Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Jamnik
T-Mac pisał żeby nie pisać o składach, bo co mecz mogą być inne...
Elboro
Nie znalazłem dużo błędów...ogólnie to wygląda to lepiej niż w poprzedniej wersji smile.gif

No ale tak Maka by mógł dostac opcje prawego pomocnika,
Mijajlovic przydalaby sie opcja lewy pomocnik
Karol Pitek jego specjalnosc to rzuty karne
Kirm to słoweniec a nie bośniak
Cebanu nie ma narodowosci
jaro9
No ludzie.Przecież T-Mac raczej wie że Kirm jest słoweńcem blink.gif to jest tylko of do testów a takie kosmetyczne błędy(tak samo jak wspomniał T-Mac: wiek graczy w Ekstraklasie) będą raczej poprawiane tongue.gif Chodzi tu raczej o błędy z rodzaju powtarzających się zawodników itp
RoNN!E
Widzew:
Zamiast Szymanka w pomocy powinien byc Panka
Juszkiewicz to defensywny pomocnik
Budka wystepuje rowniez na prawej obronie
Duric jest z Bosni, a nie Lotwy tongue.gif
Broz gra zarowno na boku jak i srodku obrony.
a Lisowski jest rowniez dobry na lewej pomocy smile.gif

i wg mnie Dudu powinien miec nieco lepsze statystyki i jest bardziej wszechstrony. Na ang wikipedi znalazlem, ze jeest podawany jako pomocnik.
jaro9
Ronn!e jak byś przeczytał poprzednie posty T-Maca to byś wiedział że Bośnia będzie za Łotwę smile.gif Pozdro
T-Mac
CYTAT(Kamiloxx @ Oct 17 2009, 11:46) *
To leciem z błędami... wink.gif
Cracovia:
- Marek Pączek w rezerwach i odkąd przyszedł Merda, Przemysław Wróbel też w rezerwach,
- Pierwszym bramkarzem czasem jest Merda, czasem Cabaj, więc tutaj do wyboru macie, ale na pewno Olszewski nie może być na ławce,
- Często gramy formacją 3-5-2 A-1, i w ataku w 11 występuje Matusiak i Ślusarski (tylko, że Ślusarz ma kontuzję i gramy 1 napastnikiem),
- Kaszuba i Cebula koniecznie na ławce,
- W tej formacji co podałem wyżej, zamiast Wasiluka jest Sasin (ciągle gra od pierwszych minut praktycznie).

Polonia Warszawa:
- źle napisane nazwisko Nikolicia, pisze Nicolic, a powinno być Nikolic (jeśli się da, to na końcu ma być "Ć").

Tyle wyłapałem, jak znajdę więcej, wypiszę.

jak chcesz poprawionej formacji Cracovii to wez dokladnie rozpisz nazwiskami kto gdzie stoi smile.gif
Kamiloxx
Oto podstawowa 11 Pasów, jaka powinna być:
RauL276
Czekam z niecierpliwością wink.gif

I mam pytanie:
SKoro Bośnia i Hercegowina będzie za Łotwę, to w trybie "Spotkanie międzynarodowe" w tych "dodatkowych" Łotwa będzie za Bośnię?Czy jakaś inna reprezentacja?
T-Mac
CYTAT(RauL276 @ Oct 18 2009, 10:05) *
Czekam z niecierpliwością wink.gif

I mam pytanie:
SKoro Bośnia i Hercegowina będzie za Łotwę, to w trybie "Spotkanie międzynarodowe" w tych "dodatkowych" Łotwa będzie za Bośnię?Czy jakaś inna reprezentacja?

