W ogóle co to za pomysł żeby pisać do kogoś w takiej sprawie,Don troche wtopił bo jak się później okazało Wesoły zna się dobrze z Milerem.Ja osobiście do Milera nic nie mam chłopak gra dobrą piłe,a takch jak najwiecej trzeba i szczerze to jestem ździwiony,że ktoś prouszył taki temat...
Kubbas.
Mar 8 2012, 23:50
Ja tak jako obserwator powiem, że bardzo realistycznie to zorganizowaliście i wszystko pięknie śmiga, kartki i kontuzje to super sprawa, 2-3 kartki jak pisał łukasz albo Guf, to idealne rozwiązanie.
Cięzka sprawa z tymi kolejkami kiedy gracz będzie pauzował kiedy nie, musicie to przemyśleć.
Co do fauli kompa, mi się zdarzają takie bardzo bardzo bardzo rzadko, nie wiem jak część z Was gra, że taki duży % fauli aż zrzucacie na kompa. Ale jak Guf napisał to nic nie zmienia.
zibii75
Mar 8 2012, 23:58
W kwestii Milo, znamy się masę czasu z gry w pesa, było różnie i nie zawsze szło nam razem z prądem na początku sezonu było kilka spraw, w których może trochę się zagalopował, ( choć chyba mało ważnych, bo nie pamiętam), jednak, jeśli ktoś coś ma do kogoś to niech pisze wprost do Niego lub przez admina naświetlając sprawę ( ja bynajmniej tak robię i opisuje na forum lub od razu na gg, może się to nie podoba, ale jestem szczery wobec drugiej osoby). Więc zakładanie jakiejś opozycji wobec Milera jest trochę niesmaczne i nie na miejscu, nie chodzi mi o obronne kolegi, bo nie wiem, o co chodzi, lecz o sam fakt. Jak dla mnie Miler gra w lidze i wypowiada się w kwestiach z nią związanych tak jak każdy z nas i ja osobiście nic do niego nie mam w obecnej chwili, a jak coś będę miał to napisze o tym na forum lub prosto do Niego, tak robią faceci.
Więc może rozwiążcie ten problem pomiędzy tymi, co coś mają do Mila a nie zakładajcie jakiejś grupki na kogoś.
AAA i Jeszce jedno, bo może ktoś to pamiętać: Tak sam z kolegą kiedyś usunęliśmy Milo z ligi, ale była to decyzja Administracji a nie jakiś cichociemnych, lecz od owego czasu postawa Milera radykalnie się zmieniła a chyba ja w tym sezonie napsułem więcej krwi niektórym niż kolega!!!! A może chodzi o to, że Miler ma Awans i będzie się działo w 1 Lidze.
zibii75
Mar 9 2012, 23:21
CYTAT(zibii75 @ Mar 9 2012, 00:02)

W kwestii Milo, znamy się masę czasu z gry w pesa, było różnie i nie zawsze szło nam razem z prądem na początku sezonu było kilka spraw, w których może trochę się zagalopował, ( choć chyba mało ważnych, bo nie pamiętam), jednak, jeśli ktoś coś ma do kogoś to niech pisze wprost do Niego lub przez admina naświetlając sprawę ( ja bynajmniej tak robię i opisuje na forum lub od razu na gg, może się to nie podoba, ale jestem szczery wobec drugiej osoby). Więc zakładanie jakiejś opozycji wobec Milera jest trochę niesmaczne i nie na miejscu, nie chodzi mi o obronne kolegi, bo nie wiem, o co chodzi, lecz o sam fakt. Jak dla mnie Miler gra w lidze i wypowiada się w kwestiach z nią związanych tak jak każdy z nas i ja osobiście nic do niego nie mam w obecnej chwili, a jak coś będę miał to napisze o tym na forum lub prosto do Niego, tak robią faceci.
Więc może rozwiążcie ten problem pomiędzy tymi, co coś mają do Mila a nie zakładajcie jakiejś grupki na kogoś.
AAA i Jeszce jedno, bo może ktoś to pamiętać: Tak sam z kolegą kiedyś usunęliśmy Milo z ligi, ale była to decyzja Administracji a nie jakiś cichociemnych, lecz od owego czasu postawa Milera radykalnie się zmieniła a chyba ja w tym sezonie napsułem więcej krwi niektórym niż kolega!!!! A może chodzi o to, że Miler ma Awans i będzie się działo w 1 Lidze.
Napisze jeszce jedno, ile turów zrobił milo jak było cieńko z graniem bo admini mieli inne zadanie?
Ludzie dajcie lusss bo żygać sie chce, Don wyluzuj
Jedyna osoba, która to jeszcze draży to Ty. Don napisał, jedną wiadomość a przez cały dzień jest spokój a z resztą sprawa wyjaśniona więc o co chodzi ?
zibii75
Mar 9 2012, 23:34
CYTAT(WKSRKS @ Mar 9 2012, 23:29)

