Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
pawlik0
juz odinstalowalem pesa i zainstalowalem i nie moge sie doczekać patcha pozdroo dla patch markerów biggrin.gif
Jamnik
Nie tylko Ty smile.gif T-Mac ja mam takie pytanko: czy będą (tzn jestem pewien), ale tak mniej więcej ile będzie w patchu mordek Twojego autorstwa, z tych których nie pokazywałeś na forum ?
Kamiloxx
Sorka T-Mac, ale powtórzę się, bo nikt nie odpisał. Czy moglibyśmy dostać informacje, co dokładniej będzie w patchu? I w karierze będą młode talenty? Pozdro chłopaki! wink.gif
T-Mac
dodane sa nowe kadry - Nowa Zelandia, Korea DPR i Algeria
co do twarzy to jest i tak ich naprawde duzo biorac pod uwage to ze kadry narodowe sa aktualne i nie kazdy z nowych ma wykonana twarz to samo dotyczy graczy z nowych klubow bioracych udzial w LM
korki - hm tu jest kladziony mniejszy nacisk (zmieniaja te buty z meczu na mecz i wez to panie ogarnij)
zostaly tylko kitsy ale to juz koncowka (chodzi o polska lige bo reszta jest)
Kamiloxx
T-Mac, może pomóc coś przy kitsach? I na jaki serwer planujecie upload? Bo nie śledziłem tej rozmowy... tongue.gif
T-Mac
torin juz konczy wiec juz nie ma co pomagac
nie mamy jakiegos stalego serwera typu premium na rapid dlatego bedzie wrzucane na Multiupload.com

jak ktos ma jakies fajne kitsy treningowe niech zapoda smile.gif
lukasz44
Na rapidshare też by się upload przydał wink.gif
pozdro
tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Dec 5 2009, 11:33) *
Na rapidshare też by się upload przydał wink.gif
pozdro

Tak tylko z rapida nie każdy będzie mógł sobie szybko patch ściągnąć.
Ja proponuję Megaupload, gdyż nawet bez konta premium można ściągać jedn plik po drugim, jest tam wysoki transfer, oraz maksymalna wielkość paczki wrzucanej to 1024 Mb, ale to tylko taka sugestia.
Remas
CYTAT
nie mamy jakiegos stalego serwera typu premium na rapid dlatego bedzie wrzucane na Multiupload.com

T-MAC ma racje , na http://www.multiupload.com/ , automatycznie roześle po innych hostingach .
Tylko T-MAC , mam nadzieje ze masz konto collector na rs , bez tego to tylko 10 pobrań moze być ,
Pewnie wiesz o tym.

Tak dla innych , dzęki multiupload plili są rozsyłane na inny serwisy automatycznie :

rapidshare
hotfile
megaupload
2shared
mediafire

T-mac , wpisz dane twojego konta collector rs na multiupload , Pliki nie bedą usuniete po 10 pobraniach , Bedziesz miał duzo punktów z tego patcha.
Nie zebym Cie miał za idiote . Szacun . Pozdrawiam
T-Mac
nie trzeba byc od razu idiota zeby o tym nie wiedziec smile.gif
dzieki
WKS
Bardzo dobry pomysł z mulituplowad przynajmnniej nie bedzie marudzenia ze jeden chce na tym a drugi na tamtym ;] . Jesli chodzi o RS to sciaga na Free User szybko tylko ze sa limity.Najbardziej to bym wolał na MU tak jak tomaj mowi szybko sie sciaga bez limitu.Pozdro
Specu
no ja już czekam na patcha zresztą jak reszta smile.gif pozdrawiam : D

P.S jak mam oddzielnie tą wiosnę 09 to usunąć? bo nie będzie mi już potrzebna raczej? tongue.gif
Remas
CYTAT
Bardzo dobry pomysł z mulituplowad przynajmnniej nie bedzie marudzenia ze jeden chce na tym a drugi na tamtym ;] . Jesli chodzi o RS to sciaga na Free User szybko tylko ze sa limity.Najbardziej to bym wolał na MU tak jak tomaj mowi szybko sie sciaga bez limitu.Pozdro

Te limity to są dla tych co mają stałe ip .
Neostrada to zrobisz połącz > rozłacz i sciagasz dalej . Pewnie wiekszość ma neo i netie .
Tomaszzz
CYTAT(Remas @ Dec 5 2009, 13:25) *
Te limity to są dla tych co mają stałe ip .
Neostrada to zrobisz połącz > rozłacz i sciagasz dalej . Pewnie wiekszość ma neo i netie .

