Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF-Top Master League
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
woodi
Turniej 2 vs 2 fajna sprawa i zrobić tak żeby drużyne tworzył gracz z 1 i z 2 ligi a nie tylko sami z 1 czy sami z 2 ligi smile.gif pomieszać żeby była zabawa:D najlepsze byłoby losowanie tongue.gif
Jason Bourne
Fajna sprawa, ale wtedy dla rywalizacji losowo ludzi połączyć i np za zwycięstwo po milion dla gracza, czyli 2 jest w drużynie i dostaną standardowe 2 mln smile.gif
lukasz44
Myślałem właśnie o takim czymś wczoraj. Najpierw zapisy a później losowanie par...
zibii75
CYTAT(lukasz44 @ Dec 28 2011, 12:56) *
Myślałem właśnie o takim czymś wczoraj. Najpierw zapisy a później losowanie par...

jestem za rozgrywką 2v2 i nie tylko z graczy ligowych, myśle że nawet 10 graczy wystarczy aby zagrac np. mała liga smile.gif
HEHE tylko jak pogodzić którym timem grać? no chyba ze tez losowanie
i oże w końcu pograc czymś innym niż ligowe, są repry, nasza liga T-mobile, czy nawet silne.
woodi
zrobić lige 2vs2 chętni niech sie zapisza, później zrobic losowanie par i drużyn i grać lige normalną biggrin.gif
Witu
Ja to bym chętnie zagrał, bo 1v1 to się dużo nagramy turków wink.gif

P.S Proponuje na zwykłym patchu 6.5 grać polskimi teamami będzie ciekawie i śmiesznie biggrin.gif
zibii75
CYTAT(woodi @ Dec 28 2011, 13:02) *
zrobić lige 2vs2 chętni niech sie zapisza, później zrobic losowanie par i drużyn i grać lige normalną biggrin.gif

Wiemy jak jest z ligą 2v2 i z czasem wtedy musi się zgrac 4 graczy na jedną godzine a to juz jest problem, na tury wbijan średnio 16 graczy więc tur chyba bardziej wypali
lukasz44
Pisałem przecież wczoraj panowie że Master-League Mini-Cup wiecznie trwać nie będą. Graliśmy aby zapoznać się z ekipami, itd.

