://playscope.com/@@@15777-pro_evolutio...ias=Screenshots

PS3 -grafika na screenach wyglada strasznie.

New Nationals Teams Licences:
- Brazil
- Portugal
- Ivory Coast
- Ghana
- Turkey
- Scotland
- Croatia

New Clubs Teams Licences:

- Fenerbache
- Sao Paulo
- Anderlecht
- FC Brugge
- Dinamo Zagreb
- FC Copenhagen
- FC Honka
- Panathinaikos
- AEK Athens
- Rosenborg BK
- Wisla Krakow
- Spartak Moskva
- Lokomotiv Moskva
- Red Star
- AIK
- Hammarby IF
- Helsingborgs IF
- IFK Göteborg
- FC Basel
- Besiktas
- Dynamo Kiev
- Boca Juniors
- River Plate
- Internacional
- Newcastle
- Tottenham

New Stadiums:

- Dragao (FC Porto - Portugal)
- El Monumental Antonio Vespucio Liberti (River Plate - Argentina)

Editor of PES 2008 confirmed:

-Edit Player
-Edit Team
-Edit Logo / Emblem
-Stadium Editor
-Ball Editor
-Boot Editor
-Face Editor
-Playlist Editor
-Administrate Optionfile

PES 2008 Informations

New

- PES Online Shop
- ML Coach Editor
- Exclusive Next-Gen Game Mode

Improvements:

- Edit licensed Kits
- More Stadiums available (xbox360)
- Soundtrack
- Impressing Kit Editor

PES 2008 Licences:

Licensed Club Teams (most important)
- Premier League (Newcastle United / Tottenham )
- Internacional
- Sao Paulo
- FC Honka
- Los Angeles Galaxy
- Wisla Krakow
- Werder Bremen
- Dynamo Kiev
- FC Anderlecht
- FC Copenhagen
- Besiktas Istanbul
- Fenerbache Istanbul

Licensed National Teams (new)

- Croatia
- Denmark
- Greece
- Ireland
- Scotland
- Switzerland
- Turkey
- Wales
- USA
- Ghana
- Russia
- Mexico
- Brazil
- Ivory Coast
- Portugal

Licensed Stadiums (xbox360)

- Stade Louis II
- Parc des Princes
- Allianz Arena Munich
- Westfalenstadion
- Weserstadion
- St. James' Park
- Amsterdam ArenA
- Yokohama International Stadium
- Stamford Bridge
- San Siro
- Stadio Olimpico
- Estadio National
- Nissan Stadium
- Olympiastadion
- Stadio Delle Alpi
- Santiago Bernabeu
- Nou Camp

- PES Online Shop ( Konami adds from time to time more content that you can buy with your PES Points.
He could not tell me but i think New shirts,balls,boots or so. It Will be All free )

- ML Coach Editor ( create your own as a coach..possible to use own .jpg like Face Editor.
select your clothing.It´s like the coach edior that was in PES Management )

- Exclusive Next-Gen Game Mode (he only said it´s much better then what they add to the PS2 version as Exclusive.only PS3 and xbox 360)

- Edit licensed Kits ( it´s not final version but he said you can edit the licensed kits and there is already a big selection of Logos like adidas,nike,umbro)

- More Stadiums available ( xbox360 version has got nearly every important stadium to select and he said the graphiks of the stadiums are much better then in earlier versions.game is nearly gold status he said )

- Soundtrack ( one of the cool things he said you don´t have to hear bad japano pop there is a great list of artist what you can choose from.you get Samba.Pop.Rock and great football songs but he don´t wanted to tell me wich bands are in. )

- Impressing Kit Editor ( oh no you don´t need to patch anymore he said there is nothing you cant edit on your kit.you cant see a difference between licensed and edited kits)

- great new weather effects
- more variations of injuries
- more ingame sequences (better tv feeling)
- much more referees to select at friendly match
- much more variations of players entering to the Field
- impressing atmosphere

PES 2008 official Team Chants:

Club Team chants
- A.C. Milan
- Inter Milan
- A.S. Roma
- PSV Eindhoven
- Ajax
- Feyenoord
- Bayern Munich
- Besiktas Istanbul
- Celtic
- Rangers
- Benfica
- Valencia
- R. Madrid
- F.C Barcelona
- Lyon
- Olympique Marseille
- Paris St
- Tottenham
- Newcastle United