tak tez powinno byc, ale tam automatycznie przez gre sa wstawiani ci gracze co byli wczesniej w BiH (przekrecone nazwiska) tych graczy nie da sie edytowac ;/

co do skladu cracovii patrze na formacje ze stron i wogole sie nic nie zgadza z tym co dales
MaTi10
Wawrzyniak powinien być w Legii a nie ma Go jest we free agents , a powinien być "za ławą" i brak Koseckiego który jest zgłoszony do rozgrywek , gra z numerem 22 wink.gif.Tyle ode mnie
Kamiloxx
Ale zależy. Jeśli chcesz zrobić najaktualniejszy skład ze wczoraj to ta formacja co jest w OFie jest jak najbardziej OK.
damiank9
ale czytacie żalll :/
na poprzedniej stronie bodajze było napisane ze nie patrzec na wymiawane nazwiska bo będa zgrywane dopiero z całym patchem !!!!
Tym co robią patcha współczuje ze musza uchodzic sie z takimi baranami zeby nie powiedziec gorzej,wystarczy troche poczytac.
zraz1993
CYTAT(damiank9 @ Oct 18 2009, 13:44) *
ale czytacie żalll :/
na poprzedniej stronie bodajze było napisane ze nie patrzec na wymiawane nazwiska bo będa zgrywane dopiero z całym patchem !!!!
Tym co robią patcha współczuje ze musza uchodzic sie z takimi baranami zeby nie powiedziec gorzej,wystarczy troche poczytac.

spoko ale nie musisz obrazac od baranow szanuje osoby co tworza patcha bo wiem ze to duzo roboty !
__SaNd1__
Mam pytanie do tworcow czy KKS Lech Poznan bedzie gral na stadionie w Wronkach i czy bedom jakiesz nowe Adboards na nowy sezon polskich stadionow dzieki za odpowiedz pozdro wink.gif
Specu
co nie którzy to płaczą już widocznie... poczekajcie do wydania patcha a nie już płaczecie bo żle wymawiają nazwiska w komentarzu. Ja tam nie wnikam w to że źle szpakowski mówi nazwiska albo borek tongue.gif ważne żeby puki co na aktualnych składach pośmigać ;]] no chyba że ktoś woli płakać to już jego problem...
WKS
CYTAT(__SaNd1__ @ Oct 18 2009, 16:37) *
Mam pytanie do tworcow czy KKS Lech Poznan bedzie gral na stadionie w Wronkach i czy bedom jakiesz nowe Adboards na nowy sezon polskich stadionow dzieki za odpowiedz pozdro wink.gif

Ja ci odpowiem pomimo ze ze mnie szary user wink.gif , podjerzewam ze tworcy przypisza Wronki do Lecha ( kiedy sie wybieralo stadiony w osteniej wersji patcha naciskalo sie 7 i bez zbednego szukania wyskakiwal stadion druzyny np Wisła Kraków = Stadion Reymonta) wiec bedzie i Lecha zapewne i Wronki przypisane do druzyny
popolupo
CYTAT(PES 2010 @ Oct 18 2009, 18:39) *
Ja ci odpowiem pomimo ze ze mnie szary user wink.gif , podjerzewam ze tworcy przypisza Wronki do Lecha ( kiedy sie wybieralo stadiony w osteniej wersji patcha naciskalo sie 7 i bez zbednego szukania wyskakiwal stadion druzyny np Wisła Kraków = Stadion Reymonta) wiec bedzie i Lecha zapewne i Wronki przypisane do druzyny

kolego nie jestes szary tylko zielony - stadionu we Wronkach nikt przeciez nie zrobil wiec w grze go na pewno nie bedzie

bandy - nowe dla pojedynczych zespolow powstaly, wiec sadze, ze tworcy patch'a postaraja sie uzupelnic dla reszty ekip smile.gif
WKS
CYTAT(popolupo @ Oct 18 2009, 20:04) *
kolego nie jestes szary tylko zielony - stadionu we Wronkach nikt przeciez nie zrobil wiec w grze go na pewno nie bedzie

"kolego" moze nie taki zielony bo przeciez ekipa pol-evo ugadala sie z jakims gostkiem z Serbii i Wronki ktos zrobil z tym ze go teraz ten typ Skonwertuje. I w tej wersjii chyba bedzie . Pozdrawiam.

