Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
jaro9
CYTAT(kamildhino @ Dec 19 2009, 19:45) *
za co dostałem ostzerzenie/????

Dobrze wiesz za co.I lepiej już nie spamuj w tym temacie..
E 9
CYTAT(jaro9 @ Dec 19 2009, 19:56) *
Dobrze wiesz za co.I lepiej już nie spamuj w tym temacie..

Na tym proponuję skończyć bezsensowny spam w tym temacie, każdy kolejny banalny post będzie nagradzany...

pzdR wink.gif
cikul21
Teraz znowu na download bedziemy czekali wiecznosc tongue.gif
Specu
CYTAT(cikul21 @ Dec 20 2009, 10:09) *
Teraz znowu na download bedziemy czekali wiecznosc tongue.gif

wyluzuj... też jestem ciekawy tego patcha jak i reszta ale kwestia kilku dni skoro patch jest składany w całość smile.gif także spokojnie tongue.gif
Elboro
Ja...no już nie moge, codziennie wchodzę tutaj z nadzieją na download a tutaj tylko bezsensowne wypowiedzi w stylu"kiedy będzie patch", "ja też czekam na patcha", "wyluzujcie patch bedzie niedługo" , "kazdy sie niecierpliwi" wacko.gif

takie posty powinny byc karane...bo tego już zawiele...czy nie można poprostu poczekać na patcha nic nie pisząc... dry.gif
cikul21
Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch
Specu
CYTAT(cikul21 @ Dec 20 2009, 12:50) *
Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch Patch

no i sobie grabisz na ostrzeżenie tongue.gif
spokojnie wyjdzie na pewno nie możesz pograć w Wiosne 09? albo coś innego .. ;d
cikul21
Wiem przecież że wyjdzie niedługo Jaja sobie robie tongue.gif
cikul21
Wie ktos czy da sie tak zrobiz zeby w kazdej lidze, lidze mistrzów ,pucharach był inny scoreboard ???
A i czy w patchu beda nowe scoreboardy ??
Specu
CYTAT(cikul21 @ Dec 20 2009, 13:24) *
Wie ktos czy da sie tak zrobiz zeby w kazdej lidze, lidze mistrzów ,pucharach był inny scoreboard ???
A i czy w patchu beda nowe scoreboardy ??

no chciałem powiedzieć a nie mówiłem??...

przejdz na początek tematu o jesien 09 torin wstawił screeny jakie będą ze scoreboard...
cikul21
Ale bedzie jeden Czy kilka scoreboardów ??
legolas9
CYTAT(cikul21 @ Dec 20 2009, 14:02) *
Ale bedzie jeden Czy kilka scoreboardów ??

Będą wszystkie te ,które były wcześniej pokazane. rolleyes.gif
Rataj94
Ludzie poczekajcie na patcha jesień 09 smile.gif
I nie pytajcie T-MAC o scoreboardów, kiedy wyjdzie bo to jest napewno dla niego wkurzające.
Sam robie patche, już go zrobiłem jest w nim unibet 1 liga i 2liga polska cała i angielska włoska hiszpańska francuska niemiecka smile.gif
T-MAC-owi i reszcie którzy patch robią należy podziękować że go robią .Sam patch robiłem od lipca do listopada i jest zajeb... a jest w nim aż 9 lig:)
Pzdr:)
1908TylkoTwój1922
T-Mac kiedy możemy spodziewać się download'u ?? Mógłbyś nam konkretnie zdradzić, czy już upload'ujesz patcha i kiedy będzie można go ściągnąć biggrin.gif ??
Rataj94
1908TylkoTwój1922 i inni nie pytajcie T-Mac o to kiedy wyjdzie.
T-Mac jak to zrobi to da na dowland:)

Mam pytanie do T-Mac.
Jak bedziecie robić Ekstraklasa Patch (EP) Wiosna 10 to ja chętnie pomoge w robieniu patchu:)
Prosze o odpowiedz T-Mac:)
kamildhino
Rataj94 skoro robisz taki genialny patch z uniebet 1 ligą i innymi to daj wyslij linki i sobie pobiore smile.gif będę wdzięczny
T-Mac
jak sie upnie to bedzie
wspominalem ze mam cienki upload
1908TylkoTwój1922
No spoko, a dużo jeszcze zostało? Będzie dziś biggrin.gif ? Nie żebym pośpieszał, tylko pytam z ciekawości tongue.gif
Forza Parma
CYTAT
No spoko, a dużo jeszcze zostało? Będzie dziś biggrin.gif ? Nie żebym pośpieszał, tylko pytam z ciekawości tongue.gif