Gdy ruszy sezon ciągle będziemy nimi grać, więc wtedy turnieje dnia będą grane na zwykłym 6.5 i wszystkimi ekipami i bez żadnych nagród po prostu for fun smile.gif
woodi
No to jak najbardziej jestem za turniejami 2vs2 smile.gif ale nie polskimi ekipami bo sa za słabe tongue.gif ciut mocniejsze beda lepsze biggrin.gif
Wolrid
Jak zawsze chętny smile.gif Pamiętam, że kiedyś coś takiego było, z WKS-em szliśmy nawet po zwycięstwo no ale wszystko jakoś się rozleciało. Wiem jedno - zabawy jest bardzo dużo.
Witu
Ok Łukasz, ale jeżeli byli by chętni to chyba można taki tur 2v2 na zasadzie for fun warto zorganizować ;p na 21-22 by się zebrało z 14-16 osób i można by coś pograć wink.gif i zgadzam się z wolridem zabawy i śmiechu jest przy tym jest bardzo dużo, a w końcu śmiech to zdrowie biggrin.gif
WKS
Ja może i bym zagrał ale na pewno nie w losowanych parach. Ci co chcą sie zapisać razem to powinno sie ich dopuszczać a Ci jako single to najwyzej pozniej by sie ich rozlosowalo smile.gif
woodi
Ale lepsza zabawa bedzie jak byłoby losowanie wszystkich tongue.gif przeciez gramy dla zabawy wiec co Ci szkodzi z kim bedziesz grał?tongue.gif
WKS
No jak sam powiedziałeś to jest zabawa. Każdy ma inną taktyke ale tylko czasami trafi się ktoś z kim się rozumiesz bez słów. A zabawą przestaje być granie z kims kto ma inny styl grania niz ty sam wink.gif No ale przecież nic nie mowie biggrin.gif to tylko moja opinia. Zagracie jak chcecie. Jezeli Admini przystaną na to losowanie pewnie nawet ja sam zagram o ile będe w domu.
Milerinho
Zawsze jest ciekawie jak sie gra 2vs2, mini liga moze by wypalila ale warto zaczac od cupa.
Witu
WKS trafisz na mnie i pojedziemy wszystkich na farcie xD a tak na serio to mi bardziej pasuje to losowanie wink.gif
Edi092
pomysł 2vs2 jak najbardziej u mnie na tak smile.gif
WKS
Spierd*** Witu -,- nie zamierzam z Tobą przy jednym stole żurku jeść ; D
gapa
liga 2v2 nie wypali bo bylo juz to zreszta probowane ... ale turniej 2v2 to bylo by cos
Ogryz
Co do 2vs2 kiedyś się grało i było fajnie dawno nie grałem tak dłużej 2vs2, ale turniej warto spróbować tylko też jestem za losowaniem par będzie ciekawiej, a nie dobrane pary.
Milerinho
To moze ktos z opiekunów ML zorganizuje turniej 2vs2 smile.gif ? bo widac mój skromny pomysl z propozycja wypalil tongue.gif
WKS
Można by spróbować ale biorąc pod uwage ostatni nie wypał to proponuje aby zapisujący się zastanowili sie dwa razy czy znajdą czas na lige 2vs2.
Witu
WKS to lepiej się dogadać i raz na tydzień czy raz na dwa tygodnie admini by turka 2v2 organizowali... bo liga to na 90 % nie wypali.
lukasz44
Liga to zły pomysł, turniej owszem można zagrać.

Do 2vs2 mieliśmy chyba 3-4 podjeścia zawsze kończyło się fiaskiem, więc bez sensu tracić czas i nerwy.

Niebawem start ligi, póżniej dojdą turnieje oraz Polska Liga więc będzie co grać, oby tylko Wam się chciało smile.gif
WKS
Macie w sumie racje wink.gif więc niechaj i tak będzie!
lukasz44
Jak widzicie sezon oficjalnie jest już rozpoczęty !

We trzech razem z JustMe1987 i administratorem głównym siano zdołaliśmy dziś uruchomić wszystko co było potrzebne do startu i teraz możemy już tylko życzyć wszystkim :

POWODZENIA i GRY FOR FUN !!!

JustMe1987
Wszystkim ligowcom podekscytowanym rozpoczeciem sezonu doradzam skrupulatne przestudiowanie wszelkich regulaminow i wyjasnianie niejsanych kwestii droga pytan do opiekunow ligi. Ostanie zmiany byly naniesione dzisiaj takze polecam przeczytac calosc od deski do deski.

Przydatne tematy:

Ogólny Regulamin Master League Online

Ogólny Regulamin Ligowy

Zaleca sie tez odwiedzanie tematu z zawieszeniami aby kontrolowac czy w druzynie przeciwnika wszyscy banici odsiaduja zasluzone kary:

I Zawieszenia za kartki\kontuzje

II Zawieszenia za kartki\kontuzje

gapa
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=20492

czy to nie jest troche za duzo za kontuzje zwykla 4 mecze ohmy.gif a za powazna 8 ohmy.gif lepiej bylo jak za zwykla 2 a za powazna 4 bo tak (sa tacy gracze ktorzy poluja na nagi innych zawodnikow i mam tracic pilkarza np na 8 meczy....
JustMe1987
CYTAT(gapa @ Jan 1 2012, 17:25) *
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=20492

czy to nie jest troche za duzo za kontuzje zwykla 4 mecze ohmy.gif a za powazna 8 ohmy.gif lepiej bylo jak za zwykla 2 a za powazna 4 bo tak (sa tacy gracze ktorzy poluja na nagi innych zawodnikow i mam tracic pilkarza np na 8 meczy....

