lookass
Sep 20 2007, 18:06
Sorry ale zupełnie nie mam pojęcia o jaki pasek wam chodzi

eee juz wiem przepraszan za bezsensowny post
Edit:
Sprawdziłem w translatorze google i to chyba rzeczywiscie jest "Remote loading demonstration PES 2008" tak wiec jesli to prawda to wg wyliczen demo moze wyjsc lada dzien (weekend)
KKSFan
Sep 20 2007, 20:14
Cytat(samuel666 @ Sep 20 2007, 18:37:04) [snapback]185261[/snapback]
Zwroćcie uwage na czerwony pasek z napisem ,,Téléchargement démo PES 2008,, i biala koncowke po stronie prawej .Teraz pytanie ....czy ktos wczesniej (np 2 dni temu) zwrocil uwage na to czy ten pasek byl caly bialy czy moze caly czerwony ?
No właśnie tylko czy on ma być biały czy czerwony? jak biały to jeszcze z tydzień poczekamy a jak czerwony to może jutro będize:P
>Kornel<
Sep 20 2007, 20:46
Jeśli ten pasek ma się załadować na biało, to poczekamy do Wigilii
who_me
Sep 20 2007, 20:53
Z mojej strony moge powiedziec ,ze jezeli czerwony pasek ma isc do tylu to dziwnie by to wygladalo bo w pewnym momencie napis ,,Téléchargement démo PES 2008,, zostalby zamazany przez nakladajacy sie bialy kolor

Tego by chyba nie chcieli
ps:teraz nad bialym pokazala sie szarawa kreska
>Kornel<
Sep 20 2007, 20:55
To białe coś to kawałek piłki

Jak będziesz coś wiedział - pisz
Vadiim
Sep 20 2007, 21:07
A mnie się wydaje, że Wy już jesteście za bardzo przewrażliwieni jeżeli chodzi o te całe paski nie paski
Już szukacie każdego pretekstu, aby się zadowolić byle jakim newsem dotyczącym tego, kiedy wyjdzie demo
Spokojnie!:)
Mało prawdopodobne jest to, że jakiś pasek przedstawia nam kiedy "demówka" ujrzy światło dzienne..
Tak, więc spokojnie !:)
W komentarzach pisałem jedną wiadomość dotyczącą dema, i jesteśmy już bardzo blisko ujrzenia wersjii demonstracyjnej tej gry
bye.
who_me
Sep 20 2007, 21:28
,,Mało prawdopodobne jest to, że jakiś pasek przedstawia nam kiedy "demówka" ujrzy światło dzienne..
Tak, więc spokojnie !:) ,,
To akurat jest pewne.
>Kornel<
Sep 20 2007, 21:32
Ale drogi Samuelu666. Ten pasek od kilku godzin nawet nie drgnął, więc jak to jest ?
Vadiim
Sep 20 2007, 21:34
Cytat(samuel666 @ Sep 20 2007, 22:32:41) [snapback]185339[/snapback]
,,Mało prawdopodobne jest to, że jakiś pasek przedstawia nam kiedy "demówka" ujrzy światło dzienne..
Tak, więc spokojnie !:) ,,
To akurat jest pewne.
Na grzyba mieli by takie coś robić ? ; DDD
Może zmieniaja sobie kolory bo te stare im się juz przejadły ? X)
>Kornel<
Sep 20 2007, 21:46
Każde sensowne wytłumaczenie jest dobre

