Albo zmienić to z poziomu gry. U mnie defaultowo jest to Select podczas wybierania kitsów.
chelsonik
Nov 18 2012, 00:54
Dzięki Witu - pomogło
Jason Bourne
Nov 20 2012, 13:46
Mam napięty terminarz. Z tego powodu prawie mnie nie ma na kompie, a jak jestem to wieczorami. A wiem, że wielu graczy, nie jest dostępnych w tych godzinach. Od jutra jestem wolny dopiero ok 22, a nie zamierzam rzucać i odkładać własnych spraw i siedzieć na gg/grać, bo są sprawy ważne i ważniejsze. Biorąc pod uwagę piramidę potrzeb Abrahama Maslova to nie widzę miejsca dla pesa. Jeżeli nie będę miał kompletnie czasu, podejmę właściwe decyzje.
PS Dziś będę do gry wyjątkowo wcześnie, bo ok 17,17:30. Więc jeśli ktoś ma ze mną mecz i będzie mógł zagrać prosiłbym, żeby napisał. Wiem, że jestem hostem, w kilku meczach, ale przy kompie rzadko teraz siedzę i robię inne rzeczy w międzyczasie i to nie na kompie, ale wiadomość odczytam od razu.
sylwek12b
Nov 21 2012, 09:33
Szanowny opiekunie WKSRKS, prosze, odblokuj mnie na gg to zagramy mecz ligowy, jestem teraz dostepny do gry
sylwek12b
Nov 29 2012, 21:35
moge sie odniesc co do komentarza Chelsonika z tygodnia drugiego; bodaj jeden raz minalem go i strzelilem do pustaka, bylo to przy stanie 3-1 dla mnie, 4 z 5 bramek zdobylem po zwyczajnych akcjach gdzie nie bylo mowy o mijaniu gk, takze nie gralem caly czas na mijanie gk
Pokasowałem posty bo nie potrzeba nam kolejnych spinek. Jednak takimi komentarzami tylko się ośmieszasz i irytujesz...wiec radze dać sobie spokój na przyszłość ///WKS
Czyli powinienem siedziec cicho i patrzec jak kazdy wymawia mi granie na mijanie gk i zdobywanie goli w tylko ten własnie sposób? Wole miec jakies swoje zdanie i bronić sie jakos a nie czekac na ciosy i zarzuty pod moim adresem ze wszystkich stron
chelsonik
Nov 30 2012, 14:17
Powiem tylko tyle, że mijałeś na 1-1, 1-2, 1-3 i to mi już wystarczyło
chelsonik
Nov 30 2012, 14:55
Dzisiaj :: 14:23:45 przemosek123 :: 8266028
siema14:23:50
sorry za mojego brata14:23:57
ale nic nie poradze ze on tak gra14:24:02
idzie na łatwizne14:24:10
w moim meczu tak nie grał14:24:21
a w innych na łatwizne idzie
to tylko tak na jakieś tam potwierdzenie
Proponuję się uspokoić Panowie. Każdy gra jak gra. Wiem, że to jest bolesne, bo sam tego doświadczyłem nawet w tym sezonie. Po prostu trzeba zacisnąć zęby i grać tak samo jak rywale. Nie tyczy się to wszystkich, alę są jeszcze tacy. Raz jeszcze apeluję o spokój. Dzisiaj pojawią się grupy Pucharu Ligi. Take it easy.
Edit: Grupy Pucharu Ligi pojawią się w niedzielę. Sprawy organizacyjne.
Jason Bourne
Nov 30 2012, 15:56
To już przegięcie jak własny brat najeżdża na Cb