Pewnie nie znaczy na pewno.
Remas
CYTAT
Pewnie nie znaczy na pewno.

Dla tych co nie mają pozostaje megaupload lub 2shared

Przeczytaj kilka postow wyzej , o mutliupload.com
Tomaszzz
CYTAT(Remas @ Dec 5 2009, 13:40) *
Dla tych co nie mają pozostaje megaupload lub 2shared

Przeczytaj kilka postow wyzej , o mutliupload.com

No OK, wiem, ale tu myślałem tylko o ostatnim poście. wink.gif

Multiupload to najlepszy wybór.
DoMManU
Ja polecam wrzucić patcha na http://www.przeklej.pl/ można wrzucać pliki do 1gb i nie ma żadnych limitów. Mam internet 25mb/s i stamtąd pliki idą mi z prędkością 1,5 - 2mb/s. Ale multiupload jest równie dobry:)
kamildhino
Genialny pomysł z tym megaupload, z tej stronki pobrałem praktycznie wszystko do EP i byłem bardzo zadowolony.
Bez konta premium też jest git smile.gif wciąż czekam na jesien 09
cikul21
Ten patch bedzie zajebisty tongue.gif
Ale bedzie granie cool.gif
Fuji
pewnie gdzieś wcześniej było, ale nie sposób tyle stron przeczytać.
jak będzie ze stadionami? będą w downloadzie, czy te co były dodane przy poprzedniej wersji (bodajże tej sprzed roku)?
T-Mac
beda
ale tylko dla druzyn dostepnych w grze i nic wiecej bo nie ma sensu dawac iles tam giga jak wiele osob ma te stadiony
Jamnik
A ja mam jeszcze takie pytanko: poszczególne rzeczy będą poskładane oddzielne i wrzucone jak zawsze (kitserver oddzielnie 0_text itp) czy tak jak 6.5 - całością ?
WKS
Moim zdaniem lepiej odzielnie , ponieważ szybciej idzie po 4 party boots itd ( dla tych co maja wolnego neta lepiej) . A jak zrobicie inaczej to trudno , najwyzej bedzie sie dluzej czekac wink.gif , Pozdrawiam .
cikul21
Kiedy bedzie patch ???
tak mniej wiecej za ile dni ??
Kamiloxx
cikul21, proszę, uspokój się... Każdy czeka na patcha, więc nie ma co pisać, przecież nie napiszą tylko dlatego, że chcesz. A ja mam ostatnie pytanie do twórców. Czy będą w patchu flagi dla wszystkich klubów?
kamil_legia
CYTAT(Kamiloxx @ Dec 6 2009, 13:53) *
cikul21, proszę, uspokój się... Każdy czeka na patcha, więc nie ma co pisać, przecież nie napiszą tylko dlatego, że chcesz. A ja mam ostatnie pytanie do twórców. Czy będą w patchu flagi dla wszystkich klubów?

Poraz kolejny nie rozumiem takich komentarzy. Skoro "każdy czeka" to pachmakerom nie spadnie korona z głowy przez napisanie jednego zdania, a i prac przy patchu to nie opóźni o tydzień czy więcej :/
tomaj
CYTAT(kamil_legia @ Dec 6 2009, 15:28) *
Poraz kolejny nie rozumiem takich komentarzy. Skoro "każdy czeka" to pachmakerom nie spadnie korona z głowy przez napisanie jednego zdania, a i prac przy patchu to nie opóźni o tydzień czy więcej :/

Ale jak Ci napiszą, że przewidują premierę na 6 grudnia, to tego samego dnia już od rana takie osoby jak Ty będą pisać, że "miał być dzisiaj a jeszcze nie ma", albo "dajcie w końcu tego patcha". Pozatym skąd wiesz czy twórcy mają jakiś ustalony harmonogram prac, że dzisiaj zrobią to i to a jutro tamto, dzięki któremu mogli by napisać kiedy skończą. Robią wtedy kiedy mają czas, w końcu nie PES'em człowiek żyje. Ciesz się, że w ogóle napisali że zrobią tego patcha i go opublikują.
cikul21
A moze by tak OF 'a dało by sie juz wrzucic ??
Jamnik
Był niedawno testowy dry.gif
tomaj
CYTAT(cikul21 @ Dec 6 2009, 17:18) *
A moze by tak OF 'a dało by sie juz wrzucic ??