Dziś mamy 20 września, więc w ciągu 4 dni będzie demo - to jest raczej pewne.
who_me
Sep 20 2007, 21:55
Cytat(Vadiim @ Sep 20 2007, 20:38:06) [snapback]185342[/snapback]
Na grzyba mieli by takie coś robić ? ; DDD
Może zmieniaja sobie kolory bo te stare im się juz przejadły ? X)
Watpie zeby chcialo im sie zmieniac az 2 razy-brak paska,biala koncowka,czerwony,przez ostatnie kilka godziny biala koncowka .Moze ty malo wychwytujesz ,ale u mnie jest inaczej(bez obrazy).Zreszta na evo web.co.uk pisali o tym pasku i tez na forum Francuskim jest pokazana roznica w przeciagu ostatnich 2 dni wiec ...
http://www.winningelevenblog.com/ dwa nowe filmy
>Kornel<
Sep 20 2007, 22:01
Możesz podrzucić linka do tego forum ? Kurdę u mnie od kilku godzin to coś stoi w miejscu. Też tak masz ?
who_me
Sep 20 2007, 22:04
www.evo-web.co.uk
jakas awaria chyba,ale to od jakiegos czasu tak jest.
Umnie tez jest w miejscu xD wiec jest ok
http://www.pesleague.com/index.php?page=cr...fficiel_pes2008cos sie dzieje bo teraz mozemy kliknac na logo equipe de france i przenosi nas na jakas tam strone
lookass
Sep 21 2007, 07:38
Na strone sponsora czyli na stronke banku Credit Agricol juz nie jarajcie sie tak
Solid Snake
Sep 21 2007, 11:46
http://www.winningelevenblog.com/na x360 demo juz jest na xbox live do sciagniecia, na ps3 bedzie prawdopodobnie za tydzien, miejmy więc nadzieję, że dzisiaj nie za tydzien demko odwiedzi pc ;d
Ja też mam nadzieję, że wyjdzie dziś albo jutro. Ciekawe czy będzie lepsza rabona w 2008
Solid Snake
Sep 21 2007, 12:30
kto pierwszy zobaczy ze wyszlo niech pisze od razu xD i daje link
Vadiim
Sep 21 2007, 12:31
1.18 GB [demo]
omg ^^
Siedem FIF 99 się w tym mieści ; DD
Solid Snake
Sep 21 2007, 12:36
a wiecie ze demo z x360 ma ponoc tylko single player, na szczescie caly mecz a druzyny a z reszta poczytajcie komenty do dema na winningelevenblog kolesie pisza ze seabass z...al bramkarzy mam nadzieje za na pc bedzie multi:) to bede napadowywal non toper z ziomkami
mogwil
Sep 21 2007, 12:49
demo na pc bedzie najprawdopodobniej dzis o 2 PM GMT czyli 16 u nas

:D:D
Vadiim
Sep 21 2007, 12:51
Cytat(Solid Snake @ Sep 21 2007, 13:40:40) [snapback]185391[/snapback]
a wiecie ze demo z x360 ma ponoc tylko single player, na szczescie caly mecz a druzyny a z reszta poczytajcie komenty do dema na winningelevenblog kolesie pisza ze seabass z...al bramkarzy mam nadzieje za na pc bedzie multi:) to bede napadowywal non toper z ziomkami

Nie wiemy
Ważne, żeby :
1) DEMO na PC w ogóle wyszło.
2)W przypadku ujrzenia światła dziennego ważne, aby mieć dostęp do tej wersji demonstracyjnej (zapewne będzie wielu napaleńców, więc z początkami Download'u może być ciężko)
3) W przypadku ściągnięcia (dostania zielonej karty ^^ ) ważne, żeby nasz komp nie robił żadnego oporu dotyczącego DEMA (czyt. aby się wszystko ładnie zainstalowalo ) ..
4) W przypadku kiedy demo się zainstaluje, wreszcie czeka nas to co tak niesamowicie męczyło wielu fanów - Wymagania, czyli czy po prostu gra będzie chodziła bez problemów.
5) Jak te wymogi się sprawdzą, będziemy mogli wtedy narzekać, że brakuje tego tamtego.
Martinst90
Sep 21 2007, 12:56
Witam, mam do was wazne dlamnie pyytanie. Czy bedzie polska wersja gry PES 2008?? Bo niewiem czy kupywac angielska czy poprostu czekac? prosze o szybka odpowiedz:) pozdrawiam fanow PESA
who_me
Sep 21 2007, 12:59
xbox live to jescze stara wersja xboxa i chyba tam nxt genu nie maja bo widze ,ze krzycza na slabe AI goalkeeperow i GRAFIKE

A moze tak sie nazywa tzw polaczenie sieciowe dla xbox i xbox 360 ?niech ktos mnie poprawi.
KEEPERS = BAD BAD BAD
GRAPHICS = ASSHOLE
ANIMATIONS = ROBOTERLIKE
edit -jescze takie cos znalazlem ,ale nie wiem skad to ktos mial