unikat
Ja słyszałem tylko o stadionie dla Poloni i Górnika ,ale możliwe że pisali gdzieś wink.gif
__SaNd1__
Dzieki kolegow popolupo i PES 2010 za odpowiedzi mam nadzjeje ze bedom nowe bandy na nowy sezon i stadion w Wronki Pozdrawiam wink.gif
SaKu
będzie możliwość instalacji tego patcha przez dkz czy macie zamiar go wrzucić w formie "podmiany plików" ??
RoNN!E
moze warto dodac do Lecha mlodego 18 letniego Mateusza Możdżenia, ktora zaliczyl bardzo udany debiut (zagral od 1szej minuty) w mecz z Wisla smile.gif
mysle, ze teraz bedziemy go czesto widziec w 1szej druzynie smile.gif po odsunieciu od skladu Hernana Rengifo
unikat
CYTAT(RoNN!E @ Oct 18 2009, 21:36) *
moze warto dodac do Lecha mlodego 18 letniego Mateusza Możdżenia, ktora zaliczyl bardzo udany debiut (zagral od 1szej minuty) w mecz z Wisla smile.gif
mysle, ze teraz bedziemy go czesto widziec w 1szej druzynie smile.gif po odsunieciu od skladu Hernana Rengifo

Jak Rengifo grał wink.gif

Jeżeli np. zmienia się narodowość U-21(klasycznych) to trzeba też zamienić główną repre ?
RoNN!E
jak to?
Rengifo gra teraz w Mlodej Ekstraklasie, bo cos tam odwalil tongue.gif
perONE
W meczu z Wisłą na pewno nie zagrał. Poza tym myślę, że można go zostawić w kadrze.
jaro9
Widziałem cały mecz i Rengifo w nim nie wystąpił tongue.gif
__SaNd1__
Jak tam ze strojami na nowy sezon wszystko bedzie kompletnie(stroje i tak dalej) w patchu bo w Download Center som na 08/09 - wiec wszystko nowe bedzie jak patch zostanie wydany ? Pozdro smile.gif P.S. Moze bedzie jakasz okladka dla patcha ? Bylo by fainie tongue.gif
RoNN!E
CYTAT(perONE @ Oct 19 2009, 15:43) *
W meczu z Wisłą na pewno nie zagrał. Poza tym myślę, że można go zostawić w kadrze.

ale mi nie chodzi o usuniecie Rengifo z kadry, tylko o dodanie do niej Możdżenia, ktory jest mlody, dobrze prosperującym zawodnikiem smile.gif
reyty
Jeżeli chodzi o Wisłę Kraków to Czekaj, Janik, Chrapek i Leszczak nie są włączeni do pierwszego składu. Czasem tylko na puchar polski, ale to też sporadycznie. Leszczak dopiero wczoraj pierwszy raz był w kadrze meczowej na mecz ligowy.
Małecki wystawiany jest na pozycji napastnika a Ćwieląg na boku pomocy
mentor
Co do ustawienia czy wyjściowej jedenastki to wiecznie ulega zmianie, dlatego myślę, iż nie ma co nad tym się rozpisywać. Zresztą po wydaniu Patcha każdy ustawi sobie to w Edit Mode. Ja osobiście nie znalazłem uchybień w tym OFie. Mam jeszcze pytanie, czy zrobiliście twarz: Grosickiemu, Rogalskiemu (Pogoń)? Powodzenia i czekamy z niecierpliwością!!!!!!!!
RoNN!E
wlasnie mam pytanie. Czy beda jeszcze jakies nowe twarze czy to wszystko co jest w OFie?
unikat
CYTAT(RoNN!E @ Oct 20 2009, 20:01) *
wlasnie mam pytanie. Czy beda jeszcze jakies nowe twarze czy to wszystko co jest w OFie?

