CYTAT(RoNN!E @ Oct 23 2009, 14:49)

czy moglbym prosic o kilka screenow face'ow graczy Widzewa?
zalezy mi na Bieniuku, Broziu, Pance, Grzeszczyku, Sernasie i Grzelczaku
Sa to teraz bardzo wazne postacie w łodzkiej druzynie, ktore na pewno powinny miec zrobione face'y

napewno to Kopernik nie zyje
RoNN!E
Oct 23 2009, 18:17
CYTAT(T-Mac @ Oct 23 2009, 18:48)

napewno to Kopernik nie zyje
haha no to dzieki T-Mac

a powiesz mi przynajmniej ktorzy z nich maja?
a mam takie pytanie , jak wgrałem tego ofa ( podmieniłem w moich dokumentach w konami plik ) to od tego momentu nie idzie mi ten filmik na początku ... od czego to zależy a i od czego zależy też to ze nie mam menu głównego tzn jak nacisnę juz dowolny klawisz i wchodzi mi w menu i tam sie tryby gry wybiera, na dole na pasku widać np" wyjście do windows" itp ale tak to cały ekran jest czarny;/ a jak wybiorę jakiś tryb to juz jest obraz brak kodeków czy czego >
Czy polska liga jest tam gdzie eredivisie czy ja mam coś zle?
unikat
Oct 23 2009, 20:40
CYTAT(ajax @ Oct 23 2009, 20:05)

Czy polska liga jest tam gdzie eredivisie czy ja mam coś zle?
Tak jest tam gdzie Eredivision
Pompey
Oct 24 2009, 09:08
CYTAT(nunek @ Oct 23 2009, 20:18)

a mam takie pytanie , jak wgrałem tego ofa ( podmieniłem w moich dokumentach w konami plik ) to od tego momentu nie idzie mi ten filmik na początku ... od czego to zależy a i od czego zależy też to ze nie mam menu głównego tzn jak nacisnę juz dowolny klawisz i wchodzi mi w menu i tam sie tryby gry wybiera, na dole na pasku widać np" wyjście do windows" itp ale tak to cały ekran jest czarny;/ a jak wybiorę jakiś tryb to juz jest obraz brak kodeków czy czego >
Pewnie jak włączysz mecz lub wejdziesz w edit mode to gra Cię wywali do windowsa.
CYTAT(Pompey @ Oct 24 2009, 10:12)

Pewnie jak włączysz mecz lub wejdziesz w edit mode to gra Cię wywali do windowsa.

Własnie nie wywala mnie jak właczam mecz, a od czego może zależeć to czarne tło i brak filmiku na początku ( przed wgraniem tego najnowszego of'a miałem ten filmik na poczatku ale na menu tło było czarne )
nie idzie ci filmik ale jak bierzesz enter to masz "Naciśnij dowolony przycisk"? to zależy od ofa.. dlatego też ja mam tak że naciskam enter i normalnie jest.. filmiku nie ma ale wszystko działa hmm nie wiem czemu tak masz nunek jeśli ci nie pokazuje wszystkich opcji w menu to też zależy od karty graficznej no i też zależy czy grasz na lapku czy PC bo na lapku już widziałem coś takiego..
siwers99
Oct 24 2009, 12:47
nie wprowadzone staty z PSD. Mohamed Diame i Hendry Thomas z Wigan
CYTAT(Specu @ Oct 24 2009, 12:11)

nie idzie ci filmik ale jak bierzesz enter to masz "Naciśnij dowolony przycisk"? to zależy od ofa.. dlatego też ja mam tak że naciskam enter i normalnie jest.. filmiku nie ma ale wszystko działa hmm nie wiem czemu tak masz nunek jeśli ci nie pokazuje wszystkich opcji w menu to też zależy od karty graficznej no i też zależy czy grasz na lapku czy PC bo na lapku już widziałem coś takiego..
naciskam enter i mi sie pojawia " Nacisnij dowolny przycisk" , a na tamtym ofie z wiosny byl filmik, cała reszta działa wszystko jest dostepne w menu tylko ze w dolnym pasku pisze " wyjscie do windos" itp a reszta obrazu czarna. Tak na latopie gram
a to dlatego że grasz na lapku.. czyli karta nie obsługuje menu .. bo kumpel też miał tak i też na lapku odpalał pesa 6 dlatego myśle że to wina karty...
k0rdian
Oct 26 2009, 23:31
Nigdy nie powiedziałbym, że to wszystko może tyle pracy i czasu wymagać.
Czekam z niecierpliwością