Sorki za ale napisze,obserwuje temat jako gość i teraz nie wytrzymałem cisnienia,LUDZIE KUZWA SIE OPAMIETAJCIE ZACHOWUJECIE SIE JAK DZIECI NEOSTRADY NIE WSZYSTKICH TO DOTYCZY DAJCIE IM NORMALNIE PRACOWAC, I KOLES CO CYTUJE GO WYZEJ ,DLA CIEBIE OSOBISTA RADA ,WEZ DZIEWCZYNE I IDZ Z NIA NA SPACER A NIE NISZCZ OCZU PRZED KOMPUTEREM!! POZDRAWIAM I WIELKIE BRAWA DLA T-MACA ZA TO ZE MIMO SWIAT ,OBOWIAZKOW ITD CHCIALO MU SIE STWORZYC DZIELO JAKIM BEZ WATPIENIA BEDZIE PATCH....POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH I SORKI ZA CAPSA;)
Pucek
Hehe, co racja to racja biggrin.gif Ja cierpliwie czekam i nie pośpieszam smile.gif . Po prostu zaczekam, aż będzie download i tyle. Nic mi nie da, że se pogadam biggrin.gif . Patch wyjdzie jak wyjdzie.
Rataj94
Kamildhino chętnie bym ci podał link ale to ma 13gb kolega mój to przez 3 tygodnie ściągał.
T-Mac jeśli masz czas to odpisz mi na wcześniejszą wiadomość o demnie o tym robieniu patchu.
Bede wdzięczny jeśli odpiszesz. smile.gif
1908TylkoTwój1922 ten gościu mnie już wkurza pyta się ino kiedy patch.
Jeśli chcesz wiedzieć to taki patch się długo robi
T-Mac
nie sam, a wspolnie z torinem smile.gif

up (35kilo)
samo 0_Sound.afs wazy prawie 1,5gb
wiec pomysl za nim cos znowu napiszesz
Rataj94
T-Mac ale tak szczerze to patch kiedy wyjdzie bo też nie moge sie doczekać??
smile.gif
Pucek
Rataj94 - Sam wrzucasz na innych, że się dopytują, a sam to robisz. Przecież T-Mac wyraźnie napisał ! Patch skończony i teraz upload ! Powinno Wam wystarczyć, ludzie.. dry.gif
Rataj94
Ekstraklasa Patch Jesień 09 zapowiada sie że bedzie zajebis.. smile.gif
Jakoś Patch 6.5v4 nie podoba mi sie.

Rataj94
Pucek no tak z ciekawości spytałem. Wyluzuj.
Mam pes6 czystego a tam są składy z 2006 roku.

Forza Parma
DO Rataja94 ,powiedz mamie twojej zeby ci komputer schowała do szafy... synku powiem ci tyle i do wszystkim z takim uploadem jaki ma T-Mac to jak patch wyjdzie przed wigilia bedzie dobrze...wink.gif i to jeszcze zalezy kiedy ma kompa wlaczonego ,tak wiec idz na pole i ulep bałwana;]

P.S Jakbym byl moderatorem byscie mieli przeje... ze mna:) Pozdrawiam GKS KATOWICE & F.C PARMA
T-Mac
edytowac posty
nie obrazac innych
szanowac innych prace

bo za raz pobawie sie %
Kamiloxx
T-Mac, sorry, że zawracam głowę, ale czy będzie trzeba ściągać całego patcha, czy też będzie można sobie odpuścić na przykład 0_sound?
tomaj
T-Mac zamknij proszę ten temat do wystawienia linków. Skoro patch jest już uploadowany to i tak za dużo już nie zmienicie, a opis w pierwszym poście powinien narazie wszystkim wystarczyć. Dzięki temu nie będziemy musieli wyczytywać durnych postów, a i co niektórzy zaoszczędzą na %.
WKS
CYTAT(tomaj @ Dec 20 2009, 19:32) *
T-Mac zamknij proszę ten temat do wystawienia linków. Skoro patch jest już uploadowany to i tak za dużo już nie zmienicie, a opis w pierwszym poście powinien narazie wszystkim wystarczyć. Dzięki temu nie będziemy musieli wyczytywać durnych postów, a i co niektórzy zaoszczędzą na %.