Jedyna osoba, która to jeszcze draży to Ty. Don napisał, jedną wiadomość a przez cały dzień jest spokój a z resztą sprawa wyjaśniona więc o co chodzi ?
A dla czego wypowiadasz się w imieniu Dona?
Będę drążyć ten temat, bo Dona znam i raczej poddał siępresji innych niż sam wyszedł z tą inicjatywą.
Nie będziesz drążyć tematu. Nie na łamach tego forum

.
wesoly89
Mar 10 2012, 10:19
Jak dla mnie są 3 opcje:
1. Panowie ktorym Miler przeszkadza wyjasniają sobie sprawe z zainteresowanym.
2. Admini podejmują jakies decyzje w sprawie Dona/Milera
3. Nie było sprawy ( ale wszelskie niesnaski mowimy wprost )
Tyle ode mnie
lukasz44
Mar 10 2012, 15:36
Sprawa jest już chyba zamknięta, Don powiedział co miał powiedzieć jak widać i tak mało osób to obchodzi a odezwali się jedynie znajomi millera więc nie ma co robić żadnych debat bo temat i tak bez przyszłości...
Choć z naszej strony (opiekunów ligi) apelujemy do milerinho aby zaprzestał knucia za plecami i namawiania innych do jakiś chory pomysłów jak tworzenie czegoś na wzór starej ligi bez transferów czy oficjalnych turniejów dnia bez naszej wiedzy...
Chyba jasne jest to że po to jesteśmy opiekunami ligi aby wszystko konsultować z nami a nie pisać po adminach głównych w sprawach o których oni nie mają pojęcia i nie chcą się w to włączać ?
O to chodzi aby namieszać ? Jak widać też próbujesz męcić i to mocno w całej strukturze ligowej.
Tylko po co ? Aby dojść do władzy ? Miałeś szansę w prowadzeniu tej ligi bodajże hmm 3 sezony temu ? I jak się skończyło pamiętać może stara gwardia gdy Orange musiał ogarnąć po Tobie cały bajzel który zostawiłeś...
Myślę że liga funkcjonuje jak trzeba, owszem brakuje nam z 1-2 osób do pomocy ale po sezonie mamy już plan komu zaproponować takie stanowiska i wtedy problemy typu braku szybszych aktualek, turniejów czy innych pierdół powinien pójść w zapomnienie...
Ale jeżeli nadal będzie to tak że za plecami knuje się jak to wbić szpile opiekunom to może lepiej od razu po sezonie skończyć działalność ligi ?
Albo szanujecie nas i naszą pracę albo nie ma to dalej sensu...
Chcecie aby ligę prowadziły inne osoby, proszę pisać o tym tu i teraz a nie wbijać szpile w rozmowach na gg i marnych prowokacjach. Ten tekst nie jest po to aby na kogoś najeżdżać, po prostu jak wykładamy kawę na ławę to proszę to jest to co nas boli a nas boli to że nikt nie docenia już tego co staramy się dla WAS zrobić tracąc sporo czasu który moglibyśmy spożytkować inaczej. Nikt nie płaci nam za prowadzenie ligi, wszystko robimy aby ta strona nie upadła bo ma wspaniałą historię. Czy warto próbować na siłę niszczyć coś co chyba w miarę dobrze funkcjonuje ?
Teraz możecie pisać do woli. Jeżeli chcecie rewolucyjnych zmian i nie podoba Wam się to co stworzyliśmy może nie warto inwestować w kolejne sezony swoich nerwów ?
Tyle jeżeli chodzi o stanowisko opiekunów ligi.
przemosekk
Mar 10 2012, 15:45
Mi się wydaje ze temat ligi i jakichkolwiek zmian nie trzeba. Tak jak było jest dobrze, ja nic nie mam na opiekunów ligi i dlatego wole tylko powiedziec tyle ze cała ta afera co donkryst mówił o Milerze to sa idiotyczne słowa, wydaje mi się że ktoś mu pod pretekstem podrzucił tą myśl a nie on sam wymyślił. Jeżeli zaś chodzi o opiekunów ligi to bardzo dużo wkładacie roboty z tymi ligami począwszy od ML a konczywszy na Polskiej Ekstraklasie oraz Champions League, więc żadnych do Was opiekunowie ligi nie mam zastrzeżeń. Tylko mam jedno pytanie czy już wiadomo które osoby dostaną z ligi tzw opiekuna ligi? Chodzi mi tylko o wymienienie ile osob z 1 ligi a ile z 2 ligi. Tyle mam do powiedzenia
niCejOke
Mar 10 2012, 15:45
Do sprawy Millera myślę, że przesadzacie z tymi jego planami. Miller ma swoją wizje i tyle ale na pewno nikomu jej nie narzuca na siłę. Ma chłopak własne zdanie na pewne tematy czy to źle? Myślę, że sprawa Millera powinna zostać zamknięta bo zrobiło się wielkie halo z niczego. A co do ligi moim zdaniem jest wszystko w jak najlepszym porządku. pozdro
Sprawe milera odpuszczam z miejsca bo znów wjadą "combo-mohery" jak to krzywdzimy usera. Co do słów " O braku szacunku do waszej pracy" to wlaśnie administracja jest najgorszą pracą. Odwala się całą czarną robote a nie ma się nic z tego. Satysfakcja ? Przyjemnosc ? Chyba to już dawno wygineło a pozostał sam przykry obowiązek. Jednak myslę, że za szybkie wnioski wyciągacie. Jest masa osób, która jest wam wdzięcznych za to co robicie chłopaki

