perONE
Sep 21 2007, 20:33
kude mogliby poprawic to gdy bramkarz skacze do spadajacej pilki zawodnik ktory stoi kolo niego tez zeby skoczyl do pilki bo w pes6 tego nie ma a tak czesto padaj gole...
who_me
Sep 21 2007, 21:32
MakssPl
Sep 22 2007, 09:31
Ładnie się te buty prezentują... ładnie też wyglądają te nogi... to może dziwnie zabrzmiało ale chodzi o budowę i grafike
MakssPl
Sep 22 2007, 09:48
Daje te zdjęcia tutaj bo żeby je oglądnąć forum evo-web trzeba sie zalogować!!

Ronaldinho

Poznajecie tych panów??
Ronaldo skills
..::PlaymaN::..
Sep 22 2007, 11:37
Panowie... To jak wkońcu będzie?
Wersja z na PC, będzie identyczna jak na XBOXa 360 i PS3 ? Zarówno pod względem grafiki jak i gameplayu ?
Będzie się troszkę różniła pod względem grafik, ale chyba nie tak bardzo.
Zobaczymy jak demo wyjdzie no ale nawet po jego wyjsciu nic nie jest pewne
psmaras
Sep 22 2007, 13:02
Ja sie zastanawiam czy bedzie mozliwosc gry online miedzy PC, X360 i PS3....
KKSFan
Sep 22 2007, 13:21
Cytat(psmaras @ Sep 22 2007, 14:06:45) [snapback]185707[/snapback]
Ja sie zastanawiam czy bedzie mozliwosc gry online miedzy PC, X360 i PS3....
Raczej nie. Ale zobaczymy...
Ps. To na początku tyg. demko:P
who_me
Sep 22 2007, 13:38
Damian.
Sep 22 2007, 14:13
Ale realizm

Fajna gra sie szykuje:D
Obejzyjcie ten film:
http://pl.youtube.com/watch?v=OVMB-oQ-OZwMozna zaobserwowac jak AI "uczy sie", zeby nie dopuszczac to prostopadlych podac kierowanych na napastnikow. Za wszelka cene krycie i wybijanie w aut. Ciekawe...
.:KUNA:.
Sep 22 2007, 14:56
Swietna girka bedzie najlepsze ciagniecie za kosuzlke;]
MakssPl
Sep 22 2007, 15:49
porcja bardzo fajnych filmów... Dobre to AI...

ciekawe jak Teamvision będzie w online działał..
P.S. Ciągle mnie ciekawi czy będzie polski komentarz... w tamtym roku jak miał byc to we wszystkich gazetach komputerowych itp pisali!!
who_me
Sep 22 2007, 16:43
zyga- szkoda tylko ,ze ten gosc gral na regular'u tylko;/ to chyba 3 poziom
edit:
http://pl.youtube.com/watch?v=oK0BGoPlLow&NR=1
dj_adriano
Sep 22 2007, 16:58
Ronaldo w tym filmiku mnie rozwalił

co to miało być
Bardock
Sep 22 2007, 17:04
Dobre te filmiki , wyjebana gra się szykuje ;p
szołpas
Sep 22 2007, 17:14
zajebista giera sie szykuje

tylko zeby nie było tak jak w pes 6 ze w polu karnym mozna robic " co sie podoba" (chyba wiecie o co mi chodzi;/ ... bardzo długie holowanie piki ;p)
Martinst90
Sep 22 2007, 18:14
WITAM, MAM DO WAS PYTANIE. Czy wyjdzie wogole polska wersja gry pes2008 czy tylko angielska bedzie?? prosze o odpowiedz:)
Orange_91
Sep 22 2007, 18:21
Cytat(Martinst90 @ Sep 22 2007, 19:18:13) [snapback]185776[/snapback]
WITAM, MAM DO WAS PYTANIE. Czy wyjdzie wogole polska wersja gry pes2008 czy tylko angielska bedzie?? prosze o odpowiedz:)
Raczej powinna wyjsc polska wersja skoro bylo Pro 6 spolszczone to tak samo zapewne bedzie z PES 2008.
KKSFan
Sep 22 2007, 19:03
Cytat(dj_adriano @ Sep 22 2007, 18:02:09) [snapback]185758[/snapback]
Ronaldo w tym filmiku mnie rozwalił