Nawiasem:

"Ektraklasa" na "Ek
straklasa" poprawione?
P.S
Jeśli potrzeba grafika, to walcie na Gadu:
5391232
ArchimedesGKS
Oct 26 2009, 23:48
Witam, mam prośbę i chciałem zadać parę pytań.
Prośba: chciałbym aby następujące przyśpiewki kibiców GKS-u Bełchatów znalazły się w patchu(mam nadzieję, że to żaden problem). Przyśpiewki:
http://www.youtube.com/watch?v=wLyfOL4-SQkPytania:
1. Czy dałoby radę zmienić kolory w jakie ubierają się kibice ? mam na myśli oczywiście GKS, żeby nie byli ubrani w barwy czerwone tylko zielone.
2. Stadion GKS-u troche się zmienił, doszła nowa trybuna (północna) w miejsce klatki gości:
http://waszapilka.pl/pictures/smallGalleries/23/vbig/148.jpg - tak ona wygląda, a goście mieszczą się w czterech ostatnich sektorach trybuny zachodniej:
http://waszapilka.pl/pictures/smallGalleries/23/vbig/154.jpg . Ten zielony płot na końcu trybuny to właśnie klatka gości i teraz pytanie, czy da radę dodać te wszystkie aktualizacje związane ze stadionem ?
Pozdrawiam.
k0rdian
Oct 27 2009, 20:17
Nie żebym poganiał, ale jak patchowanie pójdzie w tym tempie, to nazwa powinna być zmieniona na EP Patch - Zima 09

Niecierpiwie sie jak jasna cholera
ArchimedesGKS
Oct 27 2009, 21:41
Spokojnie!
Ktoś odpowie na mojego poprzedniego posta ?
CYTAT(k0rdian @ Oct 27 2009, 21:21)

Nie żebym poganiał, ale jak patchowanie pójdzie w tym tempie, to nazwa powinna być zmieniona na EP Patch - Zima 09
Niecierpiwie sie jak jasna cholera

Się nie denerwuj tak bo ci serce stanie z wrażenia. Niestety innego wyboru nie masz jak czekać,czekać i jeszcze raz czekać!! wyluzuj troszkę
P.S Na pewno będzie Jesień 09 i to jest pewne w 100% : )
pracy zostalo nam sporo a czasu brak
obecnie aktualizuje narodowki
ArchimedesGKS z przyspiewkami sie pomysli a reszta raczej nie
Kamiloxx
Oct 28 2009, 16:00
A co zostało do ukończenia? Może Wam pomóc?
ArchimedesGKS
Oct 28 2009, 19:39
CYTAT(T-Mac @ Oct 28 2009, 15:40)

pracy zostalo nam sporo a czasu brak
obecnie aktualizuje narodowki
ArchimedesGKS z przyspiewkami sie pomysli a reszta raczej nie
No szkoda, że ze stadionem nie wypali, ważne żeby były chociaż te przyśpiewki.
k0rdian
Oct 28 2009, 20:41
To może wrzućcie jakąś wersję "beta" ?
CYTAT(k0rdian @ Oct 28 2009, 20:45)