National Team chants:
- England
- Spain
- Sweden
- Croatia
- Japan
- South Korea
- Greece
- Ireland
- Scotland
- Turkey
- Wales
- USA
- Brazil
- Ivory Coast
- Portugal
- Italy
- Holland
- France
- Argentina
- Australia

News confirmed from the french OPM Mag (Credit to TG):

Quote:
From French Playstation Magazine

- 15 stadiums
- Alot Players have real likeness (exemple Mavuba hair or Toulalan grey hair on the side)
- You can change the design of the grass (finally edit stadium ?)
- Great gameplay
- In France real supporters fans (chants) for Lyon and maybe Marseille and PSG
- The database of PES2008 finish the 31 August
- Balls from Adidas, Nike, Puma and Reebok
- 59 songs of j***, rock, pop editable
- You can edit faces like in Virtua Tennis and also use a USB webcam
- 17 balls (official and not)
- you can use the webcam for faces, Badges and Sponsors (you can put faces, badges and sponsors from scan or pictures)
- You can do a real nutmeg
EbonH4wK
no to option file caly do zedytowania.... o ile się da. nicht gut
miancio
Ja bym prosił wszystko po kolei? Jak tego pesa wgrać?
who_me
http://playscope.com/layout.php?&&...614&page=15

Kochana Wisla Krakow

drugi poziom od dolu biggrin.gif:biggrin.gif
Visi0n
mnie jedynie martwi że to demo jest skonwertowane z xbox'a ... i mam taką małą nadzieję że full będzie standardowo przerobiona z pley'a ... bo patrząc na pes6 to właśnie na xbox'a wersja pes'a jest po prostu najgorsza :x

PS. dla mnie piłka jest zdecydowanie za ciężka
Kamlot
Jak zmienic żeby folder Temp do którego rozpakowuje się gra utworzyc na innej partycji?
baski18
Quaresma i przez pół boiska przed siebie i bramka; ) Wystarczy obrać odpowiedni tor biegania - często jest tak, że środkowi obrońcy kryją 1 na 1 dwóch napastników, boczni obrońcy kryją pomocników bocznych i defensywnym pomocnikiem (tak sobie Quaresme ustawiłem) możesz pomiędzy tymi liniami przejść nie naruszony.

Wygląda to mniej więcej tak:

Gra mimo wszystko jest cudowna, tylko czasami te błędy bramkarzy ...
snake
Nie da rady chyba.
baski18
Masz za mało miejsca na dysku C, gdzie instalator wypakowuje pliki tymczasowe. Zmien folder plikow tymczasowych: PP myszki na mój komputer -> Właściwości > Zaawansowane > Zmienne srodowiskowe i tam zmien sciezke TEMP i TMP do nowo stworzonego katalagu na innym dysku, np. D. I Powinno sie zainstalować. - Ktoś tak napisał, czy pomoże ?? Nie wiem smile.gif
psmaras
Cytat(baski18 @ Sep 28 2007, 13:00:13) [snapback]187407[/snapback]
Quaresma i przez pół boiska przed siebie i bramka; ) Wystarczy obrać odpowiedni tor biegania - często jest tak, że środkowi obrońcy kryją 1 na 1 dwóch napastników, boczni obrońcy kryją pomocników bocznych i defensywnym pomocnikiem (tak sobie Quaresme ustawiłem) możesz pomiędzy tymi liniami przejść nie naruszony.

Ale to tylko demo. Byc moze z niedopracowanym algorytmem gry kompa. Zreszta przy grze z zywaym przeciwnikiem taki numer nie przejdzie wink.gif
JTK
Cytat(baski18 @ Sep 28 2007, 13:02:47) [snapback]187410[/snapback]
Masz za mało miejsca na dysku C, gdzie instalator wypakowuje pliki tymczasowe. Zmien folder plikow tymczasowych: PP myszki na mój komputer -> Właściwości > Zaawansowane > Zmienne srodowiskowe i tam zmien sciezke TEMP i TMP do nowo stworzonego katalagu na innym dysku, np. D. I Powinno sie zainstalować. - Ktoś tak napisał, czy pomoże ?? Nie wiem smile.gif

Do tego na wszelki wypadek po tej czynności zrób reset kompa.
Ramzik
Wczoraj dopiero sciągnąłem demko. Gierka wypas jak zwykle oczywiście, ale zgadzam się z baski18, czasami te błędy bramkarzy dobijają wink.gif
Bartezz
Teraz czekamy na kitserver do demowki. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.