. Wszystko zawsze na czas (nawet nie raz przed terminem, nowe kolejki są ) i w dodatku na każde trapiące pytanie można usłyszeć odpowiedź. Mogę Wam tylko powiedzieć, że kontynnujcie to co robicie bo naprawde Master Ligue Online, pomimo kilku sporów to jest genialny pomysł a organizacja jeszcze lepsza. Nawet sam po sobie nie wiedziałem, ile taka "formuła" wzbudzi we mnie emocji i adrenaliny. Bawie się dwa razy lepiej niż przy zwykłej lidze a o to przecież chodzii. Pewnie ma tak większość ligowców i jedynie Wam można za to podziękować. Więc, koniec "żali" i zabierajcie się za przygotowania na drugi sezon
Milerinho
Mar 10 2012, 15:56
Wiadomo juz ile potrwa przerwa miedzy I a II sezonem Master League ?
JustMe1987
Mar 10 2012, 16:44
Przykro mi ale znowu jak to w moim barwnym zyciu bywa wyniknely jakies tam sprawy osobiste ktore komplikuja mi udzial w ml ale i takze uczestniczenie w zyciu forum jako opiekunowi ligi. Mam nadzieje ze kolejny sezon dojdzie do skutku bo jak dla mnie zabawa byla przednia. Tymczasem musze porzucic stolek managera Twente i ladnie sie z wami pozegnac zostawiajac calkiem fajna ekipe. Dogralem ile bylem w stanie i mam nadzieje ze nikt nie ma o to zalu ale czas nagli i musze sie zawijac. Trzymajcie sie i trzymajcie kciuki za mnie w tej nowej niepewnej rzeczywistosci.
Jason Bourne
Mar 17 2012, 19:51
Ponawiam prośbę Milerinho. Na kiedy planowany jest start n.sezonu? Patrząc na poprzednie rozgrywki rozpoczęły się 1.01. 2012 a skończyły 11.03 2012 r. Trwały ponad 3 miesiące. Mamy już połowę marca za sobą, więc najwcześniej skończylibyśmy ml jeśli teraz byśmy zaczęli w ... czerwcu. A wiadomo w maju matury, czerwiec to koniec roku, czyli błaganie nauczycieli o promocję do następnej klasy wśród nastolatków, zaś studenci będą wytężali umysły jak zdać kolejny egzamin. A co najważniejsze czerwiec to święto narodowe każdego kibica. Jeśli potrzebujecie pomocy to chętnie wam pomogę, jeśli przyspieszyłoby to start nowego sezonu. Na pewno w czymś mógłbym was wyręczyć. Bo czym później zaczniemy to tym dłużej będzie trwał ten sezon nie oszukujmy się...
lukasz44
Mar 18 2012, 11:38
Według mnie przerwa musi być. Ale same zapisy, potwierdzenia, losowania potrwałyby z 2-3 tygodnie. Nie wiem sam, pewne jest to że sezonu na wakacjach nie będzie bo znowu skończy się masą WO.
Milerinho
Mar 18 2012, 13:08
przerwa powinna byc wlasnie na transfery i wydanie rostera, ale nie na wakacje bo wtedy jak mowicie wo beda sie sypaly.
lukasz44
Mar 20 2012, 18:04

