Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Specu
jeden chuk i tak czekać i tak ; ] a puki co gram w wiosne 09 z tym ofem i jestem zadowolony wink.gif także nie narzekamy tylko cierpliwie czekamy! smile.gif
kamildhino
ej to nie da sie nic zrobic z kolorami kibiców ? prosze o odp
unikat
Da się w programie od Ofów chyba ..
kamildhino
to znaczy?? a teraz mam jeszcze taki inny kłopot. bo zamiast flag i transparentów widzewa są west bromich alboin...
Krystiusss
CYTAT(kamildhino @ Nov 26 2009, 14:52) *
to znaczy?? a teraz mam jeszcze taki inny kłopot. bo zamiast flag i transparentów widzewa są west bromich alboin...

kur.. Kolo, nie narzekaj już na byle głupoty... poczekaj na tego patch'a, a nie narzekaj na stary ! grasz na nim, to graj, ale dla niego są inne tematy.
kamildhino
gościu nie zaśmiecaj forum. jak nie wiesz to nie odpisuj. Pisze tutaj bo do tematu ,,problemy z EP patch nikt nie wchodzi... Do wszystkich normalnych i koleżeńskich. Dlaczego zamiast transparentów widzewa mam WBA ?? prosze o pomoc
Jamnik
Zamień sobie przez GGSa
WKS
Cześć mam pytanie jak wydacie kitserver ? odrazu cały w programie jak w V5 czy moze Boots , Face itd osobno ? . Bo tak sie sklada ze nie mam samego KS'a ( programu ) dlatego pytam.
portier
To juz nie mozesz poczekac tych 4 dni, tylko musisz dzis wiedziec ?
piotrwisla
ja mam tylko takie pytanie. czy do instalacji tego patcha jest potrzebna poprzednia wersja patcha czy można na czystą grę instalować???
T-Mac
CYTAT(piotrwisla @ Nov 27 2009, 09:17) *
ja mam tylko takie pytanie. czy do instalacji tego patcha jest potrzebna poprzednia wersja patcha czy można na czystą grę instalować???

tylko na czysta wersje
kamildhino
coooooooooo?? to musze na czystą gre wgrywac jesien 09????????????
kamildhino
przez ggs. ok ale mozecie dac mi instrukcje jak to zrobic??
piotrwisla
wielkie dzięki T-Mac. jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy w patchu będą stadiony dla każdej drużyny czy też nie? Z góry dzięki za odpowiedź.
RoNN!E
CYTAT(kamildhino @ Nov 27 2009, 12:42) *
coooooooooo?? to musze na czystą gre wgrywac jesien 09????????????

no i chyba tak powinno byc smile.gif

dopiero co robilem formata i na pewno nie bede sciagal pierw wczesniejszego patcha, a potem jeszcze jesieni...
kamildhino
aha masz racje w sumie to lepiej. tylko powiedzcie w końcu czy ten patch bedzie jakos za dwa tyg. czy za kilka dni bo kilka tu opinii jest ;d czekam na odp. dobrzy ludzie;d
Windziak
kamildhino weźże przystopuj trochę z tym klepaniem po klawiaturze..

Każdy się nie może doczekać, wytrzymaliśmy tyle, to i te kolejnych kilka dni damy radę, a Ty tu zaśmiecasz i zamiast ważnych informacji widzę Twoje i innych malkontenctwo.

Miłego 'dokańczania' chłopaki tongue.gif
kamil_legia
CYTAT(Windziak @ Nov 27 2009, 21:42) *
kamildhino weźże przystopuj trochę z tym klepaniem po klawiaturze..

Każdy się nie może doczekać, wytrzymaliśmy tyle, to i te kolejnych kilka dni damy radę, a Ty tu zaśmiecasz i zamiast ważnych informacji widzę Twoje i innych malkontenctwo.

Miłego 'dokańczania' chłopaki tongue.gif

Ale mógłby ktoś wreszcie określić się konkretnie kiedy to wyjdzie bo napisanie jednego zdania na forum chyba nie opóźni wydania patcha o tydzień czy miesiąc. Ja nie widzę nic złego w tym że ktoś pyta kiedy patch wyjdzie wink.gif Liczę na odpowiedź ale ze strony patchmakerów wink.gif
WKS
CYTAT(T-Mac @ Nov 20 2009, 18:00) *
nie wiem smile.gif
ale jestesmy w trakcie skladania
postaramy sie wyrobic do konca a jak nie to moze byc maly poslizg tongue.gif
jak ktos pojdzie za mnie do pracy lub odda mi swoj urlop to bedzie szybciej biggrin.gif

Widac juz sa poczatki robienia powtórki z tamtej edycji lub z tematu Kubassa , Jesli nie pod koniec to PODEJRZEWAM ze 1-2 tydzien Grudnia . Ale nieważne jak dlugo ważne ze bedzie jak zwykle dopracowany ;] . Pozdrawiam
kamildhino
Czekam z niecierpliwością... powiedzcie czemu trzeba bedzie wgrywac patcha na czystą gre? przeciez to nie jest EP 6,0 tylko uaktualnienie 5,0. EP wiosna 09 wgrywało sie do poprzedniej wersjj patcha a nie na czystą gre
__SaNd1__
CYTAT(kamildhino @ Nov 28 2009, 20:27) *
Czekam z niecierpliwością... powiedzcie czemu trzeba bedzie wgrywac patcha na czystą gre? przeciez to nie jest EP 6,0 tylko uaktualnienie 5,0. EP wiosna 09 wgrywało sie do poprzedniej wersjj patcha a nie na czystą gre