To może wrzućcie jakąś wersję "beta" ?
Przecież T-Mac wrzucił OF do testów
a jest szansa zeby kluby ekstraklasy a konkretnie przyspiewki kibiców pozdrawiały swoje zgody żeby taka przyśpiewke dać np. Wisła pozdrawia Lechie, Lech Cracovie itp
CYTAT(nunek @ Oct 28 2009, 22:26)

a jest szansa zeby kluby ekstraklasy a konkretnie przyspiewki kibiców pozdrawiały swoje zgody żeby taka przyśpiewke dać np. Wisła pozdrawia Lechie, Lech Cracovie itp
nunek już nie wydziwiaj..! Najważniejsze że patch będzie i teraz wszyscy spokojnie czekamy i nie marudzimy bo co nie którzy to już narzekają!! Luz....
RoNN!E
Oct 28 2009, 21:48
dokladnie

skonczcie z udziwnieniami ;p najwazniejsze, zeby patch jak najszybciej teraz wyszedl.
Takie małe sugestie po oględzinach OFa:
*Dużo zawodników ma jakiś "dziwny" wygląd w edit... I chodzi mi o grajków, którzy nie mają twarzy f/h. O kolorze skóry już Ci T-mac mówiłem, ale niektórzy kompletnie wyglądają strasznie.
*Staty.... Zawodnicy z pola z GK Skills 70, pomocnicy z obroną 10... Piotruś, co to??

(to po oględzinach Serie A i kawałeczka Ligue 1)
Odezwij się do mnie na gadu, powiem Ci dokładniej co i jak..
radek8891
Oct 31 2009, 10:12
Witam, a ja mam takie pytanko, czy w tym patchu będzie już nowy stadion Zagłębia Lubin, Dialog Arena?
unikat
Oct 31 2009, 12:46
http://www.youtube.com/watch?v=h7YtfBFiMM8...feature=relatedCo sądzicie o tych strojach treningowych, widziałem też kiedyś stroje treningowe Nike do Pes6
Te stroje są zdecydowanie lepsze niż te narzutki np.. dać Adidasa i Nike ładnie by się to prezentowało

Co sądzicie o tym ?
szczerze? nie powiem spoko są ale po co zmieniać skoro trzeba się skupić na innych rzeczach w patchu także i tak i tak potrzeba czasu na ogarnięcie tego co trzeba przez ekipę bo na pewno jest sporo jeszcze roboty i lepiej już niczego nie dodawać tylko czekać na pełne wydanie tego cuda
franczesko23
Nov 2 2009, 15:27
czy nie mozecie wypuśić samego option file?? mamy listopad, czy to nie jest przerost formy nad trescią? naprawde, zrozumcie ze są tacy gracze jak np. ja którzy baaaaardzo cenią sobie wasza prace,ale np.nie interesuje mnie twarz pana x zklubu y, w kitserverze,albo nanowsze buty pana xy. nie chce sciagac OE jakiegos niedopracowanego. czekam i czekam na wasz.ale swieta przyjdą, zima nadejdzie,nowe okno i co wtedy,nastepny? jesli ktos ma naprawde dobrego z aktualnymi skłądami polskeij Ekstraklasy, prosiłbym bardzo o link.
dalem of do testow, musisz sie nim na razie zaspokoic
franczesko23
Nov 2 2009, 16:15
CYTAT(T-Mac @ Nov 2 2009, 15:35)

dalem of do testow, musisz sie nim na razie zaspokoic
mea culpa, opuściłem kilka stron w srodku postu

dziekuje bardzo.wiecie co, nie wiem kto tego dokonał i jak to zrobił,ale zaimplentowanie szpaka i szarana do pesa6 to jest dla mnie majstersztyk. grałem w najnowsza fife10 na ps3, zreszta nawet kupiłem(sic!, nawet fajnei sie gra,ale ma tyle błędów i idiotyzmów, ze szok, bez powodu nie pytałbym o najnowszy oe do ep jesień09)i własnie nawet w tej najnowszej komentarze szpaka i szarana nijak sie momentami maja do wydarzeń na boisku!! mylą się, pilka przy polowie a szpak ze dosrodkowanie w pole karne itd, itp, wogole nie ma rytmu komentowania, wychodza dwie druzyny,gospodarz prowadzi w tabeli,a szpak ze gospodarze musza dogonic czołówke czy cos. no paranoja.ale w pes6 az za głowę sie łapałem czasem jak to mozliwe ze szpak wogole sie praktycznie nei myli, nadaza za kazda akcją, super krzyczy goool.miód. WIELKI SZACUN ZA TO!!!!!!!!!!!
Ja uwazam, ze za wszystko co robi ekipa Patchmaker'ow nalezy sie wilki szacunek

