wesoly89
Apr 24 2012, 06:55
na kiedy przewidywany jest start ligi ?
Milerinho
Apr 24 2012, 11:38
W tym tyg.
lizaku
Apr 25 2012, 10:33
I co Panowie opiekunowie z tym zmniejszeniem ilości drużyn w ligach do 12 drużyn? W tym sezonie to nie przeszło, ale warto by było już postanowić czy będzie tak od 3 sezonu, żeby później nie było pretensji. Była sonda zostało przegłosowane więc warto by było napisać jakąś informacje na ten temat
lukasz44
Apr 25 2012, 11:12
Sonda sondą, myślisz że oddany głos nie poparty wypowiedzią się liczy ?
Równie dobrze mógł tam wejść ktoś kto nie gra w lidze i zagłosować...
lizaku
Apr 25 2012, 14:22
CYTAT(lukasz44 @ Apr 25 2012, 12:16)

Sonda sondą, myślisz że oddany głos nie poparty wypowiedzią się liczy ?
Równie dobrze mógł tam wejść ktoś kto nie gra w lidze i zagłosować...
O ile pamiętam to dyskusja na ten temat była i to spora. Większość była za przyjęciem tego. Wiem że Tobie nie podobał się ten pomysł ale mógłbym uzyskać odp na moje poprzednie pytanie, bo nie pytałem o sondę tylko czy wejdzie to w następnym sezonie.
lukasz44
Apr 25 2012, 15:13
Nadal mi się nie podoba, ale owszem jak kolejny sezon dojdzie do skutku na pewno taka dyskusja powróci, nie napisze Ci "wejdzie" lub "nie wejdzie" bo tego nie wie nikt

Bez napinki...
Kiedy się można spodziewać rostera i co za tym idzie startu sezonu ?
Jason Bourne
Apr 27 2012, 19:27
W najbliższym czasie. A liga ruszy jak wyjdzie roster.
Tobinho
Apr 28 2012, 08:27
przemosekk
Apr 28 2012, 17:43
CYTAT(piecia1990 @ Apr 27 2012, 19:31)

W najbliższym czasie. A liga ruszy jak wyjdzie roster.
Kiedy będzie już pewna data wydania rostera i ruszenia z ligą czy przed koncem kwietnia czy dopiero po wolnym w maju?
Zalezy ile możesz przeznaczyć pieniędzy. Wiadomo, że na sucho sie takich rzeczy jak roster nie robi

Inaczej robota będzie stała.

PS. Pieniądze można przesłać poprzez przelew lub pocztą. Na PW wszelakie informacje dot. kaski ;>
przemosekk
Apr 30 2012, 19:34
szczerze panie wks to się nie ośmieszaj bo bzdury piszesz, jeżeli sam nie wiesz to nie pisz i juź.
Dobrze, Panie Przemossku
Mam nadzieje, że nte śmierdzący leń Goofy weźmie sie w garść i zrobi to jak najszybciej może
Barthinio
May 1 2012, 05:47
Panowie moze jakis maly tur dzisiaj wieczorkiem????????????????????????????????????
---------------------------------------------------------------
Po co te 30 znaków zapytania ? Uwierz że wpisane jednego wystarczyłoby w zupełności. Kolejny raz takie coś zobaczę i polecą %
lukasz44
lukasz44
May 1 2012, 09:23
Problemy techniczne sprawiły że liga nadal nie ruszyła. Zostało już tylko skończenie rostera i ruszamy...
Miejmy nadzieję że stanie się to jeszcze przed końcem "majówki"
lepiej pozniej
dajmy sie nacieszyc wolnym czasem i ladna pogoda
JustMe1987
May 1 2012, 10:53
CYTAT(T-Mac @ May 1 2012, 11:34)