Kilka stron wcześniej masz OF do testów, to po pierwsze. T-Mac napisał, że jest to tylko OF, więc twarze nie będą dopasowane, jednak przez kilka stron ludzie mędzili o tym, więc gotowego OF przed ukończeniem patcha na pewno nie dostaniesz.
Jvd
Nie wiem czy jest taka możliwość ze strony adminów, ale czy jest szansa, że zaraz po wyjściu patcha, któryś z Was mógłby go wrzucić na torrent?

Już 2x sciągałem z rapidów, nie przeszkadza mi to, ale jednak nie mając konta premium zabawa w sciąganie pojedyńczych rzeczy trochę trwa. Szczególnie gdy (tak jak w przypadku 6.0 rok temu) ściągało się wiele rzeczy na raz i poźniej występywały błędy przy rozpakowywaniu wielu plików.
unikat
Czekajcie korona wam z głowy nie spadnie.
Lepiej jak chłopaki patcha dopracują.
cikul21
My chcemy Jesien 09 !!!!! xD
cikul21
Mam jeszcze takie pytanie dlaczego mi intro nie dziala??
na poczatku dzialalo ale od paru dni juz nie chodzi ;/
Pucek
Ludzie biggrin.gif Nic nie pisze na forum, żeby nie zaśmiecać, ale powiem wam tylko tyle, że mam ten temat w zakładkach i odwiedzam go kilkadziesiąt razy dziennie biggrin.gif Nawet jak idę od szkoły, pierwsze co robię siedząc w autobusie to wchodzę w temat patcha biggrin.gif . Już nie mogę się doczekać tych nie przespanych nocy przez patcha biggrin.gif haha xD Nie będę się pytał o datę wydania, bo wiem że to uporczywe i macie już tego dosyć ;] Nie pozostaje nic innego niż czekać na patcha !

POZDROWIENIA DLA TWÓRCÓW PATCHA ! JESTEŚCIE WIELCY ! JUŻ TERAZ MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ, ŻE ODWALACIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !

p.s sorry za caps, ale musiałem ;D !
kamildhino
Wiem, że takim pisaniem chcesz żeby twórcy patcha się pospieszyli. Lecz takie pisanie jest daremne, bo ja sie już chyba z milion razy upominałem a patcha jak nie było tak nie ma, i wątpie szczerze że wyjdzie do końca roku.
Miał być pod koniec listopada, potem mówiono że ma być mały poślizg, mały czyli 3-4 dni, minął tydzień od początku grudnia i nic. Takie pisanie jak twoje kolego ,,Pucek,, jest zbędne
Roger
CYTAT
bo ja sie już chyba z milion razy upominałem a patcha jak nie było tak nie ma, i wątpie szczerze że wyjdzie do końca roku.

Ty sie ciesz, ze taki patch w ogole wyjdzie . wink.gif
Bo autorzy, mogli rownie sobie by dac spokoj z tym wszystkim i zrezygnowac . Oni to robia dla wlasnej przyjemnosci, maja tez inne zajecia, niz tylko siedzenie nad patchem .

Ogolnie ciesze sie, ze scena PES 6 wciaz zyje, i wychodza do tej gry caly czas dodatki smile.gif
Specu
dokładnie mnie osobiście też ciekawi ten patch zresztą nie tylko mnie ale poczekamy to się doczekamy : ))))); )
Fuji
CYTAT(kamildhino @ Dec 7 2009, 20:19) *
Takie pisanie jak twoje kolego ,,Pucek,, jest zbędne

a twoje jest niezbędne? smile.gif

btw. jest w ogóle zrobiony Dialog Arena i Stadion w Sosnowcu?
Specu
oj narzekacie.. dobra po co to!!! czekamy na patch i nie marudzimy tongue.gif
tomaj
CYTAT(Pucek @ Dec 7 2009, 19:23) *
Ludzie biggrin.gif Nic nie pisze na forum, żeby nie zaśmiecać, ale powiem wam tylko tyle, że mam ten temat w zakładkach i odwiedzam go kilkadziesiąt razy dziennie biggrin.gif Nawet jak idę od szkoły, pierwsze co robię siedząc w autobusie to wchodzę w temat patcha biggrin.gif . Już nie mogę się doczekać tych nie przespanych nocy przez patcha biggrin.gif haha xD Nie będę się pytał o datę wydania, bo wiem że to uporczywe i macie już tego dosyć ;] Nie pozostaje nic innego niż czekać na patcha !