Od nowego sezonu w szeregach
opiekunów ligi pojawią się następujące osoby:
WKSRKS
piecia1990
Ferat
Z każdym z nich przedyskutowaliśmy tą propozycję i każdy zgodził się pomagać.
Im nas więcej tym sprawniej będzie wszystko przebiegać a więc nie dziwcie się gdy dojdzie ktoś jeszcze

Nadal mamy plany co do kilku osób, ale wszystko wyjdzie z biegiem czasu

Mieliśmy już kilku opiekunów którzy nie podołali zadaniom a więc czas na innych
Na stanowiskach obecnie są:GooFy
lukasz44
JustMe1987
Czy wszyscy pozostaną nie jest pewne, wszystko wyjdzie przed startem II sezonu MLO.
Każda osoba z ciekawymi pomysłami i chęciami niech pisze do mnie na gg, na pewno wszystkie oferty przegadamy

Co do powrotu do tego punktu w regulaminie z bonusem za puchar ligi to powiem jeszcze, że wcześniej było też za dostanie się do 1/8 finału - 1 mln a teraz zostało z powrotem dodane za 1/4 a za 1/8 już nie zostało przywrócone. Wiem, że to wpłynie na kolejne zamieszanie, bo trzeba by było zmieniać znowu te wynagrodzenia.
Nie żebym się jakoś bardzo upominał o ten 1 milion ale to zawsze coś xD.
Dobry milion nie jest zły

Ale myślę, że za dużo zachodu aby bić się o tak "małą" kase

ale to nie moja decyzja ;]
Mam pytanie co do ekip Dabro i Arcziego co z tymi ekipami będzie można kupować z tych ekip zawodników ?? czy po prostu zostaną te ekipy zdegradowane do 2 ligi i ktoś z nowych je przejmie?