facepalm

\
Do meritum- Nicejoke coś nie chętnie rozgrywa mecze. Piszę, bo widzę że nie tylko może mną ma problem. Wiadomo co się z nim dzieje? Ma ktoś jakieś wieści?
tydzien 2
manki - odezwal sie raz nie chcial grac, pozniej cisza
BlueOle10 - odzywa sie ale chce grac o takich porach ze glowa boli kolo 00:00
przy mojej pracy wole pospac niz grac
kuba12-15
Dec 1 2012, 18:51
Wie ktoś co się dzieje z mankim ?
Jason Bourne
Dec 1 2012, 20:40
z mankim i nicejoke .......... Zagrali 2 mecze i koniec.
Kubbas i
niCejOke opuszczają naszą ligę. Kubbas brak aktywności tłumaczył trudną sytuacją. Wszystko rozumiemy, jednak przy wciąż nieznanym terminie powrotu i ogromnych zaległościach nie możemy pozwolić sobie na dalsze blokowanie terminarza. niCejOke kompletny brak kontaktu, dłużej czekać nie możemy. Manki dostanie jeszcze swoją szansę, gdyż odezwał się na gg i obiecał, że nadrobi zaległości. Jeżeli jednak nie rozegra kilku spotkań do końca tygodnia, również pożegna się z ligą.
Kubbas.
Dec 2 2012, 18:30
Rozumiem panowie decyzje, Goofy wie co się stało w moim życiu, i kto wie czy wgl będę miał w planach dalsze życie...
przepraszam Was, może kiedyś wrócę.
Przepraszam was za nie obecność ale to nie z mojej winy , mecze już powoli nadrabiam
niCejOke
Dec 3 2012, 14:26
Miałem wypadek samochodowy. Wczoraj zostałem wypisany ze szpitala. Nie miałem zbytnio jak powiadomić . Wybaczcie.
Jason Bourne
Dec 3 2012, 15:06
Nie chcę siać zamieszanie i spustoszenie wśród działań Opiekunów, ale fajnie jakby Nice został przywrócony. Sytuacja losowa, a zawsze chłop rozgrywał mecze i nie robił wałków

PS Nie myślcie tylko, że zacznę jak Ogryz szukać grupy poparcia etc

Znacie mnie b. dobrze i tylko wyrażam subiektywne myśli

Można po opisie Kubbasa wywnioskować, że też ma powód do rezygnacji. Nice również nie mógł z tego co pisał, bo miał wypadek.
zibii75
Dec 3 2012, 20:09
Takie same zdanie mam jak Piecino, cza dać Nice możliwość grania( wiem moje zdanie jest g...o warte)

Po naradzie opiekunów stwierdziliśmy, że gracz
niCejOke może kontynuuować grę w naszej lidze. Nigdy nie było z nim problemów a przypadki losowe mogą zdarzyć się każdemu co oczywiście w pełni rozumiemy i Opiekun też człowiek

(choć niektórzy mogą mieć wątpliwości) Mamy nadzieję, że Nicejoke nadrobi wszystkie zaległe mecze i będzie się dalej z nami bawił. Jeżeli chodzi o Puchar Ligi to niestety trzeba zrozumieć także i nas. Musielibyśmy w tym momencie rozwalać całe rozgrywki i losować nowe grupy itp. Więc niestety Saragossa nie wystąpi w tej edycji PL. Jednak myślę, że graczy jak i meczy w lidze jest tak dużo, że Nicejoke nie odczujesz zbytnio "utraty" paru meczy. Pozdro
niCejOke
Dec 4 2012, 15:53
dziękuje za szanse zabieram sie za grę ;0
Nicejoke za brak jakiegokolwiek kontaktu zostaje wyrzucony z ligi. Wyniki z meczów rozegranych z Nim w pierwszej rundzie zostają a drugiej rundy poprostu z Nim nie gramy.
13.01 gralem mecz z BlueOle10 do tej pory nic nie wpisane
3-4 dla niego
decyzja nalezy do was
kuba12-15
Jan 17 2013, 13:07
Niestety smutno mi to mówić, ale muszę sie pożegnać z ligą. Powód? Mój komputer niestety odmawia posłuszeństwa i jedynym wyjściem jest kupno nowego sprzętu co szybko nie nastąpi. Mam nadzieję, że rozumiecie i będzie mi jeszcze dane zagrać online na tej witrynie

Przepraszam
Sieron94
Jan 27 2013, 20:43
Rezygnuje z dalszej gry w lidze. Powodem takiej decyzji jest czas którego mało mam, a teraz powinienem go przeznaczać na naukę w związku ze zbliżająca maturą. Dziękuje wszystkim współzawodnikom i życzę Wam powodzenia!
moge jakos prosic o anulowanie bana ? juz chyba ponad rok mam....... a wczesniej wiele sezonow tu gralem. chetnie zastapil bym sierona94
tak i znowu przegrasz ze dwa mecze i olejesz gre
bedzie trzeba cie prosic non stop zebys cos zagral
Rybson
Jan 28 2013, 13:58
sieron nie poiwnienes teraz rezygnmować, zostało kilka kolejek, to możesz je zagrać a i tak zblizą się restart, więc było by fajnie jak byś dokończył, i co więcej potem będziesz miał sporo czasu na naukę, jak by nie patrzeac jeszcze jest styczen:)
Jason Bourne
Jan 28 2013, 14:36
No szkoda fajnie się grało