ja juz nie moge sie doczekac...
Bramkarze: Tomasz Kuszczak (Manchester United), Wojciech Szczęsny (Arsenal FC Londyn) + Łukasz Fabiański (Kontuzja)
Obrońcy: Marcin Kowalczyk (Dynamo Moskwa), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Maciej Sadlok (Ruch Chorzów), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Adam Kokoszka (Empoli FC), Piotr Brożek (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań)
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Sławomir Peszko (Lech Poznań), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Janusz Gancarczyk (Śląsk Wrocław), Kamil Kosowski (APOEL Nikozja), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Roger Guerreiro (AEK Ateny)
Napastnicy: Robert Lewandowski (Lech Poznań), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Patryk Małecki (Wisła Kraków)
nynek51
Nov 2 2009, 22:00
panowie, byście chociaż napisali tak mniej więcej kiedy wyjdzie ten patch...
pawlik0
Nov 3 2009, 13:05
hura Boenisch będzie grał dla polski
EDIT: Hura, dostałem procent..
nynek51
Nov 3 2009, 15:59
co do tego ofa do testow to czy portugalczyk nani nie powinien grac w man utd zamiast real m
pawlik0
Nov 3 2009, 16:23
przecież jest w MU
nynek51
Nov 3 2009, 17:01
nie no ok moj blad musialem gdzies zamulic wzystko jest faktycznie ok.
mam takie pytanko?? ile dokladnie jeszcze bedzie trzeba czekac na tego patcha, bo patrze ze sprawa jakos umilkla... Czy tworcy owego patcha nie moga tak mniej wiecej okreslic final ?? Np. "patch bedzie wydany do konca tego miesiaca, max do polowy nast" albo: "do konca zostalo nam troche wiecej niz tydzien". Bo wiecie Panowie ja Was nie poganiam wiadomo im dluzej bedziecie go robic tym bedzie bardziej dopracowany, ale chodzi mi o to ze bym sobie pogral na jakims patchu, lecz nie mam zadnego. Ze sciaganiem poprzedniej czesci patcha sie wstrzymuje poniewaz w kazdym momencie moze wyjsc ta. I dlatego jezeli byscie tak mniej wiecej okreslili date wowczas bym wiedzial czy moge sciagnac poprzednia czy juz sie nie oplaca i poczekam na ta.
Panowie Patchmakerzy. Nie denerwujcie sie ze kazdy Was sie pyta kiedy bedzie final ale kazdy chce sobei w niego pograc. Pelen szacunek za Wasza prace.
Przepraszam za bledy ortograficzne i brak polskich znakow ale bardzo sie spieszylem
Dziekuje za uwage i zycze milego dnia,
PZDR
CYTAT(nynek51 @ Nov 3 2009, 17:05)