Dokładnie nie ma na co czekac tylko  stworzysz nowy temat z linkami Timak.

Nie wiem jak mam o was mowic moze poprostu Nooby !! , w tamtym roku tez bylo tyle hojrakow jeden sie pytal a 10 go gasila wtedy padł post ze nawet jesli patch wyjdzie to beda go posiadali tylko T-mac , Torin i Orange , chcecie zeby tak bylo ?? Zeby przez wasze gadanie tmac sie wkurzyl i nie wydal patcha ?? . Podejrzewam ze coraz bardziej sie denerwuje i zmiezacie do tego zeby zamkna temat , i co najgorsze nie wydal !. WIec jeden z drugim zastanowcie sie troche i wyjdzcie na dwor na 30 minut wroćcie i czekajcie cierpliwie !!.

kamildhino
Bardzo bym prosił zeby ktoś zaraz po wydaniu patcha wrzucil go na megaupload, ale oczywiscie cały 0_sound w jednym parcie i inne tez jeden koleś tak zrobił nie pamietam kto w kazdym razie ja pobierałem patcha własnie od niego bo pobieranie 14 partów z jednego pliku tak jak to było w EP v5 jest jak dla mnie bezesnsu i mnie to wychodzi dluzej i to jest bardzo niewyogdne. czekam
T-Mac
niewygodny to chyba sam jestes jak nie potrafisz sobie ulatwic sciagania
sa programy typu JDownloader do ktorych wrzucasz wszystkie party i jedziesz
pesfan08
Już się nie mogę doczekać.. Czuję, że patch już się zbliża biggrin.gif

ps T-Mac mógłbyś zdradzić jaki jest stan upload'u? Wiem, że mieliśmy nie truć dupy i czekać, ale ja nie często dopytuję się a w zasadzie wcale. Byś mógł zdradzić nam: jak Ty myślisz, kiedy będzie download i czy dużo jeszcze zostało do upnięcia?

Tylko to zdradź. . Z góry dzięki.
T-Mac
troszke zostalo uploadu ale postaram sie wyrobic na 24 grudnia wtedy mam wolne wiec mogl bym wydac
gorzej z 25 bo pracuje tongue.gif
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Dec 22 2009, 19:09) *
troszke zostalo uploadu ale postaram sie wyrobic na 24 grudnia wtedy mam wolne wiec mogl bym wydac

Widzę, że niektórzy również pracują w "służbach użytku publicznego" (tak to chyba ustawa nazywa tongue.gif ). Ja na szczęście i święta i Sylwestra mam wolne smile.gif

Co do patcha to czy jest szansa, że linki będą się pojawiać jakoś pokolei, tzn. np. wpierw dźwięk, potem kitserver itd. czy wszystkie linki pojawią się naraz?
WKS
CYTAT(T-Mac @ Dec 22 2009, 19:09) *

Wlasnie ja to wydajesz wszystko razem czy odzielnie , ale tak czy tak to moglbys wydac np jutro z tym ze bedzie 14 patrow a 24 dodasz reszte ;] xD , taka luzna zagrywka ;D
T-Mac
wszystkie na raz, po co pozniej mam czytac kiedy bedzie to albo tamto smile.gif
troszke wszystko wazy po spakowaniu 7z troszke zmniejszy rozmiar
podam teraz co ile wazy bez spakowania

p_sound.afs - 1,62 GB jest to komentarz ale bylo sporo plikow wolnych (wyciszonych przez Konami) wiec torin dal tam przyspiewki ktore normalnie sa w 0_sound smile.gif (dzieki temu trikowi w grze moze nie ma z 5 druzyn swoich przyspiewek-dlatego ze nie mozna bylo ich znalesc lub nie bylo materialu na ich zrobienie)