lepiej pozniej
dajmy sie nacieszyc wolnym czasem i ladna pogoda

Nawet jak ruszy to nie trzeba przeciez grac od pierwszego dnia
Fakty sa takie ze komputer padl jednemu z naszych opiekunow i trzeba ogarniac na nowo od bety. Wszystkim zyczym milego wypoczynku na swiezym powietrzu i cierpliwosci. Chlopaki ogarna temat na dniach.
A możecie Panowie ustalić jakiś jednolity plik exe (konkretną wersję), bo zauważyłem, że zdarza się wywalenie z gry po połowie lub po meczu i to chyba własnie przez to. Bo niektórzy grają jeszcze na starym pes 6.5 v5. Inni na nowym pes 6.5 v6 ale na wersji z default camera, a jeszcze inni na tym exe ze zmienionymi kamerami. U kogoś tam widziałem podstawowy exe bez żadnych nakładek.
Wydaje mi się, że to to powoduje czasem problemy podczas gry z innymi graczami. Czy wam się nie zdarza częściej niż zwykle wywalenie po połowie lub meczu?
Jeśli nie to proszę o link do exe, którego wy używacie.
Szopa1910
May 1 2012, 14:03
"Na oko" duzo roboty przy roosterze zostalo?
lukasz44
May 1 2012, 14:11
Dziś lub jutro będzie na 100%, ale raczej dziś
Szopa1910
May 1 2012, 14:14
Świetna informacja, tylko czekac na start ligi
Barthinio
May 1 2012, 16:24
Panowie moze jakis maly tur dzisiaj wieczorkiem????????????????????????????????????
---------------------------------------------------------------
Po co te 30 znaków zapytania ? Uwierz że wpisane jednego wystarczyłoby w zupełności. Kolejny raz takie coś zobaczę i polecą %
lukasz44
Sam szukasz zaczepki myslisz ze znalazles sobie dziecko?
lukasz44
May 1 2012, 16:44
Bo zachowujesz się jak dziecko, zasady są zasadami i trzeba ich przestrzegać :
REGULAMIN FORUM.14. Pamiętaj że jedyne po czym inni użytkownicy mogą ocenić Twoją osobę to styl Twojej wypowiedzi. Dlatego co do emotikon, mają swój urok i często ułatwiają komunikację. Jeżeli jednak zamiast normalnego zdania masz zamiar pisać ciąg 5, 10 obrazków - nie rób tego. Nie używaj również wielu znaków zapytania oraz wykrzykników, jeden w zupełności wystarczy.
czubinho
May 2 2012, 17:11
Ja byłbym bardzo rad gdyby liga ruszyła po 10 maja, iż wtedy matury me dobiegną końca i będę mógł wreszcie normalnie egzystować na tym łez padole.
Na pewno kilka osób oprócz mnie nie śpi po nocach, czyta Wesele i chętnie chciałaby ażeby Liga ruszyła po tym ciężkim dla "Nas" czasie
lukasz44
May 2 2012, 17:33
Liga ruszy wcześniej, ale będą bezproblemowe przedłużenia na takowe potrzeby

Nie możemy stopować całej ligi tylko dlatego że nam nie pasuje teraz grać
Jason Bourne
May 2 2012, 19:35
Tak jak napisał Łukasz- będą przedłużenia, a maturzystom polecam stronkę
lektury. Po co czytać całe Wesele, Chłopów etc- Skoro i tak będzie co najwyżej charakterystyka bohatera lub jakiś motyw. Polecam

Powodzenia maturzyści!
czubinho
May 2 2012, 20:27
Pisząc "Na pewno kilka osób oprócz mnie nie śpi po nocach, czyta Wesele" broń Boże nie miałem na myśli czytania całego utworu ;p. Człowiek o zdrowych zmysłach nie pojmie tego co myślał Staszek lub inny poeta. Stronka znana i lubiana przez 99% uczniów

Dzięki.
Myślałem, że uczniowie próbujący ogarnąć nauke dzień przed maturą już wygineli : D Masz czas jeszcze Czubi (24 h

)
Tomek93
May 2 2012, 21:49
Nie jestem jednak sam
czubinho
May 2 2012, 22:52
Przez 3 ostatnie dni, przeczytałem więcej streszczeń niż przez 3 lata
Ja zdawałem rok temu - nie przeczytałem lektur ani też nawet streszczeń. Wybrałem interpretacje wiersza, wynik - 86 % z pisemnego xD
zibii75
May 4 2012, 09:57
Flaszka we dwóch przed maturą i było 4:)
Tomek93
May 4 2012, 12:14
Huhu

Już z głowy, mam nadzieję na te 30%

Lektury nie podpasowały, temat wypracowania prosty był, tylko jakbym znał letury ...
Teraz matma i te 60% powinno wpaść
czubinho
May 5 2012, 12:05
Jestem bardzo ciekawy ile procent uczniów w całej Polsce pisało wypracowanie z "Dziadów"
Ja o tej książce wiem tyle, że jest Konrad i Gustaw,a potem okazuje się że to jedna osoba...
Panowie a może by dodać kolejki nowe wraz z nadejściem nowego tygodnia sporo meczy juz rozegranych, i dać termin do 13.05

jestem przynajmniej połowa graczy zaraz będzie się nudziła:) taka mała propozycja.
przemosekk
May 6 2012, 18:49
Według mnie nie wszyscy zdążą zagrać 10 kolejek do 13.05 zresztą widzisz Rybson ze niektórzy jeszcze nie grali swoich spotkań. Nie ma co się śpieszyć, takie jest moje zdanie, ale to się okaże po decyzji zarządu (opiekunów)

.
zibii75
May 6 2012, 18:58
CYTAT(Rybson @ May 6 2012, 19:36)

Panowie a może by dodać kolejki nowe wraz z nadejściem nowego tygodnia sporo meczy juz rozegranych, i dać termin do 13.05

jestem przynajmniej połowa graczy zaraz będzie się nudziła:) taka mała propozycja.

