Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
bmwsauber77
JTK mam pytanie?? weszlem w moj komputer..../zmienne sciezki i tam potem gdzie mam zmienic ta sciezke?? w Zmienne uzytkownika dla user czy w zmiennych systemowych?? Prosze o szybką odp.
who_me
Cytat(bmwsauber77 @ Sep 28 2007, 18:48:41) [snapback]187611[/snapback]
JTK mam pytanie?? weszlem w moj komputer..../zmienne sciezki i tam potem gdzie mam zmienic ta sciezke?? w Zmienne uzytkownika dla user czy w zmiennych systemowych?? Prosze o szybką odp.

Wczesniej masz to opisane

sevilla-man utd

http://www.jeuxvideo.tv/pro-evolution-socc...ideo-44928.html

Palop i to cos to tragedia;/mam nadzieje ze to poprawia;/
bmwsauber77

No wlaśnie nie jest opsiane tak dokładnie. To jest opisane tylko do momentu wejścia w zakładkę "zmienne srodowiskowe" i dalej nie wiem, które TEMP i TPM zmienić bo te zmienne są zarówno w "zmiennych użytkownika dla user" jak i w "zmiennych systemowych" Proszę o odp. smile.gif
who_me
na pro-evo w temacie pes 2008 demo masz to dokladnie opisane dry.gif
bmwsauber77
Tam pisze tylko, że mam zwolnic miejsce na dysku C;/ a ja nie chce bo mam tam duzo ważnych rzeczy!! samuel666 mółgłbyś mi to napisać teraz dokładnie
who_me
tak pisze duzo wiecej np jak przeniesc temp z C na D itd
JTK
Zmienne użytkownika dla ...
altar6
ja mam za to taki problem... mianowicie rozpakowanie do TEMP przebiega bez problemow po czym przechodzi do instalacji PES'a.
Wybieram katalog, juz ma kopiowac pliki gdy wyskakuje error, ze mam za malo wolnego miejsca na dysku (okazuje sie ze mam 9,68 GB czyli o duzo wiecej niz wymagania PES'a) i nie wiem co robic... help me :]
MakssPl
Takie i podobne tematy były już opisywane na poprzednich stronach...
Qbeks
Witam po przerwie!

I zaczynam z grubej rury. Otoz chcialem zainstalowac wczoraj PES 2008 i mam nastepujace błędy:

A po kliknieciu OK taki:

Prosze o pomoc.
Hawok
u mnie pomogło zainstalowanie

microsoft framework 2.0
Qbeks
Mam tongue.gif Nawet 3.0 tongue.gif
krzysiu
mam pytanie co zrobić żeby się gra nie cięła bo jak biegnę jednym zawodnikiem sam to się nie tnie a ktoś dobiegnie i już się tnie co robić??
Wislak
Cytat(krzysiu @ Oct 1 2007, 08:15:43) [snapback]188298[/snapback]
mam pytanie co zrobić żeby się gra nie cięła bo jak biegnę jednym zawodnikiem sam to się nie tnie a ktoś dobiegnie i już się tnie co robić??

Kupić nowy sprzęt ?? albo odstawic Pesa
who_me
http://www.pcaction.de/?menu=browser&a...image_id=707814

Nani ma troche lepsze staty niz w demie tongue.gif Niezle wyglada akademia liverpoolu.

EbonH4wK
No, Panie (?) i Panowie zapowiada się pogrom FIFy biggrin.gif

Czytaj Artykuł
zywul
Jak zobaczyć co jest w pliku. Chodzi mi o pliki obrazkowe np. buty, piłka lub twarze. Bo w AFS Explorerze pierwszy raz jestem.
TOMaSSon 94
Mam taki problem:

Wiecie o co chodzi?

Sorki, ale problem się ponowił! Proszę o pomoc ;/
dj_adriano
Cytat(TOMaSSon 94 @ Oct 10 2007, 15:11:22) [snapback]189921[/snapback]
Mam taki problem:

Wiecie o co chodzi?

Sorki, ale problem się ponowił! Proszę o pomoc ;/

Musisz chyba zinstalować DirectX 9.0 albo wyższy
TOMaSSon 94
Cytat(dj_adriano @ Oct 10 2007, 15:58:28) [snapback]189938[/snapback]
Musisz chyba zinstalować DirectX 9.0 albo wyższy

Hę? Myślałem że to mam laugh.gif
Thx, spróbuje biggrin.gif
EbonH4wK
Cytat(EbonH4wK @ Oct 10 2007, 10:26:55) [snapback]189899[/snapback]
No, Panie (?) i Panowie zapowiada się pogrom FIFy biggrin.gif