Te punkty sa do zapoznania sie a nie negocjowania.

Takie a nie inne okresy zawieszen podyktowane sa tym wlasnie ze gramy 4 kolejki tygodniowo. Jesli gralibysmy 2 czy 1 to wtedy taki wlasnie moglby byc najmniejszy wymiar kary. Zatem Panowie nie kosimy i uciekamy liderami naszych druzyn od wslizgow rywali tongue.gif
lukasz44
Według mnie ubędzie chamskich zachowań, pomyśl nad tym że w online bardzo rzadko zdarzają się poważne kontuzje, a jeżeli dany gość chce załatwić Ci np. Ronaldinho to też myślę bez czerwonej kartki tego nie zrobi.

Więc wtedy też traci gracza na 2 tygodnie co jest bezsensem...
lizaku
http://www.megaupload.com/?d=TV7XERZ1

Proszę opiekunów ligi o oglądnięcie filmiku. Moim zdaniem arczi strzelił bramkę "lame". On twierdzi że lama jest tylko z podania.
JustMe1987
CYTAT(lizaku @ Jan 1 2012, 20:18) *
http://www.megaupload.com/?d=TV7XERZ1

Proszę opiekunów ligi o oglądnięcie filmiku. Moim zdaniem arczi strzelił bramkę "lame". On twierdzi że lama jest tylko z podania.

Gol zdobyty po charakterystycznym zamachu. Hidden. Bramke nalezy anulowac.
arczi333
No bez jaj gram tyle w pesa i wiem jak wyglada lama i to nie była lama to że był zamach to nie znaczy że lama panowie proponuje lekture na you tube i zapoznac sie jescze raz co to jest lama i hiden bo jesli to byl hiden to chyba zarty sa jakieś
lukasz44
CYTAT(arczi333 @ Jan 1 2012, 20:28) *
No bez jaj gram tyle w pesa i wiem jak wyglada lama i to nie była lama to że był zamach to nie znaczy że lama panowie proponuje lekture na you tube i zapoznac sie jescze raz co to jest lama i hiden bo jesli to byl hiden to chyba zarty sa jakieś

To nie jest hidden ? Arczi nie żartuj... Charakterystyczny zamach był bez dwóch zdań, nienaturalne ułożenie ciała więc zgodnie z regulaminem gol nie ma prawa być uznany...
Ferat
CYTAT(lukasz44 @ Jan 1 2012, 17:37) *
Według mnie ubędzie chamskich zachowań, pomyśl nad tym że w online bardzo rzadko zdarzają się poważne kontuzje, a jeżeli dany gość chce załatwić Ci np. Ronaldinho to też myślę bez czerwonej kartki tego nie zrobi.

Więc wtedy też traci gracza na 2 tygodnie co jest bezsensem...

no ale za czerwień jest tydzień kary Łukaszu;)
Rybson
CYTAT(lukasz44 @ Jan 1 2012, 20:34) *
To nie jest hidden ? Arczi nie żartuj... Charakterystyczny zamach był bez dwóch zdań, nienaturalne ułożenie ciała więc zgodnie z regulaminem gol nie ma prawa być uznany...

tak się wtrące.... Panowie a jestem bardzo ciekawy jak byście takie coś strzelili żeby strzelić z miejsca trzeba wziąć taki zamach!!!..... ułożenie jak do hiddena jednak to byl blad lizaku, który stracil piłkę w swoim polu karnym i dostał brame.... z niczego... no niestety uwazam ze brama zdobyta prawidłowo... wysoki pressing a zagranie nie bylło lamerskie... to jest moja subiektywna opinia... gdybym stracił taką bramkę napewno bym się nie rzucał z tym na forum biggrin.gif bo to było jedno z bardziej naturalnych udeżeń w tym pesie.... inaczej by było gdyby Arczi tą piłkę dograł do napastnika a ten uderzył z 1ej piłki....