Jasne że będą nowe twarze wink.gif Dziwne pytanie xd

PS. Najbardziej zależy na Grosickim i Gancarczyku wink.gif
SaKu
pytam twórców po raz drugi:

będzie możliwość instalacji tego patcha przez dkz czy macie zamiar go wrzucić w formie "podmiany plików" ??
T-Mac
jeszcze nie wiemy
Wiktor1713
T-Mac dla Was lepiej było by wrzucić w folderach do podmiany DKZ studio smile.gif ale My userzy raczej woleli byśmy ściągnąć i podmienić smile.gif Pozdro!
Specu
dokładnie kolega dobrze mówi wkońcu najprościej je zamienić i z bani.Najbardziej to mi zależy właśnie na tym Nsport w scoreboard biggrin.gif super sprawa no i super robota smile.gif
siwers99
brak Stojko Sakaliev w Arce Gdynia , brak w Jagielloni Szamotulskiego , brak Jay Spearing w Liverpoolu (jest w pierwszej kadrze)
nunek
mam takie pytanie jak przenosić zawodników z drużuny do drużyny bo mam of'a z wiosny i ronaldo jest w mu, kaka w milanie itp i jak można zawodników poprzenosić zeby byli w aktualnych drużynach ? jako transfery w trybie kariery czy jest jakaś inna możliwość w ustawieniach itp ?
a i drugie pytanie czy jest możliwość jak sie gra w lige mędzynarodowa i sie wybiera drużyny np 20 żeby po pierwszym czy drugim sezonie zmienić powiedzmy dwie czy trzy ostatnie drużyny na jakieś inne ?
Specu
to możesz zrobić ręcznie w opcjach edytuj tam bedziesz mógł przeżucać zawodników z klubu do klubu (zarejestruj zawodnika) smile.gif lecz jego numer będzie inny.. to wtedy PesEditor ściągasz i tam zmieniasz numery zawodników i ich przeżucasz tam gdzie chcesz.
Specu
nunek ale po co masz to robić jak kilka stron wcześniej T-mac dodał plik z ofem fakt że trochę tam jest inaczej ale w ligach zagranicznych jest ok masz tam ronaldo w realu i kakę i eto'o w interze i ibre w barcelonie smile.gif dla mnie akurat of jest ok smile.gif
unikat
Czy patch będzie na nowym kitserverze ? ;D
mentor
Witam! Proszę o jakieś screeny jeśli możecie. Ojjjj już by się chciało pograć, szczególnie moją Pogonią! Pozdrowienia
siwers99
źle wprowadzone staty Fernando GUERRERO z Burnley FC
nunek
a zawodnik Man Utd - De laux czy jakoś tak ma twarz czarna a reszte głowy i ciała jasne wink.gif
tomaj
CYTAT(nunek @ Oct 22 2009, 19:43) *
a zawodnik Man Utd - De laux czy jakoś tak ma twarz czarna a reszte głowy i ciała jasne wink.gif

Przecież OF beta jest tylko z nowymi graczami i poprawionymi składami. relinki i ustawienia twarzy nie były jeszcze robione i było to napisane!
Specu
of moim zdaniem jest ok jeśli chodzi o składy z lig zagranicznych : )) co do błędów w komentarzu to nie rozumiem w czym problem skoro jest to tylko wersja beta!! to normalne jest puki co na tym się super śmiga ofie ; ) no i oczywiście czekamy na koniec tego cuda wink.gif
T-Mac
CYTAT(nunek @ Oct 22 2009, 19:43) *

a u mnie to on tak wyglada, moze zle wgrales of ?
litosci
Specu
to jest dopiero próbka więc nie narzekać tylko śmigać na tym ofie biggrin.gif no i cierpliwie czekać na wydania tego cudeńka smile.gif bo inaczej tego nie moge nazwać ^^
RoNN!E
czy moglbym prosic o kilka screenow face'ow graczy Widzewa?

zalezy mi na Bieniuku, Broziu, Pance, Grzeszczyku, Sernasie i Grzelczaku

Sa to teraz bardzo wazne postacie w łodzkiej druzynie, ktore na pewno powinny miec zrobione face'y smile.gif
__SaNd1__
Ludzie przeciesz ten OF podali do testow nie wiem na co narzekacie huh.gif T - Mac moze jakiesz screeny z Wisla Krakow? rolleyes.gif Na menu jest blad - jest wypusczone "s" -> http://img263.imageshack.us/img263/9589/snap3k.jpg -> muszi byc Ekstraklasa wink.gif Pozdrawiam czekamy na patcha cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.