,,pc demo is coming at 2pm gmt,,
psmaras
Sep 21 2007, 13:01
Na X-box 1 nie bedzie PES08 :]. Jedynie Ps2 dostanie PESa ze stara grafika.
A co do komentarzy to sie pewnie wypowiadaja dzieci neostrady... albo jak sie tam u nich to nazywa ;p.
who_me
Sep 21 2007, 13:13
Racja;]chodzilo o xbox'a360
multi w demie ?watpie;/
Solid Snake
Sep 21 2007, 13:25
Cytat(samuel666 @ Sep 21 2007, 14:03:04) [snapback]185401[/snapback]
edit -jescze takie cos znalazlem ,ale nie wiem skad to ktos mial

,,pc demo is coming at 2pm gmt,,
wlasnie po to i po goalkeppers =bad bad pisalem zebyscie tam zerkneli, a ten napis 2pm to raczej z paluszka wyssane, bo nie dali linka na poparcie tego

jak mnie pamiec nie myli w demku pes5 bylo multi a w pes6 nie wiem bo nie gralem w demo
who_me
Sep 21 2007, 13:44
Cytat(Solid Snake @ Sep 21 2007, 12:29:24) [snapback]185407[/snapback]
wlasnie po to i po goalkeppers =bad bad pisalem zebyscie tam zerkneli, a ten napis 2pm to raczej z paluszka wyssane, bo nie dali linka na poparcie tego

jak mnie pamiec nie myli w demku pes5 bylo multi a w pes6 nie wiem bo nie gralem w demo
yyy? gralem we wszystkie dema i nie bylo zadnego multi .Konami ma za duzo do stracenia wydajac demo z multi bo tam wszystkie bledy gry wychodza najszybciej.Zadnego multi nie bedzie skoro nawet na xboxie360 nie ma.
.:KUNA:.
Sep 21 2007, 13:48
LOL patrzcie ilu czyta ten temet;]Czekamyyyy!Bedzie dzis!!(chyba;])
lookass
Sep 21 2007, 13:50
Kurde jeżeli to prawda z tymi bramkarzami to sie chyba zajebie :/
BTW mam nadzieje ze demko PC juz dzis
Siemka mam taką prośbe czy jeżeli wyjdzie dziś demko na pc to ktoś zrobi plik torrent. Napewno wszyscy będą zadowoleni. Aha i jak juz wyjdzie to niech ktos mi na gg jeszcze napisze wiadomośc, że wyszło bo mam gg na komie a z neta nie bede przez tydzień korzystał. 2399732
lookass
Sep 21 2007, 14:08
Może SMSa ci wysłać, że wyszło demo ? A moze mam lepszy pomysł. Nagram ci na DVD demko i dzisiaj wieczorem będe w Kaliszu :/ Żal Nie sikajcie tak
who_me
Sep 21 2007, 14:14
Niektorzy mysla ,ze jak tylko pojawi sie demo to posypia sie linki;] To malo prawdopodobne bo kazdy bedzie chcial sciagac z max transferem .;]
,, LOL patrzcie ilu czyta ten temet;]Czekamyyyy!Bedzie dzis!!(chyba;] ,,
PC Demo will be out at 9pm GMT
and
PS3 Demo will be out at 11pm GMT
>Kornel<
Sep 21 2007, 14:29
z Winning Eleven Blog : "Time to throw in some random numbers:
PC Demo will be out at 9pm GMT
and
PS3 Demo will be out at 11pm GMT"
mogwil
Sep 21 2007, 14:34
ktos sobie jaja robil z tym 9 pm i 11 pm przeczytajcie co napisal wczesniej
who_me
Sep 21 2007, 14:39
Ja tez sobie tam robie jaja ;P
MakssPl
Sep 21 2007, 14:41
Każdy czeka... ja też!! już sie nie moge doczekać... ale cóż..??
xBOX LIVE to po prostu siec xBoxowa.. mozna np. z niej śćiągać pliki... (demko PESa