nie no ok moj blad musialem gdzies zamulic wzystko jest faktycznie ok.
mam takie pytanko?? ile dokladnie jeszcze bedzie trzeba czekac na tego patcha, bo patrze ze sprawa jakos umilkla... Czy tworcy owego patcha nie moga tak mniej wiecej okreslic final ?? Np. "patch bedzie wydany do konca tego miesiaca, max do polowy nast" albo: "do konca zostalo nam troche wiecej niz tydzien". Bo wiecie Panowie ja Was nie poganiam wiadomo im dluzej bedziecie go robic tym bedzie bardziej dopracowany, ale chodzi mi o to ze bym sobie pogral na jakims patchu, lecz nie mam zadnego. Ze sciaganiem poprzedniej czesci patcha sie wstrzymuje poniewaz w kazdym momencie moze wyjsc ta. I dlatego jezeli byscie tak mniej wiecej okreslili date wowczas bym wiedzial czy moge sciagnac poprzednia czy juz sie nie oplaca i poczekam na ta.
Panowie Patchmakerzy. Nie denerwujcie sie ze kazdy Was sie pyta kiedy bedzie final ale kazdy chce sobei w niego pograc. Pelen szacunek za Wasza prace.
Przepraszam za bledy ortograficzne i brak polskich znakow ale bardzo sie spieszylem
Dziekuje za uwage i zycze milego dnia,
PZDR
Możesz ściągnąć tamtą Wiosne 09 i tylko pare stron wcześniej ściągnąć ofa którego T-mac zamieścił bo jest wmiare dobry szczerze to akurat nie narzekam bo dla mnie jest spoko. A co do wydania patcha to na pewno wyjdzie i jeśli ktoś jeszcze będzie zadawał takie pytania to wogóle nie wyjdzie bo po 1 trzeba mieć na to czas i pore więc nie pytaj tylko ściągaj tamtą a jak zrobią to będzie proste...
Jejku zrozumcie to że jakby nie problemy twórców w wakacjach patch pewnie wyszedł by wcześniej i zrozumcie że mają też życie prywatne i jak się nie mylę to rodziny więc czekajcie spokojnie ,a nie się gotujecie !
nynek51
Nov 5 2009, 20:32
CYTAT(Specu @ Nov 5 2009, 14:59)

Możesz ściągnąć tamtą Wiosne 09 i tylko pare stron wcześniej ściągnąć ofa którego T-mac zamieścił bo jest wmiare dobry szczerze to akurat nie narzekam bo dla mnie jest spoko. A co do wydania patcha to na pewno wyjdzie i jeśli ktoś jeszcze będzie zadawał takie pytania to wogóle nie wyjdzie bo po 1 trzeba mieć na to czas i pore więc nie pytaj tylko ściągaj tamtą a jak zrobią to będzie proste...
Tak zrobie bo pewnie bede musial czekac bardzo duzo na jesien 09. A ze chce znac mniej wiecej date wydania owego, to chyba nie jest grzech, kazdy chce przeciez znac, chociaz mniej wiecej.,

A Ty patrze ze jestes z moich stron - Elk
pzdr
do konca miesiaca postaramy sie wydac patcha
nynek51
Nov 5 2009, 22:37
CYTAT(T-Mac @ Nov 5 2009, 22:29)

do konca miesiaca postaramy sie wydac patcha
No i o taka krotka odpowiedz mi chodzilo. Dzieki T-Mac.
Dzięki T-Mac za informację! Pozdrawiam i życzę wytrwałości!
lukasz44
Nov 6 2009, 08:53
Będzie super prezencik na święta ;P
Trzeba będzie każdy nowy patch wypróbować ;-)
Wspaniale

Na tego patcha czekam najbardziej...
k0rdian
Nov 6 2009, 15:29
Ohhhh jak dobrze to słyszeć

Dobrze, że w grudniu, bo jakby w listopadzie, to pół miesiąca przesiedziałbym przed komputerem

A tak, jak są święta, to luz
CYTAT(nynek51 @ Nov 5 2009, 20:36)

Tak zrobie bo pewnie bede musial czekac bardzo duzo na jesien 09. A ze chce znac mniej wiecej date wydania owego, to chyba nie jest grzech, kazdy chce przeciez znac, chociaz mniej wiecej.,

A Ty patrze ze jestes z moich stron - Elk
pzdr
No i teraz już masz odpowiedz kiedy będzie zresztą nie ma co się podniecać bo na pewno jeszcze mają sporo pracy i innych spraw więc może się przedłużyć to ale fakt faktem prezent na gwiazdkę będzie super

)))
P.S a ty skąd też gdzieś blisko mnie? : )
Poproszę pare screenów ŁKS ;P Jeśli można..
David Beckham został wypożyczony na pół roku z Los Angeles Galaxy do AC Milan. Piłkarz podpisał dokumenty pozwalające mu grać we Włoszech. Podobne wypożyczenie miało miejsce rok temu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.