Kilka postow nagory pisze ale chyba nie czytalesz - patch bedzie oddzielny i bedzie sie instalowac na czysta gre tongue.gif
WKS
CYTAT(kamildhino @ Nov 28 2009, 19:27) *

Wiosna dodawała OF i małe poprawki w kitserverze (Scoreboard i cos jeszcze o ile sie nie mylę) .W jesieńi beda nowe stroje , scoreboardy, pare nowych stadionow i pare innych rzeczy wiec to i tak bedzie duzo wazylo a wygodniej bedzie tym co nie maja poprzedniej wersji bo nie musza sciagac poprzedniej i jego Update. Pozdrawiam cool.gif

Specu
no ja niestety mam cały folder osobno z wiosną 09 i teraz jak mi to przyjdzie na swieżo instalować to będzie lipton ;/
__SaNd1__
CYTAT(Specu @ Nov 28 2009, 22:17) *
no ja niestety mam cały folder osobno z wiosną 09 i teraz jak mi to przyjdzie na swieżo instalować to będzie lipton ;/

Nie jest tak trudno skasowac i wgrac wszystko na czystom gre smile.gif P.S. Pytanie do tworcow - czy bedom realne puchary w patchu i nowe bandy dla Ekstraklasy - jezeli som takie z tego sezonu ?
Specu
ale na czystą? w jakim sensie? podstawowy OE tak? bo ja mam zmieszane pliki w osobnym katalogu i zwykłą wersję ciężko mi będzie zamotać ;/ a ściągać to hoho...
perONE
CYTAT(Specu @ Nov 28 2009, 22:10) *
ale na czystą? w jakim sensie? podstawowy OE tak? bo ja mam zmieszane pliki w osobnym katalogu i zwykłą wersję ciężko mi będzie zamotać ;/ a ściągać to hoho...

czysta gra tzn gra bez zadnych dodatkow czyli takze zadnych patchy
Specu
CYTAT(perONE @ Nov 28 2009, 22:14) *

ok dzięki wielkie smile.gif
unikat
http://www.filefront.com/15029939/ENG---Ma...d-Trafford.rar/

Jeżeli będziecie dawać stadiony zagraniczne o co bym prosił to dajcie ten stadion ,ponieważ jest ładnie edytowany przez kolegę DoMManU wink.gif

@Edit: Taki mały szczegół ale fajna sprawa może być wink.gif Bo jest mecz losowy w Pesie 6 że z wybranych lig czy rejonów losuje graczy i gra się taką zbieraniną na zbieraninę i można podmienić logosy na np.. Nike,Adidas i takie kitsy im dodać i będzie można grać tak jakby mecze charytatywne np. ;D Skład Nike na skład Adidas czy innej dobrej firmy wink.gif Wyróżniało by coś tego patcha i fajnie by to wyglądało tak jak kitsy na treningach wink.gif
grzybu_1922
CYTAT(perONE @ Nov 28 2009, 23:14) *

Czyli konieczny będzie reinstall mojego PESa 6 :/ Najważniejsze jednak jest, aby patch wyszedł jak najwcześniej. Bo od kilku dni zaglądam kilkanaście razy dziennie na forum xD
Mickel96
mi też będzie potrzebny no ale jeśli patch będzie bardzo dobry to warto
Specu
bez kitu ja tam tylko w Wiosne 09 gram ale to z kumplem tak o ;p a jesien 09 będzie kapitalna! już widzę te scoreboadr N sport muaa : ) ahh ^^ cud miód! smile.gif czekam z nie cierpliwością : )
Elboro
PES 6.5 v4 już do ściągnięcia...a ja czekam z niecierpliwością na Jesien 09... mam nadzieje że niedługo pojawi się upragniony Download biggrin.gif
Specu
na pewno osobiście to nie mogę się doczekać tego smile.gif pewnie jeszcze z tydzien,dwa trzeba będzie poczekać ale warto biggrin.gif
kamildhino
długo będę jeszcze czekał???? już mnie męczy pisanie o tym.... prosze o dokładną datę wydania patcha
Fuji
męczy cie? nie pisz - proste.
WKS
CYTAT(kamildhino @ Dec 2 2009, 13:37) *
długo będę jeszcze czekał???? już mnie męczy pisanie o tym.... prosze o dokładną datę wydania patcha