Powodzenia

PS Co do gapy to heh nei zapomnę twoich kos jak ci nei szło

charakterek jak "mafia" z Łodzi
CYTAT(gapa @ Jan 28 2013, 11:13)

moge jakos prosic o anulowanie bana ? juz chyba ponad rok mam....... a wczesniej wiele sezonow tu gralem. chetnie zastapil bym sierona94
Oczywiście, że możesz prosić o anulowanie. Niestety my tej prośby nie spełnimy.
Sieron - zostało Ci jakieś 5 spotkań na krzyż, mógłbyś dokończyć.
Potrafiłem "się zamknąć" bo widziałem, że moje uwagi nie przyniosły skutku. Nie pauzowałem żeby Ci docinać, tylko żeby zmienić zawodnika. Nie wiedziałem, że jesteś taki wrażliwy, ale w moim odczuciu zapytanie czy Ty tak na serio z tymi ciągłymi podaniami na 5 m nie jest niczym obraźliwym.
Jason Bourne
Feb 3 2013, 17:53
Graj dalej. To głupota kończyć przed ostatnią kolejką. Bądź facetem i dokończ. To tak jakbyś w połowie aktu z kobietą powiedział, sorry, ale basta. Nie rozumiem, po co przejmować się docinkami. Zagraj ten jeden głupi mecz i będziesz miał z głowy. I nie robisz z siebie ofiary, "pisząc sorry za mistrza, sorry za zwycięstwa" etc. Bo to przypomina mi pewną osobę, która zachowuje się jak baba i która gra z nami w ML. Pewnie większość wie, o kim mowa. KKSM head up i zagraj ten mecz. To tylko gra, ale widzę niektórzy o tym zapominają. Bądź facetem i dokończ sezon. A rezygnując pokazujesz swoją słabość.
PS wydaje mi się, że niektózy po przegranym meczu/docinkach oponenta przez resztę dnia chodzą struci i się zamartwiają. Panowie to jest tylko gra, a jeśli w realu zaczynacie rozpamiętywac sytuacje z pesa, zadręczając się, psując humor i dzień nie tylkosobie, a bliskim to to jest chore. Nie zapominajcie, że to tylko PES. Spotkałem się z kilkoma już tu osobami, które po meczu przegranym kąsali jak osa, byli źli i wkurzeni. Wiem, bo pisali mi to. Jeśli to prawda, niech sobie dadzą spokój. A Ty, KKSM, udowodnij, że zasłużyłeś na majstra i pokaż, że nie zaliczasz się do w/w grupy ludzi. PEAS
A to, że ktoś jest milutki, kiedy wygrywa, a wkur****** i chamski jak przegrywa, to nie nowość. Większość z ligowców tak ma

Na palcach jednej reki można wyliczyć tych, co grają i są fair po przegranym spotkaniu
Jason Bourne
Feb 3 2013, 17:59
A co CIę obchodzi czy inni będą mieli pretnsje do Ciebie? Przecież to wirtualne osoby, których za pewne nigdy nie spotkach w realu. Rezygnując, pokazujesz swoją słabość. Graj dalej, bo nikt Cię nei bedzie wytykał na ulicy, a pracowałeś na swój nick bardzo dużo, jak każdy. Schowaj dumę do kieszeni i graj. Zagraj ten mecz i daj sobie spokój w nastepnych edycjach, jeśli już chcesz rezygnować