pozdrawiam!
lukasz44
Właśnie po to Rybson wprowadziliśmy sezon temu punkt do regulaminu że KAŻDY gol z użyciem tej animacji czy to przypadkowy czy po podaniu jest nie UZNAWANY aby unikać sytuacji takich jak ta.
Rybson
CYTAT(lukasz44 @ Jan 1 2012, 21:03) *
Właśnie po to Rybson wprowadziliśmy sezon temu punkt do regulaminu że KAŻDY gol z użyciem tej animacji czy to przypadkowy czy po podaniu jest nie UZNAWANY aby unikać sytuacji takich jak ta.

cool.gif ok ok ok
JustMe1987
Panowie milosciwie nam panujacy siano nie zaktualizowal jeszcze terminarza dla drugiej ligi na stronie glownej dlatego jest apel zeby tylko i wylacznie sugerowac sie rozpiskami z forum cool.gif
JustMe1987
Panowie kolejne ogloszenie parafialne. Zaktualizowalem na dzien dzisiejszy zawieszenia ktore obowiazuja dla pierwszej ligi na tydzien drugi i kolejki 5-8 Wszystko co do momentu aktualki zostanie zagrane i wstawione a obfitowac bedzie w jakies wykluczenia przeniesione zostanie na tydzien 3. To tak dla porzadku bo bez niego to tylko dzicz i chaos. Procedura zawsze bedzie taka sama. Gdy pojawia sie nowa rozpiska na kolejny tydzien to obowiazuja zawieszenia z ostatniej aktualizacji. Mecze dogrywane po aktualce z zaleglego tygodnia zawieszenia przeniesione beda mialy na nowy nierozgrywany jeszcze tydzien.
Ferat
tak dla pewności, jeśli Taiwo skontuzjował mi się w 1 tygodniu, to mogę go użyć w zaległym meczu z pierwszego tygodnia?
JustMe1987
Tak.
lukasz44
JustMe dodał kolejki do I ligi, ja zaś do II a więc ugięliśmy się pod Waszym naciskiem i już od dziś można zaczynać trzeci tydzień z uwagi na naprawdę świetną organizację jak do tej pory smile.gif
zibii75
CYTAT(lukasz44 @ Jan 11 2012, 20:35) *
JustMe dodał kolejki do I ligi, ja zaś do II a więc ugięliśmy się pod Waszym naciskiem i już od dziś można zaczynać trzeci tydzień z uwagi na naprawdę świetną organizację jak do tej pory smile.gif

A co z pauzującymi graczami na 3 tydzień rozgrywek, u mnie jeden dostał czerwo w 2 tygodniu więc chyba nie powinien grać w 3?
Czy nie zrobi się bałagan z tym jeśli 2 tydzień nie jest dokończony w 100%?
JustMe1987
CYTAT(lukasz44 @ Jan 11 2012, 20:35) *

Sie wychyliles z ta mozliwoscia grania.. o ile u mnie w pierwszej lidze Ci co maja pauzowac sa ogarnieci to w drugiej raczej nie i zibii dobrze mowi ze burdelik bedzie. Ja dodalem zamkniety temat zeby otworzyc go w piatek bo mnie nie ma od czwartku do niedzieli.
lukasz44
Spoko spoko już są zawieszenia smile.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0#entry340409
JustMe1987
CYTAT
Ostrzeżenia:

- obrażanie innych graczy bądż nagminne klnięcie podczas meczu bądż w rozmowach pomeczowych (screen)

Wezcie sobie to do serca Panowie bo pozniej bedzie zgrzytanie zebow jak zaczne sypac ostrzezeniami cool.gif
Nalep
Panowie, nie to żebym miał wysokie ego czy coś, ale na razie jestem tak zajebisty, że nie mam żadnej kartki biggrin.gif Nawet żółtej ohmy.gif
Ferat
nie jesteś sam:P legitymuje się też zatrważającym 2,35 faulu/mecz biggrin.gif
Witu
Wielu ludzi jeszcze kartek nie ma biggrin.gif w ty ja co mnie zaskakuje biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.