p_text.afs - 28,3 MB grafika gry

0_text.afs - 450 MB kitsy w edit mode, stadiony z gry itp

0_Sound.afs - 1,37 GB przyspiewki i muza

opmov - 9,58 MB nowe intro ( ktore wkoncu mi odbiera biggrin.gif )

kitserver - 1,68 GB (w tym stadiony 1,25gb ktore beda osobno do downloadu) jap prawie 3000 smile.gif

exe i of to malo waza smile.gif
TryGummer
Widze ze szykuje sie extra prezencik. biggrin.gif
czekamy...
torin
Cieszy mnie ze udalo nam sie zrealizowac zalozenie, ukonczylismy kolejna produkcje przed koncem roku. Mysle ze patch jest lepszy od poprzednika i dostarczy wam sporo frajdy tongue.gif Ogrom pracy, z roku na rok mniej czasu ale ciagniemy ten wozek dalej, tyle ze juz we dwoch. Podziekowania dla Timaka za wspolna prace, zbieraj stary sily na nastepna tongue.gif A na koniec wszystkim Wesolych Swiat biggrin.gif zyczy torin.
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Dec 22 2009, 20:01) *
exe i of to malo waza smile.gif

W sumie to wystarczy, że dacie samo exe, of se każdy sam jakiegoś skombinuje wink.gif
pawlik0
of bedzie nowy czy ten co juz byl do testow ?
Pucek
CYTAT(tomaj @ Dec 22 2009, 20:35) *
W sumie to wystarczy, że dacie samo exe, of se każdy sam jakiegoś skombinuje wink.gif

Tomaj no co ty, of jest tez bardzo ważny przecież.. Of zajmuje mało więc niech będzie też od razu do ściągnięcia..

ps T-Mac czyli najpóźniej w wigilię będziemy mogli ściągnąć ? biggrin.gif Jak tak to super prezent xD
tomaj
CYTAT(Pucek @ Dec 22 2009, 20:43) *
Tomaj no co ty, of jest tez bardzo ważny przecież.. Of zajmuje mało więc niech będzie też od razu do ściągnięcia..

ps T-Mac czyli najpóźniej w wigilię będziemy mogli ściągnąć ? biggrin.gif Jak tak to super prezent xD

Nie przeczytałeś uważnie. T-Mac napisał, że postara się na 24 wyrobić, ale jak mu się nie ida to patch będzie nie prędzej jak 26 bo 25 pracuje biggrin.gif

Co do OF, na pewno go nie będzie wcześniej do ściągnięcia, bo zanim pojawi się reszta będzie pełno komentarzy, że OF jest zjeb..... bo twarze są nie te
Pucek
To co będziemy grali na jakim OF'ie ? Testowym ? Nie rozumiem już.. Przecież powinien być też nowy OF bo to składy itd..

EDIT: Już kumam biggrin.gif OF będzie, ale nie wcześniej niż reszta bo ludzie by gadali, że twarze nie te itd biggrin.gif

ps T-Mac wierze, że uda Ci się wyrobić i patch zostanie wydany na wigilię smile.gif
T-Mac
patch testowy byl dany zebyscie wylapali co do poprawy
to co wypisaliscie i sie zgadzalo z rzeczywistoscia raczej poprawilem smile.gif formacji raczej nie zmienialem (nie ma sensu co tydzien-dwa graja inaczej, przyklad MU i ich obecna defensywa)
oczywiscie poprawilem kadry narodowe do konca
dorobilem korea dpr, algerie i nowa zelandie wiec mozna zagrac WC2010 smile.gif
a co ja bede pisal wyjdzie to sami zobaczycie smile.gif
tomaj
Ja się ciesze, że w reprezentacjach znalazła się Bośnia, która jak pokazała w ostatnich eliminacjach do MŚ może w niedalekiej przyszłości sporo namieszać.
unikat
Chwała wam chłopaki, czekam cierpliwie ;D

Wesołych Świąt !
Jamnik
Super, wielkie dzięki za info... Może to za wcześnie, ale wielu pewnie nie będzie miało czasu, więc również życzę wszystkim tutaj wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku smile.gif
WKS
1.Jesli to nie tajmnica to czego Orange odszedl / nie robi ?
2. Algeria - mialem pisac , T - mac widze ze czytasz w myslach ;D

Nie mam wiecej pytan xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.