I kiedy rusza okienko transferowe? dopiero po zapisach nowych graczy czy już na dniach?
lukasz44
Apr 3 2012, 16:47
Ekipy zostaną przydzielone nowym graczom + dojdą jeszcze te które mają mocne składy i nie zostały bardzo wykupione, np. Lazio czy Fulham...
przemosekk
Apr 11 2012, 10:03
Od razu mówię nie chcę robić żadnej paniki!!! Patrzyłem wczoraj na stronie www.issonline.pl i sam nie wierze ze w takie zespoły zostały przydzielone dla nowych graczy i tak w ogóle lukasz44 mam do Ciebie pytanie czy konsultowałeś z kimś te teamy które dałeś bo mi się wydaję że nie bo po co. Powiem tyle takich teamów nie można dać, rozumiem HSV Lazio Fulham, ale taki cska, Porto, Villareal gdzie grają cyborgi (Porto - HULK, CSKA - Vagner Love, Villareal - Nilmar i Giuseppe Rossi). Mam taką nadzieję, że takich mocnych graczy wyrzucicie z zespołów to wtedy będzie sprawiedliwie. Niech inni się wypowiedzą na ten temat. Jeszcze jedna sprawa lukasz porównaj sobie te zespoły, które są w tej II lidze z tymi nowymi.
Proszę o wypowiedź innych graczy w off topie
JustMe1987
Apr 11 2012, 10:27
Ta sa druzyny dla ewentualnej 3 ligi i nowych graczy. Cos trzeba bylo wybrac. Dwa ze chlopaki startuja od zera i czesc z nich moze rywalizowac w drugiej lidze z druzynami ktore sa po dwoch okienkach wiec to normalne ze nie zaczna grac Catania. Lukaszowi sprzet poszedl z dymem i bedzie na dniach dopiero jak ogarnie nowe pudlo ktore byl zmuszony zakupic. Wszystko jest jeszcze w fazie ustalnia wiec spokojnie bez spinania posladkow
przemosekk
Apr 11 2012, 10:32
CYTAT(JustMe1987 @ Apr 11 2012, 11:31)

Ta sa druzyny dla ewentualnej 3 ligi i nowych graczy. Cos trzeba bylo wybrac. Dwa ze chlopaki startuja od zera i czesc z nich moze rywalizowac w drugiej lidze z druzynami ktore sa po dwoch okienkach wiec to normalne ze nie zaczna grac Catania. Lukaszowi sprzet poszedl z dymem i bedzie na dniach dopiero jak ogarnie nowe pudlo ktore byl zmuszony zakupic. Wszystko jest jeszcze w fazie ustalnia wiec spokojnie bez spinania posladkow

Sam lukasz powiedzial na temat lig ze powinno zostać tak jak jest a nie 3 ligi. Oto jego wypowiedz
CYTAT(lukasz44 @ Apr 8 2012, 18:16)

Popieram zdanie WKS że będzie za mało meczy, przy 12 osobach wyjdzie nam ich tylko 22, a to bardzo mało i mistrzowskie miejsca może wyłonić kwestia przypadku czy szczęścia... A tego też chyba nie chcemy...
Po drugie myślę że dzielenie ludzi z II ligi mogłoby przynieść sporo kłótni i nieporozumień, więc czy warto ?
I liga 18 druga 18 takie jest moje zdanie.
Jason Bourne
Apr 11 2012, 19:18
Tak jak napisał Just zobaczymy, co L44 powie Sam mam mieszane uczucia.
Widze, że nie dociera.... Więc jeszcze raz. Nawet jeżeli Łukasz sam ustalał te drużyny to sam by powiadomił i zapytał o zdanie userów wcześniej czy później

. Nigdy nie było czegoś na IO co by admini/opiekuni robili na własną rękę bez wiedzy ogółu. To, że narazie czegoś nie wiemy zapewne jest kwestią czasu. No ale lepiej tworzyć jakąś panike
lukasz44
Apr 11 2012, 19:51
Jako że próbowałem przed awarią ogarniać jak przygotowuje się skrypt do LOSOWANIA bo robiłem to po raz pierwszy samodzielnie dlatego napisałem kilka ekip aby wypróbować czy wszystko działa jak trzeba. Działa i jak tylko naprawię kompa wszystko ogarniemy bez problemów i z tego na prawdę warto się cieszyć bo nie potrzebujemy już Siana czy Bakela
Drużyny były dodane tylko jako przykłady czy losowanie i skrypt losujący działa i tylko tak mogą to odbierać gracze. Dopóki nie napiszemy że możecie losować nie warto patrzeć jakie są tam ekipy i najlepiej abyście się nie logowali i nie siali paniki jak Ty przemosek... Planowałem pogadać z resztą o drużynach ale niestety nie zdążyłem zanim padł komp