co to miało być
To miała być symulacja faulu

no no no czekam z niecierpliwością na demo.
Sep 22 2007, 21:19
myslicie, ze demko na pc bedzie wazylo tez 1 gb?
Bardock
Sep 22 2007, 21:25
Nie , zapewne koło 700 mb.
who_me
Sep 22 2007, 21:34
Cytat(Bardock @ Sep 22 2007, 20:29:33) [snapback]185860[/snapback]
Nie , zapewne koło 700 mb.
Wrozka ze mnie nie jest ,ale zazwyczaj gry na xbox360 wiecej zajmuja.
Zobaczymy w poniedzialek, wtorek lub srode(oby nie) ile bedzie wazyc. Przeciez co za roznieca czy bedzie wzyc 500mb,700mb czy 1 GB(chociaz to raczej nierealne) i tak sciagniesz demo
Na początku tekstu wspomniałem o rzutach rożnych. Nie ukrywam, że jest to jeden z moich ulubionych elementów w grach z serii. Zawsze lubiłem mocno bite, odchodzące, piłki na wbiegających obrońców, którzy dokładali tylko głowę, a piłka z impetem lądowała w siatce. Nie inaczej jest tym razem...a moment, jest inaczej! Pierwszy rożny był dla mnie wspaniałą okazją na wypróbowanie owego "set pieces". Na zrzucie powyżej możecie zauważyć w polu karnym postać w zielonym trykocie. W podobny sposób zachował się strzelec mojej pierwszej bramki w PES2008 - Roberto Abbondanzieri, który po doskonałym dośrodkowaniu mega Romka umieścił głową piłkę w siatce przeciwnika. Ciężko jest to opisywać, ale przyjemność strzelenia bramki bramkarzem jest tak wielka, jak nigdy dotąd.
Z bramkarzem w polu karnym wiąże się jeszcze jedna sprawa: AI komputera. Owszem, nie grałem na najwyższym poziomie trudności, ale niedopuszczalnym jest sytuacja, kiedy to mój bramkarz jest w polu karnym przeciwnika, ten przejmuje piłkę po nieudanym rzucie rożnym i...rozgrywa atak pozycyjny.
Jak podsumować swoją pasję w nowej odsłonie? Jest ciężko, nie ukrywam.
Z jednej strony nowości, ładna grafika i animacje, z drugiej zaś trzeba powiedzieć dobitnie: ta gra to PES6 w nowej oprawie, nic ponadto. Te same błędy, to samo lekkie podejście do fauli, to samo przenikanie, te same hiddeny*, ten sam schemat. Tego niesmaku nie zatrą nowe opcje (hm, moment, dwie, trzy?) ani oprawa. Muszę z wielkim bólem przyznać, że jeśli finalna wersja będzie tak samo wtórna, to EA Sports zostanie zwycięzcą tegorocznej potyczki na footballowym ringu. Jeśli nowy PES nie zagwarantuje dobrego trybu online, nowych i ciekawych trybów gry, ciężko mi będzie zaufać Konami za rok, niezwykle ciężko...Ale cóż, jestem dość naiwny w sprawach PES, pewnie w wersji 2008 rozkocham się bez pamięci a za rok znowu będziemy się wszyscy ślinić do newsów o kolejnej części. Ot, taka mała japońska magia.
oto fragment recenzji dema, jezeli jst tak jak pisze autor to niewiele sie pomyliłem w poscie stronke wczesniej.
who_me
Sep 22 2007, 23:07
Dla mnie istotne jest to zeby poprawione zostaly rajdy skrzydlowymi po polu karnym( z tego co czytalem na roznych forach zostalo to calkowicie poprawione w demie) i ogromna przewaga zawodnikow majacych powyzej 90 balance... o Adriano i jego przewracaniu czasem nawet po trzech playerow na raz nie wspominajac.
Autor poza dziwnym zachowaniem zawodnikow na pusta bramke nie podal jakiego wielkiego buga/ow.Gral za malo ?
Od siebie dodam ,ze czesto na forum mozna zauwazyc wychwalanie w niebiosa we2002 na rzecz pes'ow.Potrafie zrozumiec sentyment do tej gry ,ale bez przesady.
http://pl.youtube.com/watch?v=PvSeyq6dxl0Gol Casillias'a
ahaa Jak mozna przeczytac na weblog system Teamvision bedzie dzialal tak jak powinien tylko na najwyzszym stopniu trudnosci- powiedzial to sam Seabass
Bardzo mi sie podoba to cale "Set Pices" tego mi naprawde brakowalo w porzednich odslonach.
Niestety siano napisal ze sa te same bledy co w poprzednich odslonach i to mnie martwi.
Z jednym na pewno sie zgodze ot tu zacutuje autora tekstu
"Ale cóż, jestem dość naiwny w sprawach PES, pewnie w wersji 2008 rozkocham się bez pamięci a za rok znowu będziemy się wszyscy ślinić do newsów o kolejnej części. Ot, taka mała japońska magia."
who_me
Sep 23 2007, 00:52
Na weblogu pisze ,ze szanse powodzenia markowania faulu sporo wzrastaja gdy przeciwnik w chwili wykonywania tego tricku ciagnie nas za shirt
Sep 23 2007, 08:21
I jest filmik jak rooni symuluje;]A Oskar jak bedzie wazyc 500 mb a 700 to roznica szybciej bede gral:}POZdro!
A ja sie nie zdziwie jak Demo wyjdzie w poniedzialek a sciagnie sie to dopiero we wtorek, kolejki jak za komuny beda
A jednak nie będzie polskiej wersji ale ja i tak nie wnikam, komentarz miałem włączony zawsze angielski a z napisami też nie mam problemu bo anglika umiem bardzo dobrze.
sawyer
Sep 23 2007, 09:20
To chyba dobrze ze nie ma polskiej wersji, bo jak bym mial sluchac znowu Borka i Koltonia to ja dziekuje