Dązysz do zablokowania tematu a tego bysmy wszyscy nie chcieli ;] , a spojrz na to inaczej skoro nie zostal jeszcze wydany to zbliza sie wielkimi krokami ;].
Bedzie kapitalny Pozdro dla ekipy ..
Specu
dokładnie teraz nie ma co pisać głupot tylko czekać!!! T-Mac przecież napiszę co i jak smile.gif a nam pozostaje cierpliwie czekać smile.gif tyle odemnie
pawlik0
beda linki tak jak zawsze czy np. na rs 50 partow?
unikat
Będzie mniej niż 50 partów wink.gif Pewnie będzie gdzieś tyle co wtedy chyba że nas Timak zaskoczy ;D
Elboro
Czy jest szansa że patch będzie wrzucony na torrenta?
kamildhino
no dobra, no ale były wielkie zapowiedzi że będzie pod koniec miecha wszystko już sobie przygotowałem a tu nie ma, specjalnie grę usunąłem i zainstalowałem jeszcze raz a patcha jak nie było tak nie ma...
WKS
"do konca miesiaca POSTARAMY sie wydac patcha "

"postaramy sie wyrobic do konca a jak nie to moze byc maly poslizg

2 wypowiedzi timaka wiec nie napisali NAPEWNO POD KONIEC MIESIACA albo SPODZIEWAJCIE SIE NA 30 listopada .

Wiem ze czekasz z niecierpliwoscia ( z reszta tak jak wszyscy) ale radze czytac dokladniej smile.gif i podejrzewam ze nie od dzis sledzisz patchowanie pesa i prawie przy kazdym patchu nie mozna dac dokladnej daty i poslizgi sie zdarzaja smile.gif
Tomas
CYTAT(T-Mac @ Nov 12 2009, 20:04) *
Dawidowski dodany do Lechii
Co do Lechii i OF'a to brak jeszcze Marcina Pietrowskiego (klik) wprowadził się ostatnio do pierwszego zespołu, zagrał kilka ostatnich spotkań, wychowanek, występuje z numerem 17, a dziś podpisał profesjonalny kontrakt. Co do formacji to od dobrych kilku spotkań jak nie więcej to Lechia już nie gra 4-5-1, ostatnio często 4-3-3. Myślę, że warto także uwzględnić takie rzeczy jak dodanie pozycji niektórym graczom jak np. Marcin Kaczmarek kilka spotkań na lewej obronie, Huber Wołąkiewicz na prawej obronie, Maciej Rogalski na prawej obronie. Spowodowane to kontuzjami bocznych obrońców, ale grali tak przez kilka (kilkanaście) spotkań i dobrze sobie radzili więc myślę, że można dodać, tak samo jak napastnikom Wiśniewski, Buzała i Lukjanovs przy ustawieniu 4-3-3 występowali czasem jako boczni napastnicy zamieniając się w takich bocznych ofensywnych pomocników. Wiem, że część z tych rzeczy to szczegóły ale powinny się przydać autorom by patch jeszcze lepiej odwzorowywał naszą ligę, a to przecież chodzi w tym patchu. Pozdrawiam smile.gif
Windziak
Two questions - czy zamiast Mali czy kogoś tam z Afryki wskoczy Algieria? No i co z Koreą Północną i Nową Zelandią?
Mickel96
Tomas żeś się rozpisał podaj numery butów biggrin.gif
Kamiloxx
A ja mam inne pytanie. Czy moglibyśmy dostać informacje, co dokładniej będzie w patchu? I w karierze będą młode talenty? Pozdro chłopaki! wink.gif
Tomas
CYTAT(Mickel96 @ Dec 3 2009, 11:42) *
Tomas żeś się rozpisał podaj numery butów biggrin.gif

Z całym szacunkiem ale nie ironizuj.. podałem informacje które poprawią OF'a, formacja, brak piłkarzy i odpowiednie pozycje to są podstawowe rzeczy (po to został dany OF do testów..). Ja np chce grać klubami i przeciwko drużynom którym ustawienie czy pozycje zawodników zgadzają się z rzeczywistością. Takie informacje jak podałem powinny pisać osoby z innych miast co na bieżąco śledzą losy danych drużyn bo wiadomo że nie sposób by twórcy mieli taką styczność z każdą drużyną z naszej ligi..
kamil_legia
CYTAT(Tomas @ Dec 3 2009, 15:19) *
Z całym szacunkiem ale nie ironizuj.. podałem informacje które poprawią OF'a, formacja, brak piłkarzy i odpowiednie pozycje to są podstawowe rzeczy (po to został dany OF do testów..). Ja np chce grać klubami i przeciwko drużynom którym ustawienie czy pozycje zawodników zgadzają się z rzeczywistością. Takie informacje jak podałem powinny pisać osoby z innych miast co na bieżąco śledzą losy danych drużyn bo wiadomo że nie sposób by twórcy mieli taką styczność z każdą drużyną z naszej ligi..

Masz racje ale dla co niektórych najważniejsze jest żeby C.Ronaldo miał właściwe buty czy żeby każdy włos na głowie Messiego był tak ułożony jak w rzeczywistości :/
kamildhino
dla mnie najważniejsze jest żeby każdy piłkarz, podkreślam KAŻDY miał prawdziwą twarz. jeśli to załatwicie to szczegół typu złe buty czy zła formacja, nie będą sprawiać kłopotów. Bo przeciez formacje każdy może sam ustawić
Jamnik
Zwróć uwagę, że NIE KAŻDY ma zrobioną twarz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.