Możecie wybrać z 10-15 ekip, zajmijcie się tym panowie opiekunowie bo ja nie wiem czy będę miał kompa jutro czy pojutrze ale raczej tak
JustMe1987
Apr 15 2012, 12:00
Dzis o godzinie 20.00 zostanie otwarte okienko transferowe!
Potrwa ono
7 dni do przyszlej
niedzieli do godziny
20.00Dziennie mozna wystawic
2. oferty za pilkarzy.
Nasi nowi ligowcy maja prawo do przeprowadzenia
10. transferow.
Stara gwardia dokonuje maksymalnie
8. zakupow.
Kazdy ma prawo do sciagniecia
2. graczy z poza roostera ktorzy posiadaja statystyki na pes stats databse.
Musza byc to pilkarz czynni zawodow w chwili licytowania ich. Zrodlem co do tego pozostaja transfermarkt.de
Uprzedzamy ze zapedy niektorych co do kupowania cyborgow beda blokowane. Dlatego darujcie sobie wasz i nasz czas porzadkowanie ofert za graczy typu
Messi, Ronaldo, Buffon, Cech, Eto'o itd.
Jason Bourne
Apr 15 2012, 13:22
No to już dziś się zaczyna

Świetnie, znów te emocje, większe niż okienko w Managerze, Fifie czy zwykłym Pesie
JustMe1987
Apr 15 2012, 18:07
Zgadzam sie piecia. Juz zacieram raczki co do kolejnego okienka i nadchodzacego sezonu.
Ze strony ligowca jak i wspolorganizatora rozgrywek chcialbym serdecznie powitac nowych uczestnikow rozgrywek. Wam jak i pozostalym ligowcom zycze udanego polowania w okienku.
Oby wasi najemnicy okazali sie trafnie obranymi celami. Jednak paru dezerterow w ekipie tez wam zycze bo bladzic jest rzecza ludzka
Pamietajmy ze to tylko zabawa i niech ten duch nie bedzie wam obcy przez cale rozgrywki.
.. a teraz wszyscy ze stoperem w reku odliczamy czas do godziny 20.00 (czasu forum) i ruszamy z tym "bajzlem"
No i zaczęło się. Cyborg! Czy już wszystkie maaaasz?! Musimy ocalić świat! Cyborg toooo przyjaciel mój...
-.- Przecież 18 mln to prawie jak nie pieniądz... Przesadzasz Goofy. Psujesz atmosfere
A ja nie wiedziałem, że Pires zakończył karierę i nie jest już czynnym piłkarzem. W przeciwnym razie nie wystawiałbym oferty.[/ironia]
Ale jajca się dzieją, idę po popcorn ; d
Ja właśnie zajadam, chcesz trochę? Oferty sprzedaży w dziale z ofertami kupna woo!
Jason Bourne
Apr 15 2012, 20:40
Hehe juæ ruszyli ludzie. Oferty ponad 10 mln poszly.

Ej to lepsze niz ostatnia godzina w czasie okienka transferowego w realnym swiecie
Ja tutaj czegoś nie kumam. Jak ktoś ma kasę i ochote to niech wydaje te 18 czy 20 mln na transfer. Transfery niektóre zostały zabronione więc nikt nie kupuje cyborgów. Nikt wam nie broni kupować takich graczy. Może ktoś robi 2 transfery ale porządne.
lukasz44
Apr 15 2012, 20:45
Nikt nikomu nie broni, każdy kupuje co chce