Będziesz wtedy miał wszystko i wszystkich w 4 literach
Nad interpretujesz pewne stwierdzenia. Nikt nie ma do Ciebie pretensji o mistrzostwo. Nawet jeśli w jakikolwiek sposób Cię uraziłem to przepraszam. Wystarczy porozmawiać jeśli nie na gg to na forum, ale wyskakiwać z rezygnacją ligi to dziecinne obrażanie się.
Już nic nie rozumiem. Przed chwilą mówiłeś, że rezygnujesz, bo Goofy cię obraził. Teraz rezygnujesz, bo "zostałeś sprowadzony na ziemię". Przez kogo i kiedy? Przeze mnie? Nie dorabiaj sobie takich wyrafinowanych ideologii, nie chodziło o żadne mistrzostwo, tylko jak mówiłem o tych kilka zagrywek. Jeśli nie przeze mnie to przez kogo? Każdy pracuje na własne imię, można porozmawiać z tymi którzy mają do nas jakieś uwagi lub zwyczajnie to olać. Robienie z siebie ofiary na forum i obrażanie się nie jest dobrym rozwiązaniem.
Widzę, że to co postanowiłem jeszcze bardziej komplikuje sytuację więc dla świętego spokoju dogram to spotkanie z Feratem i na tym zakończę swoją przygodę z MLO.
Usuń Goofy te posty wyżej

Zagram i będę miał spokój na wieki wieków...
Jeżeli dobrze zrozumiałem, rezygnujesz, bo pewne osoby mają zastrzeżenia do Twojego stylu gry i mistrzostwa. Tak jak mówię, można próbować rozmawiać czy wyjaśniać pewne sytuacje, ale najlepiej jest to po prostu olać. Jeżeli jednak po sezonie zamierzasz odejść, nikt Cię na siłę nie będzie mógł zatrzymać.
Po prostu pewne osoby wyjątkowo chcą uprzykrzać życie nawet to wirtualne innym, sami postępują fatalnie a zarzucają to samo innym itp itd, ale nie chce mi się nawet tego ciągnąć i tłumaczyć.
Wywal te posty całej tej dyskusji - dogrywam jeden mecz i robię sobie przerwę.
Jason Bourne
Feb 3 2013, 19:04
Mój ostatni post dotyczący tej dyskusji. KKSM zapewne chodzi ci o potępianie czyjegoś stylu. powiem tak, na forum jest pewna osoba, która powinna być dawno dawno temu wypie******, ale dobre serce zwyciężyło. Zamiast siedzieć cicho, co rusz ma pretensje o czyjś styl gry, a sama gra jak skończona ci**. Apropo kto jak gra- nikt nie jest święty. A w pesie przede wszystkim wygrywa się nei umiejętnosciami, a bezczelnością boiskową. Ci którzy nie mają skrupułów mogą ograć każdego. Ci, co mają (np. ja i wielu innych na forum) nigdy uczciwością boiskową nie wygrają. Ale nie potępiam kogoś, kto nie nadużywa tych zagrywek. Jednak niektórzy przeginają. Dobrze, że zmieniłeś decyzje. Powodzenia panowie na ostatniej prostej

WKS lubi to.

Kilka ogłoszeń duszpasterskich. Losowanie poszło całkiem sprawnie, ale dwie osoby wciąż nie wylosowały. Nie możemy czekać w nieskończoność więc jeśli do
21:00 nie wylosują, sami będziemy musieli to za nich zrobić. Jutro o godzinie
20:00 planowane jest okienko transferowe, szczegóły wkrótce w odpowiednim dziale. Przed okienkiem postaramy się Wam udostępnić ofa testowego, ale będzie to zależało od tego jak T-Mac się wyrobi z pracą.
Żeby uspokoić wszystkich tych którzy obawiają się o start sezonu z powodu upadku fiveserwera. Jest alternatywa. Przetestujemy ją i wkrótce na forum pojawi się tutorial.
jakas dziwna sprawa z transferem Wolrida
chodzi o "juniorka"
Ogenyi Onazi jest w patchu gra w Lazio
jego cena na transfermarket to 2.000.000
dziwne ze dopuszczono go do kupna w juniorach za 400.000 ;/
chyba ze jest jakis inny Onazi - czego nie wiem
Ale nie ma go na PSD, a to było "kluczem".
Rybson
Mar 19 2013, 22:29
coś się ruszyło? przydały by się jakieś info co do nowego sezonu, bo głucho cimno, do domu daleko...
Kto bardziej spostrzegawczy zauważył, że w dziale transferowym zaczęły się pojawiać "+". Start niedługo
CYTAT(Nalep @ Mar 15 2013, 12:00)

Ale nie ma go na PSD, a to było "kluczem".
a to jeszcze raz ja

ale byl w grze a jego wartosc to 2 000 000 wiec jakos tego nie rozumiem
Outqer
Mar 20 2013, 19:57
Ale nie bierze się jego statów z rostera, tylko z fm2013, wiec to nie ma znaczenia czy tam jest czy nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.