Jak co dodajcie, lecz ja jestem chory i kiepsko z graniem jedynie 1 mecz jak do tej pory, postaram sie nadgonic w tygodniu coś a w weekend moja Kochana Córa idzie do Komunii i od piątku raczej kicha z graniem do poniedziałku
lukasz44
May 6 2012, 19:05
Przed środą nie ma sensu dodawać, bo zrobi się straszne zamieszanie i przedłużanie...
Majowy weekend się kończy więc nie ma co przyśpieszać
JustMe1987
May 6 2012, 19:21
CYTAT(zibii75 @ May 6 2012, 20:02)

Jak co dodajcie, lecz ja jestem chory i kiepsko z graniem jedynie 1 mecz jak do tej pory, postaram sie nadgonic w tygodniu coś a w weekend moja Kochana Córa idzie do Komunii i od piątku raczej kicha z graniem do poniedziałku

Oszczedzaj watrobe bo marskosc to realne zagrozenie przy Twoim trybie zycia
zibii75
May 7 2012, 05:29
CYTAT(JustMe1987 @ May 6 2012, 20:25)

Oszczedzaj watrobe bo marskosc to realne zagrozenie przy Twoim trybie zycia

Nie miałem na myśli picia alkoholu, chodzi mi o przygotowania do tego dnia jak i sam dzień.
lukasz44
May 7 2012, 20:11
Jeżeli kogoś to interesuje tak na 80% będzie wyglądał kalendarz 9 sezonu ligi pes6 na ISSOnline:

Pod koniec musimy trochę przyśpieszyć aby wyrobić się przed "wakacyjnymi wyjazdami"...
lukasz44
May 13 2012, 15:04
Na czas losowania ekip w EURO 2012 panel wpisywania wyników nie będzie działał. Także nie dziwcie się

Wszystko wróci do normy jak wszyscy wylosują ekipy ! A więc pewnie jutro wieczór.
lukasz44
May 25 2012, 21:06
W miejsce similo14 który chyba olał nasze rozgrywki wchodzi Filips. Mimo bardzo wielu prób kontaktu z similo14 przez nas czyli opiekunów II ligi nie dostaliśmy odpowiedzi co się dzieje, a więc nie mamy innego wyjścia i musimy się pożegnać. Nikogo nie będziemy błagać o grę i wpisywanie wyników, porządek musi być a więc Ci którzy nie będą grać meczy zostaną wydaleni z rozgrywek. Jeszcze kilka osób mamy na oku, zarówno z I jak i II ligi.
W tabeli również został dodany nowy gracz:FILIPSWalkowery z meczów similo-barthinio, similo-bedziu, similo-przemosek nie zostały wpisane. Prosimy te mecze rozegrać...
lukasz44
Jun 3 2012, 13:08
W miejsce gapy który olał nasze rozgrywki wchodzi adonim. Mimo bardzo wielu prób kontaktu z gapą i obiecanek że mecze będą rozgrywane nie doczekaliśmy się. A więc dziękujemy i wręczamy dożywotni ban.
Nikogo nie będziemy błagać o grę i wpisywanie wyników, porządek musi być a więc Ci którzy nie będą grać meczy zostaną wydaleni z rozgrywek. Jeszcze kilka osób mamy na oku, zarówno z I jak i II ligi.
W tabeli również został dodany nowy gracz:adonimWalkowery z meczów gapa-barthinio, gapa-przemosek nie zostały wpisane ponownie. Prosimy te mecze rozegrać...
Szopa1910
Jun 3 2012, 19:52
Mam pytanie. Czy zgodnie z kalendarzem od jutra (00:00) startuje okno transferowe?
Milerinho
Jun 4 2012, 10:34
podpisuje się pod pytaniem Szopy
lukasz44
Jun 4 2012, 10:39
Niebawem będzie informacja dokładniejsza.
Witam. Do gry będę dostępny po niedzieli. Te 3 mecze postaram się rozegrać jak najszybciej. Dzięki za wyrozumiałość.
Boby1908
Jun 22 2012, 18:11
Czas zakończyć tą zabawę.Miałem zrezygnować po sezonie, bo już miałem dość czytania ciągłego narzekania na Martinsa , Cisse itd(po to ich w końcu kupiłem żeby z nich korzystać). Po drugie trochę czasu brakuje.Jednak do szybszej rezygnacji skłoniły mnie chyba moje wyniki ( wiadomo jak się wygrywa to się chce grać,a jak wszystko w czapkę to nie ma przyjemności).Powodzenia Panowie i miłej zabawy.Mam nadzieję, że wytrzymam bez pesa i pomogę trochę żonie w wychowaniu dzieci zamiast łoić non stop w gry.Pozdrawiam wszystkich i miłego grania.
Jason Bourne
Jun 22 2012, 19:12
Zgodnie z zasadami panującymi w naszym plemieniu Suruwaha, wszystkie mecz rewanżowe gracza Boby1902 są uznane za wo 0-3 i dodatkowo Rada plemienia w takich sytuacji nakłada karę na zawodnika, który w trakcie sezonu rezygnuje z rozgrywek. Kara w postaci
bana dla
Bobiego1902. Taka jest wola plemienia.... Kara może zostać zniesiona tylko w sytuacji, kiedy Opiekunowie ligii (czyt. plemię) zechcą zdjąć ją z gracza.
lukasz44
Jun 25 2012, 10:45
Losowanie ligi polskiej zakończone, prosimy powpisywać wyniki które nie mogły być wpisane z dnia wczorajszego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.