Jeden ma podejście takie że woli kupić 10 po tańszych cenach, drugi woli 2 graczy po 20 mln. To już kwestia indywidualna, choć nie zawsze ta druga opcja przynosi oczekiwane skutki
nachos
Apr 20 2012, 19:10
siema, mam problem ze strojami Besiktasu. Nie miałem ich w floderze ze strojami, kolega podesłał mi je, zainstałowałem zgodnie z instrukcją, jednak dalej nic. proszę o pomoc
przemosekk
Apr 23 2012, 12:03
Mam taką prośbę do opiekunów ligi. Otóż chodzi o to, iż martwi mnie godzina zapisywania się do mini-cupu (jest to o godzinie 20:30). Czy nie lepiej zmienic tą godzinę na 19 i dac zapisy dzień wcześniej (czas na zapisy 24h), wtedy by więcej graczy zagrało w mini - cupie a nie siedziałoby się az do północy, gdy inni mają prace o 5:30 góra 6:00 inni zaś szkołę i studia a co za Tym idzie, że jesteśmy niewyspani. Według mnie rozpoczęcie mini - cupów powinno się zacząc maks o 19:15 juz ze wszystkimi rozlosowanymi grupami a czas na zapisy powinien trwac 24h. Proszę aby każdy na ten temat się wypowiedział. Z góry dziękuję
Milerinho
Apr 23 2012, 12:06
Jak dla Mnie godzina jest ok, ale zeby wiecej osob sie zapisalo moze pomoc np news na głównej
kuba12-15
Apr 23 2012, 12:14
CYTAT(przemosek123 @ Apr 23 2012, 13:07)

Mam taką prośbę do opiekunów ligi. Otóż chodzi o to, iż martwi mnie godzina zapisywania się do mini-cupu (jest to o godzinie 20:30). Czy nie lepiej zmienic tą godzinę na 19 i dac zapisy dzień wcześniej (czas na zapisy 24h), wtedy by więcej graczy zagrało w mini - cupie a nie siedziałoby się az do północy, gdy inni mają prace o 5:30 góra 6:00 inni zaś szkołę i studia a co za Tym idzie, że jesteśmy niewyspani. Według mnie rozpoczęcie mini - cupów powinno się zacząc maks o 19:15 juz ze wszystkimi rozlosowanymi grupami a czas na zapisy powinien trwac 24h. Proszę aby każdy na ten temat się wypowiedział. Z góry dziękuję

Moim zdaniem nie jest to głupi pomysł. Więcej osób powinno się zapisać do turniejów, bo skoro ktoś się zapisuję na turniej na godzinę 21 to chyba około 19 tym bardziej da radę.
trudno dogodzic ogolowi, zrobilem o 21, poniewaz tak mi pasuje, lukasz np. nie moze o 21, zagralby gdyby byl o 22, barthinio to samo, podejrzewam ze przyklady mozna mnozyc, dzisiaj jest o 21 turniej, jesli bedzie robil ktos inny i zrobi o 17:45 to bedziemy grac o 17:45...
mozna by dac wczesniej troche
ja jutro mam wolne ale np w srode musze wstac o 5 rano do pracy wiec we wtorek jak by bylo grane to bym sie nie pisal
ja o 18 mam trening, w domu jestem o 20, mozemy zaczac o 20:15 ale znowu musialbym pisac do kazdego z juz zapisanych czy pasuje mu ta zmiana..
przemosekk
Apr 23 2012, 12:25
ja chce powiedziec ze to nie chodzi o dzisiejszy mini cup tylko o nastepne jak beda robione dzis zostanie taka godzina jaka jest
dzisiejszy przelozyc juz bedzie trudno, chocby z tego wzgledu ze Justa np. nie ma na gadu, wiec nie mam mozliwosci zapytania go o kwestie przyspieszenia, Ci ktorzy sie zapisali na 21 graja, a co do nastepnych turow wiadomo, sprawa otwarta..
lizaku
Apr 23 2012, 19:03
Każdemu inaczej pasuje, mi akurat 21 a nawet poźniej bardziej pasuje niż wcześniejsze pory.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.