POZDROWIENIA DLA TWÓRCÓW PATCHA ! JESTEŚCIE WIELCY ! JUŻ TERAZ MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ, ŻE ODWALACIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !

p.s sorry za caps, ale musiałem ;D !

Sory za zaśmiecanie ale muszę ro napisać: człowieku czy w Twoim życiu istnieje coś poza PES czy kompem?! Nie ujmując oczywiście twórcą tego patcha, uważam że żaden patch nie jest wart ciągłego przesiadywania na forum oraz zarywania nocy. PES to tylko dodatek, coś dla zajęcia wolnej chwili. Jednak czytając posty w rożnych tematach przerażony jestem tym, że sporo osób nie widzi świata bez komputera i PES. Zapominacie też, że autorzy patcha mają swoje włąsne prywatne życie, sam robiąc z Sebą EPatcha do PES 2009 nie siedziałem nad nim codziennie!
WKS
Z całym szacunkiem tomaju ale co masz do tego ty i autorzy ile czasu siedzi przy kompie ?? kazdy ma swoje zycie , jeden jest tak zalatany ze nie wie w co rece wlozyc a drugi ma tyle czasu ze nie wie co z soba zrobic. Jesli chce zarywac noce to jego sprawa ;] , przeciez nie bedziesz za niego pradu placil itd . Oczywiscie pamietam wasz patch byl swietny ale w tej sprawie sie z toba nize zgodze.
mr_unknown
CYTAT(PES 2010 @ Dec 8 2009, 14:21) *
Z całym szacunkiem tomaju ale co masz do tego ty i autorzy ile czasu siedzi przy kompie ?? kazdy ma swoje zycie , jeden jest tak zalatany ze nie wie w co rece wlozyc a drugi ma tyle czasu ze nie wie co z soba zrobic. Jesli chce zarywac noce to jego sprawa ;] , przeciez nie bedziesz za niego pradu placil itd . Oczywiscie pamietam wasz patch byl swietny ale w tej sprawie sie z toba nize zgodze.

bo to jest po prostu infantylne, non stop pisac kiedy i kiedy? nic to nie przyspiesza, a pes nie jest sprawą życia i śmierci, to tylko gra, życie jest o wiele bardziej skomplikowane, a im prędzej to sobie niektórzy uświadomią tym lepiej
pawlik0
przestańcie się kłucić spokojnie czekajmy wink.gif
tomaj
CYTAT(PES 2010 @ Dec 8 2009, 14:21) *

Chodzi mi o to, że autorzy na pewno nie mają czasu aby non stop siedzieć przy robieniu patcha i dlatego trzeba cierpliwie czekać.

T-Mac takie małe pytanie, czy jak będę chciał wstawić swoją drużynę za inną, to czy będzie możliwość abyście przygotowali mi jedno logo w stylu EPatcha i czy podacie mi numery przyśpiewek i flag, abym je też mógł podmienić, czy poprostu będę musiał szukać wszystkiego sam?
T-Mac
akurat to co wymieniles to mnie nie dotyczy smile.gif tym zajmuje sie torin i do niego pytanie kieruj
ale raczej nie bedzie z tym problemu
unikat
Ja też bym pisał się na takie coś jak Tomaj wink.gif o numery przyśpiewek i loga wink.gif
tomaj
Teraz mi się nasunęło jeszcze jedno pytanie. Najnowsza wersja kitservera umożliwia wstawianie samych plików bin do FOLDERU np. kitserver\dat\0_text.afs (tak jak to było w PES2009), nie trzeba było używać DKZ Studio czy innych programów do instalacji patcha, wystarczyło tylko przekopiować pliki. Jak Wy macie zamiar to wydać? W formie niespakowanych plików bin tak aby mozna było je tylko przekopiować czy jako całe pliki afs?

Co do poprzedniego mojego pytania to flagi i przyśpiewki sobie mogę poszukać, ale bardziej chodzi mi o logo, tak aby było to samo co w patchu a nie podróbka mojego autorstwa.
unikat
A właśnie widziałem to z tymi Binami u Kubbasa że wrzuca się tam pliki od Rostera jaki chcemy mieć wink.gif
piotrwisla
ponawiem pytanie o stadion w sosnowcu i dialog arena .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.