Czytaj Artykuł

pfff i kolejne newsy, tym razem o wydaniu PES 2008
Wiadomości nie są dobre

http://www.gram.pl/news_9QziG,3_Pro_Evolut...CD_Projekt.html
MakssPl
Ja też się zastanawiam co z tą premierą... przecież niedawno na issonline.pl bylo napisane ze premiera na 100% 26 października... jak to w końcu będzie...???
EbonH4wK
IO nie jest wydawcą gry, więc bardziej bym wierzył w wiadomości CDP
kurtus
Siemano,premiera pes2008 na PC, odnosi sie także do wersji ps2??
TOMaSSon 94
Patrzcie jaką miałem śmieszną sytuację laugh.gif
Bramkarz drużyny przeciwnej dostał czeroną kartkę i był karny

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Martinst90
1pytanie laugh.gif strzeliles bramke?? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Flisak
Cytat(TOMaSSon 94 @ Oct 12 2007, 19:21:54) [snapback]190321[/snapback]
Patrzcie jaką miałem śmieszną sytuację laugh.gif
Bramkarz drużyny przeciwnej dostał czeroną kartkę i był karny

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

He HE tongue.gif Nie zła sprawa. Mam nadzieję, że w pełnej wersji nie będzie tego typu sytuacji.
kurtus
Z tego co widze to zawsze łyto jest na pieca;/,dobrze,ze mam konsole,100x wole ps2 niżto gówniane podrabiane PCtowskie,taka prawda,wole miec lepszy game play,niz ten upośledzony NEXTGEN na PC
who_me
Cytat(kurtus @ Oct 12 2007, 21:21:58) [snapback]190362[/snapback]
Z tego co widze to zawsze łyto jest na pieca;/,dobrze,ze mam konsole,100x wole ps2 niżto gówniane podrabiane PCtowskie,taka prawda,wole miec lepszy game play,niz ten upośledzony NEXTGEN na PC

To sie nazywa dorabianie ideologii pod siebie.

Zreszta dwa razy mialem okazje widziec podobna sytuacje w demie 2008 i jakos zawsze CPU zmienial obronce na goalkeepera rolleyes.gif Moze to wina tego ,ze grasz na low lub medium bo chyba wszyscy widzieli jakie bledy sa na low detalach.
psmaras
Cytat(kurtus @ Oct 12 2007, 23:21:58) [snapback]190362[/snapback]

Pffff. Ten "uposledzony" nexgen to konwersja z konsolii :]... zreszta w pes 6 tez cos takiego widzialem. Gdzies na youtube jest filmik.
Martinst90
gra na low bo niema kibicow
kurtus
Cytat(psmaras @ Oct 13 2007, 00:35:13) [snapback]190369[/snapback]
Pffff. Ten "uposledzony" nexgen to konwersja z konsolii :]... zreszta w pes 6 tez cos takiego widzialem. Gdzies na youtube jest filmik.

Przeciez w grach chodzi o Game play,a nie grafe,tak mi sie wydaje i chodzilo mi o to ,ze konsola bedzie górować nad pc(jesli chodzi o pes) .Było tak w przypadku pes6,jesli skonfrontuje sie ps2vpc ,moim zdaniem.
Orange_91
Cytat(kurtus @ Oct 13 2007, 10:43:11) [snapback]190396[/snapback]
Przeciez w grach chodzi o Game play,a nie grafe,tak mi sie wydaje i chodzilo mi o to ,ze konsola bedzie górować nad pc(jesli chodzi o pes) .Było tak w przypadku pes6,jesli skonfrontuje sie ps2vpc ,moim zdaniem.

Przeciez PES 6 na PC i PS 2 to to samo tylko ze na PC sa wieksze rozdzielczosci i troche lepsza grafika. Wiec nie wiem w czym gorowal PES 6 na PS 2 nad wersja PC laugh.gif .
mati_910
Cytat(Orange_91 @ Oct 13 2007, 11:15:24) [snapback]190401[/snapback]
Przeciez PES 6 na PC i PS 2 to to samo tylko ze na PC sa wieksze rozdzielczosci i troche lepsza grafika. Wiec nie wiem w czym gorowal PES 6 na PS 2 nad wersja PC laugh.gif .

pady tez mozna podlaczyc do komputera wiec moim zdaniem ps2 w konfrontacji z PC wypada nawet gorzej laugh.gif
kurtus
Cytat(Orange_91 @ Oct 13 2007, 11:15:24) [snapback]190401[/snapback]

lol ,to widac jak sie znacie.same porównanie strzałów,na ps2 byly mocniejsze.A gralem w pesa na obydwu platformach z rok.Wiec widać róznice.
mati_910
Cytat(kurtus @ Oct 13 2007, 12:49:14) [snapback]190421[/snapback]
lol ,to widac jak sie znacie.same porównanie strzałów,na ps2 byly mocniejsze.A gralem w pesa na obydwu platformach z rok.Wiec widać róznice.

Już Ty nie świruj, że taki znawca jesteś! laugh.gif
Zresztą Pes6 powoli przechodzi do historii, i nie wiem czy będzie Ci tak do śmiechu grając w PES2008 na Ps2 (który na Ps2 wygląda jak Pes6), a inni będą grali w NextGenowego Pesika na PC rolleyes.gif
POZDRAWIAM ; )
kurtus
Cytat(mati_910 @ Oct 13 2007, 13:02:38) [snapback]190428[/snapback]
Już Ty nie świruj, że taki znawca jesteś! laugh.gif
Zresztą Pes6 powoli przechodzi do historii, i nie wiem czy będzie Ci tak do śmiechu grając w PES2008 na Ps2 (który na Ps2 wygląda jak Pes6), a inni będą grali w NextGenowego Pesika na PC rolleyes.gif
POZDRAWIAM ; )

Nie świruje:),poza tym zgdzam sie ,ze wyglada niemal identycznie(grafa).ale game play jest inny i to mi wystarczy:),oczywiscie,nie zakladam ,ze pc wersja bedzie gorsza;].czas pokarze.
Orange_91
Cytat(kurtus @ Oct 13 2007, 13:51:55) [snapback]190439[/snapback]
Nie świruje:),poza tym zgdzam sie ,ze wyglada niemal identycznie(grafa).ale game play jest inny i to mi wystarczy:),oczywiscie,nie zakladam ,ze pc wersja bedzie gorsza;].czas pokarze.

To chyba oczywiste ze PES 2008 na PC i na platformy typu X 360 i PS 3 bedzie lepszy od PESa na PS 2 bo PS 2 to przezytek.
kurtus
Cytat(Orange_91 @ Oct 13 2007, 17:32:09) [snapback]190472[/snapback]
To chyba oczywiste ze PES 2008 na PC i na platformy typu X 360 i PS 3 bedzie lepszy od PESa na PS 2 bo PS 2 to przezytek.

Pod względem grafy tak.Game pleye tez beda sie róznily,ale czy ps2 z góry bedzie miasz gorszy?;]
kurtus
Cytat(Orange_91 @ Oct 13 2007, 17:32:09) [snapback]190472[/snapback]

Pod względem grafy tak.Game pleye tez beda sie róznily,ale czy ps2 z góry bedzie miasz gorszy?;].I nie rozśmieszaj mnie porównanami blachy do ps3;/
Andzi
LOL. Różnica między PES'em 6 na PS2, a na PC jest to, że na PS2 gra jest wolniejsza.
Czarny
Cytat(whan @ Jun 18 2007, 23:51:37) [snapback]155605[/snapback]
ale bzdurne gadanie...

Rewolucja będzie olbrzymia, choćby ze wzgledu nextgen na PC. To już zupełnie inna gra. No i wymagania wzrosną wielokrotnie... wzrosną też lagi (obym się mylił...) w online.
Pewna era się zakończyła, czas na nową grę, i nie patrzyłbym tutaj na pomyłkę, próbkę czy jak tam nie nazwać ubiegłorocznej wersji na x360. czekamy...

laugh.gif
Nowy PES to żenada, Konami już jest coraz bliżej FIFY... W grze na wysokim poziomie jest tylko grafika. Fizyka gry jest skopana, realizmy także, piłkarze nadal się ślizgają po boisku, piłka nadal nie jest realistyczna, wiele bugów.

Nie mam pojęcia w którym miejscu Konami się pogubiło... Przecież jeszcze na Playstation wypuszczali znakomite tytuły... Tam fizyka była idealna, realizm, poruszanie się piłkarzy czy fizyka piłki... Wystarczyło tylko ulepszać graficznie tamtą grę co roku, dodać jakieś nowe rozgrywki i wykupić licencje...

Szkoda gadać blink.gif
.:KUNA:.
Nie szkoda gadac;/Ludzie to jest jeszcze demo dajcie na luz;/
Czarny
..::Igor::.. z doświadczenia wiem, że demo to jest 97% pełnej wersji. Konami nie zmieni już całej fizyki gry, która z każdą nową edycją jest coraz to bardziej zjebana i coraz to bardziej przypomina FIFE.
.:KUNA:.
Ja mam jedynie pretensje do bramkarzy;]IMO jest rewolucjaa tak jak powiedzial whan, zobaczymy pelniaka;]
Kowalek
NIe zgodze sie tu!!
Nowy Pes mysle ze bedzie dobry, bo to co ukazało demo to tylko przedsmak.Jak mozna oceniac gre po demie.Czytałem recenzje pes 208 dawno temu i pisali ze bedzie fizyka i realizm na najwyzszym poziomie,kazdy piłkarz bedzie sie poruszał w charakterystyczny sposób tak jak w rzeczywistosci.

A co do Gemplaya to

Obejrzałem kilka filmikow z żenującej fify 08 na xboxa 360 i wygladała swietnie mnustwo trików ,grafika miodziu.Zainstalowałem na PC i co to samo co 07 i grafika słabiutka.

Mam nadzieje ze w pes bedzie na odwrót
kurtus
Fifa 2k8(xboks) jest w ogole inna niz ta na Pc,nie ma co porównywać.Trzeba przyznac,ze tegoroczna wersja fify(xboks) stoi na bardzo wysokim poziomie,az sam sie zryłem jak zagrałem.
who_me
Cytat(Czarny @ Oct 14 2007, 08:02:47) [snapback]190563[/snapback]
..::Igor::.. z doświadczenia wiem, że demo to jest 97% pełnej wersji. Konami nie zmieni już całej fizyki gry, która z każdą nową edycją jest coraz to bardziej zjebana i coraz to bardziej przypomina FIFE.

I pisze to maniak we2002 .Grasz w to pewnie z sentymentu i nie widzisz ,ze to starocie zyje tylko dlatego ,ze jest darmowe i mozna grac online.Wszyscy tutaj wychwalaja to we2 pod niebiosa;/ to jakis fanclub ?? Zreszta co tu poronywac jakies zabytki do nowego pes jak i tak sila rzeczy wszyscy beda w to grali ,a narezekanie to domena Polakow.JAkos na zagranicznych stronach cieplo przyjeli pesa.
EbonH4wK
Cytat(gram.pl)
Twórca serii PES o przyszłorocznym wydaniu
Niedziela, 14 października 2007, godzina 13:17, autor: pepsi

Rewolucja i rewelacja w jednym? Dlaczego nie? Shingo "Seabass" Takatsuka, legendarny twórca serii Pro Evolution Soccer już teraz zapowiedział gruntowne zmiany dotyczące przyszłorocznej odsłony. Nie pokusił się jednak o podanie szczegółów.

Premiera PES-a 2008 jeszcze przed nami i choć głosy o nowej odsłonie gry piłkarskiej Konami są bardzo pozytywne, twórcy nie zamierzają spoczywać na laurach. Shingo Takatsuka w ostatnim wywiadzie przyznał, że już teraz trwają zaawansowane prace nad kolejną odsłoną serii, która znacznie będzie się różniła od swych poprzedniczek.

"Zdaję sobie sprawę, że w tegorocznej edycji nie dodaliśmy zbyt wielu nowych trybów rozgrywki, co jest pewnym problemem nawet wewnątrz naszego zespołu" - samokrytycznie stwierdził Takatsuka. "Niemniej jednak moduły, które zamierzamy zaimplementować do wydania na przyszły sezon, są już ukończone. Oczywiście chciałbym się z Wami podzielić szczegółami na ten temat, ale musicie zrozumieć, że nie mogę mówić o takich rzeczach, kiedy jeszcze PES 2008 nie miał swojej premiery!" - dodał.

W dalszej części wywiadu Takatsuka tłumaczył, że same moduły nie są aż tak istotne. Dużo większą rolę odegrają jego zdaniem zmiany, jakie zajdą w rozgrywce. Co więcej, stwierdził on, że praktycznie każdy aspekt gry zostanie oddany do kapitalnego remontu. Może się to stać dzięki podstawom, jakie już w tym roku zostały stworzone dla wersji na nowe konsole. W tym roku PES debiutuje na PS3, więc podwaliny dla kolejnych wydań zostały już położone i programiści Konami nie muszą sobie nimi zaprzątać głowy.

Choć twierdzenie o kapitalnym remoncie wydaje się ryzykowne - w końcu gracze kochają PES-a za to, jakim jest - to jednak twórcy po swoich wcześniejszych dokonaniach powinni cieszyć się sporym zaufaniem użytkowników. Wypowiedzi Takatsukiego na pewno są intrygujące i wręcz zmuszają do niecierpliwego wyczekiwania na nowe szczegóły. Na razie wypadałoby się jednak skupić na premierze gry Pro Evolution Soccer 2008 - w Polsce nastąpi ona w listopadzie bieżącego roku.
Tomak
A ja w pełni popieram Czarnego. ISS/PES był fajny dopóki nie ukazał się PES3... Jeszcze 5 była w miarę znośna. PES 6 i to co teraz się ukazało, to jakaś kompletna tragedia, wszystko zmierza nie tam gdzie powinno. Marzy mi się, żeby panowie z EA za rok rozje*ali konkurencję, może japońcy z KONAMI potraktują to jak zimny prysznic i przestaną sobie robić jaja z graczy... Tyle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.