to tylko jedyny argument

dobra niech mu rosnie w statach
Wolrid
Mar 21 2013, 15:28
T-mac,
jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza to patchmakerzy mogą go usunąć, wróciłem tutaj aby w fajnej atmosferze pobawić się w Pesa, nie zamierzam się o niego kłócić.
Szopa1910
Mar 22 2013, 18:10
Kiedy info w sprawie startu sezonu?
CYTAT(Wolrid @ Mar 21 2013, 15:28)

T-mac,
jeżeli tak bardzo Ci to przeszkadza to patchmakerzy mogą go usunąć, wróciłem tutaj aby w fajnej atmosferze pobawić się w Pesa, nie zamierzam się o niego kłócić.
oj tam oj tam
po pierwsze dobrze ze wrociles

po 2 niech bedzie nie jest to jakis tam maderfaker
Outqer
Mar 25 2013, 15:29
Mam małą sugestię. Gdyby do szablonu wyników dodać jeszcze juniorów którzy zagrali w meczu? Wygodniej by było przed okienkami sprawę ogarnąć + nie będzie przekrętów, ciężko przeciwnikowi pamiętać każdy mecz sezonu, i potwierdzić ze dany junior rozegrał swoje.
W jaki sposób niby dodać juniorów? Przy następnym okienku w temacie z arkuszami będziemy zbierać screeny z występów juniorów. Można sobie zrobić jakiś folder na dysku ze screenami młodzików i wrzucić przy arkuszach.
Outqer
Mar 25 2013, 16:53
Tak jak są Kartki Strzelcy i Kontuzje. Bardziej chodzi o drugi argument - byłby to 100% dowód że dany grajek był na boisku i swoje 70 minut odbębnił. Dając screeny składu co pół sezonu chyba jednak takiej pewności nie ma, a przecież ligowcy nie będą sprawdzać screenów innych.
Przykładowo - wystawiłem juniora, mam go na screenie składu. Zejdzie jednak trochę szybciej niż powinien. A mimo wszystko przy arkuszu daję że rozegrał mecz. Jeżeli zaś zostanie wstawiony w zakładce Juniorzy zaraz po meczu, będzie można kontrolować ich występy
artysta germanista
Mar 28 2013, 08:19
Osoby, które grają ze mną w tym tygodniu : odpiszcie na gg bo tydzień się kończy a tu jeszcze żadnego meczu.
Szopa1910 dwa razy do mnie zagadywales o mecz i od razu ci odpisywalem
i cisza z twojej strony
nie wiem moze masz mnie w ignorowanych na gg (choc nie wiem czemu)
i nie widzisz co odpisuje do ciebie
szopa1910
10:02:01
Siema, kiedy mozesz zagrac ligowke - Szopa1910
T-Mac
10:02:11
cze
10:02:15
nawet i za 5min
10:02:57
a ty ?
10:04:14
jestes ??
10:05:10
jestes ?
10:09:08
jestes ?
dzis jestem do gry wiec daj jakos znac
CYTAT(artysta germanista @ Mar 28 2013, 08:19)

Osoby, które grają ze mną w tym tygodniu : odpiszcie na gg bo tydzień się kończy a tu jeszcze żadnego meczu.
Ja do Ciebie już chyba 3 razy pisałem i 0 odzewu... jak nie dochodzą do Ciebie moje wiadomości na gg to przez pw na forum się musimy dogadać
Outqer
Mar 28 2013, 09:46
To samo co Witu, pisałem 2 razy do Ciebie.
artysta germanista
Mar 28 2013, 12:38
zapomniałem że niedawno zmieniłem nr gg, ale i tak pisałem do was wszystkich z tego nowego, coś chyba jest popsute, moj nowy gg to : 46680560
Hexio, kiedy zagramy ligę ? Piszę do Ciebie na gadu-gadu ale bez odezwu.
Ogłoszenie parafialne:
Ostatnio mam mało czasu z powodu matury, kolejki i roster pojawią się w piątek.
chelsonik
May 7 2013, 22:29
Nie spiesz się wtedy

Oczywiście powodzenia na maturze !
Kolejne ogłoszenie duszpasterskie:
Pokiełbasili mi się strzelcy więc muszę zrobić ich od nowa. Nie zrobię tego dopóki nie rozegrane zostaną zaległe spotkania.
donkryst
Jun 16 2013, 20:48
próbuje się dogadać z Wolridem od dłuższego czasu, jednak ten nie ma chęci na grę. Dzisiaj jest ostateczny termin rozegrania meczu, i nie chce dostać WO, a czekać w nieskończoność też nie zamierzam. co zrobić z tym fantem? decyzję pozostawiam Wam, Admini.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.