...zawsze mozna sciagnac spolszczenie xD
barman_2000
Sep 23 2007, 09:24
może to i dobrze że nie będzie polskiej wersji, bo jeśli miał by być taki koment jak w 6, ale z drugiej strony szkoda bo fajniej było z polskimi napisami, bo ja i tak grałem na angielskim komencie
Dla mnie bomba bo nie dosc ze koment byl badziewny to jeszcze bledy w napisach byly i trzeba bylo czkeac na popawke.
psmaras
Sep 23 2007, 11:17
Zadna bomba. Przynajmniej bylo polskie lobby gdzie sie wszyscy zbierali... a teraz bedziemy sie szukac miedzy szkopami i angolami :]
Pronto
Sep 23 2007, 11:35
ciekawe ... bo moze tryb online bedzie wogole inaczej wyglądał no ale mimo wszystko szkoda... bo był to zawsze jakiś polski akcent w PES, a tak to ...
Vadiim
Sep 23 2007, 12:45
Cytat(zywul @ Sep 23 2007, 10:21:04) [snapback]185960[/snapback]
A jednak nie będzie polskiej wersji ale ja i tak nie wnikam, komentarz miałem włączony zawsze angielski a z napisami też nie mam problemu bo anglika umiem bardzo dobrze.
W Pro są na tyle banalne zwroty, że nie trzeba umieć "świetnie" anglika, żeby te wyrazu zrozumieć
Wystarczy nawet roczny staż z wersją angielską, a w kolejnej części podstawowe zwroty nie będą nam sprawiać problemu.
Cytat(Pronto @ Sep 23 2007, 12:39:25) [snapback]186004[/snapback]
ciekawe ... bo moze tryb online bedzie wogole inaczej wyglądał no ale mimo wszystko szkoda... bo był to zawsze jakiś polski akcent w PES, a tak to ...
Polskim akcentem bedzie Wisła
psmaras
Sep 23 2007, 13:16
Taaa... ze statystykami pewnie gorszymi niz nasza reprezentacja :]
psmaras
Sep 23 2007, 13:52
No z takimi zeby dalo sie nimi grac...
barman_2000
Sep 23 2007, 14:00
Cytat(psmaras @ Sep 23 2007, 14:56:48) [snapback]186079[/snapback]
No z takimi zeby dalo sie nimi grac...
Żeby mieli takie staty, to klub musi jeszcze jakoś grać, a poprzedni sezon w wykonaniu Wisły to KLAPA
psmaras
Sep 23 2007, 14:14
Fakt. Wiec jaki jest sens dodawanie takiego zespolu. Ja bym sie bardziej cieszyl z licencji na reprezentacje. No i tu sa wieksze szanse na jakies przyzwoite staty :]
MakssPl
Sep 23 2007, 14:14
Dla mnie to komentarz jest obojętny... tylko ważne żeby było polski lobby w online...
who_me
Sep 23 2007, 14:36
Co za mentalnosc

Mimo ,ze ktos chce aby byl polski akcent w grze to i tak cos nie pasi bo lepiej zeby bylo wiecej narodowych rep.Przyjmij do wiadomosci ,ze powodem prawdopodobnie jest roznica w cenie lic. Wisly i np. Man.Utd .....tyle
sawyer
Sep 23 2007, 15:00
Statsy, chociasz by takiej wisly mozna samemu przeciesz poprawic, tylko trzeba chciec to zrobic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.