) i przez nią się gra w multi
baski18
Sep 21 2007, 14:42
After the release of the PES 2008 demo on Xbox Live today I'm sure most PS3 and PC owners are wondering wherer their taster is and kicking themselves. Well don't worry we contacted Konami just for you to get the lowdown on the case of the missing demos.
Konami confirmed to us that the PC demo will be available early next week (Monday - Tuesday) so there are no worries there. However they do not have a definitive date for the Playstation Network. The PSN is updated every Thursday, so they suggested that PS3 owners may get their demo next Thursday.
We will remain in contact with Konami and follow up this situation. Rest assured W.E.N.B. has your back! Coming soon player stats screens from the demo
Czekamy na nastepny tydzień
Vadiim
Sep 21 2007, 14:46
Yeah Dokładnie.
Wątpliwości rozwiane!
Demo Pro Evolution Soccer 2008
ukaże się w
przyszłym tygodniu Dzień ?
Poniedziałek/Wtorek Tak, więc ta informacja niesamowicie nas ostudziła..
Jak i przybiła
Trudno.
To było do przewidzenia.Wszyscy podniecali się a wyszło jak zawsze
lookass
Sep 21 2007, 14:57
Co za idioci. Ciekawe jaki jest powód tego że demo na XboXa wyszlo dzisiaj a na PC dopiero w poniedzialek :/
MakssPl
Sep 21 2007, 14:58
Tak.. dobra ale teraz już na 100% będzie we wtorek!!
Cytat(lookass @ Sep 21 2007, 14:01:20) [snapback]185457[/snapback]
Co za idioci. Ciekawe jaki jest powód tego że demo na XboXa wyszlo dzisiaj a na PC dopiero w poniedzialek :/
Chhhhhhhhłit martetindody....

tak zwane budowanie atmosfery wokół gry....
who_me
Sep 21 2007, 17:53
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...79&page=408-Statsy i mordy niektorych playerow;]moim zdaniem niektore(twarze) wygladaja znakomicie
http://pl.youtube.com/watch?v=f6NwhEGJo54-Mam nadzieje ,ze takich obrazkow nie bedziemy ogladac czesciej niz w pes 6

tutaj mamy wiecej mord
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...79&page=407
mogwil
Sep 21 2007, 18:00
o fuck ale twarze teraz zaczynam sie bac ze moj gf7900 nie wyciagnie max detali
MakssPl
Sep 21 2007, 18:01
Ryjki całkiem wporzo...
Jak oglądnąłem ten filmik to trochę zwątpiłem...
Cytat(samuel666 @ Sep 21 2007, 18:57:04) [snapback]185502[/snapback]
http://pl.youtube.com/watch?v=f6NwhEGJo54-Mam nadzieje ,ze takich obrazkow nie bedziemy ogladac czesciej niz w pes 6

Ku***, znów ten schemat

Samuel, tez mam taka nadzieje
po pierwsze smiech mnie ogarnia jak ludzie srają tu za Demem Pes'a normalnie jak bym dzieci w przedszkolu widzial o LOL
po drugie Pes 2008 to bedzie shit oprawiony w cukierkowa oprawe graficzna.Widzialem mase filmikow. i Błedy sa praktycznie te same co w PES 6 bramkarze robia te same bledy, kazdy przechodzi tym samym schematem. Uwazam ze jak narazie PEs 5 nie ma sobie rownych. Dla mnie zawsze byla wazna grywalnosc a nie szczanie i podniecanie sie nextgenowa grafia . ehh ludzie.
Polityka konami jest prosta drobne zmiany dodanie cos nowego i niech bydlo sie cieszy.Pes 6 był shitem jakich mało i uwazam ze Pes 2008 bedzie do niego podobny, Ale obym sie mylił bo uwielbiam PEsa
who_me
Sep 21 2007, 18:43
Bez przesady ,az tak to okropnie nie wygladalo.Jednego zrobil ,a to zaden powod do rozpaczania.
,,smiech mnie ogarnia jak ludzie srają tu za Demem Pes'a normalnie jak bym dzieci w przedszkolu widzial o LOL,, mozesz to rozwinac?
Kolejny ,ktory wrozy z fusow(czyt.filmikow) phhhiiii

To ,ze Konami mam zaplanowane co ma byc wydane w nastepnym roku to rzecz oczywista i Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryles ...ba to wcale nie znaczy ,ze totalnie maja olewac potencjalnych klientow.
http://pl.youtube.com/watch?v=64EirNF1Mbohttp://pl.youtube.com/watch?v=E7uUSObl8FIsporo statsow
Nani taki sredniawy ;/
D.Alves to chyba bedzie nowy A.Cole
http://www.winningelevenblog.com/2007/09/p...ost-part-1.html
MakssPl
Sep 21 2007, 19:15
Ale pesymistyczny nastrój mnie ogarnął... te filmiki pokazują te same błędy co były w piesiu 6... ale i tak kupie żeby sie przekonać!!
who_me
Sep 